Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά αυτό δε παίζει σε όλους μάλλον... πχ εγω εχω ενα μικρο lag χωρις αυτο το widget

Λυπάμαι.. σε μένα έφυγε τόσο απλά κι είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν το ίδιο σε όλους..:worry:

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λυπάμαι.. σε μένα έφυγε τόσο απλά κι είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν το ίδιο σε όλους..:worry:

Πως το αφαιρούμε αυτό?

@Te_salat

Εμφανιζεται ομως , απλα σε μικροτερο βαθμο γιατι ειναι διαφορετικες οι συνθηκες ληψης

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Πως το αφαιρούμε αυτό?

Απλά πατάς παρατεταμένα το widget και μόλις σου εμφανίσει το "Κατάργηση" το οδηγείς προς τα εκεί. Δοκίμασέ το και πες μας αν συνεχίζει το lag στο δικό σου..;)

Απλά πατάς παρατεταμένα το widget και μόλις σου εμφανίσει το "Κατάργηση" το οδηγείς προς τα εκεί. Δοκίμασέ το και πες μας αν συνεχίζει το lag στο δικό σου..;)

Γιά ποιό widget μιλάμε όμως ?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Εγω τις ενεργες εφαρμογες δεν το βρισκω , το εχουμε ολλοι ?

Και το google maps μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα μου

@Te_salat

Εμφανιζεται ομως , απλα σε μικροτερο βαθμο γιατι ειναι διαφορετικες οι συνθηκες ληψης

Είναι πολυ αμιδρο και εμφανίζεται όταν φωτογραφίζεις λευκό φόντο. Στο πρώτο galaxy ήταν πολυ έντονο και επιρεαζε τα χρώματα ειδικά αυτο του ουρανού που τον έκανε να παίρνει μια φουξια απόχρωση.

Στο ποσοστό που συμβαίνει στην δική μου συσκευη το κρίνω αμελητέο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιά ποιό widget μιλάμε όμως ?

Το widget των Ενεργών εφαρμογών. Το έχεις βάλει στις οθόνες των widgets;

Μηπως ξερει κανεις γιατι στο android market μεσω PC που μπηκα πριν λιγο χαθηκε η συσκευη??

μου λεει: Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό.

Μα ο λογαριασμος ο ιδιος ειναι , οπως ηταν πριν , δεν αλλαξα κατι ... !!!!!!

Το widget των Ενεργών εφαρμογών. Το έχεις βάλει στις οθόνες των widgets;

Το έχω αλλα δεν έχω κάποιο σκάλωμα.Δοκίμασα να το βάλω αλλα δεν είδα διαφορα.Ρολάρει μια χαρά.

στο κινητο μας οταν αλλαξουμε εκδοση αναβαθμισης , ανεξαρτητα απο ποια θα βαλουμε το phone-modem παραμενει σταθερο ; αλλαζουν μονο τα csc & pda??

τι σημαινει το : MULTI - CSC - OXAKG2

Edited by tasosp1984
προσθεση κειμενου
Huawei p20 pro

καλησπερα μπορει να μου πει κανεις πως θα κανω αντιγραφα ασφαλειας; (ρυθμισεων , επαφων, σελιδοδεικτες) εχω galaxy s II kai macbook pro . εχω κατεβασει το κις αλλα ακρη δεν εχω βγαλει!

Τάσο κι εγω MacBook pro έχω αλλα το Kies για Mac δεν είναι συμβατό με το Lion os.

Οπότε κάνω την δουλειά μου με εναλλακτικές μεθόδους που όμως όλες χρειάζονται root.

Αν αποφασίσεις να το κανεις τα παραγνατα είναι εύκολα.

Για τις επαφές υπάρχει τρόπος μέσω Gmail contacts. Μεταφερεις τις επαφές που έχεις στην συσκευη σου κάνοντας τες εξαγωγή για gmail.

Το ίδιο και το ημερολόγιο.

Για τους σελιδοδεικτες υπάρχουν εφαρμογές στο market. Θα σου πρότεινα να κανεις εξαγωγή τα bookmarks που έχεις στον safari του MacBook και να τα εισαγεις στον chrom αφου τον εγκαταστήσει στο MacBook. Μετα είναι εύκολο να τους εισαγεις στο Galaxy μέσω κάποιας εφαρμογής του market. Νομίζω κάποιες απ αυτές παίρνουν και backup.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δοκιμαστε το GPS,νομιζω με την 2.3.4 κλειδωνει αισθητα πιο γρηγορα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε μένα μετά την αναβάθμιση σε 2.3.4 δεν λειτουργεί το widget mini note. Το βάζω κανονικά στην αρχική οθόνη αλλά όταν πατάω επάνω δεν κάνει τίποτα.

Μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει να δούμε αν είναι γενικό το πρόβλημα ;

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

παιδια πειτε μου αν αντιμετωπιζετε το εξης μετά την αναναθμιση στην I4

Μετα την αναβαθμιση στην επισημη Ι4 δεν μου ανοιγει αρχεια excel το polaris office. Ανοιγει αρχεια word και powerpoint αλλα καθολου excel. Βγαζει μήνυμα "αναγκαστικο κλεισιμο εφαρμογης, λυπουμαστε". επισης ουτε να φτιαξω αρχειο excel με αφηνει. Αναφερω οτι πριν με την 2.3.3 την επισημη ανοιγε μια χαρα τα excel αρχεια. Το κινητο ειναι μανισιο, χωρις root.

Μια από τα ίδια και είναι πολύ εκνευριστικό!!! :mad:

Το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και αναγκαστικά πρέπει να ψάξω άλλη εφαρμογή τώρα που να τα ανοίγει... !@#$!$^!#$^!!$^!$!

Edited by xtatty

Εμενα μετά την αναβάθμιση δεν μου ανοίγει .xls αρχεία το polaris.Κατά τα αλλα μου έκανε πρώτη φορα restart μετά από 5 μήνες μαζί του μου έβγαλε μετά το restart όλες τις εφαρμογές από τους φακέλους,μια χαρά.Σπάσιμο neuron.Πως γυρνάμε πίσω?!!

Μια από τα ίδια!! Έχω βέβαια άλλα προγράμματα που κάνουν επίσης αυτή τη δουλειά, αλλά το polaris με εξυπηρετεί πιο πολύ.

Αυτό το "Προετοιμασία ΜΤΡ" τι είναι; Σε κάποια φάση που το επέλεξα μου έβγαλε κάποια επιλογή που δεν θυμάμαι, αλλά στην συνέχεια που σύνδεσα ξανά τοκινητό με τον Η/Υ το πατούσα και δεν έβγαζε τίποτε! Επίσης σε εκείνη την φάση δεν μου έδινε επιλογή για να αποσυνδέσω το τηλέφωνο από τον υπολογιστή.

Δεν ξέρω, αλλά κάποια μικρά θεματάκια βγήκαν στην επιφάνεια με την 2.3.4 τα οποία δεν τα είχα με την 2.3.3. Πχ κάνει κάτι χαζά ώρες για λίγο ευτυχώς και στην κεντρική οθόνη μου εξαφανίζονται όλα τα εικονίδιο (τηλέφωνο, επαφές, μηνύματα) και μένει μόνο το ''home'' ή το ''εφαρμογές'' αντίστοιχα με το ποιο θα επιλέξω. Η νέα BOLD γραματοσειρά δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ στα μηνύματα κτλ.. Η μπαταρία έκανε κάτι χαζά και αυτή την στιγμή την κάνω calibration μήπως και έχει σχέση. Κάτι άλλο που μου έκανε χθες είναι ότι ενώ το είχα στην μπρίζα για φόρτιση και αυτή είχε ολοκληρωθεί, δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο από flight mode που το είχα. Πατούσα την επιλογή και δεν έκανε τίποτε. Το αποσύνδεσα από την μπρίζα και το δέχτηκε!!

Ένα καλό που είδα είναι ότι πλέον κατά την ενεργοποίηση του bluetooth σου δίνει κάποιες επιλογές για το χρόνο ενεργοποίησης. Επίσης μου άρεσε που στο εικονίδιο των μηνυμάτων βγάζει πόσα μηνύματα έχεις.

Το GPS δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά πλέον συνδέθηκε πολύ γρήγορα, παρόλο που είχα να το ενεργοποιήσω αρκετές μέρες. Απολύτως καμιά σχέση με πριν. Ας το επιβεβαιώσουν και άλλα παιδιά για να είμαστε σίγουροι.

Δεν το κρύβω ότι ίσως να ήθελα να γυρίσω ξανά στην 2.3.3/ Γίνεται αυτό αν θελήσει κάποιος;;

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Η μπαταρία έκανε κάτι χαζά και αυτή την στιγμή την κάνω calibration μήπως και έχει σχέση.

Αυτό πως γίνεται; Με κάποιο πρόγραμμα από το market;

Για το κλείδωμα των δορυφόρων επιβεβαιώνω κι εγώ!:)

Μια από τα ίδια!! Έχω βέβαια άλλα προγράμματα που κάνουν επίσης αυτή τη δουλειά, αλλά το polaris με εξυπηρετεί πιο πολύ.

Αυτό το "Προετοιμασία ΜΤΡ" τι είναι; Σε κάποια φάση που το επέλεξα μου έβγαλε κάποια επιλογή που δεν θυμάμαι, αλλά στην συνέχεια που σύνδεσα ξανά τοκινητό με τον Η/Υ το πατούσα και δεν έβγαζε τίποτε! Επίσης σε εκείνη την φάση δεν μου έδινε επιλογή για να αποσυνδέσω το τηλέφωνο από τον υπολογιστή.

Δεν ξέρω, αλλά κάποια μικρά θεματάκια βγήκαν στην επιφάνεια με την 2.3.4 τα οποία δεν τα είχα με την 2.3.3. Πχ κάνει κάτι χαζά ώρες για λίγο ευτυχώς και στην κεντρική οθόνη μου εξαφανίζονται όλα τα εικονίδιο (τηλέφωνο, επαφές, μηνύματα) και μένει μόνο το ''home'' ή το ''εφαρμογές'' αντίστοιχα με το ποιο θα επιλέξω. Η νέα BOLD γραματοσειρά δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ στα μηνύματα κτλ.. Η μπαταρία έκανε κάτι χαζά και αυτή την στιγμή την κάνω calibration μήπως και έχει σχέση. Κάτι άλλο που μου έκανε χθες είναι ότι ενώ το είχα στην μπρίζα για φόρτιση και αυτή είχε ολοκληρωθεί, δεν μπορούσα να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο από flight mode που το είχα. Πατούσα την επιλογή και δεν έκανε τίποτε. Το αποσύνδεσα από την μπρίζα και το δέχτηκε!!

Ένα καλό που είδα είναι ότι πλέον κατά την ενεργοποίηση του bluetooth σου δίνει κάποιες επιλογές για το χρόνο ενεργοποίησης. Επίσης μου άρεσε που στο εικονίδιο των μηνυμάτων βγάζει πόσα μηνύματα έχεις.

Το GPS δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά πλέον συνδέθηκε πολύ γρήγορα, παρόλο που είχα να το ενεργοποιήσω αρκετές μέρες. Απολύτως καμιά σχέση με πριν. Ας το επιβεβαιώσουν και άλλα παιδιά για να είμαστε σίγουροι.

Δεν το κρύβω ότι ίσως να ήθελα να γυρίσω ξανά στην 2.3.3/ Γίνεται αυτό αν θελήσει κάποιος;;

Εγώ έστειλα mail στην samsung elllas να epilfthei του θέματος για το polaris.Ας το κάνουμε όλοι μαζί να κάνουν μια αναβάθμιση τους εφαρμογής γρηγορότερα. Όντως το calibration πως το κάνουμε?

Εγώ έστειλα mail στην samsung elllas να epilfthei του θέματος για το polaris.Ας το κάνουμε όλοι μαζί να κάνουν μια αναβάθμιση τους εφαρμογής γρηγορότερα. Όντως το calibration πως το κάνουμε?

Σχετικά με το calibration πρέπει να γίνει root το κινητό και μετά κατεβάζετε το παρακάτω πρόγραμμα.

https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result

Θα στείλω και εγώ email στην samsung.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Δοκίμασες να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων/wipe data του συγκεκριμένου προγράμματος?

Είναι μια πολύ κοινή καλή λύση η οποία διορθώνει τυχόν προβλήματα με widgets κ προγράμματα που βγάζουν σφάλμα ή δεν δουλεύουν.

Αν κ πάλι δεν διορθωθεί έχετε δοκιμάσει να το ξανακατεβάσετε? Αν κ πιστεύω η πάνω λύση θα βοηθήσει.

Δοκίμασες να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων/wipe data του συγκεκριμένου προγράμματος?

Είναι μια πολύ κοινή καλή λύση η οποία διορθώνει τυχόν προβλήματα με widgets κ προγράμματα που βγάζουν σφάλμα ή δεν δουλεύουν.

Αν κ πάλι δεν διορθωθεί έχετε δοκιμάσει να το ξανακατεβάσετε? Αν κ πιστεύω η πάνω λύση θα βοηθήσει.

Αυτό πως γίνεται;

Αυτό πως γίνεται;

Πηγαίνοντας ρυθμίσεις, εφαρμογές βρίσκεις το Polaris κ επιλέγεις Εκκαθάριση Δεδομένων.

Αν εισαι rooted εγω θα προτιμούσα μέσω Titanium backup την ίδια διαδικασία.

Τελικα η μαυριλα που εμφανιστηκα στην κατω δεξια γωνια αρχισε να επεκτεινεται στην υπολοιπη οθονη και το πηγα στο Γερμανο και αμεσως μου ειπε θα σταλει Αθηνα

Μου εκανε εντυπωση οτι εβγαλε το καπακι , μπαταρια sim και καρτα μνημης και κρατησε το υπολοιπο , εγραψε το ονμα μου και δεν ζητησε τιποτα αλλο και ειπε θα με παρουν τηλεφωνο

Ελπιζω να το αλλαξουν γιατι δεν νομιζω να φτιαχνετε η οθονη

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)