Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λέει ότι δεν ανάβει καν, περιμένεις να μπει σε recovery;

Καλα βρε μη με φας να βοηθησω προσπαθουσα! Δεν εχει τυχει συσκευη που δεν ανταποκρινεται στο power button αλλα στο recovery να μπαινει με το συνδυασμο?? Αυτο για τη ζεστη μπαταρια μολις το διαβασα. Τελοσπαντων,αφου τελειωσαν ολα καλα με το φιλο.. Να μας ενημερωσει καποια στιγμη κιολας και την εφαρμογη που το προκαλεσε αν καταληξει σε καποιο συμπερασμα

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοίτα τα στατιστικά της μπαταρίας, μήπως δεις ποια εφαρμογή σου την "ήπιε".

Μπορείς να βάλεις το betterbatterystats και να παρακολουθείς το τηλέφωνο σου.

Αν έτσι βρεις ποια εφαρμογή στο κάνει, την πετάς και ησυχάζεις.

Καλα βρε μη με φας να βοηθησω προσπαθουσα! Δεν εχει τυχει συσκευη που δεν ανταποκρινεται στο power button αλλα στο recovery να μπαινει με το συνδυασμο?? Αυτο για τη ζεστη μπαταρια μολις το διαβασα. Τελοσπαντων,αφου τελειωσαν ολα καλα με το φιλο.. Να μας ενημερωσει καποια στιγμη κιολας και την εφαρμογη που το προκαλεσε αν καταληξει σε καποιο συμπερασμα

Πολύ φοβάμαι ότι η εφαρμογή που κόλλησε είναι το facelock.apk. Εύχομαι να ήταν τυχαίο.

Αύριο θα προσπαθήσω με γεμάτη μπαταρία να ξαναδημιουργήσω το ίδιο σύμπτωμα με τις ίδες ακριβώς κινήσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους...Τις τελευταίες μέρες όταν μου έρχεται μήνυμα sms, δεν ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης. Οι ρυθμίσεις στους ήχους είναι όπως ήταν εδώ και 1 χρόνο (που έχω το κινητό) που δεν είχε κανένα πρόβλημα...Έχει κανείς καμία ιδέα?

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους...Τις τελευταίες μέρες όταν μου έρχεται μήνυμα sms, δεν ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης. Οι ρυθμίσεις στους ήχους είναι όπως ήταν εδώ και 1 χρόνο (που έχω το κινητό) που δεν είχε κανένα πρόβλημα...Έχει κανείς καμία ιδέα?

Τι εχεις εγκαταστησει τις τελευταιες ημερες? Για βγαλε μια-μια τις τελευταιες εφαρμογες που εχεις βαλει και δες συμπεριφορα... Αν χρησιμοποιεις την "μαμησιια" εφαρμογη sms, δοκιμασε μια αλλη, π.χ. Go SMS να δεις τι θα κανει... 'Η αλλαξε ηχο και βαλε καποιον αλλον να δεις αν θα χτυπησει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπερα.

Εχω προβλημα με wake ups στο S2 μου και μαλιστα παρα πολλες και ολη μερα

ειτε φορτιζει το κινητο ειται οχι ακομα και με wifi ανοιχτο / κλειστο παλι τα ιδια.

Τι παιζει με αυτο?

ευχαριστω.

Kαλησπερα.

Εχω προβλημα με wake ups στο S2 μου και μαλιστα παρα πολλες και ολη μερα

ειτε φορτιζει το κινητο ειται οχι ακομα και με wifi ανοιχτο / κλειστο παλι τα ιδια.

Τι παιζει με αυτο?

ευχαριστω.

Εννοείς οτι ξυπνάει το τηλέφωνο μόνο του ??

Συνήθως κάποια εφαρμογη που έχεις βάλει κάνει την ζημιά ή κάποιο live wallpaper . Εχει αναφερθεί οτι το παιχνίδι ο εκατομμυριούχος δημιουργεί προβλήματα

Δοκίμασε να αφαιρώντας εφαρμογές απο τις τελευταίες και κατω μήπως και βρεις ποια σου κάνει την ζημια .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα!

Έχω κάποιες ερωτήσεις για το galaxy s2. Το έχω πολυ καιρο τώρα, πρόσφατα αγόρασα το s3 και έκανα επαναφορά το s2 και format για να το δώσω στη σύζυγο .

Ωστοσο ξανά θυμήθηκα κάποια θεματακια που με απασχόλησαν πάλι:

1) όταν έγινε η αναβάθμιση σε 4.0.3 παρουσιάστηκε το εξής. Στα SMS κατα την αναγραφή/αναζητηση της επαφής πρέπει το ονομα να γράφεται με σωστούς χαρακτήρες (κεφάλαια, μικρά ) οπωσδήποτε. Αυτο στο 2.3 και πίσω δεν συνέβαινε. Ούτε στο sgs3 με 4.0.4 συμβαίνει. Μόνο στο 4.0.3. Καμία ιδέα - λύση; Τα gosms και hand cent SMS δεν διορθώνουν το πρόβλημα.

2) στα SMS παρατήρησα και κάτι ακόμα. Όταν το έχω στο auto gsm/Unicode μπορω να γράψω κεφάλαια και μικρα χωρίς να τα κεφαλαιοποιει αλλα στέλνει μήνυμα με 70 χαρακτήρες. Αν το έχω στο gsm γράφει μικρα και κεφάλαια , στέλνει μήνυμα με 160 χαρακτήρες, αλλα τα μικρα στέλνονται 'κατεστραμμενα' . Αν το έχω στο Unicode γράφονται όλα κεφάλαια, και έχεις 160 χαρακτήρες. Με το go SMS και το hand cent όλα είναι ΟΚ . Θα ήθελα όμως να χρησιμοποιω το 'μανισιο' . Μου κάνει εντύπωση γιατι νομίζω ότι πριν το reset μπορούσα να γράφω μικρα κ κεφάλαια, να μην γινονται αυτόματα κεφαλαια(μόνο στον παραλήπτη έφταναν κεφάλαια) , να είναι 160 χαρακτήρες το μήνυμα και όλα αυτα με το μανισιο. Καμία ιδέα;

3) άκουσα επίσης πως έχει και το s2 αυτόματη διόρθωση (της Samsung) όπως είναι το swift key περίπου και το πληκτρολογιο Samsung στο s3 (4.0.4). Γιατι δεν βλέπω κάτι τέτοιο;

Επίσης ξέρει κανεις αν θα πάρει 4.0.4 το s2?

Καλησπέρα!

Έχω κάποιες ερωτήσεις για το galaxy s2. Το έχω πολυ καιρο τώρα, πρόσφατα αγόρασα το s3 και έκανα επαναφορά το s2 και format για να το δώσω στη σύζυγο .

Ωστοσο ξανά θυμήθηκα κάποια θεματακια που με απασχόλησαν πάλι:

1) όταν έγινε η αναβάθμιση σε 4.0.3 παρουσιάστηκε το εξής. Στα SMS κατα την αναγραφή/αναζητηση της επαφής πρέπει το ονομα να γράφεται με σωστούς χαρακτήρες (κεφάλαια, μικρά ) οπωσδήποτε. Αυτο στο 2.3 και πίσω δεν συνέβαινε. Ούτε στο sgs3 με 4.0.4 συμβαίνει. Μόνο στο 4.0.3. Καμία ιδέα - λύση; Τα gosms και hand cent SMS δεν διορθώνουν το πρόβλημα.

2) στα SMS παρατήρησα και κάτι ακόμα. Όταν το έχω στο auto gsm/Unicode μπορω να γράψω κεφάλαια και μικρα χωρίς να τα κεφαλαιοποιει αλλα στέλνει μήνυμα με 70 χαρακτήρες. Αν το έχω στο gsm γράφει μικρα και κεφάλαια , στέλνει μήνυμα με 160 χαρακτήρες, αλλα τα μικρα στέλνονται 'κατεστραμμενα' . Αν το έχω στο Unicode γράφονται όλα κεφάλαια, και έχεις 160 χαρακτήρες. Με το go SMS και το hand cent όλα είναι ΟΚ . Θα ήθελα όμως να χρησιμοποιω το 'μανισιο' . Μου κάνει εντύπωση γιατι νομίζω ότι πριν το reset μπορούσα να γράφω μικρα κ κεφάλαια, να μην γινονται αυτόματα κεφαλαια(μόνο στον παραλήπτη έφταναν κεφάλαια) , να είναι 160 χαρακτήρες το μήνυμα και όλα αυτα με το μανισιο. Καμία ιδέα;

3) άκουσα επίσης πως έχει και το s2 αυτόματη διόρθωση (της Samsung) όπως είναι το swift key περίπου και το πληκτρολογιο Samsung στο s3 (4.0.4). Γιατι δεν βλέπω κάτι τέτοιο;

Επίσης ξέρει κανεις αν θα πάρει 4.0.4 το s2?

Kαλησπερα! 1) κοιταξε επειδη τρεχω 4.0.4 μολις το τσεκαρα και σε εμενα δε γινεται κατι τετοιο, οπως κι αν γραψω το ονομα μου δινει επιλογες κανονικα(στα αγγλικα τουλαχιστον,φανταζομαι το ιδιο και με ελληνικα).Και με 4.0.3 δεν ειχα παρατηρησει κατι αλλα δε παιρνω κι'ορκο!

2) Παντα ετσι ηταν,μηπως δε το ειχες παρατηρησει?

3) Σε ορισμενες αγορες(πχ Αγγλια) εχει ηδη δοθει,εγω επισημη 4.0.4 φοραω. Τωρα για Ελλαδα δε γνωριζει σιγουρα κανεις να σου πει μιας και η sammy δεν εχει ανακοινωσει κατι. Ισως να δωσει κατευθειαν jelly bean ΑΝ τη δωσει βεβαια. Αν ενδιαφερεσαι μπορεις πανευκολα να φλασαρεις επισημη Αγγλικη,υπαρχει οδηγος για να σε κατευθηνει αν ενδιαφερεσαι,10 λεπτα υποθεση ειναι

κάπως έτσι ειναι στην 4.0.3 με τα σμσ. Εχεις δίκιο και έβαλα το go sms γι αυτό το λόγο

φλασάρω δεν έχω εγγύηση σωστά?

Φίλε η μπαταρία σου πάει χειρότερα? Το wifi ζεστένεται? πως το βλέπεις

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Όσοι μιλάτε για επίσημη Aγγλική ICS 4.0.4 αναφέρεστε σε αυτήν...

XWLPT 4.0.4 Aγγλικό firmware

..που αναφέρεται στο 2ο ποστ αυτού του θρεντ;:p

Eχθες εκανα αναβαθμιση σε 4.0.3 , κολαει σε καποια προγραμματα, πριν δεν ειχα κανενα προβλημα. Το προβλημα που θελω να λυσω τωρα ειναι οταν μπαινω στον internet explorer δεν μου βγαζει να δω τα video που εχουν στις σελιδες τους. Στη θεση αυτη υπαρχει ενα μπλε τετραγωνακι.
theodoros

Eχθες εκανα αναβαθμιση σε 4.0.3 , κολαει σε καποια προγραμματα, πριν δεν ειχα κανενα προβλημα. Το προβλημα που θελω να λυσω τωρα ειναι οταν μπαινω στον internet explorer δεν μου βγαζει να δω τα video που εχουν στις σελιδες τους. Στη θεση αυτη υπαρχει ενα μπλε τετραγωνακι.

Βάλε τον flash player .

Samsung galaxy s21+

Βάλε τον flash player .

πιο flash player ? βγαζει πολλα το store, ευχαριστω

Edited by teodgeor
theodoros

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

Σημερα μου προεκυψε ενα "θεματακι" που το ειδα για πρωτη (κι ελπιζω για τελευταια) φορα...

Χθες βραδυ πριν κοιμηθω, εβαλα το κινητο στον φορτιστη, οπως κανω σχεδον καθε βραδυ... Το πρωι το κοιταξα, η μπαταρια ηταν στο 100% και πηγα να βγαλω το καλωδιο... Μεχρι εδω, ολα καλα!!!

Βγαζοντας το ομως, η μπαταρια επεσε στο 49% (!!!!!) ενω το κινητο δεν μπορουσες να το ακουμπησεις!!! Στην κυριολεξια ζεματαγε!!!

Εβγαλα την μπαταρια για 4-5 λεπτα, το αφησα να κρυωσει λιγο, την ξαναεβαλα, το ξαναφορτισα και τωρα ειναι ΟΚ...

Εχει τυχει σε καποιον αλλο φιλο αυτο?

Eνημερωτικα, το τηλεφωνο το εχω απο τον Φεβρουαριο, ειναι root και εχει την Αγγλικη 4.0.4 φλασαρισμενη με Odin...

[sIGPIC][/sIGPIC]

πιο flash player ? βγαζει πολλα το store, ευχαριστω

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&hl=el

Samsung galaxy s21+

...Βγαζοντας το ομως, η μπαταρια επεσε στο 49% (!!!!!) ενω το κινητο δεν μπορουσες να το ακουμπησεις!!! Στην κυριολεξια ζεματαγε!!!

Εβγαλα την μπαταρια για 4-5 λεπτα, το αφησα να κρυωσει λιγο, την ξαναεβαλα, το ξαναφορτισα και τωρα ειναι ΟΚ...

Aυτό κι αν είναι..!:blink:

Εμένα με official 4.0.3 και root -πάλι σε ολονύκτια φόρτιση- μου έκλεισε το ξυπνητήρι (Alarmdroid) κι αν δεν είχα τη ρημάδα την ψύξη να με σηκώσει απ'τις 05:00 ακόμα στον 8ο ύπνο θά'μουνα.. περίεργο πάντως γιατί είμαι σίγουρος ότι το ενεργοποίησα, μάλιστα ρύθμισα και την ώρα γιατί την Κυριακή το είχα θέσει λίγο αργότερα.. σήμερα που ξύπνησα πάντως η εφαρμογή ήταν απενεργοποιημένη χωρίς να κανω κάτι εγώ. Κάτι πίνει ο φορτιστής μας, δεν εξηγείται αλλιώς..:lol:

Αν και το δικό σου θέμα δεν είναι για γελάκια, το βρίσκω άκρως ανησυχητικό..:worry:

Aυτό κι αν είναι..!:blink:

Εμένα με official 4.0.3 και root -πάλι σε ολονύκτια φόρτιση- μου έκλεισε το ξυπνητήρι (Alarmdroid) κι αν δεν είχα τη ρημάδα την ψύξη να με σηκώσει απ'τις 05:00 ακόμα στον 8ο ύπνο θά'μουνα.. περίεργο πάντως γιατί είμαι σίγουρος ότι το ενεργοποίησα, μάλιστα ρύθμισα και την ώρα γιατί την Κυριακή το είχα θέσει λίγο αργότερα.. σήμερα που ξύπνησα πάντως η εφαρμογή ήταν απενεργοποιημένη χωρίς να κανω κάτι εγώ. Κάτι πίνει ο φορτιστής μας, δεν εξηγείται αλλιώς..:lol:

Αν και το δικό σου θέμα δεν είναι για γελάκια, το βρίσκω άκρως ανησυχητικό..:worry:

Αν δεις σε προηγουμενα posts μου, ειμαι ικανοποιημενος απο τις "επιδοσεις" της μπαταριας απο την ημερα που εβαλα την 4.0.4...

Το σημερινο ομως δεν μπορω να το εξηγησω...

Και τωρα που το σκεφτομαι, πριν 4-5 ημερες, με (μονο) 5ωρη βραδυνη φορτιση απο το 7-8% που ειχε οταν επεσα για υπνο, το βρηκα το πρωι γυρω στο 47% (αν θυμαμαι καλα)...

Γενικα ομως, στην καθημερινη χρηση δεν εχω παραπονο... ή τουλαχιστον δεν εχω τα παραπονα που ειχα με την 4.0.3!!! Αν μαλιστα το αφησω ησυχο (!!!) ισως και να το ξαναφορτισω την επομενη ημερα, οχι το βραδυ... Τι να πω...:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τωρα που το σκεφτομαι, πριν 4-5 ημερες, με (μονο) 5ωρη βραδυνη φορτιση απο το 7-8% που ειχε οταν επεσα για υπνο, το βρηκα το πρωι γυρω στο 47% (αν θυμαμαι καλα)...

Κι αυτό περίεργο ακούγεται.. αυτά στα έκανε με την 4.0.3 ή μόνο τώρα στην 4.0.4; Ξέρω ότι την έχεις φλασάρει μιας και παρακολουθώ τα ποστ με τις εντυπώσεις σου (πριν μερικά ποστ ρώτησα για την Αγγλική 4.0.4 κιόλας) γιατί ψήνομαι κι εγώ, περιμένω ακόμα όμως μέχρι να το πάρω απόφαση να προχωρήσω..:O

Κι αυτό περίεργο ακούγεται.. αυτά στα έκανε με την 4.0.3 ή μόνο τώρα στην 4.0.4; Ξέρω ότι την έχεις φλασάρει μιας και παρακολουθώ τα ποστ με τις εντυπώσεις σου (πριν μερικά ποστ ρώτησα για την Αγγλική 4.0.4 κιόλας) γιατί ψήνομαι κι εγώ, περιμένω ακόμα όμως μέχρι να το πάρω απόφαση να προχωρήσω..:O

Το συγκεκριμενο οχι, δεν μου το ειχε κανει ποτε... Οταν το ειδα να πεφτει απο το 100% στο 49% νομιζα οτι δεν ειχα ξυπνησει ακομα!!!:lol:

Παντως την (official) 4.0.4 την προτεινω, διορθωνει πολλες "γκαφες" της 4.0.3, το συγκεριμενο θεμα μπορει να εχει να κανει μονο μ'εμενα και την μπαταρια μου... (η οποια, το ΞΑΝΑΛΕΩ, ασχετα με αυτο, παει πολυ καλυτερα απο πριν!!!)

Θα το παρακολουθησω και θα ξαναpostαρω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

4.0.3

Λέει πως δεν είναι συμβατή με το S2 ούτε με το Ace , παρ'ολο που αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει υποστήριξη σε εκδόσεις μετά την 4.0.x

Edited by geobas

4.0.3

Λέει πως δεν είναι συμβατή με το S2 ούτε με το Ace , παρ'ολο που αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει υποστήριξη σε εκδόσεις μετά την 4.0.x

Κανε μια αναζήτηση στον google για Adobe Flash Player 11 apk .

Βρες το και πέρασε το στο τηλέφωνο σου .

Samsung galaxy s21+

4.0.3

Λέει πως δεν είναι συμβατή με το S2

Που το λέει αυτό; Το Play μου το δίνει συμβατό για το S2 μου.. εκτός βέβαια κι αν στο "κατέβασμα" μου αρχίσει τις κόνξες..:p

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)