tsilas_1991 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 To betterbattery stats δεν σου διχνει ποιες εφαρμογές σου ρουφάνε πολύ μπαταριά και δεν αφήνουν το τηλέφωνο να κοιμηθεί ? Έλεγξε τους συγχρονισμους σου και δεις τι εχεις βάλει να ανανεώνεται αυτόματα . Αν δεν βγάλεις άκρη ξεκίνα απο την αρχή με factory reset και περνάς τις απαραίτητες εφαρμογές και στην πορεία βάζεις και τις άλλες . Και η τελευταία μου λύση ειναι να βαλεις μια stock rom και το παρακολουθεις . Δεν εχω ανοιξει ουτε ενα προγραμμα για να δω τι καιει και σαν εφαρμογες που ξυπνανε το κινητο εχει καποιες απο το συστημα android και το market.Δεν ξερω τι παιζει.Τους συγχρονισμους τους εχω κλεισει ολους.Ποια στοκ μ προτεινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 παιδια ερωτηση:στο πανω μερος του κινητου μου δεν μπορω να βαλω με καποιον τροπο το λογοτυπο της τηλ εταιρειας μου το μονο που υπαρχει ειναι οι μπαρες με την ενταση του σηματος και μου την σπαει λιγο.υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης η να το παρω αποφαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δεν εχω ανοιξει ουτε ενα προγραμμα για να δω τι καιει και σαν εφαρμογες που ξυπνανε το κινητο εχει καποιες απο το συστημα android και το market.Δεν ξερω τι παιζει.Τους συγχρονισμους τους εχω κλεισει ολους.Ποια στοκ μ προτεινεται? Αγγλικη 4.0.4 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Παιδιά SOS................... :cry: Τις τελευταίες μέρες το κινητό μου δείχνει ότι φορτίζει χωρίς να το έχω συνδεδεμένο πουθενά, με αποτέλεσμα να κάνει έναν εκνευριστικό ήχο συνεχώς και να ξεφορτίζεται. Έτσι αποφάσισα να το γυρίσω στη Vodafon για σέρβις. Πηγαίνοντας όμως μέσω Odin να φλασάρω την Original Rom (μιας και είμαι με Omega 15) συνειδητοποίησα ότι ο υπολογιστής δεν το βλέπει πουθενά. Ότι και αν προσπάθησα το κινητό δε συνδέεται με τίποτα με τον υπολογιστή. Να αναφέρω ότι και Kies έχω εγκατεστημένο και με τον ίδιο υπολογιστή το είχα κανει Root κάποια στιγμή. Καμία ιδέα κανείς??????? :cry: Τα κατάφερα τελικά με mobile odin. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα η Vodafon Rom (I9100BULPD_I9100VGRLP7_VGR) να είναι ήδη Root από μόνη της? Την πέρασα πάνω στην Omega 15 για να το πάω για σέρβις και ενώ έκανα όλες τις επαναφορές (*2767*3855# κτλ) το mobile Odin και SuperSU συνεχίζουν να υπάρχουν. Ακόμη και τον μετρητή μηδένισα με το Jig. :( Φοβάμαι μη μου κάνουν θέμα με την εγγύηση. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Τα κατάφερα τελικά με mobile odin. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα η Vodafon Rom (I9100BULPD_I9100VGRLP7_VGR) να είναι ήδη Root από μόνη της? Την πέρασα πάνω στην Omega 15 για να το πάω για σέρβις και ενώ έκανα όλες τις επαναφορές (*2767*3855# κτλ) το mobile Odin και SuperSU συνεχίζουν να υπάρχουν. Ακόμη και τον μετρητή μηδένισα με το Jig. :( Φοβάμαι μη μου κάνουν θέμα με την εγγύηση. :cry: Βάλε αυτό και τσέκαρε αν είσαι ροοτ. Αν δεν είσαι, κάνε τις εφαρμογές απεγκατάσταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Βάλε αυτό και τσέκαρε αν είσαι ροοτ. Αν δεν είσαι, κάνε τις εφαρμογές απεγκατάσταση Είμα.... :( Και τώρα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Δεν εχω ανοιξει ουτε ενα προγραμμα για να δω τι καιει και σαν εφαρμογες που ξυπνανε το κινητο εχει καποιες απο το συστημα android και το market.Δεν ξερω τι παιζει.Τους συγχρονισμους τους εχω κλεισει ολους.Ποια στοκ μ προτεινεται? ωπ λάθος !! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Είμαι off topic αλλά από που το κάνεις αυτό; πας στην οθονη που να εχεις χωρο παραταμενο αγγιγμα και επιλογη γραφικα στοιχεια και βρισκεις πλαισιο εικονας.το μεταφερεις στην οθονη και αφου το εχεις μεταφερει το επιλεγεις και διαλεγεις τις φωτογραφιες σου που θελεις να φαινονται σε μορφη slide.μπορεις και να ρυθμισεις και τις διαστασεις του που θελεις να εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Είμα.... :( Και τώρα????? Στο SuperSU αν και δε το χρησιμοποιώ, πρέπει στις ρυθμίσεις να έχει επιλογή unroot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 παιδια ερωτηση:στο πανω μερος του κινητου μου δεν μπορω να βαλω με καποιον τροπο το λογοτυπο της τηλ εταιρειας μου το μονο που υπαρχει ειναι οι μπαρες με την ενταση του σηματος και μου την σπαει λιγο.υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης η να το παρω αποφαση? Phono λέγεται,στο μάρκετ τσάμπα Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Στο SuperSU αν και δε το χρησιμοποιώ, πρέπει στις ρυθμίσεις να έχει επιλογή unroot. Το έκανα.... :) Το Odin όμως δε βγαίνει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Το έκανα.... :) Το Odin όμως δε βγαίνει..... Απεγκατάσταση όπως όλες οι εφαρμογές Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Δοκιμάστε το ripple lock από το 3αρι, όλα τα λεφτά.... Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Αν και ήμουν τρελός fan Apex, χθες άλλαξα να δοκιμάσω Nova 1.2.2 και έμεινα στον Nova.. Σε Cm10 Jb τουλάχιστον δείχνει να κρατάει και να δένει καλύτερα. τον δοκιμασα και εγω καλος αλλα θα κρατησω τον apex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Απεγκατάσταση όπως όλες οι εφαρμογές Μου τη δείχνει σαν εφαρμογή συστήματος. Δεν έχει επιλογή απεγκατάστασης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Μου τη δείχνει σαν εφαρμογή συστήματος. Δεν έχει επιλογή απεγκατάστασης... Έπρεπε να το βγάλεις πριν το su, με titanium backup και μετά να πατήσεις unroot. Σε αφήνει να επανεγκαταστήσεις το su; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Έπρεπε να το βγάλεις πριν το su, με titanium backup και μετά να πατήσεις unroot. Σε αφήνει να επανεγκαταστήσεις το su; Ναι, σ ευχαριστώ. Το SU έφυγε και έμεινε το Odin.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Ξανακάντο root :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Πήγα να βάλω το ριπ λοκ από το σ3 και δεν μπουταρε.δοκίμασα να το φλασαρω μονο με τη ρομ δουλεψε ,με εικονίδια σ3 κολουσε όπως και με το ui από το σ3.τελικά δεν το έβαλα γιατί βαρέθηκα να βγάζω τη μπαταρία Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 μπορειρε να μου πειτε που υπαρχει το pit file για το galaxy s2; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Δοκιμάστε το ripple lock από το 3αρι, όλα τα λεφτά.... Swyped from my SII using tapatalk Έχει βγει mod ή μόνο με custom rom? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Μοντ Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Ξανακάντο root :happy: Μάλλον εκεί θα καταλήξω.... Το σκέφτηκα και γω σε κάποια φάση. Ευχαριστώ. Πάντως με παραξενεύει το ότι ενώ πέρασα official παρέμεινε root.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 μπορειρε να μου πειτε που υπαρχει το pit file για το galaxy s2; νομιζω οτι η xwkk5 open europe 2.3.6 εχει 3 αρχεια κ πιτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Πήγα να βάλω το ριπ λοκ από το σ3 και δεν μπουταρε.δοκίμασα να το φλασαρω μονο με τη ρομ δουλεψε ,με εικονίδια σ3 κολουσε όπως και με το ui από το σ3.τελικά δεν το έβαλα γιατί βαρέθηκα να βγάζω τη μπαταρία Swyped from my SII using tapatalk Μια απο τα ιδια.. Ειχα LPT Αγγλικη και κατεβασα τα αναλογα.. αλλα τιποτα.. Αναγκαστηκα και φλασαρα απο Odin τη Nordic.. (να την δοκιμασω κιολας.. :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts