Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το τελευταιο αρχειο που μου εστειλεσ ειναι αρχειο rar και μεσα εχει αρχειο bin

Τα μπέρδεψες.Το τελευταίο είναι TAR και όχι rar και το βάζεις απευθείας όπως σου είπε ο te_salat.

Αν δε δουλέψει κάνεις την άλλη διαδικασία που σου είπα πιο πάνω.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομιζω εισαι ενταξη με αυτα που σου εδωσε ο Στρατος. το δικο μου ειναι εδω. http://dl.dropbox.com/u/3146130/GT-I9100_OLD_BOOTLOADER.zip

περασα το 2ο αρχειο του στρατο αλλα παλι τα ιδια... το 1ο αρχειο του στρατου και αυτο που μου εστειλες εσυ ειναι αρχειο rar και αν το ξεζιπαρω εχει μεσα ενα αρχειο bin... τι να κανω :cry:

περασα το 2ο αρχειο του στρατο αλλα παλι τα ιδια... το 1ο αρχειο του στρατου και αυτο που μου εστειλες εσυ ειναι αρχειο rar και αν το ξεζιπαρω εχει μεσα ενα αρχειο bin... τι να κανω :cry:

Μη βιάζεσαι και διάβασε προσεκτικά:

Το αρχείο GT-I9100_OLD_BOOTLOADER.tar το βάζεις απευθείας στο PDA

Αν δουλέψει έχει καλώς.Αλλιώς παίρνεις το Kernel_I9100BOKK1.exe και κάνεις την διαδικασία που σου είπα πριν

κατι δεν παει καλα με το unzip που κανεις

δες εδω

http://dl.dropbox.com/u/3146130/GT-I9100_OLD_BOOTLOADER.tar κατεβασε το και μην το ξεζιπαρεις ειναι κατευθειαν tar

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μη βιάζεσαι και διάβασε προσεκτικά:

Το αρχείο GT-I9100_OLD_BOOTLOADER.tar το βάζεις απευθείας στο PDA

Αν δουλέψει έχει καλώς.Αλλιώς παίρνεις το Kernel_I9100BOKK1.exe και κάνεις την διαδικασία που σου είπα πριν

στο odin τι να τικαρω???

στο odin τι να τικαρω???

Εννοεις τι να τικαρεις για να περασεις τον bootloader?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εννοεις τι να τικαρεις για να περασεις τον bootloader?

οχι απο τις επιλογεσ auto reboot f.reset time re-partition flash lock... αφησα τικαρισμενα το auto reboot

f.reset time

οχι απο τις επιλογεσ auto reboot f.reset time re-partition flash lock... αφησα τικαρισμενα το auto reboot

f.reset time

Κοιτα στο συνημενο το odin πρεπει να ειναι ετσι οπως φαινεται το δικο μου. Οτι και να φλασαρεις.

Αν δεν ξεκινα ουτε με το φλασαρισμα του παλιου bootloader, κανε την διαδικασια του φλασαρισματος της rom απο την αρχη προσεκτικα ακολουθοντας πιστα τις οδηγιες.

περασα αυτο GT-I9100_COS_I9100BOKK1_I9100COSKJ3_I9100BOKJ1.tar

και το κινητο ανοιξε αλλα το συνδεω στο kies και μου λεει παλι οτι δεν μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω kies...αθτο που περασα ειναι γνησιο?

τουλαχιστον μπορω να κανψ τις αναβαθμισεις τισ γνησιες μεσα απο τις ρυθμισεις που λεει ενημερωση λογισμικου??

σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια για την βοηθεια!!!!:D

και το κινητο ανοιξε αλλα το συνδεω στο kies και μου λεει παλι οτι δεν μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω kies...αθτο που περασα ειναι γνησιο?

τουλαχιστον μπορω να κανψ τις αναβαθμισεις τισ γνησιες μεσα απο τις ρυθμισεις που λεει ενημερωση λογισμικου??

Μέσω kies δες τι έγραψα λίγο πριν σε κάποιον άλλο, πριν σε βοηθήσουμε.Πρέπει να βάλεις unbranded rom και όχι cosmote

Αυτο που περασες ειναι γνησιο αλλα το κινητο σου δεν ειναι cosmote. Ψεματα σου ειπαν.

Γι αυτο σου λεει οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση απο kies.

Αφου μπηκες στον χορο πρεπει να χορεψεις.

Φλασαρε λοιπον την XWKI4 2.3.4 που ειναι η τελευταια για ολα τα ελληνικα sgs2 πλην cosmote και μετα δοκιμασε στο kies. Σιγουρα θα σου πει οτι εχεις την τελευταια και οχι οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση.

θα την κατεβασεις απο εδωhttp://www.multiupload.com/BICMMUFFWF

Αυτο που περασες ειναι γνησιο αλλα το κινητο σου δεν ειναι cosmote. Ψεματα σου ειπαν.

Γι αυτο σου λεει οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση απο kies.

Αφου μπηκες στον χορο πρεπει να χορεψεις.

Φλασαρε λοιπον την XWKI4 2.3.4 που ειναι η τελευταια για ολα τα ελληνικα sgs2 πλην cosmote και μετα δοκιμασε στο kies. Σιγουρα θα σου πει οτι εχεις την τελευταια και οχι οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση.

θα την κατεβασεις απο εδωhttp://www.multiupload.com/BICMMUFFWF

Και για cosmote ποιά rom είναι;

Και για cosmote ποιά rom είναι;

Αυτη που πέρασε, ήταν η επισημη rom της cosmote αλλα η συσκευη του ενω του είπαν οτι ειναι απο την cosmote, δεν ήταν.

Γι αυτο το Kies του λέει οτι η συσκευη σας δεν μπορει να αναβαθμιστεί μέσω Kies.

Το imei της συσκευής μαρτυρά οτι δεν προορίζονταν για cosmote, οποτε ακόμα κι αν φλασαρεις την rom της cosmote δεν σ αφήνει να κανεις update.

Αυτη που πέρασε, ήταν η επισημη rom της cosmote αλλα η συσκευη του ενω του είπαν οτι ειναι απο την cosmote, δεν ήταν.

Γι αυτο το Kies του λέει οτι η συσκευη σας δεν μπορει να αναβαθμιστεί μέσω Kies.

Το imei της συσκευής μαρτυρά οτι δεν προορίζονταν για cosmote, οποτε ακόμα κι αν φλασαρεις την rom της cosmote δεν σ αφήνει να κανεις update.[/quote

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Την συσκευή την πήρα από κατάστημα της wint και έχω κάρτα cosmote και όποια rom να βάλω δεν με αναγνωρίζει το kies.

Το imei της συσκευής μαρτυρά οτι δεν προορίζονταν για cosmote, οποτε ακόμα κι αν φλασαρεις την rom της cosmote δεν σ αφήνει να κανεις update.[/quote

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Την συσκευή την πήρα από κατάστημα της wint και έχω κάρτα cosmote και όποια rom να βάλω δεν με αναγνωρίζει το kies.

Δεν έχει σχέση τι κάρτα sim έχεις.

Είσαι με την αρχικη ρομ? δηλαδη όπως το πήρες? αν ναι ποια ειναι?

Δεύτερον. Άλλο δεν το αναγνωρίζει το Kies και άλλο το αναγνωρίζει, συνδέεται και όταν πατάς για update του firmware σου βγάζει μήνυμα "δεν μπορει να γίνει update μέσω kies".

Αν απλα δεν στο αναγνωρίζει, βεβαιώσου οτι έχεις την τελευταία εκδοση του Kies, οτι έχουν εγκατασταθεί σωστα οι drivers απο το Kies.

Με μια αναζητηση στο google ακόμα και στα ελληνικα θα βρεις πολλές συμβουλές για να μπορέσει να συνδεθεί η συσκευη σου.

Εφόσον ειναι αγοράσμενο απο wind δεν υπάρχει περίπτωση να έχει branded rom της cosmote. Το πιθανότερο ειναι αν την έχεις αγοράσει πρόσφατα να έχει την 2.3.4 ΚΙ4

Δεύτερον. Άλλο δεν το αναγνωρίζει το Kies και άλλο το αναγνωρίζει, συνδέεται και όταν πατάς για update του firmware σου βγάζει μήνυμα "δεν μπορει να γίνει update μέσω kies".

Αν απλα δεν στο αναγνωρίζει, βεβαιώσου οτι έχεις την τελευταία εκδοση του Kies, οτι έχουν εγκατασταθεί σωστα οι drivers απο το Kies.

Με μια αναζητηση στο google ακόμα και στα ελληνικα θα βρεις πολλές συμβουλές για να μπορέσει να συνδεθεί η συσκευη σου.

Εφόσον ειναι αγοράσμενο απο wind δεν υπάρχει περίπτωση να έχει branded rom της cosmote. Το πιθανότερο ειναι αν την έχεις αγοράσει πρόσφατα να έχει την 2.3.4 ΚΙ4

λεω οτι η συσκευη ειναι cosmote επιδη οταν το συνδεω στο pc και συνδεομαι στο market εκει που πατας για εγκατασταση λεει cosmote i9100 και κατι αλλα αλλαδεν θυμαμαι γιατι εχω να μπω πολυ καιρο...και το αλλο εγω το κινητο πριν το πηραξω ειχα κανει αναβαθμιση μεσω kies και την 2.3.5

λεω οτι η συσκευη ειναι cosmote επιδη οταν το συνδεω στο pc και συνδεομαι στο market εκει που πατας για εγκατασταση λεει cosmote i9100 και κατι αλλα αλλαδεν θυμαμαι γιατι εχω να μπω πολυ καιρο...και το αλλο εγω το κινητο πριν το πηραξω ειχα κανει αναβαθμιση μεσω kies και την 2.3.5

Ε τότε ειναι cosmote. Δεν ξέρω όμως γιατι το Kies σου βγάζει αυτο το μήνυμα.

Τσεκάρε να δεις αν το CSC σου ειναι COS.

Ε τότε ειναι cosmote. Δεν ξέρω όμως γιατι το Kies σου βγάζει αυτο το μήνυμα.

Τσεκάρε να δεις αν το CSC σου ειναι COS.

δεν ξερω τι ειναι αυτο που μου λες... εβαλα αυτην την εκδοση που εδωσες τελευταια φορα και δουλεει το κινητο κανονικα 2.3.4 το συνδεω στο kies , και μου λεει "τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου:" και δεν φραφει τιποτα αλλο ουτε να μου πει οτι ειναι η τελευταια εκδοση...ουτε μου ομως οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση μεσω kies... τ παιζει δεν μπορω να καταλαβω....τ αλλο να κανω εχω απογοητευτει.....¨:(

μικρη παρενθεση.. στο market (απο pc) σου βγαζει κοσμοτε επειδη αυτο ειναι το δικτυο σου..

πχ εμενα μου βγαζει vodafone, χωρις να προκειται για branded συσκευη..

Όσοι με επίσημο firmware και το kies γράφει οτι η συσκευή δεν ....., ας κάνουν πρώτα ένα factory format από τον dialer.

Καλημερα..απο σημερα μπηκα και εγω στην παρεα του galaxy s 2 ...εχω βασικα μια ερωτηση ....για μια ρυθμιση.....στα μηνυματα....μου δειχνει οταν ερχεται ενα μηνυμα την επαφη απο την καρτα σιμ...ενω στις επιλογες μεσα του εχω ορισει να μην εμφανιζει καν την καρτα σιμ....μονοο στα μηνυματα το κανει . πως μπορω να το κανω να τις δειχνει οτι ερχονται κανονικα απο τις επαφες κα ιοχι απο τις επαφες της σιμ

δεν ξερω τι ειναι αυτο που μου λες... εβαλα αυτην την εκδοση που εδωσες τελευταια φορα και δουλεει το κινητο κανονικα 2.3.4 το συνδεω στο kies , και μου λεει "τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου:" και δεν φραφει τιποτα αλλο ουτε να μου πει οτι ειναι η τελευταια εκδοση...ουτε μου ομως οτι δεν μπορει να γινει αναβαθμιση μεσω kies... τ παιζει δεν μπορω να καταλαβω....τ αλλο να κανω εχω απογοητευτει.....¨:(

Μια χαρά είσαι τι άλλο θέλεις αφου σου γράφει οτι έχεις την τρέχουσα. :rolleyes:

Όχι πια αρχική rom το έχω αλλάξει τα φώτα το κινητό. Απλά ήθελα να βάλω την αρχική rom. Και το kies αναγνωρίζει το κινητό αλλά μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζει αναβάθμιση. Και θα ήθελα να ξέρω πια είναι η oficial rom για cosmote.

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)