dbal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Aαααα και να μην ξεχασω αν κ ερασιτεχνης οχι οπως πολοι εδω... Δοκιμασα και το Carbon backup... Οσοι θελουν backup και δεν ειναι ρουτ σωζει παιδες! Καλή εφαρμογη με φιλικο interface που διευκολυνει τον χρηστη, χρησιμοποιωντας τον μηχανισμο του backup που περιλαμβανεται στο android από την ICS και μετα όπως περιγραφεται εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420351 Ετσι κι αλλιως, ο koush που εφτιαξε την εφαρμογη, ειναι γνωστο μελος του XDA :) Edited February 10, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Ξαφνικα το κινητο μου κολλαει κ δεν ανταποκρινεται κ βγαζει μηνυματα οτι η εφαρμογη twlauncher δεν αποκρινεται, οτι τα η εφαρμογη μηνυματα διακοπηκαν κ κανει επανακινησεις, ξερει κανεις τι κανω;;;:( Κ ουτε κλησεις μπορω να κανω.βοηθεια..! Edited February 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Κ ουτε κλησεις μπορω να κανω.βοηθεια..! Μπες σε recovery mode(Volume up + Home + Power )και κανε wipe data/factory . Θα χάσεις οτιδήποτε εχεις στην εσωτερική sd. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν μπορω να τα σωσω πρωτα καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν μπορω να τα σωσω πρωτα καπου; Έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο ,ρυθμίσεις ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο ,ρυθμίσεις ?? Ναι εχω:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Ναι εχω:confused: Πήγαινε στις ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών>ολα > βρες το tw launcher και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων . Αν δεν δουλέψει κανε backup αυτά που θέλεις και προχωρά σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Για backup εφαρμογών αν δεν είσαι root κατέβασε το carbon απο το play ,υπαρχουν και αντίστοιχα προγράμματα για sms,mms . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Ρε σεις,γιατι δεν μπορω να αλλαξω τον ηχο του email στην ισπανικη? Αυτο το κουδουνισμα ας πουμε..στην 4.0.3 ειχε αλλο ηχο ποιο ωραιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Ρε σεις,γιατι δεν μπορω να αλλαξω τον ηχο του email στην ισπανικη? Αυτο το κουδουνισμα ας πουμε..στην 4.0.3 ειχε αλλο ηχο ποιο ωραιο.. Δοκίμασες μέσα απο την ίδια την εφαρμογη του mail ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Πήγαινε στις ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών>ολα > βρες το tw launcher και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων . Αν δεν δουλέψει κανε backup αυτά που θέλεις και προχωρά σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Για backup εφαρμογών αν δεν είσαι root κατέβασε το carbon απο το play ,υπαρχουν και αντίστοιχα προγράμματα για sms,mms . Θα το δοκιμασω κ ο θεος βοηθος. Ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δοκίμασες μέσα απο την ίδια την εφαρμογη του mail ?? Ναι βεβαια.Εχω το good news(Γενικες Προτιμησεις) πχ και ακουγεται το κουδουνισμα συνεχεια..τι φαση?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Μετα απο μια ευδομαδα συνεχους λειτουργιας με το κινητο μου μπορω να πω οτι πλεον μετα την αλλαγη πλακετας απο την samsung hellas δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα παρολο που εχω την 4.0.3. Αλλα τωρα εχω αλλο θεμα οτι ζεστενεται με το παραμικρο στα σημεια(ακουστικο, πανω και κατω απο την καμερα στο πισω μερος) απ' οτι διαβαζω και αυτο οφειλετε στην 4.0.3 γιατι οσοι την ειχαν αντιμετωπιζανε αυτο το θεμα και με το που εβαλαν την 4.1.2 το θεμα δεν υπαρχει πλεον. Οποτε θα περιμενω να ερθει και στο ελλαδισταν επισημα η 4.1.2 και αν εχει και τοτε το ιδιο θεμα θα το παω παλι πισω και αν δεν το φτιαξουν τοτε πουλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλησπερα, οταν πηγαινω να ενεργοποιησω το call barrier μου ζητα ενα κωδικο. Μηπως μπορειτε να μου πειτε τι κωδικος ειναι αυτος; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Μετα απο μια ευδομαδα συνεχους λειτουργιας με το κινητο μου μπορω να πω οτι πλεον μετα την αλλαγη πλακετας απο την samsung hellas δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα παρολο που εχω την 4.0.3. Αλλα τωρα εχω αλλο θεμα οτι ζεστενεται με το παραμικρο στα σημεια(ακουστικο, πανω και κατω απο την καμερα στο πισω μερος) απ' οτι διαβαζω και αυτο οφειλετε στην 4.0.3 γιατι οσοι την ειχαν αντιμετωπιζανε αυτο το θεμα και με το που εβαλαν την 4.1.2 το θεμα δεν υπαρχει πλεον. Οποτε θα περιμενω να ερθει και στο ελλαδισταν επισημα η 4.1.2 και αν εχει και τοτε το ιδιο θεμα θα το παω παλι πισω και αν δεν το φτιαξουν τοτε πουλημα. Και εμενα μετα απο αλλαγη πλακετας ζεστενεται υπερβολικα στο πισω μερος κοντα στην καμερα. Με 5 λεπτα χρηση καιει ολοκληρο. Και εγω στην 4.0.3 και περιμενω την JB Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Και εμενα μετα απο αλλαγη πλακετας ζεστενεται υπερβολικα στο πισω μερος κοντα στην καμερα. Με 5 λεπτα χρηση καιει ολοκληρο. Και εγω στην 4.0.3 και περιμενω την JB Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα προβλήματα της 4.0.3 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Και εμενα μετα απο αλλαγη πλακετας ζεστενεται υπερβολικα στο πισω μερος κοντα στην καμερα. Με 5 λεπτα χρηση καιει ολοκληρο. Και εγω στην 4.0.3 και περιμενω την JB Γιατι δεν βαζεις μια 4.1.2 να δεις εαν συνεχισει να το κανει για να ξερεις δηλαδη τι σου γινεται, 5 λεπτα υποθεση ειναι :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αλλα τωρα εχω αλλο θεμα οτι ζεστενεται με το παραμικρο στα σημεια(ακουστικο, πανω και κατω απο την καμερα στο πισω μερος) απ' οτι διαβαζω και αυτο οφειλετε στην 4.0.3.... Μην τα ξαναλέμε, η 4.0.3 ευθύνεται τελεία και παύλα. Θες να την αλλάξεις άμεσα με Odin; Θες να περιμένεις ζώντας με το πρόβλημα μέχρι να πάρεις την Ελληνική; Στο χέρι σου είναι. Το τι ευθύνεται για τη θερμοκρασία έχει απαντηθεί από εποχής 4.0.4 και για σένα προσωπικά από το πρώτο σου κιόλας ποστ, ποιος ο λόγος να γυρίσει πάλι εκεί η κουβέντα και μάλιστα από κάποιον που έχει πάρει ήδη την απάντησή του..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελη μου... :-) Sorry για το διπλό post αλλά εχω θέμα.. Εγκατεστησα το kies σε laptop με win7 και όταν παω να συνδεσω το κιν μου βγάζει ότι το kies 2 δεν υποστηρίζει τη συσκευή. Τι ναι τούτο τώρα?!? Edited February 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλα ρε παιδια μην βαρατε απλα ειπα να αναφερω την εξελιξει που ειχα μετα την αλλαγη πλακετας. Εννοειτε οτι ευχομαι, ελπιζω και το τωρινο θεμα(Ζεστεμα) να οφειλετε στην κακια 4.0.3 και με το που περασω την ελληνικη 4.1.2 να λυθει κι αυτο και να ειμαστε αρχοντες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλα ρε παιδια μην βαρατε απλα ειπα να αναφερω την εξελιξει που ειχα μετα την αλλαγη πλακετας. Εννοειτε οτι ευχομαι, ελπιζω και το τωρινο θεμα(Ζεστεμα) να οφειλετε στην κακια 4.0.3 και με το που περασω την ελληνικη 4.1.2 να λυθει κι αυτο και να ειμαστε αρχοντες..... Όλοι ευελπιστούμε μαζί με σένα ότι η αλλαγή πλακέτας θα έχει λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημά σου που ήταν τα σβησίματα της συσκευής, για την άνοδο της θερμοκρασίας ούτως ή άλλως ευθυνόταν απ'την αρχή η 4.0.3 και όχι μόνο σε εσένα αλλά σε όλους όσους την έχουν στη συσκευή τους! Αν σε καθησυχάσει τότε ναι, με την 4.1.2 δεν θα έχεις προβλήματα θερμότητας στο πίσω μέρος της συσκευής σου! (μην αναφερθούμε ξανά στο ότι φόρτιση και "βαριά" χρήση μαζί είναι κάτι που αναπόφευκτα θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία.. ;)):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλα ρε παιδια μην βαρατε απλα ειπα να αναφερω την εξελιξει που ειχα μετα την αλλαγη πλακετας. Εννοειτε οτι ευχομαι, ελπιζω και το τωρινο θεμα(Ζεστεμα) να οφειλετε στην κακια 4.0.3 και με το που περασω την ελληνικη 4.1.2 να λυθει κι αυτο και να ειμαστε αρχοντες..... ναι αλλα η 4.1.2 θα εχει αλλα θεματα,οπως οτι χρησιμοποιει περισσοτερη ραμ,πινει την μπαταρια κτλπ. Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 ναι αλλα η 4.1.2 θα εχει αλλα θεματα,οπως οτι χρησιμοποιει περισσοτερη ραμ,πινει την μπαταρια κτλπ. Πρεπει να καταλαβετε οτι στο android ελευθερη μνημη=χαμενη μνημη. Εφοσον δεν κολλαει η συσκευη και το multitasking ειναι εξαιρετικο μην σας προβληματιζει η ελευθερη ραμ :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δε νομιζω οτι κυριολεκτουσε ο vrwmiaris...! Καλο βραδυ σε όλους :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δε νομιζω οτι κυριολεκτουσε ο vrwmiaris...! Καλο βραδυ σε όλους :lol: Για τους υπολοιπους που νομιζαν το αντιθετο τοτε :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δε με λέτε ρε παιδιά, αν κάνω εγγραφή στο dropbox ενώ δεν έχω την επίσημη παίρνω δώρο κανένα γιγα; αν κάνω εγγραφή και βάλω μετά την επίσημη θα με δώσει δώρο τα 50 γίγα; Δεν πιάνει πλέον αυτό ε? Μόλις έκανα, πέρασα εφαρμογή σε Pc και κινητό, ανέβασα κ κάτι φωτό από το κινητό, αλλά δεν μου λέει τίποτα για bonus. :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts