FJ_12 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Για να βάλω την επίσημη 4.0.4 θέλει ρουτ; Swyped from my SII using tapatalk Οχι. Την περνας μεσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Δηλαδή δεν χάνω την εγγύηση; μπας και θέλει και τίποτα άλλο; CMW,su, G apps; κανένα λινκ; Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 θα ηθελα να ενημερωσω τους γρηγορους οτι εδω και δυο ημερες δουλευω 1600 mhz me tegrak στα 1450mv και ειναι σταθεροτατο και gpu κλειδωμενη στα 267mhz! εαν δω κατι οσον αφορα θερμοκρασιες η οτιδηποτε θα γραψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Δηλαδή δεν χάνω την εγγύηση; μπας και θέλει και τίποτα άλλο; CMW,su, G apps; κανένα λινκ; Swyped from my SII using tapatalk Αν π.χ το τηλέφωνο οταν το αγόρασες ειχε την 4.0.3 αγγλική για να εισαι μέσα στην εγγύηση πρέπει να του βάλεις την 4.0.4 αγγλική πάλι . Διαφορετικά αν σου τύχει κατι και χρειαστει service του βάζεις με odin αυτην με την οποία το αγόρασες . Δεν χρειάζεσαι ουτε cwm ουτε τίποτα . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 FYROM λέγεται η χώρα και πολύ καλά έκανε ο φίλος και το σχολίασε. Εδώ απαγορεύεται να μιλάμε για πειρατικές εφαρμογές και θα επιτρέψουμε σε κάποιον να αναφέρει Μακεδονία ένα ξένο κράτος; Έτσι ακριβώς ειναι . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 θα ηθελα να ενημερωσω τους γρηγορους οτι εδω και δυο ημερες δουλευω 1600 mhz me tegrak στα 1450mv και ειναι σταθεροτατο και gpu κλειδωμενη στα 267mhz! εαν δω κατι οσον αφορα θερμοκρασιες η οτιδηποτε θα γραψω... με ποια ρομ και ποιον kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 με ποια ρομ και ποιον kernel? στοκ ολα!! 4,0,3 ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 στοκ ολα!! 4,0,3 ics χμμμ:) εγω ειμαι στοκ ρομ αλλα κερνελ του sihah στα 1.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 στοκ ολα!! 4,0,3 ics Με ποιον τρόπο το κατάφερες αυτό; Αναμένουμε εντυπώσεις..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) θα ηθελα να ενημερωσω τους γρηγορους οτι εδω και δυο ημερες δουλευω 1600 mhz me tegrak στα 1450mv και ειναι σταθεροτατο και gpu κλειδωμενη στα 267mhz! εαν δω κατι οσον αφορα θερμοκρασιες η οτιδηποτε θα γραψω... Μα με 1.450 δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν θα είσαι σταθερός ή όχι. Σε έναν τυπικό exynos η CPU τα έχει τα 1600 με κάτω από 1.375 και συνήθως τα 'χάλια' κομμάτια δεν θέλουν πάνω από 1.4-1.425. Ωστόσο για να δεις σοβαρές διαφορές στα benchmarks θες o/c και της GPU στα 400 mhz. Εδώ δεν είναι τόσο στάνταρ τα πράγματα και έχει μεγαλύτερες διακυμάνσεις. Να πω μόνο ότι κάποια δεν τα φτάνουν καν... Αλλά πρέπει και η ROM που θα χρησιμοποιήσεις να είναι optimized για τα τεστ που θα τρέξεις. Αναφορικά η cm 9 έχει καλή παράδοση στα περισσότερα tests και δίνει αρκετά καλά αποτελέσματα σε μετροπρογραμματα όπως το quadrant. Τέλος ποιος o λόγος που ασχολείσαι με το o/c? Απλώς για την κ@ύλα σου; Το λέω γιατί σε καθημερινή χρήση μόνο ενέργεια θα έχεις καταφέρει να σπαταλάς. Υ.Γ. Το έχω καημό πάντως να δω mobile ARM soc με κάνιστρο από πάνω, ln2 και το θερμόμετρο να μην ανεβαίνει πάνω από -100 °C... Edited August 30, 2012 by DevotedAngel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μπορει να μου πει καποιος, τι ακριβως κανει το αρχειο .pit οταν περναμε μια rom??...και τι γινεται αν το βαζουμε καθε φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasdee Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 καλημερες σε ολους!!!! ειμαι σχετικα νεος χρηστης (το εχω 2 βδομαδες..) του s2..και απο τη 2η μερα το εκανα ρουτ και εβαλα και μια ρομ την omega v4.0 aokp build-97 ics 4.0.4..μεχρι στιγμης δε μπορω να πω οτι εχω τρελαθει με τη ρομ.. μπορειτε να προτεινετε καποια καλη ρομ (βασισμενη σε 4.0.3 ή 4.0.4)??? Παράθεση Omega v4.0 AOKP Build-37 Android 4.0.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μα με 1.450 δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν θα είσαι σταθερός ή όχι. Σε έναν τυπικό exynos η CPU τα έχει τα 1600 με κάτω από 1.375 και συνήθως τα 'χάλια' κομμάτια δεν θέλουν πάνω από 1.4-1.425. Ωστόσο για να δεις σοβαρές διαφορές στα benchmarks θες o/c και της GPU στα 400 mhz. Εδώ δεν είναι τόσο στάνταρ τα πράγματα και έχει μεγαλύτερες διακυμάνσεις. Να πω μόνο ότι κάποια δεν τα φτάνουν καν... Αλλά πρέπει και η ROM που θα χρησιμοποιήσεις να είναι optimized για τα τεστ που θα τρέξεις. Αναφορικά η cm 9 έχει καλή παράδοση στα περισσότερα tests και δίνει αρκετά καλά αποτελέσματα σε μετροπρογραμματα όπως το quadrant. Τέλος ποιος o λόγος που ασχολείσαι με το o/c? Απλώς για την κ@ύλα σου; Το λέω γιατί σε καθημερινή χρήση μόνο ενέργεια θα έχεις καταφέρει να σπαταλάς. Υ.Γ. Το έχω καημό πάντως να δω mobile ARM soc με κάνιστρο από πάνω, ln2 και το θερμόμετρο να μην ανεβαίνει πάνω από -100 °C... ευχαριστω αλλα νομιζω οτι εκτελει καποιες εργασιες πιο γρηγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλησπέρα.Είχα περάσει διάφορες custom roms και τώρα πήγα να επιστρέψω σε stock περνώντας την 4.0.4(Τσέχικη).Χρησιμοποίησα jig για να μηδενίσω τον counter αλλά δε μηδενίζει:D Ουσιαστικά όταν βάζω το jig δε κάνει τίποτε άλλα από το απλά να μπαίνει σε download mode. Προτάσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλησπέρα.Είχα περάσει διάφορες custom roms και τώρα πήγα να επιστρέψω σε stock περνώντας την 4.0.4(Τσέχικη).Χρησιμοποίησα jig για να μηδενίσω τον counter αλλά δε μηδενίζει:D Ουσιαστικά όταν βάζω το jig δε κάνει τίποτε άλλα από το απλά να μπαίνει σε download mode. Προτάσεις? Υπαρχει το "remove triangle" με το οποιο μηδενιζεις τον counter και αφαιρεις και το τριγωνακι.. Τσεκαρε το.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Υπαρχει το "remove triangle" με το οποιο μηδενιζεις τον counter και αφαιρεις και το τριγωνακι.. Τσεκαρε το.. ;) Μου βγάζει ένα μήνυμα "status cannot be determined we need to reboot into a special boot mode" η εφαρμογή που λές.Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Edited August 30, 2012 by tasgr86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Καλησπέρα.Είχα περάσει διάφορες custom roms και τώρα πήγα να επιστρέψω σε stock περνώντας την 4.0.4(Τσέχικη).Χρησιμοποίησα jig για να μηδενίσω τον counter αλλά δε μηδενίζει:D Ουσιαστικά όταν βάζω το jig δε κάνει τίποτε άλλα από το απλά να μπαίνει σε download mode. Προτάσεις? Το jig το έβαλες στην 4.0.4 ή σε gingerbread; Γιατί νομίζω ότι σε ICS δεν λειτουργεί, ας μας διαφωτήσει κάποιος.. Πριν μια βδομάδα που πέρασα κι εγώ 2.3.6 ήθελα να rootάρω και ο μόνος τρόπος ήταν με insecure kernel για τις 2.3.Χ, το έκανα κανονικά και βέβαια ο counter έγραψε 1. Μόλις πήγα να τον μηδενίσω με το jig μου έκανε κι εμένα ακριβώς το ίδιο, μπήκε δηλαδή σε download mode και δεν μηδένιζε.. ψάχνοντας είδα ότι έπρεπε να φλασάρω τον παλιό Bootloader γιατί η συσκευή μου είχε τον νέο, όπου και δεν δούλευε το jig. Τον βρήκα, τον κατέβασα, τον φλάσαρα και μηδένησα στο λεπτό, ήταν πανεύκολο (και πολύ πιο γρήγορο απ'ότι φαντάζει!). Απλά δεν ξέρω αν αυτό γίνεται στην 4.0.4, αν ξέρει κάποιος να μας διαφωτήσει ώστε να ρίξουμε τα φώτα μας και στον φίλο με links για παλιούς και νέους Bootloaders..:p edit: Οι Bootloaders βρίσκονται εδώ, πριν κάνεις ότιδήποτε όμως σιγουρέψου ότι δουλεύει στην 4.0.4.. ;) Edited August 30, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Το jig το έβαλες στην 4.0.4 ή σε gingerbread; Γιατί νομίζω ότι σε ICS δεν λειτουργεί, ας μας διαφωτήσει κάποιος.. Πριν μια βδομάδα που πέρασα κι εγώ 2.3.6 ήθελα να rootάρω και ο μόνος τρόπος ήταν με insecure kernel για τις 2.3.Χ, το έκανα κανονικά και βέβαια ο counter έγραψε 1. Μόλις πήγα να τον μηδενίσω με το jig μου έκανε κι εμένα ακριβώς το ίδιο, μπήκε δηλαδή σε download mode και δεν μηδένιζε.. ψάχνοντας είδα ότι έπρεπε να φλασάρω τον παλιό Bootloader γιατί η συσκευή μου είχε τον νέο, όπου και δεν δούλευε το jig. Τον βρήκα, τον κατέβασα, τον φλάσαρα και μηδένησα στο λεπτό, ήταν πανεύκολο (και πολύ πιο γρήγορο απ'ότι φαντάζει!). Απλά δεν ξέρω αν αυτό γίνεται στην 4.0.4, αν ξέρει κάποιος να μας διαφωτήσει ώστε να ρίξουμε τα φώτα μας και στον φίλο με links για παλιούς και νέους Bootloaders..:p Ναι με την 4.0.4 το έκανα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Ναι με την 4.0.4 το έκανα.:) Για τσεκ το edit γιατί τώρα βλέπω ότι δίνει Bootloader και για την ICS..:) Κι άλλο edit για να μην ψάχνεσαι: Τον Bootloader τον φλασάρεις ακριβώς όπως φλασάρεις και τη rom, τον φορτώνεις δηλαδή στη θέση "PDA" του Odin, στο λέω επειδή υπάρχει και κουτάκι "Bootloader" από πάνω για να μην μπερδέψεις, βασικά διάβασε λίγο το thread που σου επισύναψα για το USB Jig, θα σε κατατοπίσει πλήρως ;) Edited August 30, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μου βγάζει ένα μήνυμα "status cannot be determined we need to reboot into a special boot mode" η εφαρμογή που λές.Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Θα το επιλέξεις και θα κάνεις επανεκκίνηση.. Τότε θα σου βγάλει ένα μενού και θα το κάνεις.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Για τσεκ το edit γιατί τώρα βλέπω ότι δίνει Bootloader και για την ICS..:) Κι άλλο edit για να μην ψάχνεσαι: Τον Bootloader τον φλασάρεις ακριβώς όπως φλασάρεις και τη rom, τον φορτώνεις δηλαδή στη θέση "PDA" του Odin, στο λέω επειδή υπάρχει και κουτάκι "Bootloader" από πάνω για να μην μπερδέψεις, βασικά διάβασε λίγο το thread που σου επισύναψα για το USB Jig, θα σε κατατοπίσει πλήρως ;) thanks.Δούλεψε περνώντας τον παλιό bootloader.:D Κάτι άλλο, περνώντας ένα διαφορετικό επίσημο firmware γράφει ο counter;Με την εγγύηση υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 thanks.Δούλεψε περνώντας τον παλιό bootloader.:D Για νέουπας καλά τα πήγα..:lol: Να το χαρείς!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Καλημερα σε όλους, Ειμαι με την 4.0.3 xwlp7 την οποια και κατεβασα απο εδω(ειμαι rooted).Ολα καλα μεχρι τωρα επειδη διαβαζω πολλα για την 4.0.4 (αγγλικη),τι παραπανω θα εχω αν την περασω;;Θα ειναι καλυτερη η μπαταρία;; Και τελος με ολα αυτα που εχω στο κινητο (εφαρμογες) θα μου δουλευει το titanium και αν ναι πως θα κανω επαναφορα;Και η αυτοματη επαναφορα που κανει το κινητο απο μονο του;;Αποριες..... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvel1 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 αυτό το ice cream 4.0.3 δεν υποφέρεται. μιας και αυτο έχει ο γαλαξίας μου από την μάνα του και δεν έχει συμβατότητα με άπειρες εφαρμογές ξέρει κανείς πως μπορώ να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα στην πιο τελευαταία επίσημη 2.3.κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 αυτό το ice cream 4.0.3 δεν υποφέρεται. μιας και αυτο έχει ο γαλαξίας μου από την μάνα του και δεν έχει συμβατότητα με άπειρες εφαρμογές ξέρει κανείς πως μπορώ να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα στην πιο τελευαταία επίσημη 2.3.κατι???? κατεβαζεις την rom που θες απο http://www.sammobile.com και με odin την περνας τοσο απλα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 αυτό το ice cream 4.0.3 δεν υποφέρεται. μιας και αυτο έχει ο γαλαξίας μου από την μάνα του και δεν έχει συμβατότητα με άπειρες εφαρμογές ξέρει κανείς πως μπορώ να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα στην πιο τελευαταία επίσημη 2.3.κατι???? Με τον γνωστο τροπο. Βρισκεις το 2.3 firmware που θες και την περνας μεσω odin. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Στο πρωτο post ειναι οι οδηγιες για περασμα μεσω odin και στο δευτερο post ειναι οι επισημες roms Gingerbread 2.3 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts