Sofos_5 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Οποτε δυστυχως δεν υπαρχει κατι για ics. Βασικα ειναι λιγο χρονοβορα διαδικασια να γυρισω πισω στην gb, να περασω το αρχειο και μετα παλι αναβαθμιση. Δεν πειραζει, ευχαριστω για την απαντηση. Μην το κανεις γιατι το mod περιεχει αρχεια συστηματος τα οποια ετσι κ αλλιως θα διαγραφουν με αναβάθμισή σε ics. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Πέρασα την paranoid,πολύ σταθερή και με πολλές παραμέτρους άλλα η omega είναι αρκετα πιο γρήγορη και ειδικά το wifi κλειδώνει αμέσως,δεν τρελάθηκα με την paranoid... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Δοκιμασε τη, δεν χανεις κατι και αν θυμαμαι καλα ηταν κ δωρεαν αλλα δεν πιστευω πως θα αλλαξει κατι. Το mod που εχω εγω απλα θα κανει το κινητο να χτυπαει στην ιδια ενταση απο την αρχη της κλησης κ οχι απο χαμηλα να δυναμωνει. Γι'αυτο που θες εσυ (να δυναμωσεις γενικα το ηχειο) υπαρχουν αλλα mods αλλα και εφαρμογες που το κανουν αλλα αν ειναι ο μονος λογος που σκεφτεσαι το root θα σου προτεινα να μην το κανεις, βαλε ενα κομματι που να ειναι ηδη δυνατο κ βαλε την ενταση τερμα, δεν μπορει να μην το ακους!! Θα την δοκιμασω φιλε μου. Δεν ειναι ο μονος λογος που σκεφτομαι, εχω "σκονταψει" αρκετες φορες τωρα τελευταια στο root...:):) Η αληθεια ειναι οτι με λιγο φασαρια δεν το εχω ακουσει αλλα δεν ειναι τιποτα σοβαρο... Απλα λιγο μεγαλυτερη ενταση να ειχε θα ηταν πολυ καλα πιστευω... Σ'ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου φιλε. Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 (edited) Δεν εχω ασχολειθει καθολου με kernel και δεν ξερω καθολου τι παιζει....τι ακριβως ειναι και αν το περασεις τι διαφορα θα εχει το τηλεφωνο..??? μπαινουν ολοι οι kernel σε ολες τις rom η για καθε rom υπαρχει και ο δικος της??? Εγω φοραω omega v4 4.0.4 aokp... τι μου προτεινεται να περασω και πως τον περναω :p Edited May 31, 2012 by CHRISTOSTZANID Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Ορίστε τι είναι ο kernel. Η κάθε έκδοση θέλει και τον δικό της kernel... συνήθως. Τον περνάς με τις εκάστοτε οδηγίες που δίνονται κάθε φορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 μπορει να μου πει καποιος αν καταφερε να περασει την paranoid σαν second rom?εμενα μου βγαζει assert failed get.prop error(η κατι τετοιο) και μεταα installer status 7 και αμφανιζεται σαν να τελειωσε η εγκατασταση ομως η ρομ δεν ειναι εγκατεστημενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 μπορει να μου πει καποιος αν καταφερε να περασει την paranoid σαν second rom?εμενα μου βγαζει assert failed get.prop error(η κατι τετοιο) και μεταα installer status 7 και αμφανιζεται σαν να τελειωσε η εγκατασταση ομως η ρομ δεν ειναι εγκατεστημενη Πως προσπαθησες να τη περασεις? Εκανες clone? @ολους : Καλυτερο modem αυτη τη περιοδο για Cosmote?? Καμια προταση? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πως προσπαθησες να τη περασεις? Εκανες clone? @ολους : Καλυτερο modem αυτη τη περιοδο για Cosmote?? Καμια προταση? βρηκα την λυση.απλως αλλαξα απο το updater script να μην ψαχνει για build.prop gt-i9100 μιας και εγω το εχω gt-i9300 για τα 50gb dropbox και το svoice.καλυτερο modem για cosmote ειναι το neki2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 βρηκα την λυση.απλως αλλαξα απο το updater script να μην ψαχνει για build.prop gt-i9100 μιας και εγω το εχω gt-i9300 για τα 50gb dropbox και το svoice.καλυτερο modem για cosmote ειναι το neki2 Μπορει να σου βγαλει κ αλλα θεματα σε εφαρμογες, market κτλ η τροποποιηση του build με i9300. Αν θες σωστα mods και για s-voice κ για 50gb dropbox στειλε pm. Καλο το neki2 μα ειναι ιταλικο κ δεν εχει δυνατοτητα βιντεοκλησης οποτε οι υπόλοιποι απο cosmote τι modem εχετε? Ευχαριστημενοι? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Μπορει να σου βγαλει κ αλλα θεματα σε εφαρμογες, market κτλ η τροποποιηση του build με i9300. Αν θες σωστα mods και για s-voice κ για 50gb dropbox στειλε pm. Καλο το neki2 μα ειναι ιταλικο κ δεν εχει δυνατοτητα βιντεοκλησης οποτε οι υπόλοιποι απο cosmote τι modem εχετε? Ευχαριστημενοι? το ξερω.για το svoice εχω βρει και εγω.το θεμα ειναι οτι με το dropbox μολις γινει πολυ γνωστο το κολπο θα αρχισει η σαμσουνγκ να κοιταει το product id της συσκευης οπως κανει και με τα one x.και εγω εχω περασει το dropbox απο αυτο που εννοεις(υποθετω.εγω λεω ενα flashable zip που ειχε δυο apk και ενα jar) παντος αφου δεν εχω βρει ακομα καποια ασυμβατοτητα το αφηνω ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 παιδια καλησπερα μηπως ειναι ευκολο ναμου πει καποιος πως κανουμε nadroid back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 παιδια καλησπερα μηπως ειναι ευκολο ναμου πει καποιος πως κανουμε nadroid back up? Υποθέτω πως εισαι root αν ναι δες εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Υποθέτω πως εισαι root αν ναι δες εδω γεια σου φιλαρακι,ειμαι root χαρη σε σενα θυμασαι?ολα καλα,οκ θα το δω.Να σε ρωτησω και κατι αλλο,ειχα δει σε καποιο σημειο ειχες αναφερει σε καποιο αλλο φιλο για μια LP7 αν τη λεω καλα.Να προχωρησω να δοκιμασω?δεν εχει προβληματακια?επισης να σου πω οτι τωρα ειμαι 2.3.6 GINGER και ειμαι οκ,αν παω σε ICE μπορω να ξαναγυρισω εδω που ειμαι?σε ζαλισα σορυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) γεια σου φιλαρακι,ειμαι root χαρη σε σενα θυμασαι?ολα καλα,οκ θα το δω.Να σε ρωτησω και κατι αλλο,ειχα δει σε καποιο σημειο ειχες αναφερει σε καποιο αλλο φιλο για μια LP7 αν τη λεω καλα.Να προχωρησω να δοκιμασω?δεν εχει προβληματακια?επισης να σου πω οτι τωρα ειμαι 2.3.6 GINGER και ειμαι οκ,αν παω σε ICE μπορω να ξαναγυρισω εδω που ειμαι?σε ζαλισα σορυ Την LP7 Την ειχα προτείνει σε ενα παιδι γιατι προσωπικά την θεωρώ αρκετά σταθερή. Υπάρχουν βεβαια και άλλες ποιο πρόσφατες (LPD-LPE) αλλα δεν τις εχω δοκιμάσει. Μπορείς να ξαναγυρίσεις στο παλιο σου firmware οποτε θελεις πολυ εύκολα ,αυτα ειναι τα καλα του android.............. Να ξερεις οτι τωρα που θα πας σε ics θα χαθεί το root και το κάνεις απο την αρχή Οπως και να θυμάσαι οτι κάνουμε hard reset πριν αλλά και μετα το πέρασμα του firmware που θέλουμε για να μην έχουμε προβλήματα . Edited June 1, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Την LP7 Την ειχα προτείνει σε ενα παιδι γιατι προσωπικά την θεωρώ αρκετά σταθερή. Υπάρχουν βεβαια και άλλες ποιο πρόσφατες (LPD-LPE) αλλα δεν τις εχω δοκιμάσει. Μπορείς να ξαναγυρίσεις στο παλιο σου firmware οποτε θελεις πολυ εύκολα ,αυτα ειναι τα καλα του android.............. Φανταζομαι δηλαδη με το back up που ειπαμε πριν,αποθηκευω τα παντα οπως ειμαι τωρα στην καρτα και μετα επαναφορα,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Φανταζομαι δηλαδη με το back up που ειπαμε πριν,αποθηκευω τα παντα οπως ειμαι τωρα στην καρτα και μετα επαναφορα,σωστα? δυστυχώς όχι !! Αν θελεις να κανεις backup εφαρμογες σου κατεβασε το titanioum bacup Συγχρόνισε τις επαφες σου με το gmail ή κατέβασε κάποιο πρόγραμμα απο το play Το ιδιο και με τα sms To factory reset δεν επηρεάζει οτιδηποτε ειναι στην εξωτερική μνημη (external sd) Oπως επισης και το nadroid backup το χρησημοποιουμε οταν π.χ απο stock rom θέλουμε να περάσουμε μια custom rom ή καποιο mod ώστε αν τυχει κατι στραβό επανερχόμαστε οπως ήμασταν Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 δυστυχώς όχι !! Αν θελεις να κανεις backup εφαρμογες σου κατεβασε το titanioum bacup Συγχρόνισε τις επαφες σου με το gmail ή κατέβασε κάποιο πρόγραμμα απο το play Το ιδιο και με τα sms To factory reset δεν επηρεάζει οτιδηποτε ειναι στην εξωτερική μνημη (external sd) Oπως επισης και το nadroid backup το χρησημοποιουμε οταν π.χ απο stock rom θέλουμε να περάσουμε μια custom rom ή καποιο mod ώστε αν τυχει κατι στραβό επανερχόμαστε οπως ήμασταν ok πολλα μαζεμενα χα χα θα τα επεξεργαστω και αν ειναι κατι σε ρωταω ευχαριστω,σου στελνω και ενα pm για κατι αλλο να σε ρωτησω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 υπεροχο το tegrak overclock sτα 1450mhz . παει σφεντονα και τα παιχνιδια ακομα πιο καλα χωρις αλλαγη kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδιά μια ερωτηση..Εχω το note end s2 και αγορασα απο το play store to tapatalk στο note...Ολα καλά μεχρι εδω ...Πάω να το περάσω και στο s2 και μου βγάζει προβλημα...Ξερεις κανεις γιατι γίνεται αυτό??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 (edited) Υπαρχει το Samsung πληκτρολογιο για εκδοση CM9?? Θα σας ημουν υποχρεος.. εχω σκασει απ'το πρωι.. Edit : Ακυρο τελικα καταφερα και το εκανα port εγω. Edited June 2, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδιά μια ερωτηση..Εχω το note end s2 και αγορασα απο το play store to tapatalk στο note...Ολα καλά μεχρι εδω ...Πάω να το περάσω και στο s2 και μου βγάζει προβλημα...Ξερεις κανεις γιατι γίνεται αυτό??? Αν το αγόρασες και την ίδια στιγμή προσπάθησες να το περάσεις και σε δεύτερη συσκευή δεν γίνεται. Πρέπει να περάσει ο χρόνος που μπορείς να κάνεις refound και μετά. Τι πρόβλημα σου έβγαλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Αν το αγόρασες και την ίδια στιγμή προσπάθησες να το περάσεις και σε δεύτερη συσκευή δεν γίνεται. Πρέπει να περάσει ο χρόνος που μπορείς να κάνεις refound και μετά. Τι πρόβλημα σου έβγαλε; ok thanks...Τελικα ηταν αυτο που είπες επρεπε δηλαδη να περάσει λίγη ωρα για να το βαλλω και στην δευτερη συσκευη... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Απο χθες δοκιμάζω την τελευτέα Goatrip 4.7 ICS - XWLPF και πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένος... Ο τύπος εχει κανει φοβερή δουλειά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2012 Σε AOKP μπορεις να κανεις βιντεοκληση? Και προτεινετε μου καποιο modem(cosmote)/kernel γιατι εχω σχετικα καιρο να ασχοληθω με αυτα τα 2 και δεν ξερω τι "καλο" κυκλοφορει. Ευχαριστω :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Για οποιον θελει ...φρεσκαρισμα Galaxy S3 icon pack http://s2tip.blogspot.gr/2012/05/galaxy-s3-icon-pack-addon-v20-by-s2tip.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παιδες καλησπερα.ειμαι με την hydra κ εχω το εξης προβλημα:οταν το βαζω για φορτισμα δειχνει οτι φορτιζει κανονικα.μολις φορτισει το βγαζω απο το φορτιστη και αμεσως η μπαταρια μου δειχνει 0 και κλεινει το κινητο.μου το εχει κανει 2 φορες.η θερμοκρασια κ τις 2 αυτες φορες δειχνει 55 βαθμους. αν το αφησω μετα κλειστο το κινητο κ πεσει η θερμοκρασια φορτιζει κανονικα κ η θερμοκρασια ειναι νορμαλ.ξερετε τι μπορει να παιζει?την ρομ την περασα με full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts