lepes Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 @colossus_r εσύ φταις που ξανακύλησα στο βούρκο με τις Rom :D @telnet05 σε ποιο σημείο ακριβώς στο βγάζει αυτο το μνμ ? Δοκίμασε οτι το καλώδιο δίνει ρευμα (ενω το έχεις ανοιχτο το κινητο αμα το συνδέσεις στο pc θα πρέπει να φορτίζει.) Με Card reader ή usb δοκιμάζεις ? Γράψε πιο αναλυτικά τι κάνεις ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) @colossus_r εσύ φταις που ξανακύλησα στο βούρκο με τις Rom :D @telnet05 σε ποιο σημείο ακριβώς στο βγάζει αυτο το μνμ ? Δοκίμασε οτι το καλώδιο δίνει ρευμα (ενω το έχεις ανοιχτο το κινητο αμα το συνδέσεις στο pc θα πρέπει να φορτίζει.) Με Card reader ή usb δοκιμάζεις ? Γράψε πιο αναλυτικά τι κάνεις ;) Λοίπον, το εμφανίζει στο σημείο που πατάω το Volume-Up και το κουμπί της φώτο και το βάζω στο ρευμα. Το κινητό φορτίζη απο το καλώδιο το δοκίμασα και αλλού. Δοκίμασα και με Card reader και με usb φορμαρισμένα σε FAT32. Επίσης δοκίμασα και με την Γερμανική και με την Ελληνική ROM. Την ROM την ονομασα SPARIMG και την έβαλα. Μήπως θέλει και τίποτα άλλο;;; Edited March 30, 2012 by telnet05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ !!! volume down kai φωτο !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 ΠΡΟΣΟΧΗ !!! volume down kai φωτο !!! Ναί σόρρυ μπερδεύτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Βρήκα αυτο ειναι νεο αλλα πιστεύω έχει μέλλον για εμας με τα γερμανικα τροφι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24161003#post24161003 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 την οθονη στη βγαζει με το που πατας τα κουμπια ? δεν έχεις καθολου τη τρικολορ που λεει το boot ? και στο αρχειο θα πρεπει να εχεις και την ιδια καταληξη που έχει ρομ .nbh γραψε τα στοιχεια του κινητου μια τη Update του εχεις κανει ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Nαί την οθόνη την βγάζει όταν πατάω τα κουμπιά και μετά τίποτα άλλο. Έχω και την κατάληξη όπως την έχει η ρομ. Το κινητό είναι: HTC 7 TROPHY OS version: 7.10.7720.68 Firmware revision number: 2250.21.40600.168 Hardware revision number: 0003 Radio software version: 5.69.09.05a.22.50.50.21U Radio hardware version: A.102.0.D4 Bootloader version: 4.6.2250.0(129185) Chip SOC version: 2.2.5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Χαιρετω το φορουμ..... εχω μια απορια, εχω το HD7 με περασμενη μια Touch-it ρομ. τα στοιχεια ειναι OS VERSION : 7.10.7720.68 firmware revision number: 2250.21.51004.401 hardware revision number: 0002 radio software version : 5.71.09.02a_22.51.50.21U Radio hardware versuion: A.102.0.D4 bootloader version: 1.69.2250.0 Chip SOC version: 2.2.5.0 εγω θελω να περασω αυτην την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1359148 η ερωτηση μου ειναι, γινεται? η θα μπρικαρει το ''θηριακι'' μου ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Χαιρετω το φορουμ..... εχω μια απορια, εχω το HD7 με περασμενη μια Touch-it ρομ. τα στοιχεια ειναι OS VERSION : 7.10.7720.68 firmware revision number: 2250.21.51004.401 hardware revision number: 0002 radio software version : 5.71.09.02a_22.51.50.21U Radio hardware versuion: A.102.0.D4 bootloader version: 1.69.2250.0 Chip SOC version: 2.2.5.0 εγω θελω να περασω αυτην την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1359148 η ερωτηση μου ειναι, γινεται? η θα μπρικαρει το ''θηριακι'' μου ? ευχαριστω. Αφου εχεις βαλει custom rom προχωρας κανονικα ... ακολουθεις κατα γραμμα τον οδηγο της 1ης σελιδας Την ΡΟΜ δεν την ξερω ..θα σου ελεγα να πας σε dynamic που ειναι δοκιμασμενη !!! Οι ΡΟΜ με τα περιεργα θεματα ειναι αρκετα ασταθεις !!! Edited March 30, 2012 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) και ποια ειναι η καλυτερη οσον αφορα την αυτονομια ? επισης εμενα το spl ειναι 1.69.2250, πρεπει να βαλω πρωτα την official 7004 και μετα να περασω το RSPL και μετα την custom. ή απλα περναω με την μια RSPL και στα καπακια την custom ? Edited March 31, 2012 by Roccat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Nαί την οθόνη την βγάζει όταν πατάω τα κουμπιά και μετά τίποτα άλλο. Έχω και την κατάληξη όπως την έχει η ρομ. Το κινητό είναι: HTC 7 TROPHY OS version: 7.10.7720.68 Firmware revision number: 2250.21.40600.168 Hardware revision number: 0003 Radio software version: 5.69.09.05a.22.50.50.21U Radio hardware version: A.102.0.D4 Bootloader version: 4.6.2250.0(129185) Chip SOC version: 2.2.5.0 Τελικά δούλεψε. Δεν ξέρω πώς αλλά όλα ΟΚ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makoulis10 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) καλησπέρα φίλε μου, εγώ εχω το htc trophy 7 με bootloader 5.12.2250 βρηκα αυτο το site http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196183 που λεει οτι κανει downgrade τα 5.1χ.2250. ισχυει αυτο? ξερεις? αν το δοκιμασω υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα το τηλεφωνο μου? Edited April 8, 2012 by makoulis10 λαθος URL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anmar Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 καλησπέρα φίλε μου, εγώ εχω το htc trophy 7 με bootloader 5.12.2250 βρηκα αυτο το site http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196183 που λεει οτι κανει downgrade τα 5.1χ.2250. ισχυει αυτο? ξερεις? αν το δοκιμασω υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα το τηλεφωνο μου? Eμένα σε HD7 , με 5.11 δούλεψε μιά χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 καλησπέρα φίλε μου, εγώ εχω το htc trophy 7 με bootloader 5.12.2250 βρηκα αυτο το site http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1196183 που λεει οτι κανει downgrade τα 5.1χ.2250. ισχυει αυτο? ξερεις? αν το δοκιμασω υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα το τηλεφωνο μου? δουλευει αυτος ο οδηγος για htc trophy με 5.10.2250? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 δουλευει αυτος ο οδηγος για htc trophy με 5.10.2250? Aν σου δουλεψει ναι ..Δεν δουλευει ομως σε ολους ... Διαβασε στο πρωτο ποστ την ενημερωση που εχω κανει τον Μαρτιο για το θεμα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Aν σου δουλεψει ναι ..Δεν δουλευει ομως σε ολους ... Διαβασε στο πρωτο ποστ την ενημερωση που εχω κανει τον Μαρτιο για το θεμα το ειδα..αν δοκιμασω τον οδηγο πετυχει-δεν πετυχει υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 το ειδα..αν δοκιμασω τον οδηγο πετυχει-δεν πετυχει υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα η συσκευη? Οχι θα σε σταματησει πριν συνεχισεις ....Οπως και να εχει με πολυ προσοχη !!! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtek Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Δυστυχως τα πράγματα ειναι δυσκολα .. Το SPL 5.11.2250 σημαινει οτι εβαλες και την τελευταια αναβαθμιση της HTC που κλειδωνει το slp... Προσπάθησε μηπως σε αφησεις να βαλεις μια ρομ πριν το mango ...και μετα να κανεις αναβαθμισεις μεχρι την 7720 ΜΟΝΟ .... Μετα ξαναβαλε την 7008 και μετα μπορεις να βαλεις custom ... Aν περασεις απο δω (σε καποια γινεται σε καποια οχι ) μετα τα πραγματα ειναι ευκολα Στο πρωτο ποστ εχω οδηγιες Διαβασε και ΕΔΩ Και εδω εχει τις ΡΟΜ του HD7 Εσy θελεις την Europe (401) Τελικά απο το Link που μου έδωσες (ansar) το τηλέφωνο ξεκλείδωσε και ας είχα spl 5.11 Η τρίχρωμη οθόνη τώρα είναι SPL 1.69.2250 Το ΛΣ είναι 7.10.8107.79 με custom rom. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Καλησπέρα Ακολούθησα την διαδικασία για να επαναφέρω το hd7 που έχω σε κατάσταση προ mango χρησιμοποιώντας την ΡΟΜ από τον Ansar και η οποία τελικά εγκαταστάθηκε κανονικά.τώρα στην τρίχρωμη οθόνη φαίνονται τα εξής: PD29100 MFG SS-BC (4K) SPL-1.57.2250.0(113571) MicroP(LED) 0x07 TOUCH S1(v1.8,#1624) Το πρόβλημα είναι ότι προσπαθώντας να εγκαταστήσω το RSPL/HSPL ενώ η διαδικασία ξεκινάει κανονικά,αναγνωρίζει το τηλέφωνο και προσπαθώντας να εγκαταστήσω την σωστή version πχ.1.69.2250 μου εμαφανίζεται στο τέλος το μήνυμα ότι η διαδικασία έγινε κανονικά και ότι θα πρέπει το τηλέφωνο να επανεκκινήσει και να έχει εγκατασταθεί το RSPL, κάτι που όμως δεν γίνεται και το τηλέφωνο παραμένει στην τρίχρωμη οθόνη. Επανέλαβα την διαδικασία από την αρχή χωρίς αποτελέσμα. Μπορεί παρακαλώ να μου πείτε τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 dark_dls εσυ που είσαι στην 5.10 την δοκίμασες την διαδικασία που ανέβασες.Άμα την δοκίμασες και πέτυχε πες μας αν συνάντησες κάπου πρόβλημα και αν κατάφερες να περάσεις κάποια άλλη ρομ(πχ dynamics) Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 dark_dls εσυ που είσαι στην 5.10 την δοκίμασες την διαδικασία που ανέβασες.Άμα την δοκίμασες και πέτυχε πες μας αν συνάντησες κάπου πρόβλημα και αν κατάφερες να περάσεις κάποια άλλη ρομ(πχ dynamics) δεν το δοκιμασα τελικα..ειναι του αδελφου μου το κινητο και εφυγε τωρα(φοιτητης) αν θες να περιμενεις μεχρι το καλοκαιρι που θα ξαναρθει και θα το δοκιμασω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orphaeus Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Παρακαλώ βοηθήστε, αν ξέρετε. Προσπαθώντας σήμερα να βάλω μια άλλη ROM (είχα την DFT v3) χρησιμοποιώντας το ROMUpdateUtility και ενώ η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά, κάποια στιγμή κόλλησε στο 9% με μήνυμα λάθους ERROR 226 WRITE ERROR. Κλείνοντας το κινητό για να ξανακάνω τη διαδικασία από την αρχή, δεν ξαναδούλεψε. Προσπάθησα τα πάντα, ότι συνδιασμούς πλήκτρων βρήκα στο internet, αλλά τίποτα. Ακόμη κι οταν το συνδέω σε πρίζα (για φόρτιση υποτίθεται) δεν ανταποκρίνεται (δεν ανάβει το φωτάκι φόρτισης). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω; Είμαι σίγουρος (σχεδόν) πως δεν είναι hardware failure. Παράθεση Η "κινητή" ιστορία μου: Motorola T180, Nokia 3310, Nokia 3650, Motorola V3, Samsung D900, iPhone 3G, HTC 7 Trophy, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 1520, Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Παρακαλώ βοηθήστε, αν ξέρετε. Προσπαθώντας σήμερα να βάλω μια άλλη ROM (είχα την DFT v3) χρησιμοποιώντας το ROMUpdateUtility και ενώ η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά, κάποια στιγμή κόλλησε στο 9% με μήνυμα λάθους ERROR 226 WRITE ERROR. Κλείνοντας το κινητό για να ξανακάνω τη διαδικασία από την αρχή, δεν ξαναδούλεψε. Προσπάθησα τα πάντα, ότι συνδιασμούς πλήκτρων βρήκα στο internet, αλλά τίποτα. Ακόμη κι οταν το συνδέω σε πρίζα (για φόρτιση υποτίθεται) δεν ανταποκρίνεται (δεν ανάβει το φωτάκι φόρτισης). Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω; Είμαι σίγουρος (σχεδόν) πως δεν είναι hardware failure. Αν δεν μπει μεσα δεν δειχνει φορτιση (λαμπακια) ..Και σε καποιες συσκευες δεν φορτιζει κιολας .. Να υποθεσω οτι εμεινες απο μπαταρια και σταματησε ??? Τωρα πρπει να το αφησεις να δεις αν φορτισει (και ας μην δειχνει) !!! Αλλιως πρπει να φορτισεις καπου την μπαταρια και να ξαναπροσπαθησεις .. Τι συσκευη εχεις ??? Να υποθεσω οτι εκανες παλι ολη τη διαδικασια για το SPL ετσι ??? Δεν πηγες κατευθειαν ΡΟΜ ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orphaeus Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Αν δεν μπει μεσα δεν δειχνει φορτιση (λαμπακια) ..Και σε καποιες συσκευες δεν φορτιζει κιολας .. Να υποθεσω οτι εμεινες απο μπαταρια και σταματησε ??? όχι, ήταν πλήρως φορτισμένο Τωρα πρπει να το αφησεις να δεις αν φορτισει (και ας μην δειχνει) !!! Αλλιως πρπει να φορτισεις καπου την μπαταρια και να ξαναπροσπαθησεις .. Τι συσκευη εχεις ??? HTC 7 Trophy Να υποθεσω οτι εκανες παλι ολη τη διαδικασια για το SPL ετσι ??? επειδή είχα βάλει ήδη την custom rom DFT v3 δεν έδωσα σημασία στο SPL Δεν πηγες κατευθειαν ΡΟΜ ?Μμμμ... πρέπει να πήγα κατευθείαν. Είχα κάνει τόσες φορές το ίδιο πράγμα που δεν το σκέφτηκα πως μπορεί να ξέχασα κάποιο βήμα. Πάντως η συσκευή μου έκανε συχνά επανεκκινήσεις, ειδικά όταν δούλευα το GPS, γι'΄αυτό αποφάσισα να αλλάξω ROM, αλλά μπορεί να φταίει και η μπαταρία (του είχα πάρει μια με περισσότερη χωρητικότητα) που μπορεί λόγω ζέστης να μην άντεχε. Του έβαλα πάλι την original μπαταρία και δοκίμασα ότι συνδιασμούς πλήκτρων ήξερα για να το επαναφέρω αλλά τιποτα. Τελικά απελπίστηκα και το παράτησα χωρίς μπαταρία. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Παράθεση Η "κινητή" ιστορία μου: Motorola T180, Nokia 3310, Nokia 3650, Motorola V3, Samsung D900, iPhone 3G, HTC 7 Trophy, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 1520, Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Πάντως η συσκευή μου έκανε συχνά επανεκκινήσεις, ειδικά όταν δούλευα το GPS, γι'΄αυτό αποφάσισα να αλλάξω ROM, αλλά μπορεί να φταίει και η μπαταρία (του είχα πάρει μια με περισσότερη χωρητικότητα) που μπορεί λόγω ζέστης να μην άντεχε. Του έβαλα πάλι την original μπαταρία και δοκίμασα ότι συνδιασμούς πλήκτρων ήξερα για να το επαναφέρω αλλά τιποτα. Τελικά απελπίστηκα και το παράτησα χωρίς μπαταρία. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Πρεπει να φορτισεις καπου την μπαταρια και να ξαναπροσπαθησεις .. 1. Spl και μετα ΡΟΜ ... Νομιζω οτι ετσι θα λυθει !! Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orphaeus Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Πρεπει να φορτισεις καπου την μπαταρια και να ξαναπροσπαθησεις .. 1. Spl και μετα ΡΟΜ ... Νομιζω οτι ετσι θα λυθει !! Αν δεν ανοίξει (να μπει σε recovery mode ή κάτι παρόμοιο), πως να του βάλω τη ROM; Θα δοκιμάσω να φορτίσω την original μπαταρία και θα ξαναδοκιμάσω... αλλά όπως σου είχα πει, η άλλη μπαταρία ήταν πλήρως φορτισμένη όταν αρχισα τη διαδικασία. Ελπίζω να γίνει κάτι. Παράθεση Η "κινητή" ιστορία μου: Motorola T180, Nokia 3310, Nokia 3650, Motorola V3, Samsung D900, iPhone 3G, HTC 7 Trophy, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 1520, Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts