vitriolis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 να κανω μια χαζη ερωτηση, εχω την εκδοση 4, μπορω να περασω την 4.1 χωρις να χρειαστει να κανω full wipe? και απο δευτερα με τον ιδιο τροπο την 5? η θα πρεπει καθε φορα να κανω ''καθαρισμα'' στο κινητο?Περνα την κατευθειαν,εξαλλου ο δημιουργος μας το λεει καθαρα η ROM ειναι NO WIPE.Φλασαρε οσες φορες θες,αλλα καπου καπου καθαρισε-σκουπισε και λιγο το κινητο.Καλο κανει, κακο δεν κανει.Εξαλλου οπως λεει και ο λαος μας <η καθαριοτητα ειναι η μιση αρχοντια>:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 να κανω μια χαζη ερωτηση, εχω την εκδοση 4, μπορω να περασω την 4.1 χωρις να χρειαστει να κανω full wipe? και απο δευτερα με τον ιδιο τροπο την 5? η θα πρεπει καθε φορα να κανω ''καθαρισμα'' στο κινητο? Όχι δεν χρειάζεται να κάμεις full wipe. Μόλις έκανα εγκατάσταση και όλα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Όχι δεν χρειάζεται να κάμεις full wipe. Μόλις έκανα εγκατάσταση και όλα είναι οκ.Παντως εγω την εβαλα κιολας,δουλευει κανονι το κινητο.Απλα Τ Ε Λ Ε Ι Ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Πετάει σου λέω, μην το συζητάς. η KJ2 παει το κινητο σε αλλο επίπεδο πραγματικα!:) ποτε δεν ειδα το κινητο μου πιο γρήγορο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! χαιρομαι απιστευτα που θα δουμε την ομεγκα βασισμένη πανω σε αυτη τη ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Την έβαλα μια χαρά είναι , περιμένω και την v5 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 η KJ2 παει το κινητο σε αλλο επίπεδο πραγματικα!:) ποτε δεν ειδα το κινητο μου πιο γρήγορο ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! χαιρομαι απιστευτα που θα δουμε την ομεγκα βασισμένη πανω σε αυτη τη ρομ... Ποια rom δοκίμασες; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ποια rom δοκίμασες; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk του criskelo και εχω παθει την πλακα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 εχει βγει και KJ3 Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 του criskelo και εχω παθει την πλακα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα δε θελω να γινω και εγω γιωργο(salon) αλλα ρε freddara φαντασου για να επαθες την πλακα σου με την ρομ εκ αργετινης τι θα παθεις οταν δοκιμασεις την νεα, βελτιωμενη στα σημεια και πολλα υποσχομενη OMEGA V5.0 :p και επειδη την εχω ηδη κανα 2ωρο στο κινητο και δεν μπορω να διακρινω καποιο bug (περιεργο!) σας βλεπω ολους/ολες εδω μεσα να φλασαρετε παλι το σ/κ :lol::lol: Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 τωρα δε θελω να γινω και εγω γιωργο(salon) αλλα ρε freddara φαντασου για να επαθες την πλακα σου με την ρομ εκ αργετινης τι θα παθεις οταν δοκιμασεις την νεα, βελτιωμενη στα σημεια και πολλα υποσχομενη OMEGA V5.0 :p και επειδη την εχω ηδη κανα 2ωρο στο κινητο και δεν μπορω να διακρινω καποιο bug (περιεργο!) σας βλεπω ολους/ολες εδω μεσα να φλασαρετε παλι το σ/κ :lol::lol: Πλέον αυτό περιμένουμε, εδώ αφήσαμε παρελάσεις και φλασαραμε ανήμερα στις 28/10. Για ένα απλό σ.κ;Τι να λέει..... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 τωρα δε θελω να γινω και εγω γιωργο(salon) αλλα ρε freddara φαντασου για να επαθες την πλακα σου με την ρομ εκ αργετινης τι θα παθεις οταν δοκιμασεις την νεα, βελτιωμενη στα σημεια και πολλα υποσχομενη OMEGA V5.0 :p και επειδη την εχω ηδη κανα 2ωρο στο κινητο και δεν μπορω να διακρινω καποιο bug (περιεργο!) σας βλεπω ολους/ολες εδω μεσα να φλασαρετε παλι το σ/κ :lol::lol: αδερφε η v5 απο θερμοκρασια και μπαταρια πως τα παει? Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 αδερφε η v5 απο θερμοκρασια και μπαταρια πως τα παει? Sent from my iphone 4 Απο θερμοκρασια μολις την φλασαρα ηταν στους 28 βαθμους, τωρα ειναι στους 25.. Μπαταρια δεν εχω προλαβει να δω καμμια αξιολογη διαφορα στις 2 ωρες που την εχω :p Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Απο θερμοκρασια μολις την φλασαρα ηταν στους 28 βαθμους, τωρα ειναι στους 25.. Μπαταρια δεν εχω προλαβει να δω καμμια αξιολογη διαφορα στις 2 ωρες που την εχω :p το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι η θερμοκρασια γιατι παιζω βαρια παιχνιδια και βλεπω πολυ μπαλα με τον browser... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 του criskelo και εχω παθει την πλακα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εγω που την εχω δοκιμασει δεν ειδα και τοσο μεγαλη διαφορα...ειδικα με την v4.1 που εχω τωρα.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι η θερμοκρασια γιατι παιζω βαρια παιχνιδια και βλεπω πολυ μπαλα με τον browser... Sent from my iphone 4 Φιλε μου παιζω κοντα μιση ωρα τωρα defender και δειχνω 30 βαθμους.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Φιλε μου παιζω κοντα μιση ωρα τωρα defender και δειχνω 30 βαθμους.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! θα εχει και ICE CREAM SANDWICH????? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Φιλε μου παιζω κοντα μιση ωρα τωρα defender και δειχνω 30 βαθμους.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! μια χαρα....να σαι καλα αδερφε... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) Φιλε μου παιζω κοντα μιση ωρα τωρα defender και δειχνω 30 βαθμους.. Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Nικολαααα μου....!!!! Φιλαρακο μου.....!!!!! Τυχερο μου Αγοριιιιιιιι.......!!!!! (Αχ....!!! Eσεις οι "TESTOBETHDES" Kυρια & Κυριοι.... Που μας παιρνετε οτι καλυτερο εχει ο Γιανναρος,πρωτοι απο ολους .....:mad: Και χωρις να περιμενετε τον "frikarismeno server".....!!!!) Δεν τον καλυπτει τον **PARAFRONA MOY**...!!! TA 30' λεπτα 'gaming' του "defender" σου,στους 30' βαθμους σου....!!! Αλλα εσυ δεν θελεις να μου την πιεσεις την "ROM"...!!! Aς την ειχα εγω στα χερια μου...!!! Και θα σου ελεγα εγω πως θα την εκανα να σταζει....... (Με το πιστολακι για τα Μαλια....χα..! χα..! χα..!) Αλλα θα ερθει και αυτο το Σαββατο.... Και θα τα πουμε "ΤΕSTOBETAKHDES" & ΓΛΥΚΟ "BETOULA" {Mια ειναι αυτη η Αγαπητη Κυρια...!!!} Ζαχαρενια....!!! Αν και λογω της Προαγωγης μου....!!!! Σε "SUPPORT MEMBER" ισως καταφερω να γευτω λιγο πιο γρηγορα και εγω το ΝΕΚΤΑΡ....χα..χα...χα..!!!! Αν και το "SUPPORT' δεν φερει τα δικα σας προνομια....!!!!!!! {κατι σαν τον ΜΗΤΣΟ...ΚΗ ενα πραμα...Απλα επιτιμος... Το <ΤΑ> μην το προσθεσει κανεις... θα μου φερει γκαντεμια...} μια χαρα....να σαι καλα αδερφε... Sent from my iphone 4 ***Parafrona μου***.....!!!!!!!! Γιωργαρα μουυυυυ.....!!!!! Ξερω καλα πως αυτο που σε νοιαζει ειναι να μην βλεπεις θερμοκρασιες 44C και πανω.... Που πολλες φορες οταν παιζεις και "on charging" βαρια GAMES,τυπου ASPHALT6 / GALAXY ON FIRE / GANGSTAR κ.τ.λ & WATCH TV Γινονται αμεσως αισθητες,ειδικα στο σημειο γυρω απο τον Φακο της καμερας....:!: Ξερεις και εσυ ομως Γιωργαρα μου...!!!! Οτι αυτο ειναι πολυ δυσκολο να λυθει....:worry: Αυτο δεν θα μπορεσει να λυθει ποτε με μια "ROM & KERNEL",ακομα και αν διναμε την δυνατοτητα στην ιδια την "SAMSUNG" να κανει εκ νεου,εναν καινουργιο σχεδιασμο.....(παντα ομως με την προυποθεση να παιζουμε αυτα τα GAMES + SCREEN ON + ON CHARGING + MANY HOURS). Eδω χρειαζοταν (η ασχεδιαστη μεχρι σημερα) ψυκτρα του....:lol: Αλλα δεν υπαρχει χωρος ουτε για καρφιτσα, ακομα και αν εφτιαχναν κατι τετοιο.....!!!! Αυτο που θα σου πω με σιγουρια καλο μου Καρντασι,ειναι το εξης.... Ναι Γιωργαρα....!!! Το τηλεφωνακι προσπαθησα να το "Καψω" με την Τρελα και την χαζομαρα που με δερνει.....:lol: Αυτο που τελικα εχω συμπαιρανει ειναι....!!!! Η αυξηση της θερμοκρασιας δεν σχετιζεται με καποιο λειτουργικο / σχεδιαστικο προβλημα....!!! {Αφου ισχυει σε ολους = Hard use} Kαι να ξερεις πως καποιοι δεν εχουν παιξει ποτε βαρια "games" επι ωρες.... Οπως και Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΝΙΚΟΛΙΟΣ,μας λεει με Αγαπη και σωστη παρατηρηση.... Οτι με το "defender' σε 30' ειδε 30C .... Aν και εγω μπορω να του πω με τον δικο μου τροπο να δει σε 60' - 60C με αλλο "GAME".... Εχω αποκλεισει και το ενδεχομενο,οτι οι απαιτησεις ορισμενων παιχνιδιων που δεν σχεδιαστηκαν για την συσκευη μας..... Θα μπορουσαν να προκαλεσουν προβλημα....!!!! {Που καπου το διαβασα και αυτο με Απορια.... Οταν στις συσκευες για τις οποιες σχεδιαστικαν,βαρανε εξισου κοκκινα...}. Θα μπορουσα με σιγουρια να σου πω.... Πως η συσκευη αντεχει σε παρατεταμενες υψηλες θερμοκρασιες,αρκετα παραπανω απο αυτες που βλεπεις στους μετρητες σου (45C 49C). (και μιλαμε παντα για την Μπαταρια.... Θα εχεις προσεξει και εσυ,πολυ νωριτερα απο εμενα,πως οι θερμοκρασιες "CPU" δεν σχετιζονται ποτε με την πραγματικοτητα χρησης του....!!! Εκτος και αν εχεις καποια αλλη αποψη.... Σεβαστη και απο εμενα...!!!). Και αν πιστευεις οτι βρηκες μια εφαρμογη που μετραει την θερμοκρασια επεξεργαστη και καλα...!!! Σου λεω πως... Εφτασα την συσκευη να δουλευει σε θερμοκρασια 52C-57C βαθμων σε μεγαλη χρονικη διαρκεια,επηρεαζοντας την απο εξωτερικο παραγοντα.....!!!!! Δεν παρουσιαστηκε κανενα Προβλημα....:!: Πιο πολυ με φοβησε η Μπαταρια,παρα κατι στα Μητρικα της... (που εχω διαβασει και εδω μεσα σε αλλο -thread-,οτι δεν αντεχει στις μεγαλες θερμοκρασιες... Αλλα σιγουρα αντεχει καπως παραπανω απο 60C,που δεν τους φτανει ποτε,με την οποια "ΗARD" χρηση μας η συσκευη...:worry:) Ολοι με μια φωνη θα ελεγαν πως ο επεξεργαστης ειναι αυτος που ζεματαει.... (το ιδιο πιστευα και εγω). Ακομα και απο την συμπεριφορα που παρουσιαζει η συσκευη,με την αυξηση της θερμοκρασια κατακορυφα.... Οταν κολλαει το "firmware" η οταν οι απαιτησεις σοβαρευουν.....(Ανοδο στα κοκκινα). CPU λες με κλειστα τα Ματια....!!! Συνεχιζω να πιστευω,πως αυτο που ζεματαει δεν ειναι ο επεξεργαστης ...!!! Αλλα ενα αλλο τσιπακι που μοιαζει πολυ με αυτον....!!! Αλλα δεν σχετιζεται αμεσα με την λειτουργια του.....!!!! {Ναι... Με τα γραφικα και το παρατεταμενο "SCREEN ON" κατ'επεκταση 'CPU' αλλα δεν ειναι αυτο που ζεματαει.... Θα το ανοιξω,θα το ξεκολλησω και θα το βγαλω φωτογραφια να μας πει καποιος τι ειναι...} {που οταν η μπαταρια μας δειχνει 45 / 49 Bαθμους 'C ..... Aυτο το μαραφετακι αγκιζει τους 60'...} Να μην πω παραπανω και με πειτε υπερβολικο....!!!} Και αν βρει κανενας,καμια εφαρμογη που μετραει την θερμοκρασια του.... Θα του δειχνει απο -2 εως + 60 νιαου..νιαου..CPU TEMP / WIDGET / SENSOR / τρεχα γυρευε.... Και εδω το χερι και η Γλωσσα μου,ειναι ο Καλυτερος μετρητης.... Πες μου ρε Γιωργο εχω δικιο....(????) Γιατι ξερω πως εσυ το παρατηρεις / ψαχνεις το φαινομενο...!!!! Πες μου ρε Αγορινα.....!!!! Μακαρι να βρεθει καποιος σχετικος,να μας διαφωτισει περισσοτερο.... Γιατι με τρωει αυτη η απορια...!!!! Δεν ξερω αν σε βοηθησα ρε Γιωργαρα..!!!! Αλλα παιξε αφοβα για 24 ωρες οποιο παιχνιδι θες...!!! Χωρις να πεσεις κατω απο τους 52C βαθμους (αν τους φτασει ποτε κανεις εδω μεσα.....!!!) Και αν παθει κατι η συσκευη,σου υποσχομαι να σου χαρισω την δικια μου....!!!! (ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ.....!!!!!!!) Αλλα αυτο ισχυει μονο για το φιλαρακι μου τον "parafrona".... **ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ "STOCK KERNEL + CHAINFIRE + JEFREY + SPEEDMODE + NINPHETAMINE + LUZL + RAGEmod....!!!!! OXI ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ...... Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ "VERSION TOY" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ TΙΣ "NORMAL" ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ "VOLTAGE" TOY...(και οχι μονο) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ,ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ "UPDATE" ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ** Σε σχεση με την επερχομενη "NEW v5.0 OMEGA KJ2" και την θερμοκρασια.... Δεν μπορω να γνωριζω ακομα,αν θα ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα....!!!! {Αν ο Δημιουργος δωσει.... Ισως αυριο μιλησω με αριθμους,για το θεμα της θερμοκρασιας και των 'GAMES'}. Αλλα Π.Α.Ο.Κ.Ι. μου.....!!!! Νομιζω πως δεν πρεπει να περιμενουμε καμια θεαματικη βελτιωση σε αυτο το θεμα....(πλεον) Ουτε απο την ιδια την "SAMSUNG".... {Ισως οι Πολικες Περιοχες μας δωσουν καποια λυση....:lol:} Αν και τον ΓΙΑΝΝΑΡΟΟΟΟ τον εχω ΙΚΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΓΙΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!! ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ......!!!!!!!!!! Αλλα Θεος δεν ειναι....!!!! < θερμοκρασια μηδενισε και Τσαφφφφ στο {0} τα Καντρανια....!!! Edited November 11, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Φιλοι μου μια ερωτηση.Υπαρχει καποιος κερνελ που να υποστηριζει voodoo sound οπως στο galaxy s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Παιδια η KJ2 official που δοκιμαζω, ειναι άριστη σε θερμοκρασία αλλα και σε μπαταρία. Ειδικά στην μπαταρία δείχνει καλυτερη και απο την αγαπημένη μου KI3. Σε 2.5 ωρες μέ βαριά συνεχή χρήση χωρις να κλείσει καθόλου η οθόνη έχασε 25%. 12.5% ανά ώρα με downloads, uploads, YouTube και foul browsing μόνο στο iPhone 4 έχω δει. Οπότε φανταζομαι περιμένουμε μια επιτυχημένη omega που θα κάτσει για καιρο με διάφορες εκδοσεις. Τα άσχημα ειναι ότι με μια πρόχειρη ματια δεν βρήκα ακόμα εκδοση JKay delux. Μόνο ένα εικονίδιο για μπαταρία κι αυτο της κακιάς ώρας. Πιθανώς οι cookers να έχουν ήδη στα χέρια τους κάποια beta JKay. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 @gorgiosalon γιωργο φιλε μου καταρχην δε παιζω παιχνιδια οταν το εχω να φορτιζει...για εκεινεις της ωρες εχω το iphone αν θελω να παιξω... δευτερον τα νουμερα που αναφερεις δεν τα εχω δει ποτε στη συσκευη μου :) στην αρχη επιανα ανετα 44 βαθμους μετα απο κανενα 40λεπτο gaming... πλεον παιζω επι μια ωρα και βαλε, asphalt hd,pes 2012,nova 2 και grave defence και η θερμοκρασια δεν ξεπερναει τους 37 βαθμους... βλεπω μπαλα απο το browser και η θερμοκρασια ειναι στους 29-30 βαθμους μονο...ειμαι με cf kernel.. το αγχος μου με τις καινουργιες ρομ δεν ειναι να εχω καλυτερη θερμοκρασια αλλα να μην εχω χειροτερη απο αυτη που εχω τωρα... και το προβλημα με τις υψηλες θερμοκρασιες δεν ειναι μηπως παθει κατι η συσκευη αλλα οταν στις αρχες επιανα τα 44αρια δεν μπορουσα να ακουμπησω την οθονη :lol: πολλες φορες σε συγκεκριμενα παιχνιδια νομιζω οτι το iphone ειναι πιο ζεστο απο το s2 αλλα αυτο μπορει να ειναι κ η ιδεα μου... μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το θεμα της θερμοκρασιας..πλεον δεν με απασχολει καθολου αν θα βελτιωθει η κατασταση,αυτο που με απασχολει ειναι να μη χειροτερεψει αν και δεν πιστευω να γινει κατι τετοιο... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 @gorgiosalon γιωργο φιλε μου καταρχην δε παιζω παιχνιδια οταν το εχω να φορτιζει...για εκεινεις της ωρες εχω το iphone αν θελω να παιξω... δευτερον τα νουμερα που αναφερεις δεν τα εχω δει ποτε στη συσκευη μου :) στην αρχη επιανα ανετα 44 βαθμους μετα απο κανενα 40λεπτο gaming... πλεον παιζω επι μια ωρα και βαλε, asphalt hd,pes 2012,nova 2 και grave defence και η θερμοκρασια δεν ξεπερναει τους 37 βαθμους... βλεπω μπαλα απο το browser και η θερμοκρασια ειναι στους 29-30 βαθμους μονο...ειμαι με cf kernel.. το αγχος μου με τις καινουργιες ρομ δεν ειναι να εχω καλυτερη θερμοκρασια αλλα να μην εχω χειροτερη απο αυτη που εχω τωρα... και το προβλημα με τις υψηλες θερμοκρασιες δεν ειναι μηπως παθει κατι η συσκευη αλλα οταν στις αρχες επιανα τα 44αρια δεν μπορουσα να ακουμπησω την οθονη :lol: πολλες φορες σε συγκεκριμενα παιχνιδια νομιζω οτι το iphone ειναι πιο ζεστο απο το s2 αλλα αυτο μπορει να ειναι κ η ιδεα μου... μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το θεμα της θερμοκρασιας..πλεον δεν με απασχολει καθολου αν θα βελτιωθει η κατασταση,αυτο που με απασχολει ειναι να μη χειροτερεψει αν και δεν πιστευω να γινει κατι τετοιο... Sent from my iphone 4 Απο ολα τα παιχνιδια που ανεφερες το μονο που με ενδιαφερει αμεσα και κατα συνεπεια παιζω ειναι το grave defence με το οποιο χθες-σημερα?- το βραδυ σε καμμια ωρα παιχνιδιου εφτασε τη (κλασικη μετρησιμη) θερμοκρασια της συσκευης στους 34 βαθμους χωρις να ζεματαει.. Και το διευκρινιζω αυτο γιατι με καποιους κερνελ στο παρελθον (γκουχ.. τουρκος.. γκαχ) εδειχνε 30 και ενιωθες 200.. Τεσπα οτι νουμερα ανεφερα τα εχω δει με τον μαμα κερνελ xwkj2.. Τελος ζητω να με συγχωρεσετε που δεν βγαζω τα ματια του κινητου μου με απαιτητικα παιχνιδια.. Ειμαι casual gamer και αυτος ειναι ο λογος που στη συσκευη μου εχω μεσες ακρες καμια 50αρια παιχνιδια.. Βαριεμαι ευκολα.. :) Υ.Γ. Ολα τα παραπανω εχουν ειπωθει με την καλυτερη διαθεση.. Αν εχω πει καμμια μπαρουφα... ειναι πρωι.. :P Sent from my customized sgs2 powered by Omega! Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Και εγω που την εχω δοκιμασει δεν ειδα και τοσο μεγαλη διαφορα...ειδικα με την v4.1 που εχω τωρα.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ήμουν ο πρώτος που έγραψα για την kj2 και πρόσεξα πολύ πριν το γράψω.Το placebo effect καραδοκεί γι αυτό προσέχω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Παιδιά διαφορές στην θερμοκρασια υπάρχουν και απο ρομ σε ρομ αλλα κυρίως απο kernel σε kernel. Για παράδειγμα με την ΚΙ4 με CF πάντα, μπορει να έβλεπες 34c όσο και στην ΚΙ3, αλλα η συσκευη έκαιγε στο επίμαχο σημείο που λέει ο Γιώργος. Πολλές φορές δεν χρειαζεται καποιο βαρυ παιχνίδι για να ανεβεί. Φθάνει να γράψεις ένα μεγάλο ποστ στο φόρουμ μέσω του γνήσιου browser. Κάτι που δεν γίνεται με τον opera mobile για παράδειγμα. Άρα παίζει ρόλο το πόσο καλο γραμμένη ειναι μια εφαρμογη η ένα game. Το asphalt για παράδειγμα ανεβάζει ακόμα και στο iPhone σε αντίθεση με το real racing που έχει καλύτερα γραφικά, πολυ πιο ρεαλιστική οδήγηση απο το asphalt που για μένα ειναι πολυ πίσω σαν παιχνίδι. Το angry birds που παίζεται απο όλο τον κοσμο, ανεβάζει περισσότερο στο iPhone απ ότι στο Galaxy. Γενικά οι διπυρηνοι σε τόσο λεπτές συσκευές έχουν μια τάση αφου δεν υπάρχει χώρος να κυκλοφορήσει ο αέρας για να βοηθήσει στην αποβολή της θερμοκρασίας. Ακόμα και στο iPad2 που υπάρχει απλετος χώρος, παρατηρηται αυξημένη θερμοκρασία σε σχέση με το iPad 1. H CPU αντέχει πολυ περισσότερο απ ότι νομίζουμε. Στο MacBook pro πο έχω, με φυσιολογική ρύθμιση στα ανεμιστηρακια, πρέπει να φθάσει στους 91c για να ενεργοποιηθούν. Εγω τα έχω κατεβάσει στους 75c με καποιο προγράμματακι. Πρόβλημα θα υπάρξει μακροπροθεσμα εφόσον δουλεύουμε μια συσκευη συνεχώς στα όρια της. Ειναι λάθος να αφήνει κάποιος την μπαταρία να πέσει στο 20% και για να συνεχίσει να παίζει το game του, να το βάζει σε φόρτιση ταυτόχρονα. Την δεδομένη στιγμη η μπαταρία αναπτύσσει μεγάλες θερμοκρασίες που επιβαρύνουν την κατάσταση. Αν όμως είσαι στο 90% και το συνδέσεις με τον φορτιστή ενω παράλληλα παίζεις, δεν συμβαίνει ότι και πριν γιατι ο φορτιστής απλα συντηρεί την μπαταρία. Η αμέσως επόμενη αιτία ειναι η τοποθέτηση της συσκευη σε βαση στο μπαμπριζ του αυτοκινήτου. Ειδικά σε χώρες σαν την δικη μας με τέτοια ηλιοφάνεια. Κλειστό να ειναι θα ζεσταθει. Φανταστείτε λοιπον να ειναι στον ήλιο, να τρέχει το προγράμμα πλοήγησης και ταυτόχρονα να φορτιζει. Όλα τα smartphones που έχουν περασει απο τα χέρια μου αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Γι αυτο έχω καταλήξει να τα τοποθετώ σε σημείο που μπορω να διοχετεύω κρύο αέρα και να μην τα χτυπα ο ήλιος. Τέλος να πω για την KJ2, σε όσους δοκίμασαν την rom του Crichello, αυτη η εκρηκτική εναλλαγή απο εφαρμογη σε εφαρμογη, η στην κίνηση μεταξυ των μενου, δεν οφείλεται στην συγκεκριμένη rom, αλλα στην official. Επίσης μόλις φορτωθεί η συσκευη με τις εφαρμογές μας το άνοιγμα της οθόνης έρχεται σχεδον στα φυσιολογικά επίπεδα με τις προηγούμενες rom. Δηλαδη υπάρχει η γνωστή καθυστέρηση. Ίσως ειναι μικρότερη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 παιδιά έβαλα τον ice sandwich launcher και η γραμματοσειρά είναι κάπως περίεργη..ο launcher όμως καλός..μπορώ να αλλάξω μόνο τη γραμματοσειρά? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts