ioathe Δημ. December 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Κ εγώ δέν έιχα τουλάχιστον μέχρι προχθές...... Σήμερα το είδα που έκανε την παρατήρηση ο giannis42.. Γιάννη τα φώτα σου... Τα προβλήματα αυτά είναι από το server τους, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιαυτό :( Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotnoizzzz Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 χαιρετώ την παρέα.έχω βάλει την ωμέγα 9 και πέρασα το theme galaxy blue.έχω το εξής πρόβλημα. χρησιμοποιώ bluetooth headset και με κατάλληλο app όταν με καλούν οι κάνω κλήσεις ανοίγει αυτόματα το bluetooth και κάνω αμέσως σύνδεση για να μιλήσω.ενώ κάνει αμέσως ζεύγος αργεί πολύ να ενεργοποιηθεί η επιλογή για ακουστικά.επίσης παλιά(ωμέγα 4)θυμάμαι δεν χρειάζονταν καν να πατήσω την επιλογή ακουστικά το έκανε αυτόματα.μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορεί να φταίει διότι έχω τρελαθεί.κανένα καλό app για ρυθμίσεις ήχου κλήσεων dock , incoming calls? σώστε με Παράθεση halasy το s2. δεν πράζ ρα χαζέ πάρι του s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos82 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλησπέρα, έχω αριθμό κατασκευής GINGERBREAD.XWKI4 Ποιά έκδοση Ω να εγκαταστήσω? Γιατί βλέπω καμία δεν είναι για το XWKI4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλησπέρα, έχω αριθμό κατασκευής GINGERBREAD.XWKI4 Ποιά έκδοση Ω να εγκαταστήσω? Γιατί βλέπω καμία δεν είναι για το XWKI4 Κάπου έχεις μπερδευτεί. Ολοκλήρωσε τα βήματα που περιγράφονται στον οδηγό με το odin και μπορείς να εγκαταστήσεις όποια Ωμέγα θέλεις. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μου ανανεώθηκε το μάρκετ σε 3.4.4 και έχασα το ωραίο θέμα που είχε:( Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μου ανανεώθηκε το μάρκετ σε 3.4.4 και έχασα το ωραίο θέμα που είχε:( Sent from Galaxy Ποιο μάρκετ είχες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ποιο μάρκετ είχες; Αυτό το themed που είχε η ω9 black blue..το 3.3.12:( Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Αυτό το themed που είχε η ω9 black blue..το 3.3.12:( Sent from Galaxy Μπορείς να αναβάσεις σε multiupload το καινούριο apk; Ή αν έχεις dropbox... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Μπορείς να αναβάσεις σε multiupload το καινούριο apk; Ή αν έχεις dropbox... Δυστυχώς δεν έχω PC μπροστά μου και από το κινητό δεν μου το κάνει upload..θα το περάσω το απόγευμα από το σπίτι... Για dropbox..παίζει μήπως το από κάτω link; http://db.tt/Sgjgsf9B Sent from Galaxy Edited December 14, 2011 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δοκίμασα το fix για την αυτόματη φωτεινότητα, που ανέβηκε λίγα post πιο πριν, στην v9 stock αλλά δεν δουλεύει. Αν το έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος ας μας πει. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Δυστυχώς δεν έχω PC μπροστά μου και από το κινητό δεν μου το κάνει upload..θα το περάσω το απόγευμα από το σπίτι... Για dropbox..παίζει μήπως το από κάτω link; http://db.tt/Sgjgsf9B Sent from Galaxy Κατέβηκε αλλά αυτό είναι το παλιό μάρκετ που φτιάξει :) Δοκίμασα το fix για την αυτόματη φωτεινότητα, που ανέβηκε λίγα post πιο πριν, στην v9 stock αλλά δεν δουλεύει. Αν το έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος ας μας πει. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Τώρα θα βάλω πάλι την stock να δοκιμάσω. *UPDATE* Μόλις δοκίμασα stock+patch και δουλεύει. Μήπως έκανες καμιά εγκατάσταση μετά το patch; Edited December 14, 2011 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Κατέβηκε αλλά αυτό είναι το παλιό μάρκετ που φτιάξει :) Ναι έχεις δίκιο, περίμενε να βρω που χώθηκε το καινούριο..το παλιό είναι αυτό που βλέπω στο system/apps.. Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Κατέβηκε αλλά αυτό είναι το παλιό μάρκετ που φτιάξει :) Ναι έχεις δίκιο, περίμενε να βρω που χώθηκε το καινούριο..το παλιό είναι αυτό που βλέπω στο system/apps.. Sent from Galaxy το 3.4.4 καθαρό (χωρίς θέμα κτλ) το θέλω και εγώ αν σου είναι εύκολο.. Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) το 3.4.4 καθαρό (χωρίς θέμα κτλ) το θέλω και εγώ αν σου είναι εύκολο.. Καμιά ιδέα που μπορεί να βρίσκεται; έχω ψάξει system/apps, data /apps, αλλά τζίφος..μόνο το παλιό βλέπω.. Edit Android market 3.4.4 στο google το βγάζει πρώτο πρώτο για download:) Sent from Galaxy Edited December 14, 2011 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καμιά ιδέα που μπορεί να βρίσκεται; έχω ψάξει system/apps, data /apps, αλλά τζίφος..μόνο το παλιό βλέπω.. Edit Android market 3.4.4 στο google το βγάζει πρώτο πρώτο για download:) Sent from Galaxy http://www.multiupload.com/O7AIK6RLAL Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Ξέρει κάποιος πώς βγαζουμε το fancy rotation χωρίς να χασουμε το fly animation? Edit:Φλασαρα τα stock animations αλλά και παλι δεν έφυγε...... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited December 15, 2011 by stispan1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 I9100XXKP1_SamMobile.com_Android_4.0.1_CUSTOM!.rar:wacko: το δοκιμασε κανεις? http://hotfile.com/dl/137476445/51a9d34/I9100XXKP1_SamMobile.com_Android_4.0.1_CUSTOM.rar.html Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Μόλις πέρασα την Omega και μου βγάζει σφάλμα λήψης στις εφαρμογές απ'το market. Υπάρχει λέει επαρκής χώρος στην συσκευή!!!! :blink::confused::shock: Έχετε καμία ιδέα;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 NEA MARKET 3.4.4 για την OMEGA Οι διαφορές είναι μικρές ICS ΧΡΩΜΑ http://img403.imageshack.us/img403/1493/sc20111206231341.png ΜΠΛΕ ΧΤ ΧΡΩΜΑ http://img841.imageshack.us/img841/2715/sc20111206224541.png *ΒΕΤΑ* Εγκατάσταση από recovery με δική σας ευθύνη :) Market ICS colour Market XT BLUE COLOUR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Στράτο δοκίμασα το μπλε δύο φορές από recovery..δυστυχώς δεν δούλεψε Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Στράτο δοκίμασα το μπλε δύο φορές από recovery..δυστυχώς δεν δούλεψε Sent from Galaxy Όταν λες δε δούλεψε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Όταν λες δε δούλεψε; Παραμένει το πράσινο θέμα... http://img.tapatalk.com/4f8397d6-ef38-c2f8.jpg Sent from Galaxy Edited December 14, 2011 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Παραμένει το πράσινο θέμα... http://img.tapatalk.com/4f8397d6-ef38-c2f8.jpg Sent from Galaxy Αν δε σου έβγαλε στο recovery κάποιο σφάλμα, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το μάρκετ πρώτα και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ρε παιδιά είναι λογικό αυτό που συμβαίνει; Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα! Μπήκα κι απ'το pc και λέει ότι δεν υπάρχουν συνδεδεμένες συσκευές! Πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω στην omega εκτός του να συνδέσω το κινητό με τον λογαριασμό μου; Εγκατέστησα και το market enabler (είπα μπας και) αλλά τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Ρε παιδιά είναι λογικό αυτό που συμβαίνει; Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα! Μπήκα κι απ'το pc και λέει ότι δεν υπάρχουν συνδεδεμένες συσκευές! Πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω στην omega εκτός του να συνδέσω το κινητό με τον λογαριασμό μου; Εγκατέστησα και το market enabler (είπα μπας και) αλλά τίποτα. Μήπως τον λογαριασμό σου τον έκανες restore από το titanium? Εμένα δε δουλεύει έτσι πρέπει να τον βάλω χειρωνακτικά... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts