Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι kernel φοράς?

Ο kernel ειναι ο siyah 2.6.11+gm@ubuntu#294 που ειναι μαζι με την omega 10.4 οταν

την εγκαθιστας.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμασα κ εγω τη Ressurection Remix κ η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε, αν κ με ψιλοχαλασαν τα μεγαλα εικονιδια του launcher κ εφαγε μια φρικη το notification menu μπερδευτηκαν wifi/bluetooth κτλ, τα γραφικα τους..

Αλλο ηθελα να ρωτησω.. Υπαρχει μηπως κανενα .apk για επαφες κ dialer οπως ειναι στη GB?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6

Την έβαλα κι εγώ για λίγο αλλά πέρα από μερικά bugs νομιζω ότι είχε πρόβλημα ο κερνελ με την αφή.Είχα μεγάλο πρόβλημα να ελέγξω τον tsf shell o οποίος θέλει αρκετό 'σύρσιμο '.

Γύρισα στην OMEGA.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ο kernel ειναι ο siyah 2.6.11+gm@ubuntu#294 που ειναι μαζι με την omega 10.4 οταν

την εγκαθιστας.

Δοκιμασε sio-ondemand

1+7 Pro

Την έβαλα κι εγώ για λίγο αλλά πέρα από μερικά bugs νομιζω ότι είχε πρόβλημα ο κερνελ με την αφή.Είχα μεγάλο πρόβλημα να ελέγξω τον tsf shell o οποίος θέλει αρκετό 'σύρσιμο '.

Γύρισα στην OMEGA.

Μήπως την ώρα που δοκίμασες τον Tsf , είχες το τηλέφωνο να φορτίζει;

Σε όλες τις ICS Roms όταν έχει το τηλέφωνο συνδεδεμένο με τον φορτιστή, έστω και με USB φόρτιση, η απόκριση της οθόνης χαλάει, όχι μόνο στον Tsf αλλά και στο Tapatalk ,κ.ά.

Πολύ ενοχλητικό...με παιδεψε πολύ μέχρι να βρω τι φταίει..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

The sky moves on sideways

Βασικά έχω κολλήσει από χθες κ παίζει να τη κρατήσω κ για βασική αν καταφέρω να αλλάξω κάποια πράγματα έτσι κ αλλιώς έχω κ το GB backup κ γυρνάω όποτε θέλω αλλά δεν αξίζει έτσι γιατί έχω γεμίσει φακέλους κ απ'τις 2 rom..

Resurrection Remix Rom :

Τι θέλω να ρωτήσω σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει (γιατί έχω να ασχοληθώ καιρό κ δεν ξέρω τι παίζει με cm9-Resurrection Remix / Samsung official ICS διαφορές) :

1. Υπάρχει κάποιο (sns) .apk όπως στη GB ώστε να προσθέσω κ fb λογαριασμό και να συγχρονίσει φωτογραφίες με επαφές?

2. Αν θέλω κάποιο mod/apk (Dialer/Contacts κτλ) οτιδήποτε από κάποια άλλη rom (OMEGA, Stock κτλ) μπορώ να το φλασάρω ή να το κάνω c/p με το κλασσικό τρόπο ή υπάρχει θέμα ασυμβατότητας?

3. Το Backround Data On/Off (για το συγχρονισμό του market κ άλλων accounts) που βρίσκεται γιατί έχω χαθεί ?!

4. Πως και δεν έχω Ελληνικά στο πληκτρολόγιο?! :ο

5. Ο φωτισμός των πλήκτρων αφής δουλεύει σε όλους σωστά?

Edit: Θα παραθέσω τις ερωτήσεις μου κ στο σωστό topic στο xda αλλά μήπως κάποιοι πιο έμπειροι μπορέσουν να με διαφωτίσουν κ εδώ :-)

Edit 2: Σχετικά με το scrolling μόνο στο tapatalk φαίνεται να έχει πρόβλημα είτε είναι στο φορτιστή είτε όχι..

@parafron4 : Ούτε εγώ είχα σκοπό να περάσω σε τέτοια rom να σου πω την αλήθεια αλλά είναι κάτι αρκετά διαφορετικό στα δικά μου μάτια κ δεν με χαλάει να τη στρώσω μέχρι να βγάλει ο JKay τα δικά του, να βγει μία επίσημη στρωμένη αρκετά της Samsung, να δούμε κ την Checkrom κτλ. Μετά απο factory reset πρόβλημα δεν μου παρουσίασε οπότε λέω να τη κρατήσω (έχοντας πάντα σε backup έτοιμη τη GB) κ βλέπουμε.. αλλά θέλει τρελό στρώσιμο αν ψάξεις όλες τις λεπτομέρειες που έχει.

Edited by Sofos_5

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινετε τοσος ντορος με τις aokp roms...απο εχθες φοραω την τελευταια resurrection και εχω συναντησει

αρκετα προβληματα....

τωρα θα δοκιμασω και την hydrogen που μου προτεινε ο @pan24 να τι παιζει και με αυτη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.μια ερωτηση.εχω βαλει το gosms και το ελληνικο πακετο αλλα στα ελληνικα μου στελνει 70 χαρακτηρες.ξερει κανεις πως να το ρυθμισω...?

Ευχαριστω

Everything Is Possible....

Δοκιμασε sio-ondemand

Για καλυτερη αυτονομια δεν ειναι πιο σωστο να χρησιμοποιω smartassv2?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.μια ερωτηση.εχω βαλει το gosms και το ελληνικο πακετο αλλα στα ελληνικα μου στελνει 70 χαρακτηρες.ξερει κανεις πως να το ρυθμισω...?

Ευχαριστω

αν θυμάμαι καλά πρέπει να ειναι ετσι -> ρυθμίσεις Αποστολής / Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις ( το τικαρεις)Υποστηριζόμενες γλώσσες ( επιλέγεις Μέθοδος ελληνικών SMS)

Samsung galaxy s21+

αν θυμάμαι καλά πρέπει να ειναι ετσι -> ρυθμίσεις Αποστολής / Ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις ( το τικαρεις)Υποστηριζόμενες γλώσσες ( επιλέγεις Μέθοδος ελληνικών SMS)

Το δοκιμασα αλλα και παλι μεχρι 70 γραφει...:(

Everything Is Possible....

Για καλυτερη αυτονομια δεν ειναι πιο σωστο να χρησιμοποιω smartassv2?

Και εγω τον governor που λες εβαζα αλλα διαβασα στους xda οτι ειναι απο τους πιο ενεργοβορους...Εγω και σε ics και σε gb δουλευω ondemand sio...Πιστευω ειναι ο καλυτερος συνδιασμος για οικονομια μπαταριας και αποδοση που εχω δοκιμασει εως τωρα.....

περασα τελικα την hydrogen και πηρε ποδι στο 10λεπτο...κρασαρε και το fifa12 και το nba jam...ξαναγυρισα σε resurrection και λεω να της δωσω λιγο χρονο ακομα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μήπως την ώρα που δοκίμασες τον Tsf , είχες το τηλέφωνο να φορτίζει;

Σε όλες τις ICS Roms όταν έχει το τηλέφωνο συνδεδεμένο με τον φορτιστή, έστω και με USB φόρτιση, η απόκριση της οθόνης χαλάει, όχι μόνο στον Tsf αλλά και στο Tapatalk ,κ.ά.

Πολύ ενοχλητικό...με παιδεψε πολύ μέχρι να βρω τι φταίει..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

Όχι βέβαια,και αυτό που αναφέρεις συνέβαινε και στις GB.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινετε τοσος ντορος με τις aokp roms...απο εχθες φοραω την τελευταια resurrection και εχω συναντησει

αρκετα προβληματα....

τωρα θα δοκιμασω και την hydrogen που μου προτεινε ο @pan24 να τι παιζει και με αυτη

O Westcrip που βγάζει τη resurrection είναι από τους πρώτους που έβγαλε ICS rom ίσως να είναι και ο πρώτος και το κατέχει το άθλημα.

Αυτή τη στιγμή πάντως κατά την ταπεινή μου γνώμη η ρομ του δεν είναι καλύτερη από τις τρποποιημένες στοκ ,όπως η OMEGA.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Εγω εχω την ρομ D4 (4.0.4) εδω και καποιες μερες και ειναι σουπερ. κανενα προβλημα ως τωρα.

Ξερει κανεις πως μπορουμε να περασουμε στην Omega 10,4 τα διαφορα αρχεια που κατεβαζουμε απο omega files?

Για παραδειγμα θελω να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας, γιατι δεν μου αρεσει.

Οποτε κατεβαζω το αρχειο που θελω, μετα τι κανω?

Το αποσυμπιεζω η το αφηνω οπως εχει και το flashαρω μεσω recovery?

Ξερει κανεις πως μπορουμε να περασουμε στην Omega 10,4 τα διαφορα αρχεια που κατεβαζουμε απο omega files?

Για παραδειγμα θελω να αλλαξω το εικονιδιο της μπαταριας, γιατι δεν μου αρεσει.

Οποτε κατεβαζω το αρχειο που θελω, μετα τι κανω?

Το αποσυμπιεζω η το αφηνω οπως εχει και το flashαρω μεσω recovery?

δεν το ξεζιπαρεις οπως ειναι το φλασαρεις μεσω recovery

Samsung galaxy s21+

Παιδιά είχα την official 2.3.5 και είχα περάσει ένα τροποποιημένο Phone.apk, προκειμένου ο ήχος της εισερχομενης κλήσης να ακούγεται δυνατά από την αρχή. Χθες όμως πέρασα την official 2.3.6 και παρόλο που φλασαρα το ίδιο Phone.apk αυτό δεν είχε αποτέλεσμα. XWLA4 είναι η rom. Κανένας που να το έχει διορθώσει;

δεν το ξεζιπαρεις οπως ειναι το φλασαρεις μεσω recovery

Ωραια, ευχαριστω.

Ελπιζω να μην χρειαζεται wipe dalvik η κατι τετοιο.

Παιδιά είχα την official 2.3.5 και είχα περάσει ένα τροποποιημένο Phone.apk, προκειμένου ο ήχος της εισερχομενης κλήσης να ακούγεται δυνατά από την αρχή. Χθες όμως πέρασα την official 2.3.6 και παρόλο που φλασαρα το ίδιο Phone.apk αυτό δεν είχε αποτέλεσμα. XWLA4 είναι η rom. Κανένας που να το έχει διορθώσει;

Και ουτε προκειται να πιασει γιατι απλα h XWLA4 ειναι πιο καινουργια και εντελως διαφορετικη απο ολες τις αλλες.μπορει να ειναι GB αλλα ειναι πιο κοντα σε ICS. Παντως ειναι μακραν η καλιτερη απο ολες τις αλλες.αυτην ειχα πριν παω σε 4,0.3.Και εντελως διαφορετικη και απο τις υπολοιπες 2.3.6.

Edited by apostolos3

Ωραια, ευχαριστω.

Ελπιζω να μην χρειαζεται wipe dalvik η κατι τετοιο.

οχι δεν χρειάζεται

Samsung galaxy s21+

Τι μαγκιά είναι αυτό το dual boot του Siyah βρε παιδιά.Έχω Omega και resurection μαζί και bootάρεις από τη μια στην άλλη σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Απίστευτο:ninja::shock::yahoo:

επιτελους ραδιοφωνο στο cm9 :)

google Spirit (free)

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

google Spirit (free)

Υπάρχει το spirit fm εδώ και καιρό μόνο που ο δημιουργός δεν το δίνει free πλέον αλλά ~2euro το lite version.To ζήτημα είναι πως με το alsa sound system μπορεί να σου σκοτώσει το speaker σε χρόνο dt..

Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι??

Εχω περασει καποιες ρομ απο τοτε που ρουταρα το τηλεφωνο αλλα οταν παταω για να μπω σε download mode βλεπω οτι στο custom binary λεει ΝΟ, δηλαδη ο counter δεν εχει ανεβει...

Πως γινετε αυτο??? Ειμαι τοσο τυχερος??

Αν εχει σημασια εχω κανει root το τηλεφωνο με τον τροπο για ICS rom(οπου περναγαμε μεσω CWM.zip, το SU.apk και το φλασαραμε και γινοσουν root)

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

google Spirit (free)

Που είναι και δεν μπορώ να το βρω ;

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)