Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ από την ΧΤ 3.0 έβαλα χωρίς wipe και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια είμαι με τον 2.1 dk και μου βγάζει απροβλημάτιστα 3 μερες στην μπαταρία...100-1400 ondemant

Παιδια αυτο το 3 μέρες που διαβάζω και το ξαναδιαβαζω, δεν ειναι αντιπροσωπευτική χρήση. Δηλαδη γίνεται ναι μεν, αλλα σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί το μέσο όρο.

Πρώτα πρώτα για να επιτευχθεί απαιτεί κλειστό 3g και πιθανώς data πράγμα απαράδεκτο για smartphone να μένει χωρις Ίντερνετ. Ίσως και την συσκευη κλειστή τα βραδιά.

Δεύτερον κατανάλωση 33,3% ανά μέρα σημαίνει ελάχιστη χρήση. 2-3 κλήσεις, κανά SMS, άντε απλη παρακολούθηση mail και μια ματιά στο tapatalk.

Η 2.1 Darknight του Τούρκου, ναι μεν δίνει καλη αυτονομία όταν η συσκευη ειναι σε αναμονή (sleep mode), αλλα αν κανεις πραγματική χρήση το ποσοστό πέφτει πολυ γρήγορα.

Επίσης η συσκευη δουλεύει 2-3 βαθμούς c παραπάνω απ ότι με τον γνήσιο κερνελ. Με απλα πραγματάκια όπως το να ακούς μουσικη ταυτόχρονα με browsing, πιάνει τους 36c.

Η KI4 στην καθαρή της εκδοση (οχι custom και χωρις mods) δεν καταφέρνει να έχει θερμοκρασία 25c που δείχνει η KI3 σε συνθήκες ηρεμίας η 31c σε πλήρη χρήση. Πόσο μάλλον με kernel αυτού του είδους.

Μαλλον αυτες τις κουκιδες λεει ο φιλος παραπανω

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Στο ICS theme του GO Launcher EX που χρησιμοποιω εγω στην Omega V2.0 παρουσιάζονται σε μορφή badge που γράφει new και δηλώνει τις εφαρμογές που κατεβασεις η έκανες update πρόσφατα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αμα περασω τον κερνελ του τουρκου τον 2.1.1 η τον darkknight οπου εχουν cwm 5 θα μπορω να περασω αρχεια zip μεσω recovery η θα εχω προβληματα....;;

λοιπον εκανα τις δοκιμες μου με siyah 2.1.1 και τελικα ξαναγυρισα σε cf kernel...

οι λογοι ειναι οτι μπορει με τον siyah να εχανα 2% στο 10ωρο με wifi/3g κλειστα σε σχεση με τον cf που εχανα 3-4%

αλλα στην χρηση η καταναλωση της μπαταριας σε σχεση με τον cf ειναι πολυ μεγαλη...

και δεν ειμαι πολυ απαιτητικος με την μπαταρια....δεν με πειραζει να το βγαζω το πρωι απο την φορτιση και να το βαζω παλι το βραδυ...

δυστυχώς με τον τουρκο δεν νομιζω ουτε αυτο οτι θα μπορουσα να κανω....θελω να εχω ανοιχτα wifi/3g push κτλ...

επισης προσεξα οτι ναι μεν η θερμοκρασια οτι και να εκανα δεν ξεπερασε τους 36 βαθμους αλλα τους επιασε σχετικα ευκολα ενω με τον

cf kernel παλι εχω μεγιστο 36 βαθμους αλλα πρεπει να το ζορισω αρκετα για να τους πιασει...

νομιζω οτι ειναι σημαντικοι οι λογοι για μενα παντα ωστε να με κανουν να ξαναβαλω cf...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μιας που δεν είχα ύπνο είπα να κάνω ολική επαναφορά στο Galaxy S που έχω δώσει στη γυναίκα μου γιατί έκανε διάφορα κόλπα τελευταία. Παράλληλα συνέχιζα να κάνω δοκιμές για να ρυθμίσω όσο καλύτερα θέλω την ΧΤ 3.1 κι ανακάλυψα ότι όταν πάω να βάλω το widget "Agenda" μου εμφανίζει γκριζαρισμένη την homescreen που έχω επιλέξει και μέσα γράφει "problem loading widget". Το ίδιο μου κάνει και το calendar. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

το μονο που ερχεται στο μυαλο ειναι να μην ειναι συμβατα τα widgets με τον launcher...

ποιον launcher χρησιμοποιεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

@@parafron

Γιώργο κοίτα ένα δίωρο μετά την φόρτιση: παραμένει στο 100% παρόλο που το άνοιγα για να βλέπω mail.

http://img.tapatalk.com/2982698a-c022-c460.jpg

Δεν έχω ποια κανένα custom kernel.

Προσφέρουν λιγότερα από αυτά που προξενούν (κατανάλωση-θερμοκρασία).

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@@parafron

Γιώργο κοίτα ένα δίωρο μετά την φόρτιση: παραμένει στο 100% παρόλο που το άνοιγα για να βλέπω mail.

Δεν έχω ποια κανένα custom kernel.

Προσφέρουν λιγότερα από αυτά που προξενούν (κατανάλωση-θερμοκρασία).

παντως και με cf kernel παλι μια χαρα καταναλωση θα ειχες γιατι αν δε κανω λαθος ειναι βασισμενος πανω στον stock με τη μονη διαφορα το cwm...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αμα περασω τον κερνελ του τουρκου τον 2.1.1 η τον darkknight οπου εχουν cwm 5 θα μπορω να περασω αρχεια zip μεσω recovery η θα εχω προβληματα....;;

Όχι.Τον είχα περάσει κι εγώ και μου έβαλε το 5άρι cwm αλλά έκανα restore κανονικά το backup της OMEGA που είχα κάνει με το 4άρι.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Γιαννη ειδα στην 3.1 ICS μια τρισδιαστατη αλλαγη στις καρτελες εφαρμογων (οπως αλαζεις κανουν μια κυκλικη 3D εναλαγη) . Επειδη εχω την 3.0 black blue και δεν την αλλαζω γιατι μαρεσει πιο πολυ μπορουμε να την βαλουμε στην 3.0 , υπαρχει σαν zip ??

παντως και με cf kernel παλι μια χαρα καταναλωση θα ειχες γιατι αν δε κανω λαθος ειναι βασισμενος πανω στον stock με τη μονη διαφορα το cwm...

Sent from my iphone 4

..και στο root..κατά τα άλλα είναι σαν τον stock

Sent from Galaxy

Αντώνης

..και στο root..κατά τα άλλα είναι σαν τον stock

Sent from Galaxy

Sent from my iphone 4

Παιδια δεν τον έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο. Αλλα Γιώργο έγραψες οτι μ αυτόν έχεις πάνω απο 2% απώλειες ενα ώρα. Εγω με την V2.0 και τον official kernel Χανω 3% στις 7 ώρες που κοιμάμαι.

Επίσης η θερμοκρασία είναι σημαντική.

Με κάποιες ρομ η kernels βλέπουμε 36c αλλα η συσκευη καίει. Που σημαίνει η πραγματική θερμοκρασία είναι πολυ παραπάνω.

Με την V2 σε sleep είμαι στους 25c. Σε ελαφρά χρυσή στου 29 maximum. Φυσιολογική χρήση στους 31 και με βαριά χρήση απο 34-36. Όμως στους 36 δεν νοιωθεις ζέστη την συσκευη. Αντίθετα με την V3 και οποιοδήποτε kernel του Τούρκου με τους 36 είναι ζεστό.

Την θερμοκρασία την μετρω με το system info widget pro.

Είναι τόσες πολλές οι δοκιμές που έχω κάνει που δεν ξεγελιεμαι στο οτι η V2.0 KI3 είναι το καλύτερο firmware και κατα συνέπεια η καλύτερη omega.

Edited by Te_salat

Παιδια δεν τον έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο. Αλλα Γιώργο έγραψες οτι μ αυτόν έχεις πάνω απο 2% απώλειες ενα ώρα. Εγω με την V2.0 και τον official kernel Χανω 3% στις 7 ώρες που κοιμάμαι.

Με κάποιες ρομ η kernels βλέπουμε 36c αλλα η συσκευη καίει. Που σημαίνει η πραγματική θερμοκρασία είναι πολυ παραπάνω.

Με την V2 σε sleep είμαι στους 25c. Σε ελαφρά χρυσή στου 29 maximum. Φυσιολογική χρήση στους 31 και με βαριά χρήση απο 34-36. Όμως στους 36 δεν νοιωθεις ζέστη την συσκευη. Αντίθετα με την V3 και οποιοδήποτε kernel του Τούρκου με τους 36 είναι ζεστό.

Είναι τόσες πολλές οι δοκιμές που έχω κάνει που δεν ξεγελιεμαι στο οτι η V2.0 KI3 είναι το καλύτερο firmware και κατα συνέπεια η καλύτερη omega.

η v2 σε ποια rom βασιζεται???

Γεια σας

Μια ερώτηση μπορούμε να βάλουμε προγράμματα από την kitchen app του leomar στην Ωμέγαρα μας.

Γεια σας

Μια ερώτηση μπορούμε να βάλουμε προγράμματα από την kitchen app του leomar στην Ωμέγαρα μας.

Μπορείς αρκεί να έχεις την κατάλληλη έκδοση.

Την έχω δώσει κάποιες σελίδες πιο πριν.Κάνε ένα κόπο να την ψάξεις.

Γεια σας

Όχι..αυτό που έκανα εγώ είναι ότι πριν που ήμουν στην checkrom, κατέβασα αυτά που ήθελα από την κουζίνα του leo και μετά αφού πήγα στην ω τα πέρασα με cwm..δούλεψαν όλα

Sent from Galaxy

Αντώνης

Όχι..αυτό που έκανα εγώ είναι ότι πριν που ήμουν στην checkrom, κατέβασα αυτά που ήθελα από την κουζίνα του leo και μετά αφού πήγα στην ω τα πέρασα με cwm..δούλεψαν όλα

Sent from Galaxy

Γίνεται Τονυ.Με την έκδοση που έχω δώσει.;):D

το μονο που ερχεται στο μυαλο ειναι να μην ειναι συμβατα τα widgets με τον launcher...

ποιον launcher χρησιμοποιεις?

Έχω τον TW lancer που έχει by default η OMEGA XT 3.1

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Sent from Galaxy

Σας ευχαριστώ αλλά και εγώ δίνω τις απαντήσεις αυτές σε ένα Γερμανικό forum.

Γίνεται Τονυ.Με την έκδοση που έχω δώσει.;):D

Νάτη.

http://dl.dropbox.com/u/11208932/KitchenPro%201.04.apk

Δουλεύει τέλεια! Ωραιότατος! Σε ευχαριστώ!

Sent from Galaxy

Αντώνης

Γεια σας

Εγώ έχω κάνει αυτό που είπε ο φίλος pan24 στο thread της Alpha Rom και δουλεύει η kitchen κανονικά:

( αλλαξτε το system/build.prop το

ro.build.display.id σε CheckROM Revolution v1.0 και ξαναδοκιμαστε)

οχι κωστα...εγραψα οτι με cf kernel εχω 3-4% στο 10ωρο σε σχεση με τον siyah που εχω 2% στο 10ωρο...αλλα με τον siyah εχω μεγαλυτερη καταναλωση στη χρηση σε σχεση με τον cf και επισης ο τουρκος ανεβαζει πιο ευκολα θερμοκρασια...

o cf ειναι ο default κερνελ που εχει η ωμεγα 3...

Έχω τον TW lancer που έχει by default η OMEGA XT 3.1

ο default ειναι tw 4.5 τοτε ειναι πολυ πιθανο να φτεει αυτο...ισως να μην ειναι συμβατα υα widgets...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παιδια εχω δυο θεματα με την 3.1.

1) και με τους δυο launchers(ics, tw) δεν μπορω να αλλαξω τον τροπο που εμφανιζονται οι εφαρμογες.δηλαδη μου τις εμφανιζει μονο του αλφαβητικα, ενω εμενα με βολευει να εχει πρωτες πρωτες αυτες της samsung και μετα αυτες που περναω εγω

2)με τον ics launcher οταν παω στη διαχειριση εφαρμογων για να κλεισω τις τρεχουσες για καποιο λογο μου τερματιζει και τον launcher με αποτελεσμα οταν παταω το κουμπι πισω να με βγαζει στον dialer μονο

αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα.ευχαριστω πολυ