Ragesoul Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ρε παιδια προσπαθω να κανω κανα δυο μερες αναβαθμιση μεσο kies το οποιο το κατεβασα απο το site της Samsung , και οταν το ανοιγω μου λεει πως υπαρχει διαθεσημη αναβαθμιση και οταν ξεκιναει φτανει στο σημειο που κατεβαζει τους drivers και κολαει....χανει τη συνδεση το κινητο με το kies και μου ζηταει επανεκινηση του κινητου....ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο ή πως να το διορθωσω ? εγω ενα φεγγαρι που ειχα προβλημα με το kies(o θεος να το κανει προγραμμα με τοσα bug) το εφτιαξα εγκαθιστώντας μια παλιοτερη εκδοση..αυτο σιγουρα θα σε βοηθησει..μετα απο καιρο καταλαβα οτι ειναι ανουσιο πρόγραμμα λογικα θα το καταλαβεις και εσυ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δοκίμασα την Criskelo την CheckROM , την Batista , την Rarity και μερικές ακόμη αλλά σαν την omega καμιά Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παιδιά πέρασα την checkrom 2.0 . Μετά απο ένα φλασαρισμα ενός theme , έχει κολλησει στο σημά του Galaxy S II και δεν προχωράει άλλο. ούτε μπαίνει σε clockwork mod με τουσ συνδιασμούς κουμπιών. Την πάτησα η μπορώ να κάνω κάτι άλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παιδιά πέρασα την checkrom 2.0 . Μετά απο ένα φλασαρισμα ενός theme , έχει κολλησει στο σημά του Galaxy S II και δεν προχωράει άλλο. ούτε μπαίνει σε clockwork mod με τουσ συνδιασμούς κουμπιών. Την πάτησα η μπορώ να κάνω κάτι άλλο ? βγάλε - βάλε μπαταρία μπας και.... ελπίζω να να μπορείς να μπεις με download για να κάνεις την διαδικασία με odin Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 βγάλε - βάλε μπαταρία μπας και.... ελπίζω να να μπορείς να μπεις με download για να κάνεις την διαδικασία με odin Ναι σε download μπορώ.Στο odin τι αρχεία να περάσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Ναι σε download μπορώ.Στο odin τι αρχεία να περάσω ; http://www.multiupload.com/15MUTAHW5X KI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware Κάνετε extract με κωδικό pan24@myphone.gr (sales code EUR) http://www.megaupload.com/?d=6897NEYW http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Edited November 9, 2011 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 κάτι τελευταίο πιο firmware να κατεβάσω τωρα που δεν έχω πρόσβαση στο κινητο; δεν θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 κάτι τελευταίο πιο firmware να κατεβάσω τωρα που δεν έχω πρόσβαση στο κινητο; δεν θυμαμαι. στο έδωσα πριν KI4 2.3.4 Ελληνικό Firmware Κάνετε extract με κωδικό pan24@myphone.gr (sales code EUR) http://www.megaupload.com/?d=6897NEYW Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παιδια την Criskelo V30 να την βαλω οπως λεει μεσω flash update απο cwm manager ή απο cwm recovery με install zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παιδια την Criskelo V30 να την βαλω οπως λεει μεσω flash update απο cwm manager ή απο cwm recovery με install zip? φιλε μου εγω το περασα απο cmw recovery με ολα τα wipe και ολα καλα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Τα missing apks του criskelo πως τα κάνουμε install ? Τα πέρασα αυτα που ήθελα σε ένα φάκελο κ λεει η εγκατάσταση δεν εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Δοκίμασα το jig που αγορασα πρόσφατα ώστε να επανέφερε την συσκευη σε official κατάσταση. Ολα πήγαν καλα. Η συσκευη μου είναι αγορασμένη απο eshop και δεν προέρχεται απο την ελληνική αντιπροσωπεία. Πέρασα λοιπον την KI4 που είναι η τελευταία επίσημη. Αρχικά δοκίμασα το COS που αφορά τις ελληνικές συσκευές στο CSC αλλα το kies μου έβγαζε μήνυμα οτι η συσκευη μου δεν μπορει να αναβαθμιστεί μεσω kies. Το γύρισα σε EUR και το δέχθηκε πληροφορώντας με οτι έχω το τελευταίο software. ΕΡΩΤΗΣΗ: αυτο το EUR είναι αποδεχτο απο όλες τις συσκευές που προορίζονται για την ευρωπαϊκή Ένωση, η ανήκει σε κάποια συσκεκριμενη χώρα πχ η μεγάλη Βρετανία. Το βιβλιαράκι της συσκευής μου ήταν στα ισπανικά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolores Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 εγω ενα φεγγαρι που ειχα προβλημα με το kies(o θεος να το κανει προγραμμα με τοσα bug) το εφτιαξα εγκαθιστώντας μια παλιοτερη εκδοση..αυτο σιγουρα θα σε βοηθησει..μετα απο καιρο καταλαβα οτι ειναι ανουσιο πρόγραμμα λογικα θα το καταλαβεις και εσυ :lol: οκ δεκτο αλλα πως αλλιος θα κανω τις αναβαθμησεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Παιδια SOS ειχα Omega 4 μπηκα απο cwm recovery εκανα ολα τα wipe και εκανα install zip την criskelo v30.Εκανα reboot system και εχει κολλησει στο samsung galaxy s II GT-i9100(πριν απο το boot animation S) εδω και 10 λεπτα.τι κανω??? Edited November 9, 2011 by tsilas_1991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παιδια SOS ειχα Omega 4 μπηκα απο cwm recovery εκανα ολα τα wipe και εκανα install zip την criskelo v30.Εκανα reboot system και εχει κολλησει στο samsung galaxy s II GT-i9100(πριν απο το boot animation S) εδω και 10 λεπτα.τι κανω??? Βγάλε μπαταρία και βάλτη πάλι.Μπες στο CWM με το συνδυασμό πλήκτρων αν μπαίνει και κάνε restore κάποιο backup που έχεις. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παταω restore και μ λεει E:cant mount/sdcard E:cant mount/cache/recovery/log και κατι τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παταω restore και μ λεει E:cant mount/sdcard E:cant mount/cache/recovery/log και κατι τετοια ξαναφλασαρε τη ρομ που εχεις στην sd Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ξαναφλασαρα την ΚΙ8 μεσω odin γιατι δεν μου διαβαζε την sdcard.Τωρα ανοιξε και ολα κομπλε.Τι μπορει να πηγε λαθος?Διαβασα στο αρθρο του criskelo οτι για να την φλασαρεις κανεις αυτο (If you don't already have CWM, You have to install it before install the rom. (As CFROOT).Download the latest Criskelo ROM and put it on your INTERN SD card.Open your CWM Application, select flash Update, and select the rom zip.Say "yes", your rom will be installed.Enjoy !) Και εγω το εκανα κανονικα με install zip απο recovery.Λετε να εφταιξε αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ξαναφλασαρα την ΚΙ8 μεσω odin γιατι δεν μου διαβαζε την sdcard.Τωρα ανοιξε και ολα κομπλε.Τι μπορει να πηγε λαθος?Διαβασα στο αρθρο του criskelo οτι για να την φλασαρεις κανεις αυτο (If you don't already have CWM, You have to install it before install the rom. (As CFROOT).Download the latest Criskelo ROM and put it on your INTERN SD card.Open your CWM Application, select flash Update, and select the rom zip.Say "yes", your rom will be installed.Enjoy !) Και εγω το εκανα κανονικα με install zip απο recovery.Λετε να εφταιξε αυτο??? Σωστά τα έκανες .Install zip ήθελε. Έλεγξες το md5 sum πριν φλασάρεις; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Οχι δεν το ελενξα καθολου.Πως το κανουν αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 τι εννοειται με τον ορο root να γινει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 τι εννοειται με τον ορο root να γινει το κινητο? Διάβασε εδώ Τι είναι root; Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zero Point Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλησπέρα, Θα ήθελα μια βοήθεια από τους πιο έμπειρους σχετικά με το Rooting του S2 μου. Κατ αρχήν το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από εξωτερικό και πατώντας #*1234# μου βγάζει τα εξής στοιχεία: PDA: I9100XWKG1 PHONE: I9100XXKG1 CSC: I9100XEFKG2 Από το site xda developers βρήκα τα εξής που πρέπει να κατεβάσεις για το root: XWKG1 Firmware info PDA:XWKG1 PHONE: XXKG1 Date: 05/07/2011 Android 2.3.3 XEF (France): link1 TUR (Turkey): link2 ITV (Italy): link3 XWKG1 Stock Kernel:link4 Από ότι καταλαβαίνω εγώ θα πρέπει να κατεβάσω το πρώτο (XEF France) μιας και ταιριάζει με το CSC code μου ενώ όπως και να έχει κατεβάζω και το XWKG1 Stock Kernel. Αυτό που κάνω στην συνέχεια είναι ότι περνάω το custom firmware με το Odin, μετά το stock kernel για να μην εμφανίζεται το κίτρινο τρίγωνο και το τηλέφωνο είναι rooted. Το συγκεκριμένο firmware είναι version 2.3.3 και το πρόβλημα μου είναι τι κάνω αν θέλω να κάνω update (όχι από Kies) ??? Από το samfirmware βλέπω ότι υπάρχουν firmwares με version 2.3.4 και 2.3.5 αλλά δεν είμαι σίγουρος πιο μπορώ να κατεβάσω για το τηλέφωνο μου για να μην δημιουργηθεί θέμα με το update Έχει πχ στον πίνακα με τα Europe Samsung I9100 Firmwares το εξής: Europe Firmware .PIT Android Date CSC I9100XXKG2 EXT4.PIT 2.3.4 2011 July 12 MULTI-CSC-OXAKG2 ή και το I9100XXKI3 EXT4.PIT 2.3.5 2011 September 15 CSC-OXAKI3 Από το letter code (XX) στο site xda developers είδα ότι το XX letter code σημαίνει ότι είναι για τις χώρες: XX---> Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, United Kingdom 1) Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα παραπάνω ή πρέπει να ταιριάζει το CSC Code??? 2) μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω το CSC code? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Εχει περάσει κανείς την I9100XWKJ3?? Εχει Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts