Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

CAM FW VER: OCEF02

PHONE FW VER:TBEC28

Της samsung δεν ειναι?

Εμένα που είναι

CAM FW VER: OMEF01

PHONE FW VER:TBEC28

Τι είναι;

Εχει 2,3 modules η Samsung, το χειροτερο ειναι το SCEF02. Ειδικα για βιντεο σε 1080p ουτε για πλακα. Αποδεδειγμενα τα/το module της Sony τραβαει κ τελειο βιντεο κ τελεια φωτογραφια. Εχω καιρο να ασχοληθω κ δεν θυμαμαι κ πολλα γιατι ειχα σκασει απ'το κακο μου. Λιγο πριν τελειωσει η εγγυηση μου θα το στειλω για αλλαγη εγω.

Υπάρχει κάποιος vnc server που να λειτουργεί πάνω σε ICS; Αυτό δίνει IPv6 adress όταν το τρέχω, ενώ αυτό δεν ξεκινάει καν...

Δεν με νοιάζει πόσα fps μεταφέρει, παρά μόνο να μπορώ να κάνω 1-2 clicks. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.

Δοκιμασε TeamViewer, εγω ειμαι υπερευχαριστημενος.

Βρήκες άκρη με το mod;

Νομιζα πως σε ics δεν μπορουσαν να καταφερουν ηχογραφηση κλησεων λογω ελλειψης καποιων libraries/policies, βγαλανε ακρη?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-6

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο cpu no frills ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για governor και προγραμματισμο I/O?

Εχω την omega 10.4 ICS.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εχει 2,3 modules η Samsung, το χειροτερο ειναι το SCEF02. Ειδικα για βιντεο σε 1080p ουτε για πλακα. Αποδεδειγμενα τα/το module της Sony τραβαει κ τελειο βιντεο κ τελεια φωτογραφια. Εχω καιρο να ασχοληθω κ δεν θυμαμαι κ πολλα γιατι ειχα σκασει απ'το κακο μου. Λιγο πριν τελειωσει η εγγυηση μου θα το στειλω για αλλαγη εγω.

Νομιζα πως σε ics δεν μπορουσαν να καταφερουν ηχογραφηση κλησεων λογω ελλειψης καποιων libraries/policies, βγαλανε ακρη?

Στην κουζίνα της Omega έχει moded dialer με ηχογράφηση... Τα πάντα όλα η Omega...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην κουζίνα της Omega έχει moded dialer με ηχογράφηση... Τα πάντα όλα η Omega...

Τελεια, ενα μεγαλο μπραβο για ακομα μια φορα :-)

Παρεπιπτοντως μηπως εχει βγει κανενα mod που να επαναφερει τις επαφες οπως ηταν παλια? Η στον dialer να βγαζει κ τη καρτελα με τις επαφες? Ειναι μερικα πραγματακια που θα μου λειψουν απο GB ειναι η αληθεια..

Τελεια, ενα μεγαλο μπραβο για ακομα μια φορα :-)

Παρεπιπτοντως μηπως εχει βγει κανενα mod που να επαναφερει τις επαφες οπως ηταν παλια? Η στον dialer να βγαζει κ τη καρτελα με τις επαφες? Ειναι μερικα πραγματακια που θα μου λειψουν απο GB ειναι η αληθεια..

βαλε τον original ICS dialer και contacts πολυ ομορφα , απλως θα χασεις την swype gesture για την κληση.

Edited by dimkit

Το teamviewer επιτρέπει έλεγχο του PC από το android. Εγώ θέλω το αντίθετο... ;)

πατας μηνυματα >ρυθμισεις>εισαγωγη λειτουργιας και το αλλαζεις
Εχω και γω το ιδιο προβλημα με τους 70 χαρακτηρες. Στις ρυθμισεις μηνυματων ομως δεν βλεπω καποια επιλογη(Sensation 3.3) :confused:

Παιδιά ποια rom με ics προτείνετε αυτή τη στιγμή;[/QUOΕ

Ελληνικη δοκιμασε την OMEGA

Samsung galaxy s21+

+100000000

Για δώστε κανα λινκ να την δοκιμάσουμε κι αυτήν.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

κι εγω cm9 ! γρηγορη σταθερη ομορφοτατη :lol: κομπλε για μενα ! λιγο μονο η AOkP λειπει με τα καλουδια της στο notification bar :p:p
Παύλος

Εχω και γω το ιδιο προβλημα με τους 70 χαρακτηρες. Στις ρυθμισεις μηνυματων ομως δεν βλεπω καποια επιλογη(Sensation 3.3) :confused:

και εγω με την ιδια ρομ στις ρυθμισεις δεν υπαρχει επιλογη τετοια.και δεν εχω στα sms δονηση.

Everything Is Possible....

Απο σημερα και μετα απο λιγη ωρα οποιος θελει θα μπορει να εχει 2 ρομ ταυτοχρονα στο τηλεφωνο κοινως DualBoot με τον καινουργιο κερνελ του Siyah τον 3.01.ειναι για ICS rom 4.0.3. Για οπιον ενδιαφερεται μεσα στο XDA

και εγω με την ιδια ρομ στις ρυθμισεις δεν υπαρχει επιλογη τετοια.και δεν εχω στα sms δονηση.

χρησιμοποιήστε το go sms με greek pack

ή το Handcent SMS με greek pack και ειστε εντάξει

Samsung galaxy s21+

Απο σημερα και μετα απο λιγη ωρα οποιος θελει θα μπορει να εχει 2 ρομ ταυτοχρονα στο τηλεφωνο κοινως DualBoot με τον καινουργιο κερνελ του Siyah τον 3.01.ειναι για ICS rom 4.0.3. Για οπιον ενδιαφερεται μεσα στο XDA

Το είδα στο site του. Το δοκίμασες ;

testαρε καποιος την νεα remix ?

Και εγω το σκεφτομαι , αλλα απο οτι διαβαζω εχει πολλα bug.

Αν την δοκιμασει καποιος ας μας πει . Τι την ηθελε την AOKP τωρα , αθτο που μου αρεσε στην ressurection ηταν οτι παντα ηταν σταθερη , ποτε δεν μου ειχε βγαλει το παραμικρο bug

Την δοκίμασα χ8ές την ressurection Remix 1.2 αλλά εφύγε λόγω μικροbugs και γιατί με το παραμικρό crashare το rom control.Πάντως πιστεύω ότι το AOKP είναι καλή ιδέα να δούμε πότε θα γίνει stagle enough.Τώρα δοκιμάζω την SensationN 3.3 με το Gallery να μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Το είδα στο site του. Το δοκίμασες ;

Το δοκιμασα σε ολους δουλευει μονο σε μενα δεν δουλευει δεν μπουταρει η δευτερη ρομ. την εσβησα τη δευτερη ρομ και τωρα λεω να βαλω σαν δευτερη τη OMEGA.ειδομεν

Edited by apostolos3

εγω θα σου προτεινα την sensatioN rom.αυτη φοραω και ειναι παρα πολυ καλη.:D

Το Gallery Issue το έφτιαξες ή κατέβασες App από το market?Επισής καμία ιδέα για το ενοχλητικό No more room on this homescreen message?

Το δοκιμασα σε ολους δουλευει μονο σε μενα δεν δουλευει δεν μπουταρει η δευτερη ρομ. την εσβησα τη δευτερη ρομ και τωρα λεω να βαλω σαν δευτερη τη OMEGA.ειδομεν

Και πως την κάνεις επιλογή ;Για δώσε οδηγίες ;

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)