Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

flik απο εκει δεν κατεβαινε με την καμια...sarpan μηπως υπαρχει κατι σε zip γιατι ειμαι εξω...Ευχαριστω παντως....

http://pzieye.centelia.net/phoenix/releases/eu-international/Phoenix-v1.25-int.zip

Τωρα εισαι κομπλε

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι καλος αυτος ο κερνελ;

Δεν τον εχω δοκιμασει ακομα.Απολαμβανω τον siyah προς το παρων αλλα καποια στιγμη θα τον τσεκαρω.

Εμενα τουλαχιστον ο 1.24 ειναι πολυ smooth απο μπαταρια δεν ξερω βεβαια....Τωρα ο 1.25 μου φαινεται πιο γρηγορος ακομη αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι δεν τον εχω ουτε 1 ωρα.....

Εμενα τουλαχιστον ο 1.24 ειναι πολυ smooth απο μπαταρια δεν ξερω βεβαια....Τωρα ο 1.25 μου φαινεται πιο γρηγορος ακομη αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια γιατι δεν τον εχω ουτε 1 ωρα.....

εμενα κατι δε μ αρεσει σ αυτον τον κερνελ

μπορει να φταει πως την εφαρμογη που παραμετροποιεις τον κερνελ την εβαλε με αγορα στο μαρκετ.....

εμενα κατι δε μ αρεσει σ αυτον τον κερνελ

μπορει να φταει πως την εφαρμογη που παραμετροποιεις τον κερνελ την εβαλε με αγορα στο μαρκετ.....

Μόλις έβαλα siyah 2.6.10 αρκετά γρηγορότερος από τον 2.6.7 θα έλεγα

Ειναι mod το οποιο αν ψαξεις θα το βρεις παντου, δοκιμασε να παρεις efs backup με μια ρομ που σου βλεπει τη sim κ μετα περνα ics κ αν δεν βλεπει τη sim επανεφερε το efa backup σου.

Πως κάνουμε επαναφορά το efa backup στο κιν. Έχω βρεί έναν φάκελο στο η/υ που λέει EFS_BUCKUP και μέσα έχει σε winrar μορφή αρχεία από 30nov.

Και έχει και δυο αρχεία στο κιν σε μορφή rar efsbackup.tar kai efsdev-mmcblk0p1.img. Έκανα εγκατάσταση τον φάκελο στο κιν από τον η/υ.

Ευχαριστώ

Edited by kiriakos1963

Μόλις έβαλα siyah 2.6.10 αρκετά γρηγορότερος από τον 2.6.7 θα έλεγα

θα θελα να τον δοκιμασω και γω αλλα λεει στο θρεντ του οτι μπορει να μην ειναι τοσο φιλικος στην μπαταρια....οποτε περιμενω την αναβαθμιση του

θα θελα να τον δοκιμασω και γω αλλα λεει στο θρεντ του οτι μπορει να μην ειναι τοσο φιλικος στην μπαταρια....οποτε περιμενω την αναβαθμιση του

Εχω την εντυπωση πως είναι πάρα πολύ γρήγορος

Γεια σας... αγορασα απο e bay αυτο: http://viewitem.eim.ebay.gr/USB-HOST-OTG-MICRO-B-CABLE-ADAPTOR-FOR-SAMSUNG-GALAXY-SSIIS2-NOKIA-N900/170735974556/item το συνδεσα στο κινητο μετα που το αποσυνδεσα αφηνω την συσκευη και η μπαταρια ηταν στο 60% περιπου... μετα απο 1 μιση ωρα περιπου και χωρις να εχω ξανα πηραξει την συσκευη καθολου η μπαταρια ειχε κατεβει στο 10% και η συσκευη ηταν πολυ ζεστη.... ειπα να του κανω επανακινηση... το κλεινω και μετα δεν ανοιγε....το συνδεσα στο φορτιστη και εδειξε την μπαταρια με ενα θαυμαστικο....κ μετα απο λιγο αφου φορτισε λιγο ανηξε αλλα δεν αναγνωριζει την sim...τι να κανω.. φταιει αυτο το καλωδιο λετε? να το παω στην samsung?????

Γεια σας... αγορασα απο e bay αυτο: http://viewitem.eim.ebay.gr/USB-HOST-OTG-MICRO-B-CABLE-ADAPTOR-FOR-SAMSUNG-GALAXY-SSIIS2-NOKIA-N900/170735974556/item το συνδεσα στο κινητο μετα που το αποσυνδεσα αφηνω την συσκευη και η μπαταρια ηταν στο 60% περιπου... μετα απο 1 μιση ωρα περιπου και χωρις να εχω ξανα πηραξει την συσκευη καθολου η μπαταρια ειχε κατεβει στο 10% και η συσκευη ηταν πολυ ζεστη.... ειπα να του κανω επανακινηση... το κλεινω και μετα δεν ανοιγε....το συνδεσα στο φορτιστη και εδειξε την μπαταρια με ενα θαυμαστικο....κ μετα απο λιγο αφου φορτισε λιγο ανηξε αλλα δεν αναγνωριζει την sim...τι να κανω.. φταιει αυτο το καλωδιο λετε? να το παω στην samsung?????

Το θαυμαστικο στην μπαταρια στο εβγαλε γιατι επεσε παρα πολυ χαμηλα η σταθμη της μπαταριας...Στοκ ηταν το κινητο; Αν οχι δοκιμασε να μπεις CWM να κανεις τα wipes, αλλιως αν εισαι στοκ ξερεις ποια rom φοραγες; Παντως χωρις να θελω να σε φοβισω αυτο που δεν βλεπει την sim (σε ενα optimus black φιλης που ειχε ενα τετοιο προβλημα πηγε για αντικατασταση μητρικης)...Αλλα μην αγχωνεσαι μεχρι να φτασουμε εκει εχουμε δρομο.

edit: Και μαλλον να ετοιμαζεις και το odin για εκ νεου φλασαρισμα γιατι για εκει σε κοβω...προσεχε μην βαλλεις κανεναν custom kernel με cwm (αν δεν εχεις ηδη) γιατι θα γραψει ο μετρητης και θα εχεις προβλημα με την εγγυηση αν δεν εχεις usb jig.

Edited by nikos92
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Το θαυμαστικο στην μπαταρια στο εβγαλε γιατι επεσε παρα πολυ χαμηλα η σταθμη της μπαταριας...Στοκ ηταν το κινητο; Αν οχι δοκιμασε να μπεις CWM να κανεις τα wipes, αλλιως αν εισαι στοκ ξερεις ποια rom φοραγες; Παντως χωρις να θελω να σε φοβισω αυτο που δεν βλεπει την sim (σε ενα optimus black φιλης που ειχε ενα τετοιο προβλημα πηγε για αντικατασταση μητρικης)...Αλλα μην αγχωνεσαι μεχρι να φτασουμε εκει εχουμε δρομο.

edit: Και μαλλον να ετοιμαζεις και το odin για εκ νεου φλασαρισμα γιατι για εκει σε κοβω...προσεχε μην βαλλεις κανεναν custom kernel με cwm (αν δεν εχεις ηδη) γιατι θα γραψει ο μετρητης και θα εχεις προβλημα με την εγγυηση αν δεν εχεις usb jig.

μετα απο λιγο που φορτισε τελικα ανοιξε και ευτυχος διαβασε την sim αλλα γιατι να καταληθει σε μια μιση ωρα 50% μπαταρια χωρις καθολου χρηση....?????

μετα απο λιγο που φορτισε τελικα ανοιξε και ευτυχος διαβασε την sim αλλα γιατι να καταληθει σε μια μιση ωρα 50% μπαταρια χωρις καθολου χρηση....?????

Τι να σου πω οπως μου το ειχες πει πριν σκεφτηκα μην εγινε κανα βραχυκυκλωμα απο το καλωδιο και εφυγε απατο...

Τωρα αυτο με την μπαταρια που ζεσταθηκε και ειχε και τετοια καταναλωση το μονο που μου κανει ειναι να κολλησε σε υψηλο χρονισμο ο επεξεργαστης (το ειχα παθει μια φορα σε αλλο κινητο)...αλλα δε ξερω το γιατι και το αν θα μπορουσε να εχει σχεση με το καλωδιο.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Εχω την εντυπωση πως είναι πάρα πολύ γρήγορος

O siyah 2.6.10 είναι πιο γρήγορος γιατί έχει ως default τον conservative governer, με κάποια tweaks, ενώ πριν είχε on demand.

Αλλά θεωρητικά θα έχει χειρότερη μπαταρία.

Πολύ καλός είναι, ενώ και ο phoenix είναι επίσης πολύ καλός, πάλι με tweaked conservative governer (με όνομα lionheart).

Βασικά με τον ίδιο governer σε siyah, neak και phoenix έχεις σίγουρα πάρα πολύ καλή απόδοση, με αρκετά καλή μπαταρία. Αν είναι κάποιος πιο smooth απο τους άλλους, μάλλον ο phoenix, αλλά σίγουρα μιλάμε για απειροελάχιστη διαφορά.

Η εφαρμογή Phoenix tweaks είναι πανάκριβη, 3€. Εδώ μας τα χάλασε.

Βγάλε ρε φίλε μια limited free και μια με 1-2€ με λίγες παραπάνω δυνατότητες.

O siyah 2.6.10 είναι πιο γρήγορος γιατί έχει ως default τον conservative governer, με κάποια tweaks, ενώ πριν είχε on demand.

Αλλά θεωρητικά θα έχει χειρότερη μπαταρία.

Πολύ καλός είναι, ενώ και ο phoenix είναι επίσης πολύ καλός, πάλι με tweaked conservative governer (με όνομα lionheart).

Βασικά με τον ίδιο governer σε siyah, neak και phoenix έχεις σίγουρα πάρα πολύ καλή απόδοση, με αρκετά καλή μπαταρία. Αν είναι κάποιος πιο smooth απο τους άλλους, μάλλον ο phoenix, αλλά σίγουρα μιλάμε για απειροελάχιστη διαφορά.

Η εφαρμογή Phoenix tweaks είναι πανάκριβη, 3€. Εδώ μας τα χάλασε.

Βγάλε ρε φίλε μια limited free και μια με 1-2€ με λίγες παραπάνω δυνατότητες.

Συμφωνω με τον 2.6.10,ταχυτατος αλλα σε επτα ωρες 2%,επιπλεον καταναλωση μπαταριας, αλλα δεν τον βγαζω:)

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Συμφωνω με τον 2.6.10,ταχυτατος αλλα σε επτα ωρες 2%,επιπλεον καταναλωση μπαταριας, αλλα δεν τον βγαζω:)

αφου το χε γραψει ο developer οτι δεν ειναι φιλικος για τη μπαταρια,εγω περασα μολις τον 2,6,11 που πιστευω ειναι πιο φιλικος...

αφου το χε γραψει ο developer οτι δεν ειναι φιλικος για τη μπαταρια,εγω περασα μολις τον 2,6,11 που πιστευω ειναι πιο φιλικος...

Έβγαλε και 2.6.11.;Καλά κάθε δώδεκαωρο βγάζει updated έκδοση ;

Έβγαλε και 2.6.11.;Καλά κάθε δώδεκαωρο βγάζει updated έκδοση ;

Ναι το εχει ξεσκισει το θεμα ο siyah... οχι τιποτα αλλο δεν αφηνει και εμας να βρουμε την υγειά μας!

edit: Παιδια εσεις kernel cleaning script περνατε σε καθε φλασαρισμα ή ας πουμε ανα 5 φλασαρισματα;

Ναι το εχει ξεσκισει το θεμα ο siyah... οχι τιποτα αλλο δεν αφηνει και εμας να βρουμε την υγειά μας!

edit: Παιδια εσεις kernel cleaning script περνατε σε καθε φλασαρισμα ή ας πουμε ανα 5 φλασαρισματα;

εγω περναω σε καθε φλασαρισμα για να χω το κεφαλι μου ησυχο,εβγαλε χτες και το 1.7 εκδοση

Εγώ σε κάθε αλλαγή το περνάω. Πιστεύω καλό του κάνει παρα κακό

Το πιθανότερο είναι οτι κάποια εφαρμογή κόλλησε με high cpu usage. Κατέβασε το os monitor από το market, και την επόμενη φορά που θα ζεσταθεί, τσέκαρε ποιο process σου τρώει cpu. Σε μένα το Pulse έκανε κάτι τέτοια ώρες ώρες και έφυγε με τη μία.

Δοκιμασα τον siyah 2.6.11 στον goverment luzactive τα πρωτα 10 λεπτα συμπεριφερονταν αρκετα καλα αλλα μετα αρχισε να λαγγαρει και ειχα και 2 fc αρα πισω στον phoenix 1.26. ;)

Υ.Γ Ο siyah εχει πειραξει τοσο πολυ τον κερνελ του και νομιζω οτι εχει ξεχασει οτι οι users θελουν stability smooth lifebattery.

Τσαμαφρα οπως λενε και στο χωριο μου.

Send from

rom: TurkbeyRom v31

kernel: Phoenix 1.26

i9100 using Tapatalk

Δοκιμασα τον siyah 2.6.11 στον goverment luzactive τα πρωτα 10 λεπτα συμπεριφερονταν αρκετα καλα αλλα μετα αρχισε να λαγγαρει και ειχα και 2 fc αρα πισω στον phoenix 1.26. ;)

Υ.Γ Ο siyah εχει πειραξει τοσο πολυ τον κερνελ του και νομιζω οτι εχει ξεχασει οτι οι users θελουν stability smooth lifebattery.

Τσαμαφρα οπως λενε και στο χωριο μου.

Send from

rom: TurkbeyRom v31

kernel: Phoenix 1.26

i9100 using Tapatalk

Περιεργο γιατι τον φοραω απο το πρωι με smartasv2 και sio,ειναι η 1η φορα μου με uv και παει σφαιρα...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)