Jump to content

Οδηγός εγκατάστασης Custom ROM Final Mango 7720.68 - Ελληνικά

colossus_r
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω αυτήν κοιτούσα τώρα, αλλά δεν ξέρω. Βλέπω ότι υπάρχουν αρνητικά σχόλια, χωρίς να μπορώ να καταλάβω και πολλά, διότι η μετάφραση από τα κινέζικα βγαίνει χάλια. Άμα την περάσεις, πες μας την γνώμη σου.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

• Απαντήσεις 463
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια γεια και συγνωμη αν δεν βρισκομαι στο σωστο μερος για να ποσταρω τη ερωτηση μου.πηγα να κανω νεο θεμα,αλλα με τις γνωσεις που ειχα δεν μου δινοταν το δικαιωμα.κανω την προσπαθεια και αν δει κανεις και θελει μου δινει τα φωτα του. λοιπον προσφατα μου επεσε στα χερια ενα htc touch hd t8282.ξερει κανεις να μου πει ακριβεις οδηγιες φλασαρισμστος νεας rom?υποψιν οτι τωρα τρεχει την μαμα 6,1,δεν εχω ξαναφλασαρει rom,στο συγκεκριμενο τηλ.αν κανεις θελει θα ηθελα και ενα καλυτερο radio γιατι αυτο που εχει....Επισης αν εχετε να προτεινετε μια καλη 6,5 με μανιλα...δεκτον!αυτα τα λιγα,και ευχαριστω εκ των προτερων!!!

παιδια γεια και συγνωμη αν δεν βρισκομαι στο σωστο μερος για να ποσταρω τη ερωτηση μου.πηγα να κανω νεο θεμα,αλλα με τις γνωσεις που ειχα δεν μου δινοταν το δικαιωμα.κανω την προσπαθεια και αν δει κανεις και θελει μου δινει τα φωτα του. λοιπον προσφατα μου επεσε στα χερια ενα htc touch hd t8282.ξερει κανεις να μου πει ακριβεις οδηγιες φλασαρισμστος νεας rom?υποψιν οτι τωρα τρεχει την μαμα 6,1,δεν εχω ξαναφλασαρει rom,στο συγκεκριμενο τηλ.αν κανεις θελει θα ηθελα και ενα καλυτερο radio γιατι αυτο που εχει....Επισης αν εχετε να προτεινετε μια καλη 6,5 με μανιλα...δεκτον!αυτα τα λιγα,και ευχαριστω εκ των προτερων!!!

http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=190

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=451

Εχουν οτι χρειάζεσαι, περισσότερα δεν ξέρω γιατί ποτέ δεν άλλαξα rom στο δικό μου hd

και εδώ έπρεπε να κάνεις την ερώτηση σου http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=83

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και γω αυτήν κοιτούσα τώρα, αλλά δεν ξέρω. Βλέπω ότι υπάρχουν αρνητικά σχόλια, χωρίς να μπορώ να καταλάβω και πολλά, διότι η μετάφραση από τα κινέζικα βγαίνει χάλια. Άμα την περάσεις, πες μας την γνώμη σου.

english chinese mandarine? ελληνικά δεν βλέπω, τώρα την πέρασα, νεότερα αύριο

Λοιπόν όλα καλά μέχρι στιγμής, δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα εκτός του οτι δεν έχει ελληνικά, αν και αυτό φαντάζομαι θα διορθώνεται με κάποια αλλαγή στο μητρώο. Εχει file explorer αλλά και registry editor, αλλά το καλύτερο είναι full ξεκλείδωτη με οτι αυτο συνεπάγεται, όποιος δεν ενδιαφέρεται γιαυτά ας μείνει με τη rom που είναι.

Edited by mustanggre
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγήκε και η έκδοση με τα ελληνικά. Μπορεί πλέον ο Colossus να βάλει και αυτά τα λινκ στην αρχική σελίδα, και θα πρότεινα (αν γίνεται) να αλλάξει ο τίτλος και να αναφέρεται γενικά στις Custom ROM και όχι μόνο στις Mango. Πλέον υπάρχει πλήρης κάλυψη από το 7720 έως το 8107, ενώ ό οδηγός συνέχεια θα εμπλουτίζεται με ROM κάθε φορά που βγαίνει και μία νέα έκδοση των WP7.

Την ROM την πέρασα το πρωί, δεν έχω παρατηρήσει κάτι το αρνητικό για την ώρα, όλα ωραία, όλα καλά, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πληκτρολόγιο δεν εξαφανίζεται. Νιώθω ότι έχω καινούριο κινητό. Τα λινκ:

DFT ROM V4 για Trophy

DFT ROM V4 για HD7

DFT ROM V4 για Mozart

Υ.Γ.1: Θα χρειαστείτε Google Translate για να δείτε τα site, διότι είναι στα κινέζικα.

Υ.Γ.2: Μην ψαρώνεται με τα Spark και Schubert, είναι τα ονόματα με τα οποία κυλοφορούν σε άλλες αγορές. Είναι τα Trophy και HD7 για μας.

Edited by stewe

Βγήκε και η έκδοση με τα ελληνικά.

.

Τι στοιχεία έχεις στις πληροφορίες τηλεφώνου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι η 7.10.8107.79.

Θες και τα άλλα να σου γράψω; Δεν θυμάμαι ποια είναι τα σημαντικά

Είναι η 7.10.8107.79.

Θες και τα άλλα να σου γράψω; Δεν θυμάμαι ποια είναι τα σημαντικά

Ναι τ άλλα μ ενδιαφέρουν βασικά γιατι και εγώ την 8107 έχω αλλα την κινέζικη DFT, λέω να περάσω rspl και να φορτώσω την ελληνική

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr
[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανα screenshot με τα θέματα της νέας rom;

Το νέο update, όχι ως dft v4, αλλά ως firmware 8107 τι διαφορές έχει; Το είχα δει κάπου αλλά δεν το βρίσκω τώρα.

Edit: Τα είδα, είναι όλα fixes, κυρίως για το πληκτρολόγιο, που για κάποιο λόγο ενώ μου το έκανε στην αρχή σχετικά συχνά, σταμάτησε να το κάνει.

H 8107 διορθώνει βασικά το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο που εξαφανίζεται όταν γράφεις. Σύν κανα-δυο άλλα μικρά πραγματάκια που δεν τα θυμάμαι, αλλα ούτε τα είχε προσέξει κανείς.

Η DFT V4 με τα ελληνικά (+ άλλες 21 γλώσσες) δεν έχει διαφορετικά χρώματα για να αλλάζεις το backround. Μόνο τα άσπρο/μαύρο. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα στάνταρ χρώματα εμφάνισης είναι λίγο διαφορετικά από τα κανονικά. Για παράδειγμα έχει πιο σωστό "κόκκινο" σε σχέση με το ξεθωριασμένο που έχει η εργοστασιακή έκδοση. Η DFT που έχει μόνο αγγλικά/κινέζινα, έχει και επιλογή διαφορετικού φόντου. Δεν μπορώ να βρω εικόνες, αλλά στο λέω γιατί την έβαλα να την δοκιμάσω.

Το καλό με αυτή την έκδοση (σε σχέση με την Touh It) είναι ότι όταν βάζεις ένα custom χρώμα πειράζοντας την Registry, οι 3rd parties εφαρμογές δεν βγάζουν αυτό το σιχαμερό σιέλ, αλλά κανονικά το χρώμα που έχεις επιλέξει.

Γενικότερα σε λίγες μέρες θα ανεβάσω οδηγό (αν όλα πάνε καλά) με το πως να αλλάζεις όλα τα χρώματα σε όλο το λειτουργικό. Και να σου πω την αλήθεια, τα θέματα της DFT δεν μου άρεσαν.

Ωραίος.

Και αν και ξεφεύγουμε λίγο, δες και εδώ σχετικά με τα χρώματα:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\Accents\[accent number]] # The various accent colors
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\BaseThemeColor] # The background color
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\ChromeColor] # The color of context menus, etc
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\ContrastColor] # The color opposite, e.g. for white text
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\KeyPadBackground] # Keyboard background color
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\ListPickerBackground] # Self explanatory
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\ListPickerBackgroundPressed] # ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\PageBackgroundColor] # Silverlight background color
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\ProgressBarBackground] # Self explanatory
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\ProgressBarDisabledBackground] # Self explanatory
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\SysTrayBackgroundColor] # Background color of the top bar (with time, carrier icons, etc)
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\TextHighContrast] # ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\TextNeutralColor] # ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\TextNeutralColor20] # ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\TextNeutralColor30] # ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\TextNeutralColor60] # ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\TextNeutralColor75] # ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\TextNeutralColor80] # ?
[HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Themes\[0 or 1]\TransparentBackgroundColor] # The color displayed when the screen dims for a popup, e.g. when the Speech popup is opened

Βγήκε και η έκδοση με τα ελληνικά. Μπορεί πλέον ο Colossus να βάλει και αυτά τα λινκ στην αρχική σελίδα, και θα πρότεινα (αν γίνεται) να αλλάξει ο τίτλος και να αναφέρεται γενικά στις Custom ROM και όχι μόνο στις Mango. Πλέον υπάρχει πλήρης κάλυψη από το 7720 έως το 8107, ενώ ό οδηγός συνέχεια θα εμπλουτίζεται με ROM κάθε φορά που βγαίνει και μία νέα έκδοση των WP7.

Την ROM την πέρασα το πρωί, δεν έχω παρατηρήσει κάτι το αρνητικό για την ώρα, όλα ωραία, όλα καλά, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το πληκτρολόγιο δεν εξαφανίζεται. Νιώθω ότι έχω καινούριο κινητό. Τα λινκ:

DFT ROM V4 για Trophy

DFT ROM V4 για HD7

DFT ROM V4 για Mozart

Υ.Γ.1: Θα χρειαστείτε Google Translate για να δείτε τα site, διότι είναι στα κινέζικα.

Υ.Γ.2: Μην ψαρώνεται με τα Spark και Schubert, είναι τα ονόματα με τα οποία κυλοφορούν σε άλλες αγορές. Είναι τα Trophy και HD7 για μας.

Τρέχω το romupdateutility.exe αλλά δεν κάνει τίποτα τρέχω το αντίστοιχο της κινεζοαγγλικής και ανοίγει παράθυρο επικοινωνίας, έχεις καμιά ιδέα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντέγραψα το ROMUpdateUtility.exe και το RUUResource.dll από την κινέζικη και δούλεψε. Παίζει το exe να μην χρειάζεται καν, διότι αν ανοίξεις και τις δύο ROM, στην "ελληνική" λείπει το dll.

Αντέγραψα το ROMUpdateUtility.exe και το RUUResource.dll από την κινέζικη και δούλεψε. Παίζει το exe να μην χρειάζεται καν, διότι αν ανοίξεις και τις δύο ROM, στην "ελληνική" λείπει το dll.

Ναι ρε stewe και εγω το είδα οτι λείπει το ddl απο την ελληνική όπως και ένα άλλο αρχείο και σκεφτόμουν να κάνω αλχημείες, αλλά αλλοι πως την περνάνε και εσύ μάλιστα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό σου λέω. Κάνε αλχημείες. Αντέγραψε από την κινέζικη στην ελληνική ότι λείπει (δε θυμόμουν ότι λείπει και άλλο αρχείο) και αντικατέστησε και το exe και θα σου τρέξει. Έτσι και αλλιώς αν δεν κάνω λάθος όλα τα αρχεία είναι ίδια. Μόνο το το FINAL.nbh αλλάζει το οποίο είναι η ROM.

Το δοκίμασες και δεν παίζει ούτε έτσι; Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα με σένα στην αρχή και αναγκάστηκα να κάνω τις "αλχημείες".

Αυτό σου λέω. Κάνε αλχημείες. Αντέγραψε από την κινέζικη στην ελληνική ότι λείπει (δε θυμόμουν ότι λείπει και άλλο αρχείο) και αντικατέστησε και το exe και θα σου τρέξει. Έτσι και αλλιώς αν δεν κάνω λάθος όλα τα αρχεία είναι ίδια. Μόνο το το FINAL.nbh αλλάζει το οποίο είναι η ROM.

Το δοκίμασες και δεν παίζει ούτε έτσι; Και γω το ίδιο πρόβλημα είχα με σένα στην αρχή και αναγκάστηκα να κάνω τις "αλχημείες".

οχι δεν το αντικατέστησα ακόμα γιατί βλέπω τον ολυμπιακό, ευχαριστώ πάντως

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι δεν το αντικατέστησα ακόμα γιατί βλέπω τον ολυμπιακό, ευχαριστώ πάντως

Μην γράφεις για ομάδες σε παρακαλώ...........................:ninja:

DFT ROM V4 για Trophy

DFT ROM V4 για HD7

DFT ROM V4 για Mozart

Σε ευχαριστώ, Άκη ....Εκανα την ενημερωση στο πρωτο ποστ ...

Μια συμβουλη για ολους ....Αυτη η ενημερωση δεν εχει τιποτα το συνταρακτικο στις αλλαγες εκτος απο το πληκτρολογιο ...

Αν δεν εχετε αλλο λογο για φλασαρισμα ισως πρεπει να περιμενετε για την επομενη !!!

colossus

Δεν το εννόησα καλώς...δηλαδή από την touch-it, με βάση το SPL που έχει, μπορούμε να πάμε απευθείας σε DFT V4 ή πρέπει να φλασάρουμε πρώτα σε 7004 ή 7008;

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

Δεν το εννόησα καλώς...δηλαδή από την touch-it, με βάση το SPL που έχει, μπορούμε να πάμε απευθείας σε DFT V4 ή πρέπει να φλασάρουμε πρώτα σε 7004 ή 7008;

Δε χρειάζεται. Περνάς ξανά το RSPL και μετά την ROM. Σε 10 λεπτάκια δηλαδή έχεις καθαρίσει.

Αν μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις ROM, ρίξε μια ματιά και εδώ. Είναι προγραμματάκι για να κάνεις backup στα saves παιχνιδιών, στις ρυθμίσεις των εφαρμογών κτλ, έτσι ώστε όταν τα ξαναπεράσεις μετά να μπορείς να τα φέρεις στην μορφή που ήταν χωρίς να χάσεις τίποτα. Αν το δοκιμάσεις, πες μας εντυπώσεις.

Thanx! Δεν ξέρω αν δοκιμάσω να κάνω το backup, θα δω!

προγραμματάκι για να κάνεις backup στα saves παιχνιδιών, στις ρυθμίσεις των εφαρμογών κτλ, έτσι ώστε όταν τα ξαναπεράσεις μετά να μπορείς να τα φέρεις στην μορφή που ήταν χωρίς να χάσεις τίποτα. Αν το δοκιμάσεις, πες μας εντυπώσεις.

Δεν τα κατάφερα, γιατί προφανώς το @%$%^Panda Internet Security δεν το άφησε να τρέξει...Δεν το παίδεψα κιόλας γιατί ούτως ή άλλως ήθελα να "καθαρίσω" το τηλέφωνο από παλιά παιχνίδια κλπ.

Επίσης, το ROMUpdateUtility.exe δεν έτρεχε, και χρησιμοποίησα το unrapper (σόρι αν δεν το λέω σωστά) από την Touch-it βάζοντάς το στον ίδιο φάκελο με το final.nbh. Anyway, τα κατάφερα...Ευχαριστώ και πάλι!

παιδια εκανα μια βλακεια με την registry κ τωρα μου βγαζει κατι βλακειες στο μενου κ δεν με αφηνει να ξανανοιξω την registry λετε αν αλλαξω rom να επανελθουν οι αρχικες ριθμησεις?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ξαναπεράσεις ROM, τότε το κινητό επανέρχεται στην αρχική μορφή. Και γω έχω "σκοτώσει" το κινητό παίζοντας με την Registry και δεν μπούταρε καν. Ξαναπέρνα την ROM και θα στρώσει.