Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. My data manager

2. Droidwall

Το πρώτο σου λέει με ακρίβεια ποια εφαρμογή καταναλώνει και πόσο, ενώ με το δεύτερο μπορείς να ορίσεις εσύ ποιες εφαρμογές θα μπαίνουν internet, είτε με wifi, είτε με 3g.

Smile...

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα.... ειχα απορια απο οταν το πηρα το κινητο (κοντευει χρονο) αλλα τελικα ελπιζω να παρω απαντηση τωρα :P.. απο τη στιγμη λοιπον που η sim βγαινει χωρις να βγει η μπαταρια, γινεται οταν αλλαζουμε sim να μη χρειαζεται να κανουμε reboot? η ειναι υποχρεωτικο ώστε να την αναγνωρισει η συσκευη?
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

Πως απενεργοποιούμε τον ήχο λειτουργίας της κάμερας όταν τραβάμε φωτογραφία ή όταν ξεκινάμε ή σταματάμε την εγγραφή του βίντεο; Μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα αλλά τώρα με το νεογέννητο παιδί μου κάθε φορά που πάω να τραβήξω τον ξυπνάω :mad:.

Μήπως υπάρχει σχετική εφαρμογή;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Πως απενεργοποιούμε τον ήχο λειτουργίας της κάμερας όταν τραβάμε φωτογραφία ή όταν ξεκινάμε ή σταματάμε την εγγραφή του βίντεο; Μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα αλλά τώρα με το νεογέννητο παιδί μου κάθε φορά που πάω να τραβήξω τον ξυπνάω :mad:.

Θα σου έλεγα να το βγάζεις φωτογραφία όταν είναι ξύπνιος:p αλλά υπάρχει και άλλη λύση, βάλε το κινητό σε αθόρυβη λειτουργία πρώτα και μετά βγάλε τη φωτογραφία:)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Παιδια καλησπερα..Θα δω απο κοντα ενα μεταχειρισμενο που μαλλον θα αγορασω..Εκτος απο το να κοιταξω το κουτι αν ειναι το G μοντελο , μπορω να ελεγξω τιποτα αλλο ? Πχ αν ειναι ελληνικο κτλ ? Ευχαριστω
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Εγραψα στο ACE να το γραψω και εδω μηπως βρω καμια ακρια.

Πρόσφατα πηγα εγω σε SG2 και η γυναίκα μου σε ACE

..και ερωτώ τα samsung δεν συνδέονται με τον υπολογιστή μεσώ bt?

Πόσα χρόνια πισω είναι? πρέπει καθε φορα να βαζω και να βγαζω το καλώδιο (αν τυχη να το εχω μαζι μου)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει ορατό το τηλέφωνο στο pc μέσω bt οπως το ταπεινο νοκια 5000, γιατι με το kies δεν βλέπω φως.

http://img96.imageshack.us/img96/9163/nokiagm.jpg

Πόσα χρόνια πισω είναι? πρέπει καθε φορα να βαζω και να βγαζω το καλώδιο (αν τυχη να το εχω μαζι μου)

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει ορατό το τηλέφωνο στο pc μέσω bt οπως το ταπεινο νοκια 5000, γιατι με το kies δεν βλέπω φως.

Δεν ξερω να σου απαντησω, μια και το pc μου δεν εχει bt, αλλα αν θεωρεις το SG2 (κυριως) ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ οπως λες, μαλλον δεν ξερεις τι τηλεφωνο εχεις στα χερια σου... Οταν το "ανακαλυψεις", θα με θυμηθεις... ξεχνα Nokia κλπ.κλπ.

Εντελως φιλικα ολα τα παραπανω, μην με παρεξηγησεις!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δικό μου SGII μια χαρά συνδέεται στα PC μου...μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Αν τελικά δεν βρεις άκρη με το bluetooth δοκίμασε να το συνδέσεις μέσω wifi με το airdroid..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν τελικά δεν βρεις άκρη με το bluetooth δοκίμασε να το συνδέσεις μέσω wifi με το airdroid..

ή με το kies air...

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος κατι κ μπορει να βοηθησει υστερα απο αναβαθμιση στην 4.0.3 στην διαφανεια αυτο το σπαστικο αυτο ριτο που λεει ''περαστε το δαχτιλο σας απο την οθονη....'' πως μπορουμε να το αφαιρεσουμε???

φίλε στον υπολογιστή της δουλειας έχω Usb Bluetooth της πλάκας, κανονικά συνδέεται και μεταφέρει μια χαρά.

κοίταξε τους drivers του Bluetooth στο Pc, έβαλα τους δικούς του και όχι αυτούς που κατεβάζουν τα win

Φιλε μου καλησπερα.

Εκτος απο την λυση που σου ειπαν τα παιδια, μπορεις αυτο που θες να το πετυχεις ακολουθωντας την διαδρομη εφαρμογες->ρυθμισεις->ηχος->ενταση->και μηδενιζεις τελειως την μπαρα συστημα....:)

Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να παρακαμψουμε το πληκτρο αφης οταν τραβαμε φωτογραφια....Μπορει να γινει ή χρειαζεται καποια εφαρμογη...??

Edited by keeperas
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ....

φίλε στον υπολογιστή της δουλειας έχω Usb Bluetooth της πλάκας, κανονικά συνδέεται και μεταφέρει μια χαρά.

κοίταξε τους drivers του Bluetooth στο Pc, έβαλα τους δικούς του και όχι αυτούς που κατεβάζουν τα win

Πως τα μεταφέρει με send απο το κινητό και στην συνέχεια λήψη απο το σταθερό? γιατι αν ειναι ετσι αστο βαζω και το καλωδιο.

Στο κινητό στο blue tooth έχεις ενεργοποιημένο το ορατό ;

Πως τα μεταφέρει με send απο το κινητό και στην συνέχεια λήψη απο το σταθερό? γιατι αν ειναι ετσι αστο βαζω και το καλωδιο.

δηλαδη εσυ θες το κινητο να το συνδεεις στο πσ και να στελνει απο μονο του αυτα που θες εσυ!!!! αμα το βρεις πες μου και μενα.

Θα σου έλεγα να το βγάζεις φωτογραφία όταν είναι ξύπνιος:p αλλά υπάρχει και άλλη λύση, βάλε το κινητό σε αθόρυβη λειτουργία πρώτα και μετά βγάλε τη φωτογραφία:)

Το έκανα από πριν αυτό αλλά δε δούλεψε. Τόσο σε φωτογραφία όσο και σε βίντεο κάνει ένα δυνατό μάλιστα θόρυβο :(.

Φιλε μου καλησπερα.

Εκτος απο την λυση που σου ειπαν τα παιδια, μπορεις αυτο που θες να το πετυχεις ακολουθωντας την διαδρομη εφαρμογες->ρυθμισεις->ηχος->ενταση->και μηδενιζεις τελειως την μπαρα συστημα....:)

Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να παρακαμψουμε το πληκτρο αφης οταν τραβαμε φωτογραφια....Μπορει να γινει ή χρειαζεται καποια εφαρμογη...??

Ευχαριστώ πρώτα απ'όλα για τις ιδέες σας.

Μόλις έλεγξα στο κινητό ότι η μπάρα "Σύστημα" είναι μηδενισμένη σε ένταση :blink: και το πρόβλημα παραμένει. Να επισημάνω ότι παλιά που είχα την έκδοση 2.3.4 καθώς και μετά που έβαλα την 4.0.3 δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Τώρα που γύρισα πίσω σε 2.3.5 εμφανίστηκε το πρόβλημα.

Μήπως υπάρχει σχετική εφαρμογή που το κάνει αυτό;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Ευχαριστώ πρώτα απ'όλα για τις ιδέες σας.

Μόλις έλεγξα στο κινητό ότι η μπάρα "Σύστημα" είναι μηδενισμένη σε ένταση :blink: και το πρόβλημα παραμένει. Να επισημάνω ότι παλιά που είχα την έκδοση 2.3.4 καθώς και μετά που έβαλα την 4.0.3 δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Τώρα που γύρισα πίσω σε 2.3.5 εμφανίστηκε το πρόβλημα.

Μήπως υπάρχει σχετική εφαρμογή που το κάνει αυτό;

Εαν εισαι root μπορεις να δοκιμασεις αυτο http://lazytechie.wordpress.com/2011/12/06/how-to-mute-the-camera-shutter-sound-on-samsung-galaxy-s2/

Υπάρχει και αυτο Uva Silent Widget Camera Free https://play.google.com/store/apps/details?id=Cam.SILENT&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIkNhbS5TSUxFTlQiXQ..

δοκίμασε να δεις !!!

Samsung galaxy s21+

Παιδια , το αγορασα σημερα μεταχειρισμενο. Οταν ανοιγει βγαζει ενα ερωτηματικο με κιτρινο κατω απο τα γραμματα Galaxy sII ..Ειναι ροοτ και ο πρωην κατοχος μο ειπε οτι ειναι απ αυτο?Ετσι ειναι ή εχει κατι αλλο?

Παιδια , το αγορασα σημερα μεταχειρισμενο. Οταν ανοιγει βγαζει ενα ερωτηματικο με κιτρινο κατω απο τα γραμματα Galaxy sII ..Ειναι ροοτ και ο πρωην κατοχος μο ειπε οτι ειναι απ αυτο?Ετσι ειναι ή εχει κατι αλλο?

Ναι, γι αυτό το εμφανίζει αυτό το τρίγωνο με το ερωτηματικό...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Ναι, γι αυτό το εμφανίζει αυτό το τρίγωνο με το ερωτηματικό...

Ωραια ευχαριστω. Να σου πω λιγο..Φοραει εκδοση 4.0.3 με εκδοση φασματος I9100XXLPS.. Kernel 3.0.15 .Χρειαζεται καποιο Update?

Edit: Εχω ενα προβλημα .. Μου εμφανιζει στη μπαρα οτι εχω αναβαθμιση.Πως φευγει αυτο? :)

Edited by dimitrissa

καλησπερα φιλοι.εχω ενα samsung g2[GT-I9100]εχει ερθει απο ΓΑΛΛΙΑ.αραγε μπορει να αναβαθμηστει σε ICS 4 στην ελληνικη της version?επισημα η samsung hellas μου απαντησε οτι θα παρει την Γαλλικη version.μηπως καποιος φιλος μπορει να με βοηθησει αραγε.δεν εχω εμπειρια απο τεοια αναβαθμηση.ευχαριστω εκ των προτερων.

καλησπερα φιλοι.εχω ενα samsung g2[GT-I9100]εχει ερθει απο ΓΑΛΛΙΑ.αραγε μπορει να αναβαθμηστει σε ICS 4 στην ελληνικη της version?επισημα η samsung hellas μου απαντησε οτι θα παρει την Γαλλικη version.μηπως καποιος φιλος μπορει να με βοηθησει αραγε.δεν εχω εμπειρια απο τεοια αναβαθμηση.ευχαριστω εκ των προτερων.

Αν κρινω απο το δικο μου που ειναι Ελβετικο (οχι τυρι:p) ΔΕΝ μπορει να παρει επισημα την Ελληνικη... Μονο την Γαλλικη (δεν ξερω αν εχει βγει)... Τσεκαρε το με το Kies...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα φιλοι.εχω ενα samsung g2[GT-I9100]εχει ερθει απο ΓΑΛΛΙΑ.αραγε μπορει να αναβαθμηστει σε ICS 4 στην ελληνικη της version?επισημα η samsung hellas μου απαντησε οτι θα παρει την Γαλλικη version.μηπως καποιος φιλος πορει να με βοηθησει αραγε.δεν εχω εμπειρια απο τεοια αναβαθμηση.ευχαριστω εκ των προτερων.

Διάβασε εδω για αλλαγή firmware http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851

Αν δεν θες να βάλεις το Γαλλικό τοτε περασε το επίσημο ελληνικό LP7 με odin

Να ξέρεις οτι για να ισχύσει η εγγύηση σου αν χρειαστείς service πρεπει να ξαναβάλεις Γαλλικο firmware

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)