petrosr1977 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Δεν μου φαινεται καθολου καλο... Μπορεις να postαρεις ενα snapshot? Και εμένα δεν μου φαίνεται καλό.Το περίεργο είναι ότι μία το κάνει μία όχι.Επαναφορά εργ. ρυθμίσεων θα βοηθούσε ή τσάμπα ο κόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Εγω που εχω srock 4.1.2 ls8 και θλω να βαλω την μπλε ποια κατεβαζω? για στοκ κατεβαζεις την odex εκδοση και μεσα απο το αlliance kontrol aλλαζεις οτι θες χρωματα οτι θες μπλε κοκινο ειναι το τριτο και τελευταιο αρχειο και το φλασαρεις.to φτιαχνεις οπως θες εσυ.και βαζεις οποιο μοντ θες Edited January 27, 2013 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 για στοκ κατεβαζεις την odex εκδοση και μεσα απο το αlliance kontrol aλλαζεις οτι θες χρωματα οτι θες μπλε κοκινο ειναι το τριτο και τελευταιο αρχειο και το φλασαρεις.to φτιαχνεις οπως θες εσυ.και βαζεις οποιο μοντ θες Οκ φιλος.το κατεβασα και ειδη το δοκιμαζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Και εμένα δεν μου φαίνεται καλό.Το περίεργο είναι ότι μία το κάνει μία όχι.Επαναφορά εργ. ρυθμίσεων θα βοηθούσε ή τσάμπα ο κόπος? Φοβαμαι οτι ειναι hardwar-ικο το προβλημα, δεν μπορω ομως να ειμαι και σιγουρος... Κανε factory reset αν δεν σε "χαλαει" που θα πρεπει να ξαναστησεις το τηλεφωνο σου, αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησει... (περιμενε λιγο πριν προχωρησεις, μηπως καποιος αλλος φιλος εχει κατι διαφορετικο υπ'οψιν του) Γενικα το εχεις "πειραγμενο"? (custom roms, mods, κλπ.κλπ.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 εγω θελω να βαλω αυτο το εφε με το νερο ποθ ειναι..οπωσ στο σ3...πιο απο ολα θα βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 για στοκ κατεβαζεις την odex εκδοση και μεσα απο το αlliance kontrol aλλαζεις οτι θες χρωματα οτι θες μπλε κοκινο ειναι το τριτο και τελευταιο αρχειο και το φλασαρεις.to φτιαχνεις οπως θες εσυ.και βαζεις οποιο μοντ θες αναφερεται σε ενα προβληματακι που χανεται λεει σε πολλους η status bar .. σας εχει τυχει ??? με αυτο το πακετο mods αλλάζει απο την αρχη το τηλεφωνο ή απλα δινει και αλλες επιλογες στα μενου για αλλάγη εμφανισης , χρωματα , lock screen κτλ κτλ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 αναφερεται σε ενα προβληματακι που χανεται λεει σε πολλους η status bar .. σας εχει τυχει ??? με αυτο το πακετο mods αλλάζει απο την αρχη το τηλεφωνο ή απλα δινει και αλλες επιλογες στα μενου για αλλάγη εμφανισης , χρωματα , lock screen κτλ κτλ??? Μου ετυχε εμενα..οτι επελεξα απο το απλο μενου δουλεψαν! Οτι επιλεγω μεσα απο το ota δεν μου δουλεψε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 αναφερεται σε ενα προβληματακι που χανεται λεει σε πολλους η status bar .. σας εχει τυχει ??? με αυτο το πακετο mods αλλάζει απο την αρχη το τηλεφωνο ή απλα δινει και αλλες επιλογες στα μενου για αλλάγη εμφανισης , χρωματα , lock screen κτλ κτλ??? το δευτερο δινει περισσοτερες επιλογες.σε στοκ εβαλα κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 το δευτερο δινει περισσοτερες επιλογες.σε στοκ εβαλα κανενα προβλημα Τι διαδικασια κανεις για να βαλεις mods απο το ota?μηπως κανω κατι λαθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Τι διαδικασια κανεις για να βαλεις mods απο το ota?μηπως κανω κατι λαθος! to οτα αφηστε το για την ωρα. mesa στο custom settings ειναι ολα οτι χρειασεστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 to οτα αφηστε το για την ωρα. mesa στο custom settings ειναι ολα οτι χρειασεστε Οκ.επειδη εχω περσσει μερικα mods απο οτα που δεν δουλευουν θα πρεπει να κανω κατι για να τα σβησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Οκ.επειδη εχω περσσει μερικα mods απο οτα που δεν δουλευουν θα πρεπει να κανω κατι για να τα σβησω? Αν δεν επηρεαζουν τα αλλα απο το custom settings oxi μην πειραζεις τιποτα.το οτααποτι βλεπω ειναι για custom rom γιαυτο δεν παιζουν στην στοκ Edited January 27, 2013 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Αν δεν επηρεαζουν τα αλλα απο το custom settings oxi μην πειραζεις τιποτα.το οτααποτι βλεπω ειναι για custom rom γιαυτο δεν παιζουν στην στοκ Μεταφερω καποιες εφαρμογες με titanium στην sd (sdcard0) και οταν κανω επανεκκινηση εχουν απεγκατασταθει, μονο στην μνημη του τηλ/νου ειναι ενταξει, τι να παιζει αραγε..? μηπως το τηλ/νο μπερδεψε τα partitions..? Eσωτερικη και εξωτερικη καρτα..? Εχει κανεις το ιδιο προβλημα..? (Ισπανικο ΧWLS8) Edited January 27, 2013 by manoliskikis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 εγω το κατεβασα το ξεζιπαρα για custo rom την ισπανικη..θελω το κλειδωμα με το νερο..ποιο περναω για αυτο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 εγω το κατεβασα το ξεζιπαρα για custo rom την ισπανικη..θελω το κλειδωμα με το νερο..ποιο περναω για αυτο...? αυτο το φλασαρεις ολοκληρο και μετα πηγαινεις μεσα στο settings/ alliance control/custom settings kai τικαρεις τα μοντ που θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 πωσ το φλασαρο ολοκληρο?με odin?χωρισ να το ξεζιπαρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 πωσ το φλασαρο ολοκληρο?με odin?χωρισ να το ξεζιπαρο? oxi με οντιν απο ρεκοβερι πρεπει νασαι ρουτ.και ουτε το ξεζιπαρεις το φλασαρεις ετσι οπως το κατεβασες σε ζιπ μορφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Αν δεν επηρεαζουν τα αλλα απο το custom settings oxi μην πειραζεις τιποτα.το οτααποτι βλεπω ειναι για custom rom γιαυτο δεν παιζουν στην στοκ Οκ φιλος!! Και με τα απλα settings κανεις πολλα!! Καλη δουλεια για stock rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Αυτό που ειπώθηκε παραπάνω με την status bar μου το έκανε και εμένα. Εξαφανίστηκε. Το έψαξα για να την επαναφέρω άλλα δεν τα κατάφερα. Δοκίμασα το ζιπάκι odex αφού φλάσαρα χθες την ισπανική και το ρούταρα. Διάβασα παραπάνω ότι και άλλα παιδιά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Αν βρήκε κανείς λύση ας μας πει γιατί δεν βλέπουμε την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Αυτό που ειπώθηκε παραπάνω με την status bar μου το έκανε και εμένα. Εξαφανίστηκε. Το έψαξα για να την επαναφέρω άλλα δεν τα κατάφερα. Δοκίμασα το ζιπάκι odex αφού φλάσαρα χθες την ισπανική και το ρούταρα. Διάβασα παραπάνω ότι και άλλα παιδιά έχουν το ίδιο πρόβλημα. Αν βρήκε κανείς λύση ας μας πει γιατί δεν βλέπουμε την μπαταρία. Σε μενα διορθώθηκε με wipe! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosr1977 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Φοβαμαι οτι ειναι hardwar-ικο το προβλημα, δεν μπορω ομως να ειμαι και σιγουρος... Κανε factory reset αν δεν σε "χαλαει" που θα πρεπει να ξαναστησεις το τηλεφωνο σου, αλλα δεν ξερω αν θα βοηθησει... (περιμενε λιγο πριν προχωρησεις, μηπως καποιος αλλος φιλος εχει κατι διαφορετικο υπ'οψιν του) Γενικα το εχεις "πειραγμενο"? (custom roms, mods, κλπ.κλπ.) Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Όχι δεν το έχω καθόλου πειράξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Σε μενα διορθώθηκε με wipe! Και wipe data ή μόνο wipe cache και dalvic cache; Edit:Οκ επανήλθε μόνο με wipe cache και dalvic cache. Απλά πρέπει να περιμένεις λιγάκι δεν επανέρχεται αμέσως. Edited January 27, 2013 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Και wipe data ή μόνο wipe cache και dalvic cache; Edit:Οκ επανήλθε μόνο με wipe cache και dalvic cache. Απλά πρέπει να περιμένεις λιγάκι δεν επανέρχεται αμέσως. χανετε τιποτα με τα wipes τωρα που ειναι σεταρισμενο το κινητο η δεν επηρεαζεται τιποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 χανετε τιποτα με τα wipes τωρα που ειναι σεταρισμενο το κινητο η δεν επηρεαζεται τιποτα??? Με wipe cache και dalvic cache δεν χάνεις κάτι . Αν κάνεις ομως wipe data /factory χάνεις οτιδήποτε υπάρχει στην εσωτερική sd. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Μπορει καποιος να ανεβασει το ζιπ για odexed γιατι δειχνει οτι το αρχειο δε δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts