Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε sdaoulas μετο ανώδυνα εννοώ να μην μπλέξω με όλο αυτό το σκηνικό. Απλά αν γίνεται να ξυλώσω το παγωτό γι αν αμου μείνει οτι υπήρχε πριν

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε sdaoulas μετο ανώδυνα εννοώ να μην μπλέξω με όλο αυτό το σκηνικό. Απλά αν γίνεται να ξυλώσω το παγωτό γι αν αμου μείνει οτι υπήρχε πριν

Για να μην μεινει τιποτα, μπορεις να κανεις hard reset/factory reset πριν και μετα το περασμα της rom.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

παιδιά ευχαριστώ για τα reply αλλά μάλλον δεν το έθεσα σωστά. θέλω να γυρίσω το κινητό μου στην κατάσταση που ήταν πριν κάποιος περασει το παγωτό. πως μπορώ να το κάνω χωρίς μηχανή του χρόνου και χωρίς ρουτ και ιστορίες. ξέρει κάποιος

παιδιά ευχαριστώ για τα reply αλλά μάλλον δεν το έθεσα σωστά. θέλω να γυρίσω το κινητό μου στην κατάσταση που ήταν πριν κάποιος περασει το παγωτό. πως μπορώ να το κάνω χωρίς μηχανή του χρόνου και χωρίς ρουτ και ιστορίες. ξέρει κάποιος

Το κινητο το αγορασες και ειχε ICS απο την μανα του?

Πως να το γυρισεις σε μια κατασταση πισω, απο την στιγμη που δε ξερεις ποια 2.3 φορουσε?

Οποτε αναγκαστηκα, θα πρεπει να του περασεις εσυ καποια gingerbread της επιλογης σου, εκτος αν ακομα δεν καταλαβαινω

τι ακριβως εννοεις.

Εκτος αν το πηρες μεταχειρισμενο και του ειχε περασει ο προηγουμενος κατοχος την Ics και αν ειχε κρατησει καποιο nandroid back up,

να μπορεσεις να το γυρισεις παλι εκει που ηταν.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εαν θες να μην μεινει τιποτα-τιποτα, πληκτρολογησε *2767*3855# και θα με θυμηθεις.. Αφηνει μονο τα βασικα, οπως οταν πρωτοανοιξες την συσκευη.. Σβηνει επαφες, φωτο .. γι'αυτο αποθηκευσε οτι θες πρωτα.. Εγω το εκανα οταν περασα 4.0.4, για να σβησω τα υπολειματα παλιων εφαρμογων.. ;)

δυστηχώς έχει την σιχαμερή ICS 4.0.3 η οποία κόβει το κινητό και το κάνει χάλια. δεν έχει συμβατότητα με την πλειοψηφία των προγραμμάτων, παντού Bugs. Άμα περάσω καποια από αυτές τις ρομ που μου δίνεις στο post σου θα έχω χάσει την εγγύηση. άσε που απότι διάβασα δεν γίνεται πουθενά αναφορά σε back up. όλα αυτά προσπαθώ να αποφύγω. Θέλω βα κάνω την αντίστροφη διαδικασία του update, μαλλόν downdate να το πώ και να γυρίσει στην αμέσως προηγούμενη gingerbread που φορούσε

Εαν θες να μην μεινει τιποτα-τιποτα, πληκτρολογησε *2767*3855# και θα με θυμηθεις.. Αφηνει μονο τα βασικα, οπως οταν πρωτοανοιξες την συσκευη.. Σβηνει επαφες, φωτο .. γι'αυτο αποθηκευσε οτι θες πρωτα.. Εγω το εκανα οταν περασα 4.0.4, για να σβησω τα υπολειματα παλιων εφαρμογων.. ;)

με το hard reset δεν φεύγει η ρομ αλλά μόνο οι εφαρμογές

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

με το hard reset δεν φεύγει η ρομ αλλά μόνο οι εφαρμογές

Να το παρουμε απο την αρχη φιλε?

Θες να μεινεις με την ics η να γυρισεις σε gingerbread?

Να το παρουμε απο την αρχη φιλε?

Θες να μεινεις με την ics η να γυρισεις σε gingerbread?

να γυρίσς σε gingerbread :clap::clap: αλλά σε official ελληνική και να έχω εγγύηση και το κεφάλι μου ήσυχο

να γυρίσς σε gingerbread :clap::clap: αλλά σε official ελληνική και να έχω εγγύηση και το κεφάλι μου ήσυχο

Ε αυτες που σου δειχνουμε, ειναι επισημες, ειναι εντος εγγυησης και δε θα εχεις κανενα προβλημα.

Απλα ο τροπος ειναι ενας και ειναι μονοδρομος. Odin.

Εννοειτε πως θα κανεις και τα hard reset σου πριν και μετα το περασμα της rom και εισαι σενιος.

Διαλεγεις ποια θες (πολλοι λενε πως η 2.3.6) ειναι απο τις καλυτερες και βαζεις μπρος τις διαδικασιες.

Ε αυτες που σου δειχνουμε, ειναι επισημες, ειναι εντος εγγυησης και δε θα εχεις κανενα προβλημα.

Απλα ο τροπος ειναι ενας και ειναι μονοδρομος. Odin.

Εννοειτε πως θα κανεις και τα hard reset σου πριν και μετα το περασμα της rom και εισαι σενιος.

Διαλεγεις ποια θες (πολλοι λενε πως η 2.3.6) ειναι απο τις καλυτερες και βαζεις μπρος τις διαδικασιες.

το odin δεν ρουταρει το τηλεφωνο για να περάσει την καινούργια ρομ??? και αν γίνει κάτι και γίνει τουβλο πως θα επαναφέρω αφού δεν αναφέρεται πουθενά back up της προηγούμενης μνήμης

το odin δεν ρουταρει το τηλεφωνο για να περάσει την καινούργια ρομ??? και αν γίνει κάτι και γίνει τουβλο πως θα επαναφέρω αφού δεν αναφέρεται πουθενά back up της προηγούμενης μνήμης

Το Odin δεν απαιτει root για να κανεις την διαδικασια αυτη. Το root το κανεις παλι με το odin, αλλα ειναι αλλη διαδικασια και αλλο το αρχειο που θα χρησιμοποιησεις στην συγκεκριμενη περιπτωση.

Αν ακολουθησεις τον οδηγο βημα βημα προσεκτικα, δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι η συσκευη σου, απο την αλλη αν φοβασαι τοσο πολυ για κατι τετοιο, μεινε εκει που εισαι.

Το Odin δεν απαιτει root για να κανεις την διαδικασια αυτη. Το root το κανεις παλι με το odin, αλλα ειναι αλλη διαδικασια και αλλο το αρχειο που θα χρησιμοποιησεις στην συγκεκριμενη περιπτωση.

Αν ακολουθησεις τον οδηγο βημα βημα προσεκτικα, δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι η συσκευη σου, απο την αλλη αν φοβασαι τοσο πολυ για κατι τετοιο, μεινε εκει που εισαι.

ευχαριστώ παιδιά για τις γνώμες σας. μάλλον δεν θα πειράξω τίποτα και θα περιμένω την επίσημη αναβάθμηση σε 4.0.4 μήπως και στρώσουν τα πράγματα

Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να περιμένω θα βάλω τη 4.0.4 με το mobile Odin.πως ξέρω αν το τηλέφωνο μου είναι ρουτ; δεν είναι αλλά ρωτάω να μάθω.και αν μπορώ να φλασαρω στην επίσημη τον κερνελ SIYAh 4.1 ; έχω την 4.0.3

Swyped from my SII using tapatalk

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Λοιπόν επειδή δεν μπορώ να περιμένω θα βάλω τη 4.0.4 με το mobile Odin.πως ξέρω αν το τηλέφωνο μου είναι ρουτ; δεν είναι αλλά ρωτάω να μάθω.και αν μπορώ να φλασαρω στην επίσημη τον κερνελ SIYAh 4.1 ; έχω την 4.0.3

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που παραμένεις στην επίσημη; Άλλοι για το video call over 3G, άλλοι για το λίγο καλύτερο interface του app του ραδιοφώνου. Εσύ; Το λέω γιατί την ταχύτητα και τα περιθώρια παραμετροποίησης που έχεις σε aosp και ιδιαίτερα σε aokp based roms δεν τα βρίσκεις σε καμιά της Samsung.

O Siyah ναι, πρέπει να λειτουργεί με την 4.0.3 της Samsung απ' όσο θυμάμαι από τα changelogs που δημοσίευε (εκτός αν στις τελευταίες εκδόσεις έχασε το backwards compatibility - να μην σε πάρω στο λαιμό μου). Δοκίμασε όμως να τον περάσεις... δεν χάνεις τίποτα. Πάρε ένα backup και άμα δεις ότι δεν μπουταρει γυρνάς σε αυτόν που είχες πριν.

Φίλος δεν έχω βρει πουθενά αυτόν που φοράω τώρα, θέλω να βάλω την τσεχική με τον siyah.o μόνος λόγος που παραμένω είναι γιατί έσκασα 400 και το έχω μια εβδομάδα μόλις.Θέλω να το κρατήσω κάνα μήνα λίγο στοκ γιατί είναι καλυμμένος με τη λειτουργία του έτσι, εμφανισιακά λίγο χαλιεμαι αλλά νταξ υγεία πάνω απ όλα:p

Edited by vrwmiaris

Μα δεν το έχω ρουταρει.η τσεχική 4.0.4 με τον siyah ταιριάζει; τον υποστηρίζει;

Edited by vrwmiaris

Ναι κατάλαβα τι λες... είσαι τελείως στοκ. Πρώτα root με οποίο δοκιμασμένο τρόπο θες, να έχεις και cwm και μετά τα πειράματα.

Και siyah να περάσεις μέσω Odin θα σου δώσει κανονικότατα root access, αλλά αν δεν υποστηρίζει τη ROM σου δεν θα κάνει boot. Και πάλι μικρό το κακό γιατί περνάς από πάνω όποια ROM θες και άντε να χάσεις τα δεδομένα σου, αλλά άστον καλύτερα τον μπακαλίστικο τρόπο. Αργά και σταθερά βήματα...

Τέλος, αν όντως η τελευταία έκδοση του siyah υποστηρίζει τη στοκ 4.0.3 δεν μπορώ να σου απαντήσω, αν και είμαι πεπεισμένος πως δεν έχει χάσει το backwards compatibility. Σίγουρα όμως προηγούμενες εκδόσεις του πχ 3.5.χ την υποστηρίζουν κανονικά.

Χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες cm9 κι έχω 3 απορίες.

1)που μπορώ να βρω το πληκτρολόγιο της Samsung,όχι όμως το swype άλλα το κλασσικό.

2)πως μπορώ να αλλάξω θέμα στα μηνύματά;Έχω βρει θέματά για cm9 στο μάρκετ άλλα καμία δεν αλλάζει χρώμα και θέμα στην στοκ εφαρμογή μηνυμάτων.

Και 3)έχει δοκιμάσει να αλλάξει κάποιος κερνελ;Δουλεύει κάνεις σωστά πάνω της χωρίς προβλήματά;

Χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες cm9 κι έχω 3 απορίες.

1)που μπορώ να βρω το πληκτρολόγιο της Samsung,όχι όμως το swype άλλα το κλασσικό.

2)πως μπορώ να αλλάξω θέμα στα μηνύματά;Έχω βρει θέματά για cm9 στο μάρκετ άλλα καμία δεν αλλάζει χρώμα και θέμα στην στοκ εφαρμογή μηνυμάτων.

Και 3)έχει δοκιμάσει να αλλάξει κάποιος κερνελ;Δουλεύει κάνεις σωστά πάνω της χωρίς προβλήματά;

1. Μπορώ να στο βρω άλλα θα υπολειτουργει (θα κρασαρει αν έχεις ενεργοποιημενους τους ήχους πληκτρολογιου). Προτείνω το SwiftKey από το Market σαν πληκτρολόγιο.. είχα το ίδιο κόλλημα με σένα με το Samsung πληκτρολόγιο αλλά το συγκεκριμένο με κέρδισε και με το παραπάνω, έχει και θέματα και είναι πιο βολικό. Αν επιμένεις στείλε μου pm.

2. Δεν έχω ιδέα αλλά θα ριξω μια ματια και θα επανέλθω :-) Τα θέματα τα εφάρμοσες μέσω ρυθμίσεων συστήματος? (νομίζω ρυθμίσεις - θέματα κτλ).

Εγώ έχω κολλήσει με Gosms.

3. Αρκετοί σίγουρα, θα βρεις αρκετούς στο xda. Εγώ δουλεύω Siyah και είμαι υπερευχαριστημενος.

Ποια έκδοση cm9 πέρασες?

Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Στο πληκτρολόγιο δεν χρησιμοποιώ ήχους οπότε για δωστο για δοκιμή.

Για τα θέματά ναι έτσι τα βάζω,από τις ρυθμίσεις.

Την τελευταία stable 9.1. Έχω φλασαρει.

Siyah ποια έκδοσή εβαλες;

Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Στο πληκτρολόγιο δεν χρησιμοποιώ ήχους οπότε για δωστο για δοκιμή.

Για τα θέματά ναι έτσι τα βάζω,από τις ρυθμίσεις.

Την τελευταία stable 9.1. Έχω φλασαρει.

Siyah ποια έκδοσή εβαλες;

Για αρχή πάρε ένα backup μέσω Recovery για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου..

1.

*Μαύρο πληκτρολόγιο Samsung : http://db.tt/M3IWJw2I

*Μπλε πληκτρολόγιο Samsung : http://db.tt/hHSCJDrs

Φλασαρεις οποίο θες μέσω Recovery, κλείνεις τους ήχους πληκτρολογιου και λογικά θα δουλέψει.

2. Για διάφορες εφαρμογές συστήματος σε μαύρο στυλ κτλ ρίξε μια ματιά εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1654257

Πιο συγκεκριμένα στο link το mms.apk είναι η εφαρμογή για τα μηνύματα, έχει και φωτογραφίες για να πάρεις μια ιδέα.

3. Siyah έχω την 3.5.2, έχω μείνει λίγο πίσω. Εδώ θα βρεις πιστεύω ότι θες : http://www.gokhanmoral.com/

Καμιά καλή ρύθμιση στο ex tweaks του siyah ξέρεις για καλή μπαταρία κίνησης άλλη μια για επιδόσεις; Άμα τα πειράζω εγώ όλα χειρότερα τα κάνω. :p

Καμιά καλή ρύθμιση στο ex tweaks του siyah ξέρεις για καλή μπαταρία κίνησης άλλη μια για επιδόσεις; Άμα τα πειράζω εγώ όλα χειρότερα τα κάνω. :p

Μην σου λέω ψέμματα, με uv/oc πότε δεν ασχολήθηκα οπότε και οι γνώσεις μου είναι περιορισμενες.

Απλά κοιτάω τι διορθώνει σαν kernel (τυχόν Android wakelocks), τι μου προσφέρει (bln, Led fadeout κτλ) και πως στέκεται η μπαταρία..

Να ρωτήσω και εγώ κάτι μήπως γνωρίζει κάποιος.. Σε ics στις επιλογές για προγραμματιστες έχει μια επιλογή κάτω κάτω για το πόσες διεργασίες να μένουν αποθηκευμένες στη ράμπα του κινητού αλλά μετά από επανεκκίνηση δεν αποθηκεύεται η επιλογή.. Καμία λύση εδώ?

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)