gaster Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Και να αργήσει δεν με πειράζει τόσο.Απλά ρε παιδιά είναι ελεϊνο να ακούμε ότι λόγο hardware δεν θα γίνει το update.Αυτά είναι αποτυχημένες δηλώσεις.Το hardware του είναι πολυ καλό και δυνατό δεν υφίσταται τέτοια δικιολογία.Καλύτερα πές οτι δεν το βάζεις στο s2 γιατί θέλεις να πουλήσεις το s3 και άσε τις μπαρούφες samsung και κάθε samsung Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δεν θα ξαναπάρουμε Samsung μόνο Nexus. Αντε γεια. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Και να αργήσει δεν με πειράζει τόσο.Απλά ρε παιδιά είναι ελεϊνο να ακούμε ότι λόγο hardware δεν θα γίνει το update.Αυτά είναι αποτυχημένες δηλώσεις.Το hardware του είναι πολυ καλό και δυνατό δεν υφίσταται τέτοια δικιολογία.Καλύτερα πές οτι δεν το βάζεις στο s2 γιατί θέλεις να πουλήσεις το s3 και άσε τις μπαρούφες samsung και κάθε samsung E, δεν θα σου το πουν αυτο!!! Θα σε πανε απο'δω, θα σε πανε απο'κει, θα σε "αναγκασουν" τα παρεις το s3...!!! Ελα ομως που το s2 "τραβαει" ακομα! Ολα θεμα marketing ειναι, δεν βλεπετε πως πουλανε τα iphones που θελουν 800 jailbreak (που λεει ο λογος) για να κανουν αυτα που κανουν τα androids πριν βγουν απο το κουτι τους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 E, δεν θα σου το πουν αυτο!!! Θα σε πανε απο'δω, θα σε πανε απο'κει, θα σε "αναγκασουν" τα παρεις το s3...!!! Ελα ομως που το s2 "τραβαει" ακομα! Ολα θεμα marketing ειναι, δεν βλεπετε πως πουλανε τα iphones που θελουν 800 jailbreak (που λεει ο λογος) για να κανουν αυτα που κανουν τα androids πριν βγουν απο το κουτι τους? Ναι ρε φίλε.Είναιο βλάκες πραγματικά.Περιμένουν να πιστέψουμε εμείς ότι αυτή η δυνατή συσκευή που μέχρι πριν κυκλοφορήσει το s3 ήταν και είναι από τις δυνατοτερες σε hardware,να μην μπορεί να πάρει τα νέα updates;Αν γίνει αυτό θα χάσει αρκετά η Samsung.Και καλά θα κάνει να κάνει μια έρευνα στα forums και να δεί την αντίδραση των πελατών της πάνω στο θέμα αυτό Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Ναι ρε φίλε.Είναιο βλάκες πραγματικά.Περιμένουν να πιστέψουμε εμείς ότι αυτή η δυνατή συσκευή που μέχρι πριν κυκλοφορήσει το s3 ήταν και είναι από τις δυνατοτερες σε hardware,να μην μπορεί να πάρει τα νέα updates;Αν γίνει αυτό θα χάσει αρκετά η Samsung.Και καλά θα κάνει να κάνει μια έρευνα στα forums και να δεί την αντίδραση των πελατών της πάνω στο θέμα αυτό Οπως και να'χει, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να αγχωνομαστε και να... σιχτιριζουμε! Ειτε ετσι, ειτε αλλιως, εχουμε στα χερια μας μια απο τις καλυτερες συσκευες της αγορας, κανουμε την δουλεια μας και παραλληλα το "χομπυ" μας (για να μην το πω αλλιως!!!) και δεν τρεχει τιποτα... ΔΕΝ θεωρω οτι η Samsung μας κοροιδευει, τουλαχιστον οχι τοσο οσο καποιες αλλες εταιρειες... Ειναι ΛΟΓΙΚΟ αυτο που κανει! Ετσι κανουν ολοι! Θελει να πουλησει τις νεες της συσκευες... Αν δεν εθετε καποιους περιορισμους, ολοι θα εμεναν με το sgsII και θα πατωναν οι πωλησεις των επομενων μοντελων (εκτος απο οσους εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να αλλαζουν κινητο καθε 6μηνο)... Τι να κανουμε, ετσι λειτουργει η αγορα... εμεις ομως τελικα αποφασιζουμε τι θα κανουμε! Οσο για τα Nexus που αναφερουν συνεχεια καποιοι φιλοι, να σου πω την αληθεια ψηνομουν σοβαρα, αλλα μολις ειδα οτι δεν εχουν ραδιο, στραβωσα... Τακτικες Apple δεν γουσταρω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Έχετε υποψη σας πως αν δεν βγει rom για την 4.1 θα έχουν μεγάλο προβλημα οι developers με τους drivers και γενικά το όλο στήσιμο. Θα πάρει παρα πολύ χρόνο και δεν θα είναι φοβερά σταθερο.. Οσο για τα Nexus που αναφερουν συνεχεια καποιοι φιλοι, να σου πω την αληθεια ψηνομουν σοβαρα, αλλα μολις ειδα οτι δεν εχουν ραδιο, στραβωσα... Τακτικες Apple δεν γουσταρω! Αυτό είναι αλήθεια πότε δεν το κατάλαβα γιατί το κάνει. Αν το έκανε όμως για τον ίδιο λόγο που το κάνει και η Apple όπως λες, γιατί δεν έχει κλειστό και το bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Έχετε υποψη σας πως αν δεν βγει rom για την 4.1 θα έχουν μεγάλο προβλημα οι developers με τους drivers και γενικά το όλο στήσιμο. Θα πάρει παρα πολύ χρόνο και δεν θα είναι φοβερά σταθερο.. Θα τα μαθουμε ολα αυτα συντομα... τωρα μονο εικασιες μπορουν να γινουν... Αυτό είναι αλήθεια πότε δεν το κατάλαβα γιατί το κάνει. Αν το έκανε όμως για τον ίδιο λόγο που το κάνει και η Apple όπως λες, γιατί δεν έχει κλειστό και το bluetooth; Ελα ντε!!! Ειδικα με το θεμα του ραδιοφωνου, κατι πρεπει να παιζει στο Αμερικα... για ολα τα υπολοιπα κολληματα της Apple δεν γνωριζω κι ουτε με ενδιαφερει! Ποτε δεν ημουν του "πιστευε και μη ερευνα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα αφηνω ολα αυτα στους αγοραστες των smartphones που λειτουργουν με μαγεια!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Στην 2.3.3 που είχα πριν, υπάρχει τρόπος επιστροφής;;; Η συσκευή πήγαινε σφαίρα. Όσα κολλήματα έχει κάνει σε μια εβδομάδα με την 4.0.3 δεν τα είχε κάνει από το Σεπτέμβριο. Έκανα μεγάλο λάθος με το ics αλλά γενικά μ' αρέσει να δοκιμάζω. Τώρα τι κάνουμε, γιατί απ' ότι καταλαβαίνω η 4.0.4 δεν πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της. Απ'οσο ξερω, μονο με φλασαρισμα... Δηλαδή; Πως έχει η όλη διαδικασία; Έχει κάποιος χρόνο να με καθοδηγήσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δηλαδή; Πως έχει η όλη διαδικασία; Έχει κάποιος χρόνο να με καθοδηγήσει; Τι θέλεις να κάνεις ? Να γυρίσεις σε παλιο firmware ή να περάσεις custom ρομ ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Τι θέλεις να κάνεις ? Να γυρίσεις σε παλιο firmware ή να περάσεις custom ρομ ? Να επιστρέψω στην κατάσταση όπως ήταν πριν που έλεγε android 2.3.3 άρα μάλλον στο προηγούμενο firmware από ότι καταλαβαίνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Να επιστρέψω στην κατάσταση όπως ήταν πριν που έλεγε android 2.3.3 άρα μάλλον στο προηγούμενο firmware από ότι καταλαβαίνω. Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Οτι δεν καταλαβαίνεις ρωτάς αλλα είναι πολύ απλός οδηγός . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Οτι δεν καταλαβαίνεις ρωτάς αλλα είναι πολύ απλός οδηγός . Να κατεβάσω αυτό: Έχει ανενεργό το λογότυπο του kies Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Να κατεβάσω αυτό: Έχει ανενεργό το λογότυπο του kies Αν εισαι cosmote ναι . Τι ενοεις <Έχει ανενεργό το λογότυπο του kies > Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Αν εισαι cosmote ναι . Τι ενοεις <Έχει ανενεργό το λογότυπο του kies > Σε κάποια είναι έντονο πορτοκάλι αλλά σε αυτό και σε μερικά άλλα είναι αμυδρό. Επίσης, αν τελειώσω την επαναφορά θα επανέλθει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις; ή θα διατηρηθούν προγράμματα, αποθηκευμένοι κωδικοί κλπ; όπως έγινε όταν πέρασα την ics; Edited July 1, 2012 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Σε κάποια είναι έντονο πορτοκάλι αλλά σε αυτό και σε μερικά άλλα είναι αμυδρό. Επίσης, αν τελειώσω την επαναφορά θα επανέλθει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις; ή θα διατηρηθούν προγράμματα, αποθηκευμένοι κωδικοί κλπ; Να σου πω την αλήθεια δεν το ειχα παρατηρήσει ποτε ! Πρόβλημα δεν θα εχεις το εχω κανει και εχω επιστρέψει απο την 4 σε 2.3.6 . Πάντως το συγκεκριμένο firmware υπάρχει και στον οδηγό που σου είπα να διαβάσεις . Μπορούσες να το κατεβάσεις απο εκεί Δεν θα πειραχτεί τιποτα απο αυτα που έχεις στην external sd card Edited July 1, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Εδω και ωρα καθομαι και "χαζευω" τις οδηγιες με την διαδικασια root και την αλλαγη rom... Μια και δεν εχω κανει (ακομα) ουτε το ενα ουτε το αλλο, εχω καποιες (ανοητες ισως για τους πιο ψαγμενους) αποριες... Εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 ειναι οι οδηγιες για αλλαγη firmware το οποιο το διαλεγω απο εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#modelsa Γινεται μεσω Odin κλπ.κλπ.κλπ. Μεχρι εδω καλα, θεωρω οτι εχω καταλαβει την διαδικασια, εστω και αν δεν την εχω κανει ακομα! Αν ομως θελησω να κατεβασω κατι απο xda's (π.χ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601518), αυτο το περναω μεσω recovery? (προφανως, ε?????!!!!!!:p) Ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στις 2 διαδικασιες? Υπαρχει καποια που προτεινεται απο την αλλη, ή ειναι πανομοιοτυπες καταστασεις? Υπαρχουν "ελλειψεις" σε καποια απο τις 2 διαδικασιες, κατι που ισως μπορει να μην λειτουργησει σωστα? Αυτα τα ολιγα!!! Thanks!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Εδω και ωρα καθομαι και "χαζευω" τις οδηγιες με την διαδικασια root και την αλλαγη rom... Μια και δεν εχω κανει (ακομα) ουτε το ενα ουτε το αλλο, εχω καποιες (ανοητες ισως για τους πιο ψαγμενους) αποριες... Εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 ειναι οι οδηγιες για αλλαγη firmware το οποιο το διαλεγω απο εδω http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#modelsa Γινεται μεσω Odin κλπ.κλπ.κλπ. Μεχρι εδω καλα, θεωρω οτι εχω καταλαβει την διαδικασια, εστω και αν δεν την εχω κανει ακομα! Αν ομως θελησω να κατεβασω κατι απο xda's (π.χ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1601518), αυτο το περναω μεσω recovery? (προφανως, ε?????!!!!!!:p) Ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στις 2 διαδικασιες? Υπαρχει καποια που προτεινεται απο την αλλη, ή ειναι πανομοιοτυπες καταστασεις? Υπαρχουν "ελλειψεις" σε καποια απο τις 2 διαδικασιες, κατι που ισως μπορει να μην λειτουργησει σωστα? Αυτα τα ολιγα!!! Thanks!!! Δες εδώ για root. Για custom rom δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Παιδιά όταν γράφετε Full HD βίντεο 1920x1080 σας παραμορφώνει καθόλου την φωνή σας αν π.χ μιλάτε στο βίντεο;Ακούγεται αρεά ένα γρρρρ από πίσω κάπως;Ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ.Επίσης αν κάνω root και περάσω άλλο λογισμικό μέσω rom τί κερδίζω;Υπάρχει η 4.0.4 σε rom?Η συσκευή είναι ημερών.Αξίζει να το κάνω;Και αν το κάνω μετά μπορώ να ξανα βάλω το αρχικό σε περίπτωση που χρειαστεί να μπεί στην μέση η εγγύηση και να είμαι καθαρός; Edited July 1, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά όταν γράφετε Full HD βίντεο 1920x1080 σας παραμορφώνει καθόλου την φωνή σας αν π.χ μιλάτε στο βίντεο;Ακούγεται αρεά ένα γρρρρ από πίσω κάπως;Ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ.Επίσης αν κάνω root και περάσω άλλο λογισμικό μέσω rom τί κερδίζω;Υπάρχει η 4.0.4 σε rom?Η συσκευή είναι ημερών.Αξίζει να το κάνω;Και αν το κάνω μετά μπορώ να ξανα βάλω το αρχικό σε περίπτωση που χρειαστεί να μπεί στην μέση η εγγύηση και να είμαι καθαρός; Οτι θελεις μπορεις να κανεις. Η 4.0.4 υπαρχει στην ομεγα του γιαννη , δεν ξερω για αλλη ρομ .. Αξιζει να πειραματιστεις και στο τελος να επιλεξεις... Στην 1η σελιδα εχει ολα τα λινκς που θα χρειαστεις. Εγω προσωπικα εχω την omega 2.3 v10.4 με κερνελ Κ2-21... Εχω δοκιμασει για κανα μηνα παγωτο αλλα σαν αυτη την ρομ δεν ειναι καμια .. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Οτι θελεις μπορεις να κανεις. Η 4.0.4 υπαρχει στην ομεγα του γιαννη , δεν ξερω για αλλη ρομ .. Αξιζει να πειραματιστεις και στο τελος να επιλεξεις... Στην 1η σελιδα εχει ολα τα λινκς που θα χρειαστεις. Εγω προσωπικα εχω την omega 2.3 v10.4 με κερνελ Κ2-21... Εχω δοκιμασει για κανα μηνα παγωτο αλλα σαν αυτη την ρομ δεν ειναι καμια .. Κάποιο Download Link για την ομέγα rom;Όσο για το πώς γίνεται θα διαβάσω τον οδηγό.Για να καταλάβω αυτή η ομέγα ρομ έχει την 4.0.4;Όσο για αυτό που ανέφερα στο θέμα βίντεο.Ξέρεις αν είναι έτσι ή αν έχει θέμα η συσκευή; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Φίλε μου για 4.0.4 rom καλύτερα να κοιτάξεις την [Rom][AOKP-B40](AROMA+OTA)[01/07]Resurrection Remix ics v2.5.2[4.0.4] η οποία είναι πραγματικά εξαιρετική και σκάλες ανώτερη από την 4.0.4 του Γιάννη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 (edited) Φίλε μου για 4.0.4 rom καλύτερα να κοιτάξεις την [Rom][AOKP-B40](AROMA+OTA)[01/07]Resurrection Remix ics v2.5.2[4.0.4] η οποία είναι πραγματικά εξαιρετική και σκάλες ανώτερη από την 4.0.4 του Γιάννη... Έχεις κάποιο Download link να μου στείλεις φίλε;Επίσης για να καταλάβω.Για να κάνω root την συσκευή πρέπει να έχω κάρτα MicroSD;Γιατί κάτι διάβασα ότι το ένα αρχείο το αποθηκέυω στην εξωτερική μνήμη και το άλλο στην εσωτερική edit:Εντάξει την βρήκα την rom.Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Όσο αφορά το θέμα των μνημών για το root; Edited July 1, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Ελα ντε!!! Ειδικα με το θεμα του ραδιοφωνου, κατι πρεπει να παιζει στο Αμερικα... για ολα τα υπολοιπα κολληματα της Apple δεν γνωριζω κι ουτε με ενδιαφερει! Μηπως και καλα θεωρουν οτι το κινητο ειναι το ιδιο με ενα ταμπλετ αρα ουτε στο ταμπλετ μπορεις να ακουσεις ραδιοφωνο χωρις ιντερνετ.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Έχεις κάποιο Download link να μου στείλεις φίλε;Επίσης για να καταλάβω.Για να κάνω root την συσκευή πρέπει να έχω κάρτα MicroSD;Γιατί κάτι διάβασα ότι το ένα αρχείο το αποθηκέυω στην εξωτερική μνήμη και το άλλο στην εσωτερική edit:Εντάξει την βρήκα την rom.Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Όσο αφορά το θέμα των μνημών για το root; Δεν χρειάζεται να έχεις κάρτα SD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Καλησπερα σε ολους. Ξαφνικα αρχισε να μου παρουσιαζει προβλημα το wifi. Στην αρχη ολα καλα, στη συνεχεια δεν μπορουσε να συνδεθει σε ορισμενα δικτυα. Τωρα οταν παω να ανοιξω η να κλεισω το wifi κολλαει, με πεταει, μαυριζει η οθονη και δεν ανταποκρινεται. Εχω την 4.0.3 το εκανα hard reset,ξανα φλασαρα με odin την επισιμη εκδοση αλλα τιποτα. Καμια βοηθεια; Καλημερα και καλο μηνα. Τελικα επεσα στην παρτιδα με τα προβληματικα wifi modules. Σημερα απαντησαν απο το service για καμενο wifi module. Θα το αλλαξουν αλλα το service τους παει σαν την χελωνα! Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts