parafron4 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλημερα σε ολους και συγχαρητηρια για ακομα μια φορα γιαννη... εχω ενα μικρο προβλημα ομως...δεν μπορω με τιποτα να φλασαρω τη γραμματοσειρα...μου λεει συνεχεια aborted... δεν ξερω αν ειναι θεμα kk2 η θεμα cwm... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) http://img.tapatalk.com/55484366-a1e7-111e.jpg Έχω μείνει με τον kernel της ω8 να τον δοκιμάσω...με ρύθμιση από το nofrills σε 100-1200, ondemand και sio το κινητό πάει σφαίρα..αν τα πάει και μ ε την μπαταρία καλά θα μείνω με αυτόν...επίσης να πω ότι δεν έχω δει κάτι υπερβολικό με την θερμοκρασία... Αυτήν την στιγμή είναι σε full χρήση, είναι στον φορτιστή και μου δείχνει 31 βαθμούς Sent from Galaxy Edited December 2, 2011 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Οι δικές μου δοκιμές φίλε Γιώργο δείχνουν το αντίθετο στην ταχύτητα.Με ίδιους kernel. Και μιλάω για τον αγαπητό leomar.Ο άνθρωπος δε μαγειρεύει απλά.Είναι σεφ! :p Να υποτιμάμε έναν άνθρωπο αναγνωρισμένο από παντού και με διάρκεια σ' αυτό που κάνει για μένα είναι αμετροέπεια. Με ακραίες τοποθετήσεις ούτε η rom βοηθιέται, ούτε ο Γιάννης ;) Εγώ έβαλα την Omega και θα παραμείνω, λόγω θέματος. Το black blue της Omega και του Turkbey είναι τα ομορφότερα κατά την υποκειμενική μου γνώμη.Έφτιαξα όμως ένα patch με τα libs του android 2.3.7 και τώρα είμαι σε ταχύτητα στα επίπεδα της checkrom. :D (Omega 7 - Checkrom 3.1.1) Κατέληξα λοιπόν ότι η διαφορά στην ταχύτητα,και στην ομαλότητα, ήταν εκεί. Όποτε όλα καλά, όλα ανθηρά :) Θα συμφωνήσω για τις θερμοκρασίες στο ότι φταίει ο kernel. Υπόψιν όμως ότι δε γίνεται να έχεις χαμηλές θερμοκρασίες και υψηλές επιδόσεις.Υψηλές επιδόσεις=>περισσότερη ενέργεια=>περισσότερο ρεύμα=>μεγαλύτερη θερμοκρασία.Αρχή διατήρησης της ενέργειας :p Επίσης τα τηλεφωνάκια μας διαφέρουν αρκετά στα εντόσθια τους.Ακόμα και διαφορετικά chips, διαφορετικοί υποκατασκευαστές κ.λ.π. Γι' αυτό θα δούμε πολλές διαφορές από συσκευή σε συσκευή. Π.χ. Υπάρχουν παρτίδες που αν βάλεις 100mhz τον kernel, το τηλέφωνο κολάει σαν logo, ενώ σε άλλες δουλεύει κανονικά. Ή μπορείς να εγκαταστήσεις τα ίδια ακριβώς πράγματα σε 2 τηλέφωνα, και το ένα δουλεύει άψογα, ενώ το άλλο βράζει αβγά πάνω του! Εκεί λοιπόν είναι το μυστικό.Η πληθώρα hardware συνδυασμών του κινητού κάνει κάτι που δουλεύει σε μένα, να μη δουλεύει σε σένα. Μη το πλατιάσουμε όμως.Άντε να σχολάσω σιγά σιγά να βάλω και την 8 στο σπίτι. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 @@Αντωνη πρόσεξε την ρύθμιση στα 100MHz. Δημιουργεί δυσλειτουργία σε πράγματα που γίνονται με κλειστή οθόνη. Παλιότερα για παράδειγμα που είχε κυκλοφορήσει ο τούρκος ένα τέτοιο kernel, όταν άκουγα μουσικη στο αυτοκίνητο μέσω ΒΤ, είχα συνεχείς διακοπές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 @@Αντωνη πρόσεξε την ρύθμιση στα 100MHz. Δημιουργεί δυσλειτουργία σε πράγματα που γίνονται με κλειστή οθόνη. Παλιότερα για παράδειγμα που είχε κυκλοφορήσει ο τούρκος ένα τέτοιο kernel, όταν άκουγα μουσικη στο αυτοκίνητο μέσω ΒΤ, είχα συνεχείς διακοπές. Ακριβώς αυτό έλεγα παραπάνω.Δε το κάνει σε όλες τις συσκευές :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 @@Αντωνη πρόσεξε την ρύθμιση στα 100MHz. Δημιουργεί δυσλειτουργία σε πράγματα που γίνονται με κλειστή οθόνη. Παλιότερα για παράδειγμα που είχε κυκλοφορήσει ο τούρκος ένα τέτοιο kernel, όταν άκουγα μουσικη στο αυτοκίνητο μέσω ΒΤ, είχα συνεχείς διακοπές. Ναι κώστα έχεις δίκιο...ήδη το πήγα στα 200 γιατί πρόσεξα ένα μικρό τρέμουλο στην εναλλαγή οθονών:) Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) Οι δικές μου δοκιμές φίλε Γιώργο δείχνουν το αντίθετο στην ταχύτητα.Με ίδιους kernel. Και μιλάω για τον αγαπητό leomar.Ο άνθρωπος δε μαγειρεύει απλά.Είναι σεφ! Να υποτιμάμε έναν άνθρωπο αναγνωρισμένο από παντού και με διάρκεια σ' αυτό που κάνει για μένα είναι αμετροέπεια. Με ακραίες τοποθετήσεις ούτε η rom βοηθιέται, ούτε ο Γιάννης Εγώ έβαλα την Omega και θα παραμείνω, λόγω θέματος. Το black blue της Omega και του Turkbey είναι τα ομορφότερα κατά την υποκειμενική μου γνώμη.Έφτιαξα όμως ένα patch με τα libs του android 2.3.7 και τώρα είμαι σε ταχύτητα στα επίπεδα της checkrom. :D (Omega 7 - Checkrom 3.1.1) Κατέληξα λοιπόν ότι η διαφορά στην ταχύτητα,και στην ομαλότητα, ήταν εκεί. Όποτε όλα καλά, όλα ανθηρά Θα συμφωνήσω για τις θερμοκρασίες στο ότι φταίει ο kernel. Υπόψιν όμως ότι δε γίνεται να έχεις χαμηλές θερμοκρασίες και υψηλές επιδόσεις.Υψηλές επιδόσεις=>περισσότερη ενέργεια=>περισσότερο ρεύμα=>μεγαλύτερη θερμοκρασία.Αρχή διατήρησης της ενέργειας Επίσης τα τηλεφωνάκια μας διαφέρουν αρκετά στα εντόσθια τους.Ακόμα και διαφορετικά chips, διαφορετικοί υποκατασκευαστές κ.λ.π. Γι' αυτό θα δούμε πολλές διαφορές από συσκευή σε συσκευή. Π.χ. Υπάρχουν παρτίδες που αν βάλεις 100mhz τον kernel, το τηλέφωνο κολάει σαν logo, ενώ σε άλλες δουλεύει κανονικά. Ή μπορείς να εγκαταστήσεις τα ίδια ακριβώς πράγματα σε 2 τηλέφωνα, και το ένα δουλεύει άψογα, ενώ το άλλο βράζει αβγά πάνω του! Εκεί λοιπόν είναι το μυστικό.Η πληθώρα hardware συνδυασμών του κινητού κάνει κάτι που δουλεύει σε μένα, να μη δουλεύει σε σένα. Μη το πλατιάσουμε όμως.Άντε να σχολάσω σιγά σιγά να βάλω και την 8 στο σπίτι. Μπραβο ρε Αγορινα σε γουσταρω πολυ{πανω απο 1000"} για την τοσο Καταρτισμενη σου Αποψη..!!! :!::!: Επιτελους θεε μου καποιος..!!!! :!::!: Αλλα θα συνεχισω να σου λεω... Αν και συμφωνω σε ολα μαζι σου 100%...:!: Οτι με τις σωστες παρεμβασεις μας στην "Οmega Rom + siyah v2.3"...{Tις οποιες παρεμβασεις μας, στην οποια συσκευη,...!!!! :!: {το τονιζω}...!!!:!: Σε ολους τους τομεις...!!!} Ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την Στιγμη για εμενα...!!! Ταπεινη μου Αποψη...!!! Ευχαριστω..!! Edited December 3, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Μπραβο ρε Αγορινα σε γουσταρω πολυ{πανω απο 1000"} για την τοσο Καταρτιζμενη σου Αποψη..!!! :!::!: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ...!!!! ΘΕΕ ΜΟΥ...!!!! :!::!: Αλλα θα συνεχισω να σου λεω... Αν και συμφωνω σε ολα μαζι σου 100%...:!: Οτι με τις σωστες παρεμβασεις μας στην "Οmega Rom + siyah v2.3"...{Tις οποιες παρεμβασεις μας, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ... :!:ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ...!!!:!: Σε ολους τους τομεις...!!!} Ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την Στιγμη για εμενα...!!! Ταπεινη μου Αποψη...!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!! +10000 και απι εμενα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 +10000 και απι εμενα... Εσύ έχεις pm..;) Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 http://img.tapatalk.com/55484366-a1e7-111e.jpg Έχω μείνει με τον kernel της ω8 να τον δοκιμάσω...με ρύθμιση από το nofrills σε 100-1200, ondemand και sio το κινητό πάει σφαίρα..αν τα πάει και μ ε την μπαταρία καλά θα μείνω με αυτόν...επίσης να πω ότι δεν έχω δει κάτι υπερβολικό με την θερμοκρασία... Αυτήν την στιγμή είναι σε full χρήση, είναι στον φορτιστή και μου δείχνει 31 βαθμούς Sent from Galaxy Ρε Αντώνη, πως έβγαλες την κάτω μπάρα στο θέμα του ICS;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Λοιπόν μετά από καιρό είπα να ασχοληθώ με την νέα έκδοση της Omega. Μέχρι τώρα ήμουν με Omega ΧΤ ver. 6 μπορώ να πάω κατευθείαν σε ΧΤ ver. 8 αφού ακολουθήσω τις διαδικασίες; Επίσης έχω μια απορία υπάρχει εγκατεστημένο στο Galaxy SII το CWM Manager v2.0 αυτό δεν θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε νεότερη έκδοση αφού αναβαθμίζεται και το clockworkMod?? Ευχαριστώ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Λοιπόν μετά από καιρό είπα να ασχοληθώ με την νέα έκδοση της Omega. Μέχρι τώρα ήμουν με Omega ΧΤ ver. 6 μπορώ να πάω κατευθείαν σε ΧΤ ver. 8 αφού ακολουθήσω τις διαδικασίες; Επίσης έχω μια απορία υπάρχει εγκατεστημένο στο Galaxy SII το CWM Manager v2.0 αυτό δεν θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε νεότερη έκδοση αφού αναβαθμίζεται και το clockworkMod?? Ευχαριστώ. :D Ανάλογα με τον κερνελ αλλάζει και η έκδοση του CWM Manager. Στην sdcard\Omega Files v8.0\Utilities θα βρεις το CWMManager_v2.zip και CWMManager_v3.zip Βάζεις όποιο θέλεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ρε Αντώνη, πως έβγαλες την κάτω μπάρα στο θέμα του ICS;;; Δεν είναι ο tw launcher αλλά ο adwex...εκεί γίνεται Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ανάλογα με τον κερνελ αλλάζει και η έκδοση του CWM Manager. Στην sdcard\Omega Files v8.0\Utilities θα βρεις το CWMManager_v2.zip και CWMManager_v3.zip Βάζεις όποιο θέλεις. Και απλα κάνεις απο το clockworkMod κάνεις install zip or update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Και απλα κάνεις απο το clockworkMod κάνεις install zip or update? Ακριβως...αν περασεις εναν κερνελ που δεν υποστηριζει το ν3 cwm κανεις istall τον v2 και εισαι μια χαρα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Ακριβως...αν περασεις εναν κερνελ που δεν υποστηριζει το ν3 cwm κανεις istall τον v2 και εισαι μια χαρα... Thanks! Ωραία βάλαμε την v8.0 τώρα ενώ είχα κάνει απεγκατάσταση Jkay deluxe setings μου βγάζει μήνυμα "Deluxe settings has expired (13>12)! Not showing all settings! Please install Deluxe settings v13" !!!!! τι έγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 εβαλα κι εγω την 8. Αυτο που με σιγουρια μπορω να πω ειναι οτι εχει ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟ WI FI ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Thanks! Ωραία βάλαμε την v8.0 τώρα ενώ είχα κάνει απεγκατάσταση Jkay deluxe setings μου βγάζει μήνυμα "Deluxe settings has expired (13>12)! Not showing all settings! Please install Deluxe settings v13" !!!!! τι έγινε? JkayDeluxeSettingsV13_2---->http://www.megaupload.com/?d=5B3SG5DD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 εβαλα κι εγω την 8. Αυτο που με σιγουρια μπορω να πω ειναι οτι εχει ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟ WI FI ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!! Αυτό επιβεβαιώνεται (ή ...διαψεύδεται) και από τους υπολοίπους που έβαλαν την omega 8? Πιστεύω ενδιαφέρει πολλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Αυτό επιβεβαιώνεται (ή ...διαψεύδεται) και από τους υπολοίπους που έβαλαν την omega 8? Πιστεύω ενδιαφέρει πολλούς. επιβεβαιώνω Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 επιβεβαιώνω Και εγώ...δεν το είχα παρατηρήσει, όντως βλέπω διαφορά..μία μπάρα πάνω από πριν σταθερά Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 επιβεβαιώνω Αφού το σήμα του WI-fi εξαρτάται από το modem και το modem είναι το ίδιο, πως γίνεται αυτό; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasza Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Γιάννη σε ευχριστούμε για την 8. Ξέρεις αν το S2 έχει το Carrier IQ routkit που γράφει το site σήμερα; Και αν ναι, περνάει και στην Omega; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Αφού το σήμα του WI-fi εξαρτάται από το modem και το modem είναι το ίδιο, πως γίνεται αυτό; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Το σήμα βασικά εξαρτάται από τον kernel.To modem είναι για το τηλεφωνικό σήμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Το σήμα βασικά εξαρτάται από τον kernel.To modem είναι για το τηλεφωνικό σήμα. Αυτό πραγματικά δεν το ήξερα, μάθαμε και κάτι νέο! Έχεις κανένα link να διαβάσουμε σχετικά με αυτό? Γιάννη σε ευχριστούμε για την 8. Ξέρεις αν το S2 έχει το Carrier IQ routkit που γράφει το site σήμερα; Και αν ναι, περνάει και στην Omega; Δεν το εχει η Omega, Δοκιμασε το πιο κατω και θα το διαπιστώσεις και εσυ: Μπορείτε πάντως να ελέγξετε αν το Android κινητό σας περιέχει την εν λόγω εφαρμογή, εγκαθιστώντας το Voodoo Carrier IQ detector από το Android Market. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts