Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα μια ρομ που δοκιμάζω έχει XEUKD1. Από που είναι αυτό το csc;Πώς το αλλάζω και τι συνέπειες θα έχω στην συσκευή μου;

*#272*<your IMEI>#

XEUKD ειναι UK csc. Δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω το EUR εκτος απο το να παιρνεις τις αναβ/σεις του λογισμικου απο KIES και γενικα να στο αναγνωριζει το KIES κ διαφορα αλλα οχι τοσο σημαντικα. Υπαρχουν stock rom που εχουν την επιλογη eur κ αλλες που δεν την εχουν, αν θελεις να το αλλαξεις θυμησου να τραβηξεις backup πριν το κανεις γιατι αλλαζοντας csc θα σου κανει factory reset (επαναφεροντας το backup στα επαναφερει ολα κρατωντας το καινουργιο csc).

εχω αυτην φιλε μου KK5 2.3.6 Firmware

Η KK5 αν θυμαμαι καλα εχει επιλογη για eur csc, οποτε μπορεις να δοκιμασεις να το αλλαξεις αλλα διαβασε τι εγραψα παραπανω.

*#272*#

XEUKD ειναι UK csc. Δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω το EUR εκτος απο το να παιρνεις τις αναβ/σεις του λογισμικου απο KIES και γενικα να στο αναγνωριζει το KIES κ διαφορα αλλα οχι τοσο σημαντικα. Υπαρχουν stock rom που εχουν την επιλογη eur κ αλλες που δεν την εχουν, αν θελεις να το αλλαξεις θυμησου να τραβηξεις backup πριν το κανεις γιατι αλλαζοντας csc θα σου κανει factory reset (επαναφεροντας το backup στα επαναφερει ολα κρατωντας το καινουργιο csc).

Αφού δεν κερδίζω κάτι παραπάνω από το EUR δεν έχει νόημα να το πειράξω. Όσο για το kies ποιος ασχολείται όταν είσαι rooted;

Edit: ODK ποια χώρα ειναι;

Edited by vitriolis

Αφού δεν κερδίζω κάτι παραπάνω από το EUR δεν έχει νόημα να το πειράξω. Όσο για το kies ποιος ασχολείται όταν είσαι rooted;

Edit: ODK ποια χώρα ειναι;

Αν θυμάμαι καλά Σουηδία.

Αν θυμάμαι καλά Σουηδία.

Και τώρα εγώ ποιο έχω;[ATTACH]24114[/ATTACH]

[ATTACH]24115[/ATTACH]

Νέα Έκδοση Omega Series v3.1 Android ICS 4.0.3

Changelog Omega v3.1:

Based on Beta Firmware XXLPH Android 4.0.3 (Date: 31/01/2012)

Kernel CF-Root LPH

Modem XXLPH

Multi csc XALPH

New Theme

Omega Black Blue

Base Theme Black Blue ported by indie from Android 2.3.x

Many new icons added by indie

Original Theme Created by lexullde

Theme contains icons from:

Clear Glass S2 Theme by esk02k

ProgramMonitor Widget - Usb dock icons - Genie Widget - Calculator Blue Monkey Steel by BananenAffe

Calendar + Phone + email: Phone Candy by dully79

Battery icons: Full Blue Bat (by syps54)

Android Market by StratosGR (zscomp)

And icons from whiskeybro, Team Carbon, Türkbey.

Mods:

Phone Disable Increasing Ringtone (Omega Stock)

Updated:

Facebook

Tiny Flashlight + LED

Twitter_v3.1.0.apk

hosts

Tweaks:

minor tweaks...

Omega Files Kitchen new additions:

Themes: Omega Stock v3.1 Restore Theme

Themes: Omega Black Blue v3.1 Restore Theme

Mods: Phone without increasing ringtone

Mods: Disable CRT Off Animation for Omega Black Blue

Mods: Enable CRT Off Animation for Omega Black Blue

Launchers: Apex Launcher new version

Launchers: Nova Launcher 1.0

Samsung apps: Samsung Stock Calendar Widget

Φωτογραφίες - Video:

Omega Stock

Omega Black Blue

Πληροφορίες - Download εδώ.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Εκτός από την omega, τι άλλο δοκιμασμένο έχουμε από ICS; γιατί απ' ότι βλέπω CM9 stable δεν πρόκειται να βγει αφού πλέον όπως έχουν πει λείπει αρκετός κώδικας για κρίσιμα μέρη.

Παιδια παλιοτερα ειχα γραψει για ενα θεματακι που ειχα με την φορτιση του κινητου η οποια διαρκουσε αρκετα περισσοτερη ωρα (4 + ωρες) και γενικα το κινητο μερικες φορες λαγκαρε οταν ηταν στην πριζα. Λοιπον το προβλημα τελικα μετα απο ψαξιμο ηταν στον φορτιστη τον οποιο ειχα αγορασει απο ενα ιντερνετικο μαγαζι (ή ηταν μουφα ή απλα ελλωτιματικος). Παρομοιο θεμα ειχαν και αλλοι χρηστες απο οτι ειδα στο google και οντως οσο περιεργο και αν φαινεται ισχυει γιατι με τον παλιο φορτιστη που δοκιμασα να το φορτισω φορτιζει κανονικα και απροβληματιστα. Οποτε προσοχη παιδια.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Προφανώς έδινε λιγότερα mA! Η κανονική φόρτιση είναι στα 650 αν θυμάμαι καλά...
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Έχω το galaxy s2 και από τότε που άλλαξα το dpi της συσκευής στα 208 από τα 240 , το igo δεν δουλεύει μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης. Ξέρει κανείς πως το διορθώνω αυτό.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Έχω το galaxy s2 και από τότε που άλλαξα το dpi της συσκευής στα 208 από τα 240 , το igo δεν δουλεύει μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης. Ξέρει κανείς πως το διορθώνω αυτό.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Τι είναι το dpi και πως αλλάζει φίλε μου ;

Τι είναι το dpi και πως αλλάζει φίλε μου ;

Δοκιμασε με την εφαρμογη LCD density πρωτα που ειναι ο ευκολος τροπος,

Καμια φορα σε καποιες rom δεν δουλευει , γι αυτο απαραιτητα πρωτα CWM backup

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος την διαδικασία ώστε να κάνω full format και να περάσω την επίσημη ευρωπαϊκή rom επειδή θέλω να το δώσω το τηλέφωνο;

Ευχαριστώ

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος την διαδικασία ώστε να κάνω full format και να περάσω την επίσημη ευρωπαϊκή rom επειδή θέλω να το δώσω το τηλέφωνο;

Ευχαριστώ

Εχει αναλογο thread με τις επισημες Stock Roms που εχουν ερθει στην ελλαδα. Κατεβασε μια απο αυτες κ φλασαρε την. Αν εισαι rooted θα φυγει με το φλασαρισμα stock rom κ καλο θα ηταν με ενα usb jig να μηδενισεις κ τον counter για να μην υπαρχει κ θεμα με την εγγυηση.

Τωρα κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω :

Οσοι φορατε XWLA4 εχετε παρατηρησει πως το wifi νεκρωνει οταν πεφτει το κντ σε deep sleep η εγω εχω κανει καμια χαζομαρα?

Γιατι παρατηρησα πως μετα τα 1-2 λεπτα σε deep sleep δεν μου χτυπαει για mail κτλ ενω θα επρεπε.

κατα καποιο τροπο ελυσα το προβλημα με το wake lag( που πεφτει σε deep sleep mode και κανει 2 δευτερα να εμφανιστει η Lockscreen) . εν μερει εφταιγε η micro sd card. τωρα κανει 1 δευτερο να εμφανιστει η lockscreen αλλα παλι δεν ειναι αμεση οπως σε αλλα κινητα. επισης με απασχολη και η αργη αποκριση του powerbutton για επιστροφη απο καποια εφαρμογη στην αρχικη οθονη. οποιος ξερει κατι παραπανω ας ασχοληθει με το θεμα μου. ευχαριστω.

επισης με απασχολη και η αργη αποκριση του powerbutton για επιστροφη απο καποια εφαρμογη στην αρχικη οθονη. οποιος ξερει κατι παραπανω ας ασχοληθει με το θεμα μου. ευχαριστω.

Tου Home button εννοείς...

Δεν ξέρω πόσο αργεί στο δικό σου, αλλά στο δικό μου έχει ενα lag της τάξης των 200-300ms περίπου. (Έχω τον Go Launcher)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ρουτάρισμα doomlord, εάν μπορεί κάποιος να απαντήσει.

Ο λόγος που με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είναι ότι δε θα ήθελα να πειραματιστώ με custom roms και άλλα συναφή, απλά να χρησιμοποιήσω το titanium και να μπορώ να πετάξω αρκετές από τις άχρηστες προεγκατεστημένες εφαρμογές.

Τα ερωτήματα που έχω είναι:

1. Το ρουτάρισμα αυτό χωρίς να αλλάξω room, έχει επίδραση στο μετρητή;

2. Θα έχω κίτρινο τρίγωνο στην οθόνη;

3. Αν χρειαστεί σέρβις θα πρέπει να φλασάρω εκ νέου την επίσημη ROM? (εδώ υποθέτω πως ναι...)

4. Χρειάζεται απλώς να τρέξω το apk αρχείο που έχω κατεβάσει, ή να κάνω τη διαδικασία με σύνδεση σε PC?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απάντηση, να υπενθυμίσω ότι αναφέρομαι μόνο στη μέθοδο doomlord, για την οποία από όσο θυμάμαι δεν έχουν αναφερθεί πολλά.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Tου Home button εννοείς...

Δεν ξέρω πόσο αργεί στο δικό σου, αλλά στο δικό μου έχει ενα lag της τάξης των 200-300ms περίπου. (Έχω τον Go Launcher)

ναι για την επιστροφη στην αρχικη οθονη φανταζομαι ειναι καπου τοσο και στον touchwiz. φανταζομαι δεν ειναι προβλημα του launcher αλλα ειναι εκνευριστικο για το καλυτερο κινητο της αγορας...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23111105

Το ειδα στο thread της Checkrom.

Με ακουστικα εχει προφανη βελτιωση στον ηχο. Ειδικα στα μπασσα, στα δικα μου αυτια μεγαλη διαφορα τουλαχιστον.

Φυσικα υπαρχουν εφαρμογες που μπορεις να πετυχεις την ιδια ποιοτητα αλλα σαν mod πιστευω αξιζει, μπορειτε να το φλασαρετε με οποια ρομ κ αν ειστε.

Αυτο λεει ειναι για το ι9003. Το εβαλες στο ι9100? Δουλευει?

Δουλευει κανονικά

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ρουτάρισμα doomlord, εάν μπορεί κάποιος να απαντήσει.

Ο λόγος που με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είναι ότι δε θα ήθελα να πειραματιστώ με custom roms και άλλα συναφή, απλά να χρησιμοποιήσω το titanium και να μπορώ να πετάξω αρκετές από τις άχρηστες προεγκατεστημένες εφαρμογές.

Τα ερωτήματα που έχω είναι:

1. Το ρουτάρισμα αυτό χωρίς να αλλάξω room, έχει επίδραση στο μετρητή;

2. Θα έχω κίτρινο τρίγωνο στην οθόνη;

3. Αν χρειαστεί σέρβις θα πρέπει να φλασάρω εκ νέου την επίσημη ROM? (εδώ υποθέτω πως ναι...)

4. Χρειάζεται απλώς να τρέξω το apk αρχείο που έχω κατεβάσει, ή να κάνω τη διαδικασία με σύνδεση σε PC?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απάντηση, να υπενθυμίσω ότι αναφέρομαι μόνο στη μέθοδο doomlord, για την οποία από όσο θυμάμαι δεν έχουν αναφερθεί πολλά.

1. Όχι

2. Όχι

3. Ναι

4. απλά το apk. Υπάρχει και τρόπος χωρίς apk απλά με σύνδεση σε υπολογιστή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1319653

Αυτο λεει ειναι για το ι9003. Το εβαλες στο ι9100? Δουλευει?

Γραφω πως στα δικα μου αυτια η διαφορα ειναι αισθητη κ το ποσταρα σε thread του sgsII αρα ναι το περασα στο i9100 μου, δεν θα προτεινα κατι χωρις να το δοκιμασω ;-)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23111105

Το ειδα στο thread της Checkrom.

Με ακουστικα εχει προφανη βελτιωση στον ηχο. Ειδικα στα μπασσα, στα δικα μου αυτια μεγαλη διαφορα τουλαχιστον.

Φυσικα υπαρχουν εφαρμογες που μπορεις να πετυχεις την ιδια ποιοτητα αλλα σαν mod πιστευω αξιζει, μπορειτε να το φλασαρετε με οποια ρομ κ αν ειστε.

λινκ μπροκεν!

Innovation distinguishes between a leader and a follower.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)