vrwmiaris Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δεν πιάνει πλέον αυτό ε? Μόλις έκανα, πέρασα εφαρμογή σε Pc και κινητό, ανέβασα κ κάτι φωτό από το κινητό, αλλά δεν μου λέει τίποτα για bonus. :( Το έκανα μια χαρά.θέλει να κάνεις 5 από 7 πράγματα και θα το πάρεις.Από την επίσημη για το σ2 δεν δίνει όπως στο σ3 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Δηλαδή σε σχέση με την 4.0.3 τη διαφορά είδατε στη μπαταρία σε φουλ χρήση και σε αναμονή; πάντως λέγανε ότι με την 4.1.2 θα έχει καλύτερους χρόνους. Τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλημερα σε ολους και ολες! Μια γενικοτερη ερωτηση για τις custom roms, μια και δεν εχω δοκιμασει ποτε... Η butter αισθηση που δινει η JB, ειναι ιδια στις roms ειτε προκειται για custom που βασιζεται σε καποια stock, ειτε για custom που βασιζεται σε rom Nexus συσκευων? Ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 καλημέρα αστέρια. απορία οδηγός (για εμένα): έκανα το official update των 21,99ΜΒ, το PDA μου γράφει LSD και θέλω να κάνω root. Κατέβασα το σχετικό αρχείο του Philz που πρότεινε ο Στράτος αρκετές σελίδες πίσω, το ξεζίπαρα όμως έχω μπερδευτεί. Αρχείο .tar δεν υπάρχει μέσα, ποιο αρχείο φορτώνω στο odin??? Όλα τα άλλα είναι έτοιμα όπως usb debug κλπ. thanks in advance Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλημέρα. Χθες κατάφερα μέσω Odin να περάσω την επίσημη Νοrdic 4.1.2. Οι εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι θετικές αφού έχω παρατηρήσει κάποια βελτίωση διαχ.μπαταρίας και ρολαρίσματος κινητού. Αλλά θέλω το χρόνο μου για τη μπαταρία για σίγουρα συμπεράσματα. Έχω όμως δύο ''θεματάκια'' ερωτήσεις που θέλω να κάνω. 1. Κατα κάποιο περίεργο τρόπο δεν μου αλλάζει το φόντο στην οθόνη κλειδώματος. Όσο και αν με αφήνει να επιλέξω όποια θέλω και ενώ πατάω αποθήκευση, αυτό μένει στη δική του μανίσια. Οι άλλες που έχεις μανίσιες αλλάζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει λύση; 2. Στην αρχική μου οθόνη και πάνω στη μπάρα ειδοποιήσεων τώρα με τη JB προς απογοήτευση μου έχει αλλάξει το χρώμα της σε γκρι. Με ICS ήταν μαύρη και ταίριαζε απόλυτα οπτικά με το υπόλοιπο. Τώρα στο δικό μου μάτι μου μικραίνει την οθόνη! Όταν μπαίνω σε άλλα μενού κατά κάποιο περίεργο τρόπο αλλάζει σε μαύρη. Περίεργα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 καλημέρα αστέρια. απορία οδηγός (για εμένα): έκανα το official update των 21,99ΜΒ, το PDA μου γράφει LSD και θέλω να κάνω root. Κατέβασα το σχετικό αρχείο του Philz που πρότεινε ο Στράτος αρκετές σελίδες πίσω, το ξεζίπαρα όμως έχω μπερδευτεί. Αρχείο .tar δεν υπάρχει μέσα, ποιο αρχείο φορτώνω στο odin??? Όλα τα άλλα είναι έτοιμα όπως usb debug κλπ. thanks in advance Νομιζω ΔΕΝ χρειαζεται να το ξεζιπαρεις το περνας μεσα στη ριζα της καρτας μνημης ετσι οπως ειναι και απλα με το συνδιασμο volume up+home+power για να μπεις σε recovery mode διαλεγεις αυτο το zip αρχειο και το κανει και ολα καλα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 καλημέρα αστέρια. απορία οδηγός (για εμένα): έκανα το official update των 21,99ΜΒ, το PDA μου γράφει LSD και θέλω να κάνω root. Κατέβασα το σχετικό αρχείο του Philz που πρότεινε ο Στράτος αρκετές σελίδες πίσω, το ξεζίπαρα όμως έχω μπερδευτεί. Αρχείο .tar δεν υπάρχει μέσα, ποιο αρχείο φορτώνω στο odin??? Όλα τα άλλα είναι έτοιμα όπως usb debug κλπ. thanks in advance Μεσω odinhttp://www.mediafire.com/?ak5pm470ktc153a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλημέρα. Χθες κατάφερα μέσω Odin να περάσω την επίσημη Νοrdic 4.1.2. Οι εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι θετικές αφού έχω παρατηρήσει κάποια βελτίωση διαχ.μπαταρίας και ρολαρίσματος κινητού. Αλλά θέλω το χρόνο μου για τη μπαταρία για σίγουρα συμπεράσματα. Έχω όμως δύο ''θεματάκια'' ερωτήσεις που θέλω να κάνω. 1. Κατα κάποιο περίεργο τρόπο δεν μου αλλάζει το φόντο στην οθόνη κλειδώματος. Όσο και αν με αφήνει να επιλέξω όποια θέλω και ενώ πατάω αποθήκευση, αυτό μένει στη δική του μανίσια. Οι άλλες που έχεις μανίσιες αλλάζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει λύση; 2. Στην αρχική μου οθόνη και πάνω στη μπάρα ειδοποιήσεων τώρα με τη JB προς απογοήτευση μου έχει αλλάξει το χρώμα της σε γκρι. Με ICS ήταν μαύρη και ταίριαζε απόλυτα οπτικά με το υπόλοιπο. Τώρα στο δικό μου μάτι μου μικραίνει την οθόνη! Όταν μπαίνω σε άλλα μενού κατά κάποιο περίεργο τρόπο αλλάζει σε μαύρη. Περίεργα πράγματα. 1. Κάντο μέσω gallery 2. Θα το υποστούμε... :X Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) 1. Κάντο μέσω gallery 2. Θα το υποστούμε... :X Καλημέρα. Χθες κατάφερα μέσω Odin να περάσω την επίσημη Νοrdic 4.1.2. Οι εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι θετικές αφού έχω παρατηρήσει κάποια βελτίωση διαχ.μπαταρίας και ρολαρίσματος κινητού. Αλλά θέλω το χρόνο μου για τη μπαταρία για σίγουρα συμπεράσματα. Έχω όμως δύο ''θεματάκια'' ερωτήσεις που θέλω να κάνω. 1. Κατα κάποιο περίεργο τρόπο δεν μου αλλάζει το φόντο στην οθόνη κλειδώματος. Όσο και αν με αφήνει να επιλέξω όποια θέλω και ενώ πατάω αποθήκευση, αυτό μένει στη δική του μανίσια. Οι άλλες που έχεις μανίσιες αλλάζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει λύση; 2. Στην αρχική μου οθόνη και πάνω στη μπάρα ειδοποιήσεων τώρα με τη JB προς απογοήτευση μου έχει αλλάξει το χρώμα της σε γκρι. Με ICS ήταν μαύρη και ταίριαζε απόλυτα οπτικά με το υπόλοιπο. Τώρα στο δικό μου μάτι μου μικραίνει την οθόνη! Όταν μπαίνω σε άλλα μενού κατά κάποιο περίεργο τρόπο αλλάζει σε μαύρη. Περίεργα πράγματα. καλημερα αν ειστε deodex περαστε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2117405 αν δεν ειστε η θα το υποστειτε η θα περασετε του sofou τις deodex που ειναι εντελως στοκ με στοκ κερνελ μονο που ειναι ρουτ και θα τις βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139353 Edited February 11, 2013 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Το έκανα μια χαρά.θέλει να κάνεις 5 από 7 πράγματα και θα το πάρεις.Από την επίσημη για το σ2 δεν δίνει όπως στο σ3 Θα δοκιμάσω όταν γυρίσω σπίτι! Ευχαριστώ :) Edited February 11, 2013 by fantomas_ktm add quote Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλημέρα. Χθες κατάφερα μέσω Odin να περάσω την επίσημη Νοrdic 4.1.2. Οι εντυπώσεις μέχρι τώρα είναι θετικές αφού έχω παρατηρήσει κάποια βελτίωση διαχ.μπαταρίας και ρολαρίσματος κινητού. Αλλά θέλω το χρόνο μου για τη μπαταρία για σίγουρα συμπεράσματα. Έχω όμως δύο ''θεματάκια'' ερωτήσεις που θέλω να κάνω. 1. Κατα κάποιο περίεργο τρόπο δεν μου αλλάζει το φόντο στην οθόνη κλειδώματος. Όσο και αν με αφήνει να επιλέξω όποια θέλω και ενώ πατάω αποθήκευση, αυτό μένει στη δική του μανίσια. Οι άλλες που έχεις μανίσιες αλλάζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει λύση; 2. Στην αρχική μου οθόνη και πάνω στη μπάρα ειδοποιήσεων τώρα με τη JB προς απογοήτευση μου έχει αλλάξει το χρώμα της σε γκρι. Με ICS ήταν μαύρη και ταίριαζε απόλυτα οπτικά με το υπόλοιπο. Τώρα στο δικό μου μάτι μου μικραίνει την οθόνη! Όταν μπαίνω σε άλλα μενού κατά κάποιο περίεργο τρόπο αλλάζει σε μαύρη. Περίεργα πράγματα. Δυστυχώς εγω δεν μπορω να βοηθήσω γτ δεν εχω καποια απο αυτα που ανεφερες φιλε μου. ουτε το ενα ουτε το 2ο. Το μονο που αντιμετωπίζω ειναι η απογοήτευση με την μπαταρια... Πριν μια μερα την βγαζαμε ανετα. Τωρα χλωμο το κοβω να βγει η μερα... Αραγε εαν ροοταρουμε και βαλουμε καμια cfw θα δουμε καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Δυστυχώς εγω δεν μπορω να βοηθήσω γτ δεν εχω καποια απο αυτα που ανεφερες φιλε μου. ουτε το ενα ουτε το 2ο. Το μονο που αντιμετωπίζω ειναι η απογοήτευση με την μπαταρια... Πριν μια μερα την βγαζαμε ανετα. Τωρα χλωμο το κοβω να βγει η μερα... Αραγε εαν ροοταρουμε και βαλουμε καμια cfw θα δουμε καμια διαφορα? Δηλαδη σε σενα με την jsd η μπαρα ειναι μαυρη..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 εαν μιλάμε για την πανω μπαρα στην κετρικη οθονη ναι. Εκτος εαν δεν εχω καταλαβει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 εαν μιλάμε για την πανω μπαρα στην κετρικη οθονη ναι. Εκτος εαν δεν εχω καταλαβει σωστα Ναι για αυτην μιλαμε, οταν την συρεις προς τα κατω τοτε ναι ειναι μαυρη διαφορετικα παραμενει σκουρο γκρι. Σε σενα δηλαδη ειναι μονιμως μαυρη; Ποιας χωρας την jsd εχεις βαλει..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) εχω βαλει nordic μισό να σ στειλω ενα λινκ απο dropbox να δεις κιολλας γτ μπορει να λεω βλακειες https://www.dropbox.com/s/bgd8vezfzhxxeqx/2013-02-11%2017.58.10.png?m εαν δεν επιτρέπετε το λινκ ας διαγραφει δεν γνωριζω... μια φωτο ειναι Edited February 11, 2013 by AntwnisSt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Ναι για αυτην μιλαμε, οταν την συρεις προς τα κατω τοτε ναι ειναι μαυρη διαφορετικα παραμενει σκουρο γκρι. Σε σενα δηλαδη ειναι μονιμως μαυρη; Ποιας χωρας την jsd εχεις βαλει..; Και στο δικό μου με Nordic lsd είναι γκρι, μαυρίζει μόλις ξεκινήσεις το scroll προς τα κάτω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 δειτε ρε παιδια... αυτο δεν λεμε? μαυρο δεν ειναι? αααα θα δειτε και την ομορφια μου!!! αχχαχαχαχαχ δεν θελω ερωτες και τετοια! αχαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 δειτε ρε παιδια... αυτο δεν λεμε? μαυρο δεν ειναι? αααα θα δειτε και την ομορφια μου!!! αχχαχαχαχαχ δεν θελω ερωτες και τετοια! αχαχαχαχ Οντως μαυρη φαίνεται (και η μπάρα και η γουρουνα :lol: ) γιατί σε εμάς είναι γκρι τότε..; :( Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 https://www.dropbox.com/s/hu4smijyo0oxamk/2013-02-11%2017.58.15.png δες και στην οθ. κλειδ. και εκει μαυρη ειναι και ανοιξα και τερμα τον φωτισμο μηπως έφταιγε αυτο αλλα μαυρη ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 https://www.dropbox.com/s/hu4smijyo0oxamk/2013-02-11%2017.58.15.png δες και στην οθ. κλειδ. και εκει μαυρη ειναι και ανοιξα και τερμα τον φωτισμο μηπως έφταιγε αυτο αλλα μαυρη ειναι Επειδή θα υπάρξει σύγχυση δεν έχεις βάλει κάποιο mod έτσι..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Επειδή θα υπάρξει σύγχυση δεν έχεις βάλει κάποιο mod έτσι..; Μήπως έχει να κάνει με τη φωτεινότητα της οθόνης; Όσο πιο χαμηλή, τόσο πιο "μαύρη"..;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 οχι αφου ειμαι ερασιτεχνης! εδω με το ζορι εβαλα την nordic. Εκανα ακριβως οτι ελεγε στις οδηγειες. τπτ αλλο σε δυο galaxy κιολλας , αν θετε μπορω να βρω screensot και απο το αλλο να το δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μήπως έχει να κάνει με τη φωτεινότητα της οθόνης; Όσο πιο χαμηλή, τόσο πιο "μαύρη"..;:p Μπααα, τέρμα χαμηλά την έχω και πάλι γκρι είναι, είναι απορίας άξιο πάντως :wacko: Και στην ls8 πάλι γκρι ήταν !! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 https://www.dropbox.com/s/ykglcbbu9fyf02d/Screenshot_2013-02-11-18-24-51.png?m δειτε και με τερμα πανω την φωτεινοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 παιδια καλησπερα η μπαρα ειναι σκουρο γκρι αν θελετε να γινει μαυρη πρεπει να ειναι η ρομ deodex και να περασετε αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2117405 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts