djtutis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Για μένα Siyah 3.3.3d ή ο τελευταίος Dorinmax 4.7A ή Speedmod K3-25... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Τώρα που ο λεομαρ μας παράτησε, Ποια είναι η καλύτερη καστομ ρομ κατά την γνώμη σας για ics με υποστήριξη jkay φυσικά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 η συσκευη μου καλυπτεται απο 1 ετος ακομα εγγυηση.. Mπορει να γινει δεκτη στο σερβις χωρις την προσκομιση και της αποδειξης αγορας? Nα αναγνωριστει δηλαδη απο το imei της πχ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 η συσκευη μου καλυπτεται απο 1 ετος ακομα εγγυηση.. Mπορει να γινει δεκτη στο σερβις χωρις την προσκομιση και της αποδειξης αγορας? Nα αναγνωριστει δηλαδη απο το imei της πχ.. δεν το ξερω αλλα φανταζομαι πως ναι , αν ηταν δωρο πως θα ειχες την αποδειξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Δεν ξέρω αν το ποστάρω στο σωστό thread αλλά ελπίζω πως ναί.Έψαχνα διάφορα σερφάροντας και βρήκα αυτό εδώ http://www.khmedia.in/2012/07/10/install-android-4-1-jelly-bean-on-samsung-galaxy-s2-i9100/ Είναι προφανώς custom rom με Jelly Bean 4.1 για το S2 μας.Τί πιστεύετε;Ισχύει;Εδώ και το βίντεο edit:Είδα το βίντεο.Και μετά σου λένε παπάτζες οτι το Galaxy S2 Δεν είναι ικανό να τρέξει την Jelly Bean 4.1 για οθόνη και hardware.Η συσκευή πετάει στο βίντεο.Καλύτερα από ότι έχω τώρα με την ICS 4.0.3.Τί να πώ;Απλά κρίμα αν την απορίψουν στο JB.Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ικανή αυτή η συσκευή να τρέξει ανετότατα το καινούργιο Android απλά ενημερωτικά What works, what doesn't (Nexus OTA Port)— Working: device boot | LED-flash | SD card (internal-only) | MTP (can't copy files) | ADB | Vibration | SuperUser | GSM (courtesy of bpear96) | Network Data (courtesy of stormtroopercs) | logcat (courtesy of edint3000 & bpear96, again). Not working: WiFi | Bluetooth | Camera | Google Now/Google Search | Audio | anything else. What works, what doesn't (AOSP Build - Thank you Stormtrooercs for logcat!)— Working: device boot | LED-flash | SD card (internal-only) | MTP (can't copy files) | ADB | Vibration | SuperUser | GSM (courtesy of bpear96) | Network Data (Apn Needs To Be Set Manually) (courtesy of stormtroopercs) | logcat (courtesy of edint3000 & bpear96, again). Not working: WiFi | Bluetooth | Camera | Google Now/Google Search | Audio | anything else. περισσότερα στο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1739763 Υπάρχουν πολλές δυσκολίες στο galaxy s2 και το χειρότερο νομίζω είναι το τσιπάκι ήχου της yamaha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Υπάρχουν πολλές δυσκολίες στο galaxy s2 και το χειρότερο νομίζω είναι το τσιπάκι ήχου της yamaha. ισχυει.γιαυτο το τσιπακι οι drivers πρεπει να ξαναγραφτουν απο την αρχη.οποτε αν δεν δωθει source απο την samsung θα εχουμε τουλαχιστον μετα απο 3μηνο ρομ η οποια θα ειναι οκ για καθημερινη χρηση.αποτι λενε το θςμα του wifi ειναι ευκολο αλλα εχουν επικεντρωθει στο τσιπακι ηχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 καλησπερα, εχω την ROM Revolution version7.0 (PDA version I9100 xxlq5) . Θελω να εγκαταστησω την εφαρμογη JKAY Deluxe Settings και ζηταει πρωτα να εγκαταστησω το deluxe framework 14 . Πηγα στo σχετικο θεμα XDA αλλα δεν υπαρχει αυτη η version ΧΧlq5. που βρισκω το σχετικο deluxe farmework για την δικη μου version ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 ισχυει.γιαυτο το τσιπακι οι drivers πρεπει να ξαναγραφτουν απο την αρχη.οποτε αν δεν δωθει source απο την samsung θα εχουμε τουλαχιστον μετα απο 3μηνο ρομ η οποια θα ειναι οκ για καθημερινη χρηση.αποτι λενε το θςμα του wifi ειναι ευκολο αλλα εχουν επικεντρωθει στο τσιπακι ηχου Τωρα το διάβασα και ξενέρωσα απίστευτα γιατι ολα έδειχναν πως μεσα σε λιγες μερες θα εβγαινε μεχρι κ η paranoid σε jb. Μας τα χαλασε ο ηχος.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 (edited) Παιδιά έχει κανείς δοκιμάσει αυτόν τον kernel; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1617219 dorimanx λέγεται.Αν ναι πείτε μας τις εντυπώσεις σας και με τι rom τον φοράει ο καθένας σας; Edited July 17, 2012 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά αν περνάω μόνο kernel, χρειάζεται πάλι wipe/factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδιά αν περνάω μόνο kernel, χρειάζεται πάλι wipe/factory reset? Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά πέρνα τον:) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά πέρνα τον:) Χρειάζεται να κανει wipe cache, wipe dalvik.. Ψαξε για ενα samsung cleaning script που θα τι φλασαρεις πριν φλασαρεις τον κερνελ.. Την πιο προσφατη εκδοση του βρες Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καλημερα, μια ερωτηση, οταν αλλαζουμε dialer πχ exdialer πρεπει να παγωνουμε τον stock? Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Kαλημέρα, Έχω ένα ερώτημα όποιος μπορεί ας βοηθήσει να μην τα κάνω μπάχαλο. Αγόρασα το Galaxy S 3 και θέλω να δώσω το Galaxy S2 (GT- I9100) που είχα στην κόρη μου. Το S2 είναι από την μάνα του είναι με Gingerbread και με τις επίσημες ενημερώσεις (ποτέ δεν έχει γίνει root ) και τα στοιχεία του είναι: Έκδοση: 2.3.4 Eκδοση βασικού φάσματος: Ι9100XXKI1 KERNEL: 2.6.35.7- Ι9100ΧWKI4. Τώρα το ερώτημα: Θέλω να σβήσω τα πάντα από μέσα. Να κάνω factory reset ή υπάρχει άλλος τρόπος? Το προβλημά μου είναι αν κάνω factory reset χάνονται και οι ενημερώσεις που έχουν γίνει στο Gingerbread μέχρι τώρα γιατί δεν θέλω με την αναβάθμιση που θα γίνει να πάρει την ICS, θέλω ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ στην Gingerbread. Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Kαλημέρα, Έχω ένα ερώτημα όποιος μπορεί ας βοηθήσει να μην τα κάνω μπάχαλο. Αγόρασα το Galaxy S 3 και θέλω να δώσω το Galaxy S2 (GT- I9100) που είχα στην κόρη μου. Το S2 είναι από την μάνα του είναι με Gingerbread και με τις επίσημες ενημερώσεις (ποτέ δεν έχει γίνει root ) και τα στοιχεία του είναι: Έκδοση: 2.3.4 Eκδοση βασικού φάσματος: Ι9100XXKI1 KERNEL: 2.6.35.7- Ι9100ΧWKI4. Τώρα το ερώτημα: Θέλω να σβήσω τα πάντα από μέσα. Να κάνω factory reset ή υπάρχει άλλος τρόπος? Το προβλημά μου είναι αν κάνω factory reset χάνονται και οι ενημερώσεις που έχουν γίνει στο Gingerbread μέχρι τώρα γιατί δεν θέλω με την αναβάθμιση που θα γίνει να πάρει την ICS, θέλω ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ στην Gingerbread. Στην εφαρμογή του τηλέφωνου γράψε *2767*3855# Οχι δεν θα αναβαθμιστεί μονο του θα μεινη στην έκδοση που ειναι και απλα θα διαγραφούν δεδομένα και εφαρμογές Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Καλημερα, μια ερωτηση, οταν αλλαζουμε dialer πχ exdialer πρεπει να παγωνουμε τον stock? Οχι απλα απο την πρωτη στιγμη που θα τρεξεις τον exdialer τον οριζεις ως προεπιλογή Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απλά πέρνα τον:) Χρειάζεται να κανει wipe cache, wipe dalvik.. Ψαξε για ενα samsung cleaning script που θα τι φλασαρεις πριν φλασαρεις τον κερνελ.. Την πιο προσφατη εκδοση του βρες Τελικά τι απ' τα δύο ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Τελικά τι απ' τα δύο ισχύει? Αυτό που σου ειπε ο @ PAPAKITOU για να καθίσει καλύτερα ο kernel Στο τέλος κανε και ενα reboot και εισαι o.k Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα. Σήμερα μπήκα και εγώ στο Sii καθότι το αγόρασα από το πλαίσιο με δώρο χάρτες don't panic. Έρχομαι από το προηγούμενο φόρουμ του galaxy s όπου το κατ ευχαριστήθηκα δύο χρόνια τώρα κάνοντας ό,τι έλεγαν οι ειδικοί. Η stock rom του είναι ICS της κοσμοτέ. Θα ήθελα να ρωτήσω πριν ακόμα αρχίσω να το πειράζω και όσο χρειαστεί να διαβάσω και κάποια post ώστε να εξοικειωθώ με το νέο χώρο, αν γίνεται στην στοκ ρομ πού έχει να βάλω στην μπάρα ειδοποιήσεων icon μπαταρίας με ποσοστό. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα. Υ.Γ. Το τηλέφωνο είναι αρκετά καλό, λίγο κολλάει που και που το back πλήκτρο και δεν ξέρω γιατί (δηλαδή δεν έχει την ίδια ευαισθησία στο άγγιγμα με την υπόλοιπη οθόνη ή το αριστερό πλήκτρο και κάποιες φορές δεν αντιδρά καθόλου για δυο - τρία αγγίγματα ) αλλά θα δω. Ευχαριστώ και πάλι. Edited July 18, 2012 by ionskotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Μεταξύ της miui και της Resurrection ποια προτείνετε; Ποια είναι τα πλεονέκτηματα / μειονέκτηματα; Υπάρχει κάποια αλλη ROM που θα συνιστουσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Η miui είναι ακριβώς η ίδια στην πραγματικότητα με την Omega 15... Αν είναι να εγκαταλείψεις την 4.0.3 τότε καλύτερα να πας προς Resurrection 2.6 όπου σε συνδυασμό με Siyah 3.3.3d το τηλέφωνο είναι πραγματικά όνειρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Δςν εχει θεμα με την μπαταρια ; ετσι διαβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδιά καλημέρα. Σήμερα μπήκα και εγώ στο Sii καθότι το αγόρασα από το πλαίσιο με δώρο χάρτες don't panic. Έρχομαι από το προηγούμενο φόρουμ του galaxy s όπου το κατ ευχαριστήθηκα δύο χρόνια τώρα κάνοντας ό,τι έλεγαν οι ειδικοί. Η stock rom του είναι ICS της κοσμοτέ. Θα ήθελα να ρωτήσω πριν ακόμα αρχίσω να το πειράζω και όσο χρειαστεί να διαβάσω και κάποια post ώστε να εξοικειωθώ με το νέο χώρο, αν γίνεται στην στοκ ρομ πού έχει να βάλω στην μπάρα ειδοποιήσεων icon μπαταρίας με ποσοστό. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα. Υ.Γ. Το τηλέφωνο είναι αρκετά καλό, λίγο κολλάει που και που το back πλήκτρο και δεν ξέρω γιατί (δηλαδή δεν έχει την ίδια ευαισθησία στο άγγιγμα με την υπόλοιπη οθόνη ή το αριστερό πλήκτρο και κάποιες φορές δεν αντιδρά καθόλου για δυο - τρία αγγίγματα ) αλλά θα δω. Ευχαριστώ και πάλι. Στις επιλογες της οθονης εχει να επιλεξεις να σου δειχνει και ποσοστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) Λυπάμαι αλλά δεν έχει. Έχω την stock rom γιατί μόλις το πήρα όχι custom. Στις ρυθμίσεις της οθόνης σίγουρα δεν έχει τέτοια επιλογή. Edited July 19, 2012 by ionskotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionskotis Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Στις επιλογες της οθονης εχει να επιλεξεις να σου δειχνει και ποσοστο.Λυπάμαι αλλά τέτοια επιλογή δέν έχω. Να θυμήσω ότι μόλις το πήρα και έχω ακόμα την stock rom (4.0.3 xxlps) και όχι κάποια custom. Με ενδιαφέρει πάνω στην μπάρα ειδοποίσεων το icon της μπαταρίας να έχει ποσόστωση της πληρώτητας της. Ένα άλλο θέμα που με ανησυχεί είναι ότι το back key εξακολουθεί να μην δουλεύει καλά. Ενώ η οθόνη και το αριστερό key δουλευει μια χαρά το back key αρκετές φορές δεν ανταποκρίνεται στην αφή και χρειάζεται από δεύτερο έως και τέταρτο άγγιγμα για να δουλέψει. Ρωτάω για να μάθω αν είναι κάποια γνωστή ιδιαιτερότητα της rom ή έχω πρόβλημα hardware. Γιατί άν πάσχει το hardware προλαβαίνω να πάρω άλλο σε 7 ημέρες και να μην το στείλουν στο σερβις. Ευχαριστώ και περιμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts