Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν μετά από ένα φλασάρισμα τη γερμανική 2.3.6 όταν μπαίνω στο downloader mode το κινητό μου γράφει

can't acss to '/system/csc/NEE/system/'.

Succesfully applied Multi-CSC

και όταν πάω πλέο να φλασάρω μου βγάζει fail σε ότι και αν δοκιμάζω. Δεν κάνει σύνδεση, εκεί σταματά.

Τώρα ; Τι έκανα λάθος ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν μετά από ένα φλασάρισμα τη γερμανική 2.3.6 όταν μπαίνω στο downloader mode το κινητό μου γράφει

can't acss to '/system/csc/NEE/system/'.

Succesfully applied Multi-CSC

και όταν πάω πλέο να φλασάρω μου βγάζει fail σε ότι και αν δοκιμάζω. Δεν κάνει σύνδεση, εκεί σταματά.

Τώρα ; Τι έκανα λάθος ;

Φίλε.Επειδή κι εγώ χτές έκανα φλασάρισμα και είχα ξεχάσει να κατεβάσω ένα αρχείο fix αναγκάστικα και εκανα πατέντες και έφτασα σε σημείο να μην ανάβει η συσκευή.Απλά τώρα κατέβασε το original firmware της συσκευής από εδώ http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#modelsa για την Ελλάδα-Greece και κάνε την κλασική διαδικασία με το Odin.Απλά θα φορτώσεις το αρχείο .tar που βρίσκεται μεσα στο zip και θα είσαι ξανά καθαρός.Εγώ τουλάχιστον που το έκανα είμαι σαν να το αγόρασα ξανά και το άνοιξα για 1η φορά.Έπειτα θα μπορείς πάλι να κάνεις root και εγκατάσταση custom rom απλά πιο προσεκτικά προφανώς όπως για να μην την ξανα πατήσεις όπως εγώ

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

To θέμα είναι θα μπορέσω να το φλασάρω ; Το odin ενώ μου το βγάζει με το κίτρινο ταμπελάκι ότι το αναγνωρίζει στο setup connection κολλά και μετά από κανά δυο λεπτά γράφει failed.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

To θέμα είναι θα μπορέσω να το φλασάρω ; Το odin ενώ μου το βγάζει με το κίτρινο ταμπελάκι ότι το αναγνωρίζει στο setup connection κολλά και μετά από κανά δυο λεπτά γράφει failed.

Κάνεις δηλαδή την διαδικασία με το volume button-home button και power button; και αφού δίχνουν όλα ομαλά και το συνδέεις στο pc σου λέει failed οταν πατάς start και τελειώνει; Διάβασε λίγο αν δεν το έχεις κάνει ήδη όλα όσα γράφει ο οδηγός εδώ για τις μεθόδους και ίσως τα καταφέρεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676

OnePlus 3T Gunmetal

Να πω πως το κινητό ανοιγει ακόμα κανονικά και στη rom του. Σε download mode μπαινει κανονικα. Βγαζει σφάλμα,το οποίο πλεον μετά από factory reset γράφει cant access αλλά γα το csc/dbt πλεον, το συνδεω με το πισι, το αναγνωρίζει ο odin, κανω start, κανει τσεκ τα md5, κανει file analysis, ,μενει καποια λεπτα στο setup connection και μετα πεταει fail.

Εχω κανει ρισταρτ το πισι, εχω αλλαξει θυρες usb, εχω αλλάξει καλωδιο το προβλημα παραμενει. :(

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να πω πως το κινητό ανοιγει ακόμα κανονικά και στη rom του. Σε download mode μπαινει κανονικα. Βγαζει σφάλμα,το οποίο πλεον μετά από factory reset γράφει cant access αλλά γα το csc/dbt πλεον, το συνδεω με το πισι, το αναγνωρίζει ο odin, κανω start, κανει τσεκ τα md5, κανει file analysis, ,μενει καποια λεπτα στο setup connection και μετα πεταει fail.

Εχω κανει ρισταρτ το πισι, εχω αλλαξει θυρες usb, εχω αλλάξει καλωδιο το προβλημα παραμενει. :(

λοιπον καλησπερα το ειχα παθει κι εγω με ενα sgs+ που ειχα και ειχα βρει στο xda ενα tip δηλ βγαζεις την μπαταρια για ενα λεπτο την ξαναβαζεις και ανοιγεις το odin σαν διαχειρηστης ,αυτο ειχε δουλεψει αν θες δοκιμασε το

Περίεργο ρε φίλε.Δοκίμασε ξανά factory settings και τσέκαρε την επιλογή που λέει να σβηστούν και τα δεδομένα της εσωτερικής κάρτας SD τα 16GB που λέμε.Εγώ όταν το έκανα αυτό.Δεν άναβε το κινητό και αναβόσβηνε η οθόνη.Μετά απο λίγες προσπάθεις με τους συνδιασμούς των πλήκτρων που είπαμε και πρίν μπίκα σε download mode και εγκατέστησα μέσω Odin το original firmware και είμουν από μαμάς πάλι.Τό ξανα έκανα root και τώρα περιμένω να φορτίσει για να δοκιμάσω την rom resurrection remix 4.0.4.Αν θέλεις δοκίμασετο υπ'ευθύνη σου αυτό που ανέφερα με το factory settings.Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου φίλε.Απλά σου είπα εγώ πώς έβγαλα άκρη

OnePlus 3T Gunmetal

τον εχω δοκιμάσει εκείνο τον κωδικό που πάει κάπως *2767*3588# καπως ετσι, το φλασαρε, άλλαξε σφάλμα στο csc και μετά και πάλι τίποτα.

Εβγαλα τη μπαταρία για ένα λεπτό και τα ίδια. Τώρα απεγκαθιστώ το kies, επανεκινω και το ξαναβάζω. Αν πάλι δε δουλέψει, στεγνώνω από ιδέες.

Εχω επίσης κλείσει το kies να τρεχει μέσω του task manager. Αβυσσος...

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

τον εχω δοκιμάσει εκείνο τον κωδικό που πάει κάπως *2767*3588# καπως ετσι, το φλασαρε, άλλαξε σφάλμα στο csc και μετά και πάλι τίποτα.

Εβγαλα τη μπαταρία για ένα λεπτό και τα ίδια. Τώρα απεγκαθιστώ το kies, επανεκινω και το ξαναβάζω. Αν πάλι δε δουλέψει, στεγνώνω από ιδέες.

Εχω επίσης κλείσει το kies να τρεχει μέσω του task manager. Αβυσσος...

Ψυχραιμία φίλε.Χτές κι εγώ σοκαρίστικα και μετά έβγαλα άκρη αφού συγκεντρώθηκα.Αν μπορείς κάπως να κάνεις full factory settings ώστε να σβηστούν τα πάντα και μετά να δοκιμάσεις την φάση με τα πλήκτρα volume-home-power και να δοκιμάσεις με το Odin όπως ακριβώς λέει ο οδηγός,ίσως τα καταφέρεις.Το Kies γενικά πρέπει να είναι κλειστό μην το ανοίξεις καθόλου στο pc

OnePlus 3T Gunmetal

Δε μπορώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος. Επίσης επάνω επάνω στο downloader mode γραφει android system recovery <3e>

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε μπορώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος. Επίσης επάνω επάνω στο downloader mode γραφει android system recovery <3e>

Δεν μπορώ να καταλάβω μαν.Ας περιμένουμε να απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος στο θέμα.

Εκτός θέματος:Μια ερώτηση παιδιά.To gps πόση ώρα κάνει για να βρεί δορυφόρο;Πάτησα στην πλοήγηση και απλά γύρω στα 20 λεπτά φορτώνει δίχνοντας το κύκλακι πoυ γυρνάει και γράφει αναμονή τοποθεσίας.Αλλά δεν βρίσκει σήμα.Το ότι είχα 10% μπαταρία παίζει ρόλο;Επίσης το οτι είναι root η συσκευή παίζει κάποιον ρόλο;Διαφορετικά τί να κάνω;Να δοκιμάσω και με full μπαταρία ή να πάω για DOA :D

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

Την rom την πέρασες και σου έχει κολλήσει στο logo μήπως; Αυτό το μήνυμα στο recovery μου το έβγαζε γιατί δεν το είχα κάνει root.

Λοιπον για να το παρω απο την αρχή

Το κινητό το πήρα με μια αλλαγμένη ρομ μη εργοστασιακή ρουταρισμένο κανονικά.

Επειδη ήθελα να δω πως είναι σε στοκ μορφή πρώτα, φλάσαρα με ODIN τη γερμανική 2.3.6.

Από εκεί και πέρα δεν πείραξα κάτι άλλο. Οποτε πάω να φλασάρω μέσω ODIN είναι σα να μην αναγνωρίζει το κινητό και κάνει αυτά που γράφω. Δεν εχω καταφέρει να περάσω άλλη ΡΟΜ, ούτε έχω κάνει ρουτ, ούτε έχω περάσει αλλο hdboot ή όπως αλλιώς λέγεται στα σαμ

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδη ήθελα να δω πως είναι σε στοκ μορφή πρώτα, φλάσαρα με ODIN τη γερμανική 2.3.6.

Από εκεί και πέρα δεν πείραξα κάτι άλλο. Οποτε πάω να φλασάρω μέσω ODIN είναι σα να μην αναγνωρίζει το κινητό και κάνει αυτά που γράφω. Δεν εχω καταφέρει να περάσω άλλη ΡΟΜ, ούτε έχω κάνει ρουτ, ούτε έχω περάσει αλλο hdboot ή όπως αλλιώς λέγεται στα σαμ

Απ'ότι ξέρω αν και δεν το λέω με 100% σιγουριά,νομίζω ότι για να περάσεις άλλη rom η συσκευή πρέπει να είναι root

OnePlus 3T Gunmetal

Κάνε root το τηλέφωνο σου πρώτα περνά μετά τρποποιημένο kernel ( cf-root) και μετά πέρνα ότι rom θες. Εδώ είναι ο οδηγός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Διάβασε τον καλά τον οδηγό είναι πανεύκολο.

έχω πρόβλημα με το galaxy s ii.Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις και χθες έκανα root την συσκευή.Ενώ τα πάντα ήταν μια χαρά και είχα επαννεκινήσει το τηλέφωνο αρκετές φορές, τώρα μόλις το έκλεισα και πηγα να το ανοίξω μου βγάζει το λογότυπο με ένα κίτρινο τρίγωνο και δεν προχωράει παρακάτω και τα έχω παίξει.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια

Παίδες είναι λογικό να περιμένω 20 λεπτά και βάλε και το gps να μην βρίσκει σήμα αλλά να γράφει μόνο Αναμονή τοποθεσίας;Είχα μπαταρία 10%.Χωρίς το A-GPS μόνο για το κανονικό gps αναφέρομαι.Τί να κάνω;Με το Χ6 και μέσα στο σπίτι έβρισκε σήμα.Λέτε να έχω πρόβλημα;Να το πάω για αλλαγή;

OnePlus 3T Gunmetal

Επειδή χρειαζόμουν φράγκα, έδωσα το "εργαλείο" s3 και πήρα το s2, Ενταξει δεν έχουν και τις τρελές διαφορές πια, το λέω για να παρηγοριέμαι :rolleyes:. Μου φαίνεται γερμανικό, πως μπορώ να το διασταυρώσω; Πάντως μια χαρά, είχε και την 4.0.3 ήδη μέσα, οπότε οι διαφορές με το s3, αισθητικά τουλάχιστον περιορίστηκαν, κι ο φίλος πιο πάνω το είδε σε μένα και την έβαλε κι αυτός τελικά.

εχω τον golancher πανω. οταν παταω εφαρμογες βλεπω ποιες εκτελουνται εκεινη τη στιγμη. τις περισσοτερες φορες δεν τις εχω ανοιξει εγω . πως ανοιγουν μονες τους?

μετα τις κλεινω με το βουρτσακι που εχει κατω.

Σήμερα πηγαίνοντας στην παραλία άφησα, όπως πάντα, το κινητό κλειστό στο αμάξι μέσα στο ντουλαπάκι και ήταν πλήρως φορτισμένο πριν το κλείσω. Μετά απο 3 ώρες και τρομερή ζέστη και αφού το άφησα 10 λεπτά κοντά στον κλιματισμό να πέσει λίγο η θερμοκρασία προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα. Έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα αλλά τίποτα. Σπίτι μόλις το σύνδεσα με τον φορτιστή πήρα μια ανάσα ανακούφισης αφού η οθόνη δούλεψε (είχα φοβηθεί για το πάνελ) όμως μου έδειξε το σήμα με την μπαταρία, με την στάθμη στο κάτω σημείο, χωρίς να ανεβοκατεβαίνει όπως όταν φορτίζει, με ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό δίπλα και δευτερόλεπτα μετά ένα σήμα με ένα θερμόμετρο στα κόκκινα (η θερμοκρασία είχε πέσει ήδη αρκετά).

Φυσικά έβγαλα αμέσως τον φορτιστή και απλά περιμένω. Έχει κανείς καμιά ιδέα;;; Λέτε να χάλασε εντελώς η μπαταρία ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Εάν είναι μπαταρία, που ευελπιστώ να μην έπαθε κάποια ζημιά (κακός και η μπαταρία αφού όπως είπα το κινητό το είχα κλειστό) έχετε κάποια λογική εξήγηση και φυσικά πρόταση αγοράς;;;

Ευχαριστώ

Παιδιά έχει δει κανείς εδώ; http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#modelsa

Βγήκε η 4.0.4;;;;;

Δημήτρης

LUCAS HOOD

Το main rom είναι η rom που κατέβασες...

Κάνε wipe data/factory reset

Εγκατέστησε την rom (κατάληξη zip) που την έχεις βάλει στην εσωτερική μνήμη της συσκευής (internal_sd)

Κάνε wipe cache

Κάνε wipe dalvik cache

Κάνε wipe battery stats

Κάνε fix permissions

Κάνε reboot now

Αν θες μπορείς να εγκαταστήσεις και τα εξτρά όπως JB mods κ.ά.

Ρε φίλε.Τί συμβαίνει;Έκανα την συσκευή root.Ξεκίνησα για να εγκαταστήσω το Resurrection Remix ICS.Έκανα αυτά τα βήματα που έιπες αλλά χωρίς να κάνω backup κ.τ.λ. Το θέμα είναι ότι μόλις κάνω επανεκκίνιση δεν μου βγάζει την οθόνη που δίχνει στο βίντεο ο τύπος για να επιλέξεις κάποια πράγματα που θέλεις να είναι προεγκατεστημένα αλλά κάνει το κλασικό installing applications και την ώρα που το κάνει μου βγάζει οτι καποιες υπηρεσίες διακόπηκαν.Μηνύματα,Email,Android.prcess κ.τ.λ. Τι συμβαίνει τι πρέπει να κάνω;

Σήμερα πηγαίνοντας στην παραλία άφησα, όπως πάντα, το κινητό κλειστό στο αμάξι μέσα στο ντουλαπάκι και ήταν πλήρως φορτισμένο πριν το κλείσω. Μετά απο 3 ώρες και τρομερή ζέστη και αφού το άφησα 10 λεπτά κοντά στον κλιματισμό να πέσει λίγο η θερμοκρασία προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα. Έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα αλλά τίποτα. Σπίτι μόλις το σύνδεσα με τον φορτιστή πήρα μια ανάσα ανακούφισης αφού η οθόνη δούλεψε (είχα φοβηθεί για το πάνελ) όμως μου έδειξε το σήμα με την μπαταρία, με την στάθμη στο κάτω σημείο, χωρίς να ανεβοκατεβαίνει όπως όταν φορτίζει, με ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό δίπλα και δευτερόλεπτα μετά ένα σήμα με ένα θερμόμετρο στα κόκκινα (η θερμοκρασία είχε πέσει ήδη αρκετά).

Φυσικά έβγαλα αμέσως τον φορτιστή και απλά περιμένω. Έχει κανείς καμιά ιδέα;;; Λέτε να χάλασε εντελώς η μπαταρία ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Εάν είναι μπαταρία, που ευελπιστώ να μην έπαθε κάποια ζημιά (κακός και η μπαταρία αφού όπως είπα το κινητό το είχα κλειστό) έχετε κάποια λογική εξήγηση και φυσικά πρόταση αγοράς;;;

Ευχαριστώ

Φίλε άστο σε δροσερό μέρος για αρκετή ώρα(1-2 ωρίτσες) Αν δείς ότι δεν;Πήγαινε στο κατάστημα που το πήρες ή στο service ή αν έχεις φίλο που να το έχει να σου βάλουν άλλη μπαταρία.Αν δουλέψει σημαίνει οτι η μπαταρία λέλεψε.Αν πάλι δεν δουλέψει θα έχει να κάνει με την πλακέτα λογικά όπου θα πρέπει να πάς άμεσα στο service

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

OnePlus 3T Gunmetal

Ευχαριστώ

Θέλω να πιστεύω δεν χάλασε

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=32718

Ρε φίλε.Τί συμβαίνει;Έκανα την συσκευή root.Ξεκίνησα για να εγκαταστήσω το Resurrection Remix ICS.Έκανα αυτά τα βήματα που έιπες αλλά χωρίς να κάνω backup κ.τ.λ. Το θέμα είναι ότι μόλις κάνω επανεκκίνιση δεν μου βγάζει την οθόνη που δίχνει στο βίντεο ο τύπος για να επιλέξεις κάποια πράγματα που θέλεις να είναι προεγκατεστημένα αλλά κάνει το κλασικό installing applications και την ώρα που το κάνει μου βγάζει οτι καποιες υπηρεσίες διακόπηκαν.Μηνύματα,Email,Android.prcess κ.τ.λ. Τι συμβαίνει τι πρέπει να κάνω;

Φίλε άστο σε δροσερό μέρος για αρκετή ώρα(1-2 ωρίτσες) Αν δείς ότι δεν;Πήγαινε στο κατάστημα που το πήρες ή στο service ή αν έχεις φίλο που να το έχει να σου βάλουν άλλη μπαταρία.Αν δουλέψει σημαίνει οτι η μπαταρία λέλεψε.Αν πάλι δεν δουλέψει θα έχει να κάνει με την πλακέτα λογικά όπου θα πρέπει να πάς άμεσα στο service

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Προφανώς δεν πρέπει να έκανες από την καρτέλα advanced-> fix permissions.

Αν το τρέξεις λογικά δεν θα σου κάνει νερά...

Παιδιά, επειδή γενικά με την ics 4.0.3 δεν έχω μείνει ευχαριστημένος, πολλά προβλήματα/κολλήματα. Υπάρχει περίπτωση να μην ''έκατσε'' καλά απ' το update; Αν κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις λέτε να βελτιωθεί η κατάσταση; ή πρέπει να την ξαναπεράσω με Odin κλπ και να τσεκάρω;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)