Jump to content

[S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισης δεν φαινεται να μπαινει σε deep sleep.. Εκτος κ αν deep sleep ειναι στα 100Mhz ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια ποση ωρα σας εκανε περιπου να μπει η τελευταια λεομαρ??

την φλασαρα πανω απο Omega(αφου πηρα μπακ απ κτλ) wipe format και ολα τα σχετικα και τωρα το κινητο ειναι περιπου για ενα 8λεπτο κολλημένο στο s...

ειναι φυσιολογικο αυτο? να περιμενω?

Επισης δεν φαινεται να μπαινει σε deep sleep.. Εκτος κ αν deep sleep ειναι στα 100Mhz ?

Το έβγαλα από τον φορτιστή για να δω..όχι μπαίνει κανονικά σε deep sleep (cpu spy)

Δοκίμασε κάνα reboot

Sent from Galaxy

Αντώνης

παιδια ποση ωρα σας εκανε περιπου να μπει η τελευταια λεομαρ??

την φλασαρα πανω απο Omega(αφου πηρα μπακ απ κτλ) wipe format και ολα τα σχετικα και τωρα το κινητο ειναι περιπου για ενα 8λεπτο κολλημένο στο s...

ειναι φυσιολογικο αυτο? να περιμενω?

Οχι κανε reboot κ αν δεν δουλεψει περασε τη ξανα αλλα θυμησου να αλλαξεις κερνελ.

Να υπενθυμησω,δεν πιστευω οτι η v2 rom εχει κατι το ιδιαιτερο ειδικα σε σχεση με την Omega. Ο kernel ειναι που κανει τη διαφορα.

Tonysac εχεις δικιο.. Το εβγαλα απτο φορτιστη κ μπηκε σε deep sleep..epic fail :-P

Κ η θερμοκρασια επεσε κ γενικως τα περισσοτερα που λεει οτι κανει ο κερνελ οντως τα κανει, μενει να δουμε αυτονομια κ διαρκεια μπαταριας. Το καταχαρηκα παντως μπραβο τους για τον kernel τα σαρωσαν ολα. Στο antutu με εβγαλε 7512 χαχαχα βεβαια με τα παντα στα τερματα :-P

Οχι κανε reboot κ αν δεν δουλεψει περασε τη ξανα αλλα θυμησου να αλλαξεις κερνελ.

οκ αυτο θα κανω! κερνελ αλλαζω αφου ανοιξει το θυμαμαι...:)

Το έβγαλα από τον φορτιστή για να δω..όχι μπαίνει κανονικά σε deep sleep (cpu spy)

Δοκίμασε κάνα reboot

Sent from Galaxy

οντως οπως το λες καταπιε πυραυλο το μονο κακο που βλεπω ειναι οτι ενω του χω βαλει governor ondemandx μου τον αλλαζει στο restart σε luzactive

οντως οπως το λες καταπιε πυραυλο το μονο κακο που βλεπω ειναι οτι ενω του χω βαλει governor ondemandx μου τον αλλαζει στο restart σε luzactive

Το εβαλες set on boot?

Tonysac απαντησα παραπανω, ευχαριστω για τη πληροφορια :-)

Το εβαλες set on boot?

εννοειται....μολις το 3πλο τσεκαρα κιολας να ειμαι σιγουρος

επεισης μολις ειδα και το εξης μετα απο επανακινηση μετα απο λιγο ενω παταω το κεντρικο να ανοιξει η οθονη εμφανιζει τη λοκσριν και ενω κυλαω το χερι μου να ξεκλειδωσει αυτο τπτ μαυριζει οθονη σαν να μη το πατησα ποτε μετα ξαναπαταω το κεντρικο και η οθονη μαυρη δεν ανταποκρινεται και αναγκαστικα επανακινηση

και βεβαια ολα αυτα χωρις uv παρα μονο προφιλ σκριν οφ 100-200 ondemandx priority 100

edit απ οτι βλεπω ουτε και με αλλο κερνελ μου κραταει το setcpu τον governor οποτε δεν ειναι θεμα κερνελ αλλα της εφαρμογης να κανω clear data στο setcpu??

Edited by mantzaros

εννοειται....μολις το 3πλο τσεκαρα κιολας να ειμαι σιγουρος

επεισης μολις ειδα και το εξης μετα απο επανακινηση μετα απο λιγο ενω παταω το κεντρικο να ανοιξει η οθονη εμφανιζει τη λοκσριν και ενω κυλαω το χερι μου να ξεκλειδωσει αυτο τπτ μαυριζει οθονη σαν να μη το πατησα ποτε μετα ξαναπαταω το κεντρικο και η οθονη μαυρη δεν ανταποκρινεται και αναγκαστικα επανακινηση

και βεβαια ολα αυτα χωρις uv παρα μονο προφιλ σκριν οφ 100-200 ondemandx priority 100

Το setcpu δεν το δοκιμασα παρα μονο για μετρησεις. Μετα εκανα wipe cache κ το εβγαλα γιατι προτεινουν να το αφησεις να δουλεψει με τις default ρυθμισεις.

Αλλα κ πριν που το ειχα δεν νομιζω με screen off 100-200 να δουλευε σωστα, το ειχα 200-500 για να προλαβει ο επεξεργαστης να ξυπνησει, διορθωσε με αν κανω λαθος.

Το setcpu δεν το δοκιμασα παρα μονο για μετρησεις. Μετα εκανα wipe cache κ το εβγαλα γιατι προτεινουν να το αφησεις να δουλεψει με τις default ρυθμισεις.

Αλλα κ πριν που το ειχα δεν νομιζω με screen off 100-200 να δουλευε σωστα, το ειχα 200-500 για να προλαβει ο επεξεργαστης να ξυπνησει, διορθωσε με αν κανω λαθος.

δεν ειναι θεμα λαθους αλλα εγω το ειχα 100-200 προφιλ και δεν ειχα θεμα ειναι πως θα κατσει στην συσκευη εμενα δουλευε μπορει αλλου να μη δουλευε στο thread του siyah στο xda δε βρηκα μια τετοια οδηγια αντιθετα θα λεγα ειχαν πολλες δοκιμες με uv στο setcpu

edit και με clear data και παλι δε κραταει το governor

Edited by mantzaros

Λοιπόν αυτό το πρόβλημα το είχα και με τον kernel του τούρκου στην εφαρμογή voltage control και το έλυσα ως εξής..υπάρχει μία χρησιμότατη εφαρμογή στο μάρκετ που λέγεται rom toolbox...εκτός από τους παπάδες που κάνει έχει και μία επιλογή που λέγεται cpu sliders...μοιάζει με αυτούς της setcpu..επιλέγεις εκεί governor και scheduler και τους κρατάει και μετά από reboot αλλά και σε οποια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιείς σαν την setcpu ή την voltage control..μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για oc και στην περίπτωση που δεν κάνεις uv μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της χωρίς setcpu ή voltage control

@sofos, ναι στον φορτιστή δεν υπάρχει deep sleep

Sent from Galaxy

Αντώνης

πως έβγαλες 7000 και σκορ? εγώ 6000 και κάτι βγάζω. Επίσης να δηλώσω ότι είναι η τελευταία φορά που φεύγω απο Leomar. Απλά την γουστάρω την ρομ. Δεν ξανα αλλάζω.

Τώρα το έχω αφήσει να φορτίσει γιατί μόλις ανέβασα τις εφαρμογές απο titanium και έχει πατώσει η μπαταρία. αλλά αυτό με το 7000 μου κάνει εντύπωση. τι στο καλό. τι έβαλες

πεταξα το setcpu και το εβαλα να φορτιζει...θερμοκρασια 32 βαθμους...πρωτη φορα βλεπω τετοια θερμοκρασια σε φορτιση...

τωρα μενει να δω πως τα παει απο μπαταρια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

πως έβγαλες 7000 και σκορ? εγώ 6000 και κάτι βγάζω. Επίσης να δηλώσω ότι είναι η τελευταία φορά που φεύγω απο Leomar. Απλά την γουστάρω την ρομ. Δεν ξανα αλλάζω.

Τώρα το έχω αφήσει να φορτίσει γιατί μόλις ανέβασα τις εφαρμογές απο titanium και έχει πατώσει η μπαταρία. αλλά αυτό με το 7000 μου κάνει εντύπωση. τι στο καλό. τι έβαλες

Δοκίμασε governor performance και oc στα 1600...

performance όμως μόνο για την μέτρηση έτσι; όχι για καθημερινή χρήση..

Sent from Galaxy

Αντώνης

εγώ χρησιμοποιώ το Daemon controller

για governor τι χρησιμοποιείται? OnDemand?

Λοιπόν αυτό το πρόβλημα το είχα και με τον kernel του τούρκου στην εφαρμογή voltage control και το έλυσα ως εξής..υπάρχει μία χρησιμότατη εφαρμογή στο μάρκετ που λέγεται rom toolbox...εκτός από τους παπάδες που κάνει έχει και μία επιλογή που λέγεται cpu sliders...μοιάζει με αυτούς της setcpu..επιλέγεις εκεί governor και scheduler και τους κρατάει και μετά από reboot αλλά και σε οποια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιείς σαν την setcpu ή την voltage control..μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για oc και στην περίπτωση που δεν κάνεις uv μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της χωρίς setcpu ή voltage control

@sofos, ναι στον φορτιστή δεν υπάρχει deep sleep

Sent from Galaxy

ωραια εφαρμογη φαινεται ..κανει το setcpu αχρηστο λες?

το παρανοικο της υποθεσης και που μολις το καταλαβα ειναι οτι μετα απο επανακινηση χωρις να χρησιμοποιησω την εφαρμογη αυτη που λες ειναι στο setcpu luzactive,αν βγω απο το setcpu και ξαναμπω εχει παει στο ondemandx μονο του!!!!:wacko::wacko:

Edited by mantzaros

Webvirus ηδη απαντησε ο tonysac πως βγηκε το σκορ :-)

Tonysac παω να δοκιμασω το προγραμμα που λες, λογικα με αυτο δεν χρειαζεται το setcpu υποθετω.

Parafron4 κ εγω στους 32 βαθμους ειμαι ζωρις φορτιση ομως κ μου φαινεται ζεστο.. Δεν ξερω γιατι :/

Κ για του λογου το αληθες :

http://tapatalk.com/mu/4f67c821-19fe-cc9c.jpg

http://tapatalk.com/mu/4f67c821-1a0f-2041.jpg

ωραια εφαρμογη φαινεται ..κανει το setcpu αχρηστο λες?

το παρανοικο της υποθεσης και που μολις το καταλαβα ειναι οτι μετα απο επανακινηση χωρις να χρησιμοποιησω την εφαρμογη αυτη που λες ειναι στο setcpu luzactive,αν βγω απο το setcpu και ξαναμπω εχει παει στο ondemandx μονο του!!!!:wacko::wacko:

Νομίζω πως να αν δεν κάνεις uv το αχρηστεύει..όχι όμως το voltage control application..και αυτό γιατί εκεί αλλάζεις και scheduler πράγμα που δεν κάνει το rom toolbox..από λάθος είπα πριν ότι αλλάζει και scheduler αλλά όχι δεν αλλάζει..έτσι και αλλιώς όμως ο dark night χρησιμοποιεί τον sio by default που έτσι και αλλιώς είναι πολύ καλός...

Sent from Galaxy

Αντώνης

Ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα το δοκιμασω :-)

Δεν μπορω απλα να καταλαβω γιατι εχω θεμα με τη θερμοκρασια, θα το αφησω να ηρεμησει το βραδυ, callibration κ μενει η μπαταρια απο θεμα διαρκειας.

Τα εχω ψιλοτεντωσει το κινητο :/

Νομίζω πως να αν δεν κάνεις uv το αχρηστεύει..όχι όμως το voltage control application..και αυτό γιατί εκεί αλλάζεις και scheduler πράγμα που δεν κάνει το rom toolbox..από λάθος είπα πριν ότι αλλάζει και scheduler αλλά όχι δεν αλλάζει..έτσι και αλλιώς όμως ο dark night χρησιμοποιεί τον sio by default που έτσι και αλλιώς είναι πολύ καλός...

Sent from Galaxy

ισως να μη το πεταξω το setcpu λογω των προφιλ του...πολυ ενδιαφερον εφαρμογη ευχαριστω φιλος

Το αφησα απο τα χερια μου κ επεσε στους 29 βαθμους...οταν τελειωσει η φορτιση θα τρεξω μερικα βαρια παιχνιδια να δω τι θα γινει

Sent from my Beast Galaxy S2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Το αφησα απο τα χερια μου κ επεσε στους 29 βαθμους...οταν τελειωσει η φορτιση θα τρεξω μερικα βαρια παιχνιδια να δω τι θα γινει

Sent from my Beast Galaxy S2

Αδερφέ καλημέρα... Ποιά εφαρμογή είναι αυτή που σου δείχνει θερμοκρασία, μπαταρία κτλ που έχεις???

Ηλίας

Αδερφέ καλημέρα... Ποιά εφαρμογή είναι αυτή που σου δείχνει θερμοκρασία, μπαταρία κτλ που έχεις???

system info widget νομιζω...

Webvirus ηδη απαντησε ο tonysac πως βγηκε το σκορ :-)

Tonysac παω να δοκιμασω το προγραμμα που λες, λογικα με αυτο δεν χρειαζεται το setcpu υποθετω.

Parafron4 κ εγω στους 32 βαθμους ειμαι ζωρις φορτιση ομως κ μου φαινεται ζεστο.. Δεν ξερω γιατι :/

Κ για του λογου το αληθες :

http://tapatalk.com/mu/4f67c821-19fe-cc9c.jpg

http://tapatalk.com/mu/4f67c821-1a0f-2041.jpg

παντως και εμένα με την v3 xt ent 2.1 rc1 μου βγάζει με 7.469

δεν το ετρεξα δευτερη φορά...

Να πω επίσεις πως είναι η τρίτη μερα με την μπαταρία με πολύ μεγάλη πιεση στο κινητο...

Πάνω απο 4 ωρες ενεργη η θοονη εχω κατεβάσει και περιπου 800mb απο τον dolfin(2 rom+2 themes+4 kernel)

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• The title was changed to [S II] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις (Μέρος ΙΙ)