Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια και διαβαζω να μιλατε για service, ενας φιλος "γκρεμισε" το S3 του και κοντευει να παθει εγκεφαλικο, μια και ραγισε σ'ενα σημειο... που πρεπει να το παει? (για Αθηνα μιλαω)... (sorry για το off-topic)

Φίλε για Θεσσαλονίκη μιλάω.Για αυτούς http://www.micro-tech.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=3 άκουσα

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

να σαι καλα σε ευχαριστω.

δηλαδη το kies κανει την ιδια δουλεια με το nokia suite ας πουμε?

εαν ειναι ετσι,να περιμενω να γινουν οι πρωτες φορτισεις και μετα να το καρφωσω στην usb να το συγχρονισω να τελειωνουμε..

ευχαριστω παιδια..

α γεια σου...

παρομοια δουλεια!

απλα σου υπενθυμιζω να προσεξεις τις ρυθμισεις...μην χασεις τα παντα :)

για μενα παρε ενα backup πιο πριν το ΟΥΤΛΟΟΚ σου (ελληνιστι) :)

Edited by nabagos
επιπλεον.
ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

επαιξα οσο επαιξα μεχρι να παει η μπαταρια στο 10-15% περιπου και το εβαλα στην πριζα απο της 1 εως της 7 το πρωι περιπου.

κοιταω φορτιση 100%.ωραια..

το ανοιγω το περνω μαζι μου και φτανω στην δουλεια.

παω να παρω ενα τηλεφωνο και βλεπω οτι ο γαλαξιας δεν κανει τιποτε..

λες και το τηλεφωνο ηταν κλειστο...!!

παταω συντομα και παρατεταμενα τα κουμπια του,αλλα τιποτε..!!

ηρθε στα ισα του μονο οταν εβγαλα την μπαταρια.

τι εγινε ρε γαμοτο...?

**ηρθε με 4.0.3 icecream και του φοραω μια θηκη πλατης απο σιλικονη της sentio.

Edited by dp8

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε εφαρμογές στα 16 για μνήμη του κινητού και όχι στην κάρτα μνημης

Επειδη δεν ξερω σε ποιο thread να απευθυνθω,ρωταω εδω κ αν ειμαι λαθος διαγραψτε το:εχω βρει να ανταλλαξω το κινητο μου με ενα ολοκαινουργιο nexus,χωρις οικονομικη επιβαρυνση..Αξιζει η καλυτερα να μεινω στο καλο s2?Ευχαριστω

Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε εφαρμογές στα 16 για μνήμη του κινητού και όχι στην κάρτα μνημης

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.. οι εφαρμογές που κατεβάζεις μεταφέρονται στα 16gb του κινητού και όχι στην SD, εκτός κι αν τις μεταφέρεις χειροκίνητα προς τα εκεί..:confused:

Επειδη δεν ξερω σε ποιο thread να απευθυνθω,ρωταω εδω κ αν ειμαι λαθος διαγραψτε το:εχω βρει να ανταλλαξω το κινητο μου με ενα ολοκαινουργιο nexus,χωρις οικονομικη επιβαρυνση..Αξιζει η καλυτερα να μεινω στο καλο s2?Ευχαριστω

Πάρα πολύ καλό το Nexus, άμεσες αναβαθμίσεις από την Google.. σαφώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής.. αλλά όχι. Δεν θα έδινα το S2 γι'αυτό. 8mp για 5mp κάμερα..; Έλλειψη υποδοχής εξωτερικής SD.. είναι κι αυτά τα πλήκτρα αφής στην οθόνη κάτω κάτω που "τρώνε" ίντσες.. :p

κατσε οπως εισαι.

το sii θεωρηται απο τα καλυτερα κινητα,ανεξαιρετως τιμης και κατηγοριας.

η επιλογη δικια σου..

To καλυτερο servis της sammy το εχει η smartech στο χαιδαρι.Πολλοι φιλοι εδω στο φορουμ(μεταξυ τους κι εγω) εχουμε μεινει ευχαριστημενοι απ'την εξυπηρετηση http://www.smartec.gr/points.php

Στο Χαϊδάρι είναι το κεντρικό σέρβις της Sammy και η ύστατη λύση για σέρβις όταν τα άλλα σέρβις δεν μπορούν, τα έχω δοκιμάσει εγώ και ξέρω. Και δεν είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, το λέω εγώ που σύντομα μάλλον θα στείλω στο S2 μου στο σέρβις για τέταρτη φορά. :mad:

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς.. οι εφαρμογές που κατεβάζεις μεταφέρονται στα 16gb του κινητού και όχι στην SD, εκτός κι αν τις μεταφέρεις χειροκίνητα προς τα εκεί..:confused:

Ειχε γεμίσει η μνήμη του κινητού που μπενουν οι εφαρμογές που εγγαθιστουμε που είναι 2 γιγα πήγα λοιπόν και εγώ μέσω του τηλέφωνου εφαρμογές διαχείριση και από εκεί μεταφερα μερικές στην κάρτα μνήμης το θέμα είναι τώρα ότι όταν βγάζω την κάρτα μνήμης αυτές οι εφαρμογές δε υπάρχουν στο κινητό οπότε εγώ θέλω να της μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη ένας τρόπος που ανακάλυψα είναι να βγάλω την κάρτα μνήμης και μετά να πάω εφαρμογές διαχηρηση και να πατήσω μεταφορά στην κάρτα μνήμης που λέει τότε λογικά αφού έχω αφερεσει την κάρτα μνήμης θα την πάει στην εσωτερική μνήμη το σκέφτομαι σωστά;;

δεν τις κανει το 2010 σε cvs.μου εχε σπασει τα νευρα εδω και ποση ωρα...

να σαι καλα σε ευχαριστω.

δηλαδη το kies κανει την ιδια δουλεια με το nokia suite ας πουμε?

εαν ειναι ετσι,να περιμενω να γινουν οι πρωτες φορτισεις και μετα να το καρφωσω στην usb να το συγχρονισω να τελειωνουμε..

ευχαριστω παιδια..

Αν κατάλαβα καλά θέλεις να κάνεις τις επαφές σου να γίνουν google επαφές; Αν είναι αυτό τότε κάνε το εξης:Πας επαφές=>αριστερό πλήκτρο=>Εισαγωγή/Εξαγωγή=>Εξαγωγή στη κάρτα sd=> (όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά) Εισαγωγη από κάρτα (ως google επαφές).Έτσι θα έχεις και ένα αντίγραφο στη sd. Απλά θα έχεις διπλές τις επαφές. Από επαφές για εμφάνιση επέλεξε google για να σου εμφανίζει μόνο τις google επαφές.

Ειχε γεμίσει η μνήμη του κινητού που μπενουν οι εφαρμογές που εγγαθιστουμε που είναι 2 γιγα πήγα λοιπόν και εγώ μέσω του τηλέφωνου εφαρμογές διαχείριση και από εκεί μεταφερα μερικές στην κάρτα μνήμης το θέμα είναι τώρα ότι όταν βγάζω την κάρτα μνήμης αυτές οι εφαρμογές δε υπάρχουν στο κινητό οπότε εγώ θέλω να της μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη ένας τρόπος που ανακάλυψα είναι να βγάλω την κάρτα μνήμης και μετά να πάω εφαρμογές διαχηρηση και να πατήσω μεταφορά στην κάρτα μνήμης που λέει τότε λογικά αφού έχω αφερεσει την κάρτα μνήμης θα την πάει στην εσωτερική μνήμη το σκέφτομαι σωστά;;

Τώρα κατάλαβα (γέμισες τα 2gb βρε θηρίο;:lol: ) αν και δεν ξέρω αν πιάσει αυτό, δεν χάνεις κάτι αν το δοκιμάσεις πάντως. Με τη μεταφορά μίας και μόνο εφαρμογής στην SD (αφού έχεις αφαιρέσει την εξωτερική) θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δεν μπήκα ποτέ σε αυτόν τον προβληματισμό πάντως, περίεργος είμαι να δω τι θα συμβεί..:)

Αν κατάλαβα καλά θέλεις να κάνεις τις επαφές σου να γίνουν google επαφές; Αν είναι αυτό τότε κάνε το εξης:Πας επαφές=>αριστερό πλήκτρο=>Εισαγωγή/Εξαγωγή=>Εξαγωγή στη κάρτα sd=> (όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά) Εισαγωγη από κάρτα (ως google επαφές).Έτσι θα έχεις και ένα αντίγραφο στη sd. Απλά θα έχεις διπλές τις επαφές. Από επαφές για εμφάνιση επέλεξε google για να σου εμφανίζει μόνο τις google επαφές.

εξαγωγη θελω να τις κανω σε μορφη cvs για να τις περασω στο google ή καλυτερα στο kies.

τις εχω μεσα στο outlook 2010.

οσο αναφορα το θεματακι που μου προεκυψε το πρωι,γνωριζεις κατι?

απο samsung μου ειπαν οτι δεν τους εχει ξανατυχει και ειναι πιθανοτατα το εκανε τυχαια λογω της πρωτης φορτισης.

εξαγωγη θελω να τις κανω σε μορφη cvs για να τις περασω στο google ή καλυτερα στο kies.

τις εχω μεσα στο outlook 2010.

οσο αναφορα το θεματακι που μου προεκυψε το πρωι,γνωριζεις κατι?

απο samsung μου ειπαν οτι δεν τους εχει ξανατυχει και ειναι πιθανοτατα το εκανε τυχαια λογω της πρωτης φορτισης.

Δηλαδή δεν τις έχεις μέσα στο κινητό (επειδή λες εξαγωγή ή εννοείς ειγαγωγή στο κινητό; ). Το πρώτο που ζητάς είναι δύσκολο αν κατάλαβα. Δε ξέρω αν μπορεί να σου απαντήσει κανείς. Πρέπει να είχε και άλλο ενα παίδι θέμα με τις επαφές να τις κάνει cvs από άλλο αρχείο αλλά νομίζω ότι δεν απαντήθηκε. Το παλιό τηλέφωνο το έχεις; Τις έχεις περασμένες μέσα; Το bluetooth θα ήταν μία λύση.

Εχεις εγγύηση γιατί αγχώνεσαι. Μπορεί να έτυχε. Αν ξανατύχει τους το πας πίσω. Ποιά ρομ έχεις;4.0.3. επίσημη;Αν ναι πήγαινε και πέρνα μέσω odin την 4.0.4 αν θέλεις να μείνεις σε επίσημο firmware. Η 4.0.3 δεν είναι και ότι καλύτερο.

Edited by kyrgeo1978

Δηλαδή δεν τις έχεις μέσα στο κινητό (επειδή λες εξαγωγή ή εννοείς ειγαγωγή στο κινητό; ). Το πρώτο που ζητάς είναι δύσκολο αν κατάλαβα. Δε ξέρω αν μπορεί να σου απαντήσει κανείς. Πρέπει να είχε και άλλο ενα παίδι θέμα με τις επαφές να τις κάνει cvs από άλλο αρχείο αλλά νομίζω ότι δεν απαντήθηκε. Το παλιό τηλέφωνο το έχεις; Τις έχεις περασμένες μέσα; Το bluetooth θα ήταν μία λύση.

Εχεις εγγύηση γιατί αγχώνεσαι. Μπορεί να έτυχε. Αν ξανατύχει τους το πας πίσω. Ποιά ρομ έχεις;4.0.3. επίσημη;Αν ναι πήγαινε και πέρνα μέσω odin την 4.0.4 αν θέλεις να μείνεις σε επίσημο firmware. Η 4.0.3 δεν είναι και ότι καλύτερο.

το παλιο τηλεφωνο εχει πουληθει.δεν υπαρχει..

τις εχω μεσα στις επαφες του outlook.

4.0.3 φοραγε οπως το αγορασα.

με ανεπισημες δεν θελω να μπλεξω.υπαρχει επισημη νεοτερη απο την 4.0.3?

Τώρα κατάλαβα (γέμισες τα 2gb βρε θηρίο;:lol: ) αν και δεν ξέρω αν πιάσει αυτό, δεν χάνεις κάτι αν το δοκιμάσεις πάντως. Με τη μεταφορά μίας και μόνο εφαρμογής στην SD (αφού έχεις αφαιρέσει την εξωτερική) θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δεν μπήκα ποτέ σε αυτόν τον προβληματισμό πάντως, περίεργος είμαι να δω τι θα συμβεί..:)

Μια κι εχω (σχεδον) γεμισει κι εγω τα 2 gb και ΔΕΝ εχω external sd καρτα, πως μπορω να μεταφερω τις μεγαλες εφαρμογες (π.χ. παιχνιδια) στον internal χωρο των 16 gb? Μεσα απο Ρυθμισεις\Εφαρμογες--> Μετακινηση, δεν γινεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια κι εχω (σχεδον) γεμισει κι εγω τα 2 gb και ΔΕΝ εχω external sd καρτα, πως μπορω να μεταφερω τις μεγαλες εφαρμογες (π.χ. παιχνιδια) στον internal χωρο των 16 gb? Μεσα απο Ρυθμισεις\Εφαρμογες--> Μετακινηση, δεν γινεται...

επιβεβεωνο δεν γινεται τελικα δυστηχως πανε μονο στην εξωτερικη καρτα μνημης

επιβεβεωνο δεν γινεται τελικα δυστηχως πανε μονο στην εξωτερικη καρτα μνημης

To κακο δεν ειναι οτι πρεπει να εχεις εξωτερικη sd, το κακο ειναι οτι μερικες δημιουργουν προβληματακια που πολλοι φιλοι εχουν αναφερει εδω... Μαλλον ομως ειναι μονοδρομος, εφ'οσον ο χωρος των 2 gb εχει γεμισει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ερωτησεις

-mkv ο player του,δεν παιζει?γιατι μεσω dnla που βλεπει τον σεβερ μου,οτι αρχειο βιντεο εχω,δεν...(mkv,ts).

-με ενδιαφερει το-καταπληκτικο για τηλεφωνο-video 1080p εγγραφη που εχει.να προτιμησω χωρο ή ταχυτητα?

δηλαδη 16αρα class10 στα 20 ευρω,ή 32αρα class4 στα ιδια λεφτα?

αυτα προς το παρον..

Γεια σας!

Τις τελευταιες μερες το κινητο μου ανοιγει και κλεινει τουλαχιστον τρεις φορες την ημερα...τι μπορει να εχει παθει?!

Επισης,το κινητο το φορτιζω το βραδυ λιγο πριν κοιμηθω και οταν το βγαζω απο την πριζα ειναι full φορτισμενο αλλα το πρωι που ξυπναω εχει κατεβει στο 75%-85%(wi-fi,bluetooth κτλ. κλειστα),γιατι???

Γεια σας!

Τις τελευταιες μερες το κινητο μου ανοιγει και κλεινει τουλαχιστον τρεις φορες την ημερα...τι μπορει να εχει παθει?!

Επισης,το κινητο το φορτιζω το βραδυ λιγο πριν κοιμηθω και οταν το βγαζω απο την πριζα ειναι full φορτισμενο αλλα το πρωι που ξυπναω εχει κατεβει στο 75%-85%(wi-fi,bluetooth κτλ. κλειστα),γιατι???

Οι εμπειριες οι δικες μου σε αυτο το θεμα εχουν να κανουν πρωτον με την version του Android που εχεις (η 4.0.3 ειναι τρα-γι-κη στο θεμα της μπαταριας ενω η 4.0.4 ειναι κλασεις ανωτερη) & δευτερον με διαφορες κακογραμμενες εφαρμογες...

Ξεκινα πετωντας εξω "σαβουρα" & στην συνεχεια, αν δεν εχεις την 4.0.4 (που δεν νομιζω να εχεις!) περασε την!!!

Ε, αν και παλι εχεις προβλημα, τα ξανασυζηταμε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

την 4.0.4 εχω!μονο τις τελευταιες μερες κατι εχει παθει

Ξεκινα ξηλωνοντας εφαρμογες, απο την τελευταια και πισω... εκτος κι αν φταιει κατι που δεν φανταζομαι ή δεν γνωριζω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω ηδη βγαλει αρκετες εφαρμογες...

Δεν φτάνει αυτο αν συνεχίζει και "ξυπνάει " θα πρέπει να βγάζεις μεχρι να δεις ποια εφαρμογη φταίει.

Επίσης το BetterBatteryStats θα σε βοηθούσε να δεις τα wakelocks της συσκευής σου .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)