GIANNAKIS75 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 εχω αυτην φιλε μου KK5 2.3.6 Firmware Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Εμένα μια ρομ που δοκιμάζω έχει XEUKD1. Από που είναι αυτό το csc;Πώς το αλλάζω και τι συνέπειες θα έχω στην συσκευή μου; *#272*<your IMEI># XEUKD ειναι UK csc. Δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω το EUR εκτος απο το να παιρνεις τις αναβ/σεις του λογισμικου απο KIES και γενικα να στο αναγνωριζει το KIES κ διαφορα αλλα οχι τοσο σημαντικα. Υπαρχουν stock rom που εχουν την επιλογη eur κ αλλες που δεν την εχουν, αν θελεις να το αλλαξεις θυμησου να τραβηξεις backup πριν το κανεις γιατι αλλαζοντας csc θα σου κανει factory reset (επαναφεροντας το backup στα επαναφερει ολα κρατωντας το καινουργιο csc). εχω αυτην φιλε μου KK5 2.3.6 Firmware Η KK5 αν θυμαμαι καλα εχει επιλογη για eur csc, οποτε μπορεις να δοκιμασεις να το αλλαξεις αλλα διαβασε τι εγραψα παραπανω. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) *#272*# XEUKD ειναι UK csc. Δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω το EUR εκτος απο το να παιρνεις τις αναβ/σεις του λογισμικου απο KIES και γενικα να στο αναγνωριζει το KIES κ διαφορα αλλα οχι τοσο σημαντικα. Υπαρχουν stock rom που εχουν την επιλογη eur κ αλλες που δεν την εχουν, αν θελεις να το αλλαξεις θυμησου να τραβηξεις backup πριν το κανεις γιατι αλλαζοντας csc θα σου κανει factory reset (επαναφεροντας το backup στα επαναφερει ολα κρατωντας το καινουργιο csc). Αφού δεν κερδίζω κάτι παραπάνω από το EUR δεν έχει νόημα να το πειράξω. Όσο για το kies ποιος ασχολείται όταν είσαι rooted; Edit: ODK ποια χώρα ειναι; Edited February 27, 2012 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Αφού δεν κερδίζω κάτι παραπάνω από το EUR δεν έχει νόημα να το πειράξω. Όσο για το kies ποιος ασχολείται όταν είσαι rooted; Edit: ODK ποια χώρα ειναι; Αν θυμάμαι καλά Σουηδία. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Αν θυμάμαι καλά Σουηδία. Και τώρα εγώ ποιο έχω;[ATTACH]24114[/ATTACH] [ATTACH]24115[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Νέα Έκδοση Omega Series v3.1 Android ICS 4.0.3 Changelog Omega v3.1: Based on Beta Firmware XXLPH Android 4.0.3 (Date: 31/01/2012) Kernel CF-Root LPH Modem XXLPH Multi csc XALPH New Theme Omega Black Blue Base Theme Black Blue ported by indie from Android 2.3.x Many new icons added by indie Original Theme Created by lexullde Theme contains icons from: Clear Glass S2 Theme by esk02k ProgramMonitor Widget - Usb dock icons - Genie Widget - Calculator Blue Monkey Steel by BananenAffe Calendar + Phone + email: Phone Candy by dully79 Battery icons: Full Blue Bat (by syps54) Android Market by StratosGR (zscomp) And icons from whiskeybro, Team Carbon, Türkbey. Mods: Phone Disable Increasing Ringtone (Omega Stock) Updated: Facebook Tiny Flashlight + LED Twitter_v3.1.0.apk hosts Tweaks: minor tweaks... Omega Files Kitchen new additions: Themes: Omega Stock v3.1 Restore Theme Themes: Omega Black Blue v3.1 Restore Theme Mods: Phone without increasing ringtone Mods: Disable CRT Off Animation for Omega Black Blue Mods: Enable CRT Off Animation for Omega Black Blue Launchers: Apex Launcher new version Launchers: Nova Launcher 1.0 Samsung apps: Samsung Stock Calendar Widget Φωτογραφίες - Video: Omega Stock Omega Black Blue Πληροφορίες - Download εδώ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Εκτός από την omega, τι άλλο δοκιμασμένο έχουμε από ICS; γιατί απ' ότι βλέπω CM9 stable δεν πρόκειται να βγει αφού πλέον όπως έχουν πει λείπει αρκετός κώδικας για κρίσιμα μέρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Παιδια παλιοτερα ειχα γραψει για ενα θεματακι που ειχα με την φορτιση του κινητου η οποια διαρκουσε αρκετα περισσοτερη ωρα (4 + ωρες) και γενικα το κινητο μερικες φορες λαγκαρε οταν ηταν στην πριζα. Λοιπον το προβλημα τελικα μετα απο ψαξιμο ηταν στον φορτιστη τον οποιο ειχα αγορασει απο ενα ιντερνετικο μαγαζι (ή ηταν μουφα ή απλα ελλωτιματικος). Παρομοιο θεμα ειχαν και αλλοι χρηστες απο οτι ειδα στο google και οντως οσο περιεργο και αν φαινεται ισχυει γιατι με τον παλιο φορτιστη που δοκιμασα να το φορτισω φορτιζει κανονικα και απροβληματιστα. Οποτε προσοχη παιδια. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Προφανώς έδινε λιγότερα mA! Η κανονική φόρτιση είναι στα 650 αν θυμάμαι καλά... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Έχω το galaxy s2 και από τότε που άλλαξα το dpi της συσκευής στα 208 από τα 240 , το igo δεν δουλεύει μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης. Ξέρει κανείς πως το διορθώνω αυτό. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Έχω το galaxy s2 και από τότε που άλλαξα το dpi της συσκευής στα 208 από τα 240 , το igo δεν δουλεύει μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης. Ξέρει κανείς πως το διορθώνω αυτό. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Τι είναι το dpi και πως αλλάζει φίλε μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Τι είναι το dpi και πως αλλάζει φίλε μου ; Δοκιμασε με την εφαρμογη LCD density πρωτα που ειναι ο ευκολος τροπος, Καμια φορα σε καποιες rom δεν δουλευει , γι αυτο απαραιτητα πρωτα CWM backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος την διαδικασία ώστε να κάνω full format και να περάσω την επίσημη ευρωπαϊκή rom επειδή θέλω να το δώσω το τηλέφωνο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος την διαδικασία ώστε να κάνω full format και να περάσω την επίσημη ευρωπαϊκή rom επειδή θέλω να το δώσω το τηλέφωνο; Ευχαριστώ Εχει αναλογο thread με τις επισημες Stock Roms που εχουν ερθει στην ελλαδα. Κατεβασε μια απο αυτες κ φλασαρε την. Αν εισαι rooted θα φυγει με το φλασαρισμα stock rom κ καλο θα ηταν με ενα usb jig να μηδενισεις κ τον counter για να μην υπαρχει κ θεμα με την εγγυηση. Τωρα κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω : Οσοι φορατε XWLA4 εχετε παρατηρησει πως το wifi νεκρωνει οταν πεφτει το κντ σε deep sleep η εγω εχω κανει καμια χαζομαρα? Γιατι παρατηρησα πως μετα τα 1-2 λεπτα σε deep sleep δεν μου χτυπαει για mail κτλ ενω θα επρεπε. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmteo Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 κατα καποιο τροπο ελυσα το προβλημα με το wake lag( που πεφτει σε deep sleep mode και κανει 2 δευτερα να εμφανιστει η Lockscreen) . εν μερει εφταιγε η micro sd card. τωρα κανει 1 δευτερο να εμφανιστει η lockscreen αλλα παλι δεν ειναι αμεση οπως σε αλλα κινητα. επισης με απασχολη και η αργη αποκριση του powerbutton για επιστροφη απο καποια εφαρμογη στην αρχικη οθονη. οποιος ξερει κατι παραπανω ας ασχοληθει με το θεμα μου. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 επισης με απασχολη και η αργη αποκριση του powerbutton για επιστροφη απο καποια εφαρμογη στην αρχικη οθονη. οποιος ξερει κατι παραπανω ας ασχοληθει με το θεμα μου. ευχαριστω. Tου Home button εννοείς... Δεν ξέρω πόσο αργεί στο δικό σου, αλλά στο δικό μου έχει ενα lag της τάξης των 200-300ms περίπου. (Έχω τον Go Launcher) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ρουτάρισμα doomlord, εάν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Ο λόγος που με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είναι ότι δε θα ήθελα να πειραματιστώ με custom roms και άλλα συναφή, απλά να χρησιμοποιήσω το titanium και να μπορώ να πετάξω αρκετές από τις άχρηστες προεγκατεστημένες εφαρμογές. Τα ερωτήματα που έχω είναι: 1. Το ρουτάρισμα αυτό χωρίς να αλλάξω room, έχει επίδραση στο μετρητή; 2. Θα έχω κίτρινο τρίγωνο στην οθόνη; 3. Αν χρειαστεί σέρβις θα πρέπει να φλασάρω εκ νέου την επίσημη ROM? (εδώ υποθέτω πως ναι...) 4. Χρειάζεται απλώς να τρέξω το apk αρχείο που έχω κατεβάσει, ή να κάνω τη διαδικασία με σύνδεση σε PC? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απάντηση, να υπενθυμίσω ότι αναφέρομαι μόνο στη μέθοδο doomlord, για την οποία από όσο θυμάμαι δεν έχουν αναφερθεί πολλά. Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmteo Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Tου Home button εννοείς... Δεν ξέρω πόσο αργεί στο δικό σου, αλλά στο δικό μου έχει ενα lag της τάξης των 200-300ms περίπου. (Έχω τον Go Launcher) ναι για την επιστροφη στην αρχικη οθονη φανταζομαι ειναι καπου τοσο και στον touchwiz. φανταζομαι δεν ειναι προβλημα του launcher αλλα ειναι εκνευριστικο για το καλυτερο κινητο της αγορας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23111105 Το ειδα στο thread της Checkrom. Με ακουστικα εχει προφανη βελτιωση στον ηχο. Ειδικα στα μπασσα, στα δικα μου αυτια μεγαλη διαφορα τουλαχιστον. Φυσικα υπαρχουν εφαρμογες που μπορεις να πετυχεις την ιδια ποιοτητα αλλα σαν mod πιστευω αξιζει, μπορειτε να το φλασαρετε με οποια ρομ κ αν ειστε. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Αυτο λεει ειναι για το ι9003. Το εβαλες στο ι9100? Δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Αυτο λεει ειναι για το ι9003. Το εβαλες στο ι9100? Δουλευει? Δουλευει κανονικά Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ρουτάρισμα doomlord, εάν μπορεί κάποιος να απαντήσει. Ο λόγος που με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είναι ότι δε θα ήθελα να πειραματιστώ με custom roms και άλλα συναφή, απλά να χρησιμοποιήσω το titanium και να μπορώ να πετάξω αρκετές από τις άχρηστες προεγκατεστημένες εφαρμογές. Τα ερωτήματα που έχω είναι: 1. Το ρουτάρισμα αυτό χωρίς να αλλάξω room, έχει επίδραση στο μετρητή; 2. Θα έχω κίτρινο τρίγωνο στην οθόνη; 3. Αν χρειαστεί σέρβις θα πρέπει να φλασάρω εκ νέου την επίσημη ROM? (εδώ υποθέτω πως ναι...) 4. Χρειάζεται απλώς να τρέξω το apk αρχείο που έχω κατεβάσει, ή να κάνω τη διαδικασία με σύνδεση σε PC? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απάντηση, να υπενθυμίσω ότι αναφέρομαι μόνο στη μέθοδο doomlord, για την οποία από όσο θυμάμαι δεν έχουν αναφερθεί πολλά. 1. Όχι 2. Όχι 3. Ναι 4. απλά το apk. Υπάρχει και τρόπος χωρίς apk απλά με σύνδεση σε υπολογιστή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1319653 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Αυτο λεει ειναι για το ι9003. Το εβαλες στο ι9100? Δουλευει? Γραφω πως στα δικα μου αυτια η διαφορα ειναι αισθητη κ το ποσταρα σε thread του sgsII αρα ναι το περασα στο i9100 μου, δεν θα προτεινα κατι χωρις να το δοκιμασω ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Καλως φιλε θα το δοκιμασω κι εγω σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23111105 Το ειδα στο thread της Checkrom. Με ακουστικα εχει προφανη βελτιωση στον ηχο. Ειδικα στα μπασσα, στα δικα μου αυτια μεγαλη διαφορα τουλαχιστον. Φυσικα υπαρχουν εφαρμογες που μπορεις να πετυχεις την ιδια ποιοτητα αλλα σαν mod πιστευω αξιζει, μπορειτε να το φλασαρετε με οποια ρομ κ αν ειστε. λινκ μπροκεν! Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts