Gringo Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Thanks Δεν είμαι σίγουρος για το παρακάτω. Νομίζω ότι η 2.3.6 η γερμανική έχει τα τρία αρχεία και το pit. Η xwla4 αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 1 αρχειο η γερμανικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 H καλύτερες είναι η XWKK5 και η XWLA4 (πιο καινούρια). Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις στις ρομ.Εκδόσεις για συγκεκριμένη χώρα, εκδόσεις για συγκεκριμένη εταιρεία, και εκδόσεις περιοχής.Βασικά ελληνικά να έχει μας ενδιαφέρει :) Συνήθως βάζουμε περιοχής.Π.χ. EUROPE. Samsung Galaxy S II Download PhoneFirmware Phone Brand: Samsung Phone Model: GT-I9100 Build Date: 12/02/2012 Android Version: 2.3.6 Type: Frankenstein PDA: XWLA4 PHONE (Modem): XXKI3 CSC: XEUKH2 File Name: GT-I9100_XEU_I9100XWLA4_I9100XXKI3_I9100XEUKH2.7z File Password: Uploaded By: Intrate αυτη θα κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Samsung Galaxy S II Download PhoneFirmware Phone Brand: Samsung Phone Model: GT-I9100 Build Date: 12/02/2012 Android Version: 2.3.6 Type: Frankenstein PDA: XWLA4 PHONE (Modem): XXKI3 CSC: XEUKH2 File Name: GT-I9100_XEU_I9100XWLA4_I9100XXKI3_I9100XEUKH2.7z File Password: Uploaded By: Intrate αυτη θα κανει? Αυτές που λένε frankenstein σίγουρα δεν έχουν πιτ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Αυτές που λένε frankenstein σίγουρα δεν έχουν πιτ τι να κανω?δεν βρισκω και καμια στο google! pit σκετο υπαρχει ? κατεβαζω αυτη I9100XWKG1_I9100XXKG1_I9100OJVKG1.zip 2.3.3 απο εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=OJV&os=1&type=1#firmware μηπως και εχει pit επιδει ειναι παλια και λιγο πιο κατω στο σσιτ που εδωσα πριν βρηκα και αυτο flashtools και μεσα ειχε αυτο I9100_u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit αν μπορουν οι ειδικοι να ριξουν μια ματια!!!! Edited September 12, 2012 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Νομιζω στο ιδιο σαιτ xwkk5 2.3.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 τι να κανω?δεν βρισκω και καμια στο google! pit σκετο υπαρχει ? κατεβαζω αυτη I9100XWKG1_I9100XXKG1_I9100OJVKG1.zip 2.3.3 απο εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=OJV&os=1&type=1#firmware μηπως και εχει pit επιδει ειναι παλια και λιγο πιο κατω στο σσιτ που εδωσα πριν βρηκα και αυτο flashtools και μεσα ειχε αυτο I9100_u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit αν μπορουν οι ειδικοι να ριξουν μια ματια!!!! Μάλλον το βρήκες. ΥΠΟΨΙΝ είναι επικίνδυνη διαδικασία και μπορεί μετά να κολήσει εντελώς το κινητό και να τρέχεις στο service. Αν και μάλλον δε το γλυτώνεις... Με δική σου πάντα ευθύνη, βάζεις τη ρομ (GINGERBREAD) στο pda , το pit στο pit , και τσεκάρεις εκτός από τα 2 γνωστά κουτάκια και το repartition. Προσεύχεσαι και φλασάρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μάλλον το βρήκες. ΥΠΟΨΙΝ είναι επικίνδυνη διαδικασία και μπορεί μετά να κολήσει εντελώς το κινητό και να τρέχεις στο service. Αν και μάλλον δε το γλυτώνεις... Με δική σου πάντα ευθύνη, βάζεις τη ρομ (GINGERBREAD) στο pda , το pit στο pit , και τσεκάρεις εκτός από τα 2 γνωστά κουτάκια και το repartition. Προσεύχεσαι και φλασάρεις. θα κανει αυτο το pit για αυτην την ρομ? στο service θα φτιαχτει δηλ εστω και αν αυτο δεν παει καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Τελικα 3 αρχεια και pit εχει η rom που φοραω τωρα. Ειναι η open europe 4.0.4 xxlq5. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Τελικα 3 αρχεια και pit εχει η rom που φοραω τωρα. Ειναι η open europe 4.0.4 xxlq5. και απο που την κατεβασες φιλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 θα κανει αυτο το pit για αυτην την ρομ? στο service θα φτιαχτει δηλ εστω και αν αυτο δεν παει καλα? Τελικα 3 αρχεια και pit εχει η rom που φοραω τωρα. Ειναι η open europe 4.0.4 xxlq5. Σύμφωνα με το sammobile κάνει για τις 2.3.Χ Αλλά αφού ο gringo έχει βρει έτοιμη ρομ που το έχει μέσα, δοκίμασε αυτή που σου είπε με το δικό της. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Σύμφωνα με το sammobile κάνει για τις 2.3.Χ Αλλά αφού ο gringo έχει βρει έτοιμη ρομ που το έχει μέσα, δοκίμασε αυτή που σου είπε με το δικό της. περιμενω να μου πει απο που θα κατεβασω αν ξερει! δεν μου ειπεσ για το servise??θα φτιαχτει αν δεν παει καλα και αυτη η διαδικασια?και ποσο το μαλλι περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ειναι η πρωτη 4.0.4 .δε κανει .το πιτ θα σου μειωσει το χωρο της sd.δες λιγο αυτη που γραφω open europe η ακολουθησε το στρατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Επισημη ρομ ειναι, απ'το samfirmware την κατεβαζεις. edit: τωρα ειδα το μηνυμα του greg, πιθανον ετσι να ειναι, το pit ειναι "u1_02_20120326_emmc_EXT4_8GB.pit" Edited September 12, 2012 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Επισημη ρομ ειναι, απ'το samfirmware την κατεβαζεις. edit: τωρα ειδα το μηνυμα του greg, πιθανον ετσι να ειναι, το pit ειναι "u1_02_20120326_emmc_EXT4_8GB.pit" αυτο που κατεβασα εγω ειναι 400κβ μονο!! στρατο στο service λες να ερθει στα ισια του?αν ναι να το κανω με την gb!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 θα κανει αυτο το pit για αυτην την ρομ? στο service θα φτιαχτει δηλ εστω και αν αυτο δεν παει καλα? περιμενω να μου πει απο που θα κατεβασω αν ξερει! δεν μου ειπεσ για το servise??θα φτιαχτει αν δεν παει καλα και αυτη η διαδικασια?και ποσο το μαλλι περιπου? Δεν έχω ιδέα.Αλλά αν στο download mode δεν έχει γράψει πάνω πάνω ο counter και είσαι στην εγγύηση, θα στο κάνουν τσάμπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Δεν έχω ιδέα.Αλλά αν στο download mode δεν έχει γράψει πάνω πάνω ο counter και είσαι στην εγγύηση, θα στο κάνουν τσάμπα. δεν με νοιαζει το τσαμπα αλλα το αν φτιαχνετε! απο την αλλη αν μου πουν 300ε θα παρουν τα @@ μου!!:) λοιπων...το εβαλα να το κανει και ο κινεζος βοηθος!!!! που πεφτει το service τησ samsung για καλο και για κακο? Edited September 12, 2012 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δεσ τη xwkk5 open europe 2.3.6.νομιζω εχει 5 αρχεια.θα χρησιμοποιησεις το pda .csc.modem και το pit. μονο αυτα..θα τσεκαρεις και το repartition και ελπιζεις..αλλιως service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 δεν με νοιαζει το τσαμπα αλλα το αν φτιαχνετε! απο την αλλη αν μου πουν 300ε θα παρουν τα @@ μου!!:) λοιπων...το εβαλα να το κανει και ο κινεζος βοηθος!!!! που πεφτει το service τησ samsung για καλο και για κακο? Αυτή τη φορά ελπίζω να το αφήσεις να τελειώσει και όχι να το κλείσεις... :rolleyes: Να σκεφτεσαι θετικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Αυτή τη φορά ελπίζω να το αφήσεις να τελειώσει και όχι να το κλείσεις... :rolleyes: Να σκεφτεσαι θετικά![/quote το εχω βαλει να γινετε με την gb και το pit μαζι, ξεκινησε εχει μεινει το odin στο don't turn off αλλα το cpu τοθ η/υ δουλεωει στατηερα στιν μεση! που σημενει οτι κατι κανει...το αφηνω να δουμε!θα πω νεοτερα αυριο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 δεν με νοιαζει το τσαμπα αλλα το αν φτιαχνετε! απο την αλλη αν μου πουν 300ε θα παρουν τα @@ μου!!:) λοιπων...το εβαλα να το κανει και ο κινεζος βοηθος!!!! που πεφτει το service τησ samsung για καλο και για κακο? http://www.smartec.gr/points.php Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) http://www.smartec.gr/points.php καλημερα!!!!παω service!!αυτο που παρατηρισα μετα απο τοσεσ δοκιμες ειναι οτι δεν μπορει να κανει mount και δεν μπορει να περασει η' να αντιγραψει αρχεια..με το περασμα τησ GB που σου διχνει τι ακριβος κανει το λεει κιολα! can't moutn και can't copy txt kernel! και εννω με ολες τις ρομ κολλαει στο πρωτο λογοτυπο με την 4.0.4 αγγλικη(την οποια φοραγα οταν εγινε η βλακεια)κολλαει στο μεγαλο S!!!! μαλλον για αυτο κολλαει και στο formating data!!τι να πω..... στο service που θα το παω να το πεξω ανηξερος??η' να τους πω τι ακριβος παιζει? Edited September 13, 2012 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλημέρα παιδιά, το κινητό μου μου κάνει κάτι περίεργα. 1ον άρχισε να χρησιμοποιεί τα voice...σε διάφορα, δηλ. ανοίγω facebook μου λέει facebook. Ανοίγω μία σελίδα στο internet, αρχίζει και την διαβάζει. Προσπάθησα να το σταματήσω...τελικά έκανα διακοπή σε ότι εφαρμογή σχετίζεται με voice και σταμάτησε, αλλά αυτό είναι το σωστό; 2ον που δεν έχω βρει ακόμα λύση: Έχει αρχίσει και μου εμφανίζει αυτό το πορτοκαλί πλαίσιο στο facebook και στο internet. Όπου πατάω εμφανίζεται αυτό. Τί είναι αυτό ρε παιδιά; και πως το βγάζω; μου έχει σπάσει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλημέρα παιδιά, το κινητό μου μου κάνει κάτι περίεργα. 1ον άρχισε να χρησιμοποιεί τα voice...σε διάφορα, δηλ. ανοίγω facebook μου λέει facebook. Ανοίγω μία σελίδα στο internet, αρχίζει και την διαβάζει. Προσπάθησα να το σταματήσω...τελικά έκανα διακοπή σε ότι εφαρμογή σχετίζεται με voice και σταμάτησε, αλλά αυτό είναι το σωστό; 2ον που δεν έχω βρει ακόμα λύση: Έχει αρχίσει και μου εμφανίζει αυτό το πορτοκαλί πλαίσιο στο facebook και στο internet. Όπου πατάω εμφανίζεται αυτό. Τί είναι αυτό ρε παιδιά; και πως το βγάζω; μου έχει σπάσει τα νεύρα Ρυθμίσεις - Προσβασιμοτητα - βάλτο off. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 ..εγκατάσταση δεσμών ενεργειών---off !!!!!! είσαι μεγάλος! ευχαριστώ! δεν θα το έβρισκα ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts