baiosss Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Παιδες υπαρχει καποια ρυθμιση στο κινητο μας ωστε να βλεπουμε το ποσοστο της μπαταριας επανω στο εικονιδιο της στην status bar η μονο με καποια μοντα μπορουμε να το κανουμε αυτο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Για ICS αν θυμαμαι καλα πας ρυθμισεις οθονη και τικαρεις την επιλογη. Φοραω custom rom τωρα και δεν θυμαμαι... Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Για ICS αν θυμαμαι καλα πας ρυθμισεις οθονη και τικαρεις την επιλογη. Φοραω custom rom τωρα και δεν θυμαμαι... Δεν υπαρχει καποια επιλογη στις ρυθμισεις οθονης που να το κανει αυτο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 καλησπερα παιδια, θα σας αναφερω αυτο που βιωνω εγω τωρα. πριν 6 μηνες το κινητο μου επεσε κανονικοτατα μεσα σε νερο γυαλας και εκανα τα εξης βηματα. 1. εβγαλα αμεσως την μπαταρια και το αφησα κλειστο για 2 μερες (1 μερα σε ρυζι και μετα σε πιστολακι σε κρυο αερα και κοντα στο καλοριφερ. 2. ευτυχως μολις το ανοιξα μετα τις 2 μερες το κινητο δουλευε και δεν εδειχνε να εχει καποιο προβλημα. Παρολαυτα σε ακαιρες στιγμες εχανε το σημα για μερικα δευτερολεπτα και επανερχοταν (αυτο δεν ξερω αν ειναι λογω της υγρασιας αλλα μπορει και λογω του λειτουργικου που γενικα οπως εχω καταλαβει ειναι προβληματικο (4.03 ) ). 3. πριν 4 μερες το κινητο ενω το ειχα διπλα μου, το κοιταω και βλεπω χαμενο το σημα του με την απαγορευτικη σημανση και λεγοντας μου προβλημα ΣΙΜ καντε επανεκκινηση. το εκανα ποσες φορες δεν βρικε το σημα του ποτε. Σημειωτεον λειτουργουν τα παντα στο κινητο εκτος απο το να παιρνω τηλ. μεχρι και κλησεις wifi κανω. δηλαδη ειναι κατι σαν ipod τωρα. 4. χτες το πηγα στην αντιπροσωπεια η οποια το ελεγξε και μου ειπε οτι εχει υγρασια στη πλακετα και θελει αλλαγη ( του τεστιν 207 ευρω για αλλαγη). 5. και ρωταω πως γινεται να δουλευουν τα παντα εκτος αυτου .. Απαντηση: η υγρασια δεν εχει προχωρησει ακομα..ενδεχομενως θα πειραξει και αλλα πραγματα. 6. τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση? ειναι καποιος που να εχει αναλογο η να ξερει η να εχει προτεινει κατι? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Δεν υπαρχει καποια επιλογη στις ρυθμισεις οθονης που να το κανει αυτο. Πάτα προβολή οθόνης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Πάτα προβολή οθόνης Φιλε Stratos που βρισκεται αυτο που μου λες, γιατι δε βρισκω αυτα που μου λετε. Εχω ICS 4.0.3 εισαστε σιγουροι οτι υπαρχουν αυτα που μου λετε? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Φιλε Stratos που βρισκεται αυτο που μου λες, γιατι δε βρισκω αυτα που μου λετε. Εχω ICS 4.0.3 εισαστε σιγουροι οτι υπαρχουν αυτα που μου λετε? Τελικά όντως δε το έχουν όλες οι 4.0.3 Θα πρέπει να το "πειράξεις" ή να κάνεις υπομονή για καμία αναβάθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Τελικά όντως δε το έχουν όλες οι 4.0.3 Θα πρέπει να το "πειράξεις" ή να κάνεις υπομονή για καμία αναβάθμιση Ξερεις αν υπαρχει κατι σχετικο σε mod? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Ξερεις αν υπαρχει κατι σχετικο σε mod? Αν είσαι rooted, απλά google... θα σου βγάλει τόνους αποτελέσματα και διάφορα Mods. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hablando Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Ποια 2.3.6 κατέβασες τελικά; Δεν ρωτάω αν την είδες πιο γρήγορη γιατί φαντάζομαι την απάντηση..:p Μάλλον θα το κάνω κι εγώ το απόγευμα απ'το σπίτι γιατί στη δουλειά δεν βρήκα τον χρόνο..:) Αν δεν κάνω λάθος η XWLA4 είναι GERMAN DBT. Οπότε μπορείς να την πάρεις από εδώ! http://www.hotfile.com/dl/145442753/ad99856/I9100XWLA4_I9100DBTKH1_DBT.zip.html Την παραπάνω κατέβασα και εγκατέστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Την παραπάνω κατέβασα και εγκατέστησα. Χρειάστηκε ν'αλλάξεις και τον Sales Code; Πρώτες εντυπώσεις;:p:p Edited August 24, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conlab Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Με την 4.0.3 υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα με τα ακουστικά; Χθες δοκίμασα το ράδιο και με φουλ ένταση ίσα που άκουγα από το ακουστικό. Το πιο ωραίο, πατώντας το κουμπί τερματισμού κλήσης στα ακουστικά αυξανόταν λίγο η ένταση - όσο το είχα πατημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Φαντάσου πόσο το ψάχνω πριν ξεκινήσω το downgrade σε 2.3.6 από 4.0.3 που από τύχη (αν μπορείς να το πεις κι έτσι:p) έπεσα σε βίντεο συγκριτικού μεταξύ των δύο rom για το Sii μας κι έκατσα και ανέχτηκα για 17:48 ολόκληρα λεπτά τον παλιογερμαναρά..:lol: Βλέπω διαφορές που είχα ξεχάσει απ'την GB και η αλήθεια είναι ότι με φρενάρουν λίγο προς το παρόν, πχ τα "παλιά" πια για μένα εικονίδια (του wifi για παράδειγμα) και η έλλειψη επιλογής "reboot" στο πλήκρο ενεργοποίησης της οθόνης. "Λεπτομέρειες" θα μου πεις και με το δίκιο σου -μιας και το αρχικό ζητούμενο είναι άλλο ώστε ν'αρχίσεις να σκέφτεσαι το "πισωγύρισμα"-, απ'την άλλη όμως δεν έχω αντιμετωπίσει και με την 4.0.3 κάτι το παλαβό προς το παρόν, εξ'ού και το φρένο που πατάω για λίγο.. δεν σταματάω να το σκέφτομαι πάντως απλά ίσως την αντέξω και με το "παγωτό" μέχρι την επίσημη διάθεση της "φασόλας"..:lol: Δείτε το βίντεο όσοι ενδιαφέρεστε και το σκέφτεστε ακόμα μήπως βοηθήσει στην τελική απόφασή σας..:) Edited August 24, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Κι εγω για κατι τετοιους λογους δεν γυρναω πισω. Ειχα galaxy s με 2.3 περυσι και τωρα που πηρα το πιο καινουριο και πιο δυνατο θα ξαναβαλω τα ιδια;Ε μου καθεται καπως. Αλλωστε με Omega v15.1 (4.0.3) δεν εχω κανενα θεμα. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Φαντάσου πόσο το ψάχνω πριν ξεκινήσω το downgrade σε 2.3.6 από 4.0.3 που από τύχη (αν μπορείς να το πεις κι έτσι:p) έπεσα σε βίντεο συγκριτικού μεταξύ των δύο rom για το Sii μας κι έκατσα και ανέχτηκα για 17:48 ολόκληρα λεπτά τον παλιογερμαναρά..:lol: Βλέπω διαφορές που είχα ξεχάσει απ'την GB και η αλήθεια είναι ότι με φρενάρουν λίγο προς το παρόν, πχ τα "παλιά" πια για μένα εικονίδια (του wifi για παράδειγμα) και η έλλειψη επιλογής "reboot" στο πλήκρο ενεργοποίησης της οθόνης. "Λεπτομέρειες" θα μου πεις και με το δίκιο σου -μιας και το αρχικό ζητούμενο είναι άλλο ώστε ν'αρχίσεις να σκέφτεσαι το "πισωγύρισμα"-, απ'την άλλη όμως δεν έχω αντιμετωπίσει και με την 4.0.3 κάτι το παλαβό προς το παρόν, εξ'ού και το φρένο που πατάω για λίγο.. δεν σταματάω να το σκέφτομαι πάντως απλά ίσως την αντέξω και με το "παγωτό" μέχρι την επίσημη διάθεση της "φασόλας"..:lol: Δείτε το βίντεο όσοι ενδιαφέρεστε και το σκέφτεστε ακόμα μήπως βοηθήσει στην τελική απόφασή σας..:) Δε νοείται να ασχολείσαι με φλασαρίσματα κ.λ.π. και να μην έχεις υπόψη σου το jkay deluxe settings. Μετά μπορείς να βάλεις στο power button ένα κάρο επιλογές :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Δε νοείται να ασχολείσαι με φλασαρίσματα κ.λ.π. ..... ...μόλις προχτές ανακάλυψα το Odin!:lol: Κι εγω για κατι τετοιους λογους δεν γυρναω πισω. Ειχα galaxy s με 2.3 περυσι και τωρα που πηρα το πιο καινουριο και πιο δυνατο θα ξαναβαλω τα ιδια;Ε μου καθεται καπως. Nα κάτι που ακούω πρώτη φορά, δηλαδή το τελευταίο GT-I9100 είναι δυνατότερο απ'το GT-I9100 του 2011; Γνωρίζω για την άφιξη του "G" αλλά περί του "σκέτου" δεν έχω ακούσει/διαβάσει κάτι..:blink: Edited August 24, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μακη galaxy s εγραψα.Το πρωτο galaxy s gt-i9000. Οχι για τα δικα μας. Παράθεση Xiaomi 14 - Samsung Tab S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elby4u Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Γειά χαρά παιδιά άρχισα να ασχολούμαι λιγάκι με το GPS που ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει ως τώρα...όταν προσπαθώ να το βάλω μου λεεί "Αναμονή για τοποθεσία" αλλα @@ συνεχώς μένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα... Αφού έψαξα λιγάκι βρήκα αυτό Δυστυχώς δεν είδα καμία διαφορά. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Πώς μπορώ να αλλάξω το default φόντο της εφαρμογής "αναπαραγωγή ήχου"; Μου βγάζει ένα που είναι πολύ γυναικείο και θέλω να το αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μεγάλη εφεύρεση! :D Α δεν το συζητώ, μετά το σοκ που έπαθα βλέποντας μια οθόνη κινητού να παίρνει εντολές απ'την αφή του δαχτύλου μου ήταν τι να πω, σαν να ανακάλυψα το "Εύρηκα ver.2.0" :lol: Μακη galaxy s εγραψα.Το πρωτο galaxy s gt-i9000. Οχι για τα δικα μας. Κεκτημένη ταχύτης, εξκιούμ μι για το ατοπηματάκι..!:O :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπέρα και πάλι από μένα. Είναι η δεύτερη φορά σήμερα που έφαγε απίστευτο κόλλημα με το που πήγα να ανοίξω το WiFi. Mαυρίζει η οθόνη και είναι σαν κανένα 10λεπτο κλειστό . Μετά επανέρχεται από μόνο του. Σαν ένα μεγάλο σε χρονικό διάστημα restart. Φοράω την 4.0.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Καλησπέρα και πάλι από μένα. Είναι η δεύτερη φορά σήμερα που έφαγε απίστευτο κόλλημα με το που πήγα να ανοίξω το WiFi. Mαυρίζει η οθόνη και είναι σαν κανένα 10λεπτο κλειστό . Μετά επανέρχεται από μόνο του. Σαν ένα μεγάλο σε χρονικό διάστημα restart. Φοράω την 4.0.3. Λοιπόν το ίδιο ακριβώς έκανε και το δικό μου (επίσης με 4.0.3) χτες το απόγευμα καθώς σέρφαρα μέσα στο facebook, η μαύρη οθόνη κράτησε για κανένα 3-4λεπτο και παρατήρησα ότι όταν πατούσα το δεξί πλήκτρο ενεργοποίησης της οθόνης, αυτή ίσα που άναβε και το μόνο που μπορούσα να διακρίνω ελάχιστα ήταν η μπάρα ειδοποιήσεων στο πάνω μέρος της. Μόλις πατούσα το πλήκτρο μαύριζε εντελώς, ξαναπάτημα και νά'σου πάλι την μπάρα να αχνοφαίνεται.. προσπάθησα να κρατήσω πατημένo για reboot αλλά τίποτα, σαν να ανοιγόκλεινα την οθόνη μόνο κι αυτό για τα 3-4 λεπτά που προανάφερα. Εκεί που είπα να βγάλω την μπαταρία έκανε μόνο του το reboot και μέχρι σήμερα όλα οκ, δεν έκανα αναφορά γιατί υπέθεσα ότι ευθύνεται το facebook γι'αυτό.. Τι έχουμε; Bugάκι; Βugάκι; Έχει αναφερθεί κι από άλλους;:blink: Edited August 24, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Να εχετε υπ οψην σας οτι τετοια προβληματα δημιουργουνται μερικες φορες και απο καποιες εφαρμογες ή widgets που δεν ειναι απολυτα συμβατα με την ics ή εχουν ερθει με backup απο 2.3 Δεν ξερω αν ισχυει στην δικη σας περιπτωση αλλα ισχυει σε περιπτωσεις σαν αυτες που ανεφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Να εχετε υπ οψην σας οτι τετοια προβληματα δημιουργουνται μερικες φορες και απο καποιες εφαρμογες ή widgets που δεν ειναι απολυτα συμβατα με την ics ή εχουν ερθει με backup απο 2.3 Δεν ξερω αν ισχυει στην δικη σας περιπτωση αλλα ισχυει σε περιπτωσεις σαν αυτες που ανεφερα. Στην δική μου περίπτωση η 4.0.3 είναι "μαμά" (μόλις μία εβδομάδα έχω τη συσκευή) οπότε αποκλείω την περίπτωση του backup, από widget τώρα το μόνο που έχω "πάνω" και η λειτουργία του συνδιάζεται με τη χρήση του ασύρματου δικτύου είναι αυτό του accuweather, να αναφέρω ότι έχω απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις του και τις κάνω μόνο χειροκίνητα 1-2 φορές μέσα στη μέρα, αν βέβαια βοηθάει αυτό. Για να δούμε τι θα μας πει με τη σημερινή χρήση του wifi.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Στην δική μου περίπτωση η 4.0.3 είναι "μαμά" (μόλις μία εβδομάδα έχω τη συσκευή) οπότε αποκλείω την περίπτωση του backup, από widget τώρα το μόνο που έχω "πάνω" και η λειτουργία του συνδιάζεται με τη χρήση του ασύρματου δικτύου είναι αυτό του accuweather, να αναφέρω ότι έχω απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις του και τις κάνω μόνο χειροκίνητα 1-2 φορές μέσα στη μέρα, αν βέβαια βοηθάει αυτό. Για να δούμε τι θα μας πει με τη σημερινή χρήση του wifi.. :) Εμένα μου το έκανε στην προσπάθεια να συνδεθεί στο δίκτυο WIFI, δηλαδή μόλις το άνοιξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts