macattack Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Kαλημερα παιδες.απο χτες και εγω κατοχος του γαλαξια sii (μεχρι χτες galaxy 3 το οποιο ειχα τρελανει στις custom:lol:)θελω να βαλω και εδω μια καλη αξιοπιστη αλα εχω χαθει ρε παιδια απο χτες διαβαζω.δωστε μια βοηθεια πως να ξεκινησω και που να καταληξω..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Kαλημερα παιδες.απο χτες και εγω κατοχος του γαλαξια sii (μεχρι χτες galaxy 3 το οποιο ειχα τρελανει στις custom:lol:)θελω να βαλω και εδω μια καλη αξιοπιστη αλα εχω χαθει ρε παιδια απο χτες διαβαζω.δωστε μια βοηθεια πως να ξεκινησω και που να καταληξω..:wacko: Βάλε την Omega v10.4 ◄Black Blue► Κατέβασε την από εδω Οδηγίες εγκατάστασης εδω Changelog εδω Ότι άλλο θέλεις ενημέρωσε με :) Ελπίζω να σου αρέσει η δουλειά μου. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Kαλημερα παιδες.απο χτες και εγω κατοχος του γαλαξια sii (μεχρι χτες galaxy 3 το οποιο ειχα τρελανει στις custom:lol:)θελω να βαλω και εδω μια καλη αξιοπιστη αλα εχω χαθει ρε παιδια απο χτες διαβαζω.δωστε μια βοηθεια πως να ξεκινησω και που να καταληξω..:wacko: Αψογη δουλεια φιλε μου η ωμεγα 10.4 δοκιμασε την και δε θα την αλλαξεις ποτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 και εγω θα συμφωνησω βαλε την ωμεγα και αν δεν σου αρεσει την βγαζεις αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα καλυψει πληρως και δεν θα θες αλλη rom Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Σημερα μου βγαζει ενα μνμ "The application logsprovider process com.sec.android.provider.logsprovider" Αναγκαστικο κλεισιμο. Τι συμβαινει ξερει κανεις κατι να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Σημερα μου βγαζει ενα μνμ "The application logsprovider process com.sec.android.provider.logsprovider" Αναγκαστικο κλεισιμο. Τι συμβαινει ξερει κανεις κατι να με βοηθησει? καπου διαβασα οτι διορθωνεται με wipe data factory reset αλλα δεν ειμαι σιγουρος ισως καποιος με μεγαλυτερη εμπειρια μπορει να βοηθησει Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 καπου διαβασα οτι διορθωνεται με wipe data factory reset αλλα δεν ειμαι σιγουρος ισως καποιος με μεγαλυτερη εμπειρια μπορει να βοηθησει Έσβησα τα δεδομένα της εφαρμογής logs provider και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Γεια σας παιδια... Χθες περασα και εγω την omega 10.4 black blue και μπορω να πω πως το κινητο αλλαξε..... προς το καλυτερο παντα... Πολυ καλα γραφικα και καποιες εξτρα εφαρμογες που δεν τις εχω δει καλα καλα ολες...Μπραβο πολυ καλη δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Έσβησα τα δεδομένα της εφαρμογής logs provider και όλα καλά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση :) Γεια σας παιδια... Χθες περασα και εγω την omega 10.4 black blue και μπορω να πω πως το κινητο αλλαξε..... προς το καλυτερο παντα... Πολυ καλα γραφικα και καποιες εξτρα εφαρμογες που δεν τις εχω δει καλα καλα ολες...Μπραβο πολυ καλη δουλεια.. Χαίρομε που σου αρέσει :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoop9 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλημερα Θελω και εγω να βαλω το omega ειναι πολυ καλο αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος εχω το 2.3.5 baseband i9100xxki4 kernel 2.6.35.7-i9100xwkj1-cl647431 root@dell150#2 build number gingerbread.xwkj1 Τι μπορω να κανω με αυτο ειμαι στην κυπρο και το τηλεφωνο δεν ειναι κλειδωμενο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλημερα Θελω και εγω να βαλω το omega ειναι πολυ καλο αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειμαι σιγουρος εχω το 2.3.5 baseband i9100xxki4 kernel 2.6.35.7-i9100xwkj1-cl647431 root@dell150#2 build number gingerbread.xwkj1 Τι μπορω να κανω με αυτο ειμαι στην κυπρο και το τηλεφωνο δεν ειναι κλειδωμενο ευχαριστω Μπορείς να βάλεις την Omega, διάβασε εδώ τις οδηγίες και αν έχεις απορίες ενημέρωσε μας. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoop9 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα το εψαξα μεσα στο σιτε για ροοτ κερνελ αλλα δεν βρηκα κατι που να κανει για το δικο μου το build number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα το εψαξα μεσα στο σιτε για ροοτ κερνελ αλλα δεν βρηκα κατι που να κανει για το δικο μου το build number. http://download.chainfire.eu/50/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_LUX_KJ1-v5.0-CWM5.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoop9 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) και μετα θα εχω και το κιτρινο τριγωνο? Edited February 7, 2012 by snoop9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Εβαλα προχτες την Ω να την δοκιμασω με ολα τα wipes και τα σχετικα αλλα σημερα δε μου χτυπησε το ξυπνητηρι. Μηπως φταιει ο κερνελ του τουρκου και πεφτει σε deep sleep και δεν ξυπναει με τιποτα? Φταιει η εφαρμογη? Το κ@λο tw που μας φορτωσε η Sammy? Γιατι παει το μαθημα σημερα τσαμπα η μιση μερα διαβασμα που ειχα ριξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Εβαλα προχτες την Ω να την δοκιμασω με ολα τα wipes και τα σχετικα αλλα σημερα δε μου χτυπησε το ξυπνητηρι. Μηπως φταιει ο κερνελ του τουρκου και πεφτει σε deep sleep και δεν ξυπναει με τιποτα? Φταιει η εφαρμογη? Το κ@λο tw που μας φορτωσε η Sammy? Γιατι παει το μαθημα σημερα τσαμπα η μιση μερα διαβασμα που ειχα ριξει. Εγώ θα σου πω κάτι άλλο μιας και δεν χρησιμοποιώ ω. Μήπως έχεις κάνα, task killer,, και το πάτησες εχτές και έκλεισε την εφαρμογή που δεν έχεις βάλει στις εξαιρέσεις; Send from Galaxy sII :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Εγώ θα σου πω κάτι άλλο μιας και δεν χρησιμοποιώ ω. Μήπως έχεις κάνα, task killer,, και το πάτησες εχτές και έκλεισε την εφαρμογή που δεν έχεις βάλει στις εξαιρέσεις; Send from Galaxy sII :) Οχι, δε χρησιμοποιώ task killers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) Εβαλα προχτες την Ω να την δοκιμασω με ολα τα wipes και τα σχετικα αλλα σημερα δε μου χτυπησε το ξυπνητηρι. Μηπως φταιει ο κερνελ του τουρκου και πεφτει σε deep sleep και δεν ξυπναει με τιποτα? Φταιει η εφαρμογη? Το κ@λο tw που μας φορτωσε η Sammy? Γιατι παει το μαθημα σημερα τσαμπα η μιση μερα διαβασμα που ειχα ριξει. Μια από τα ίδια και σε εμένα με cf root. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτο με οποιαδήποτε ρομ κιαν ειχα. Ευτυχώς που έχω και δεύτερο ξυπνητήρι. Πάντως καλού κακού κατέβασα από μαρκετ το alarm droid και χρησιμοποιώ αυτό πια εδώ και 2 ημέρες Edited February 7, 2012 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Εβαλα προχτες την Ω να την δοκιμασω με ολα τα wipes και τα σχετικα αλλα σημερα δε μου χτυπησε το ξυπνητηρι. Μηπως φταιει ο κερνελ του τουρκου και πεφτει σε deep sleep και δεν ξυπναει με τιποτα? Φταιει η εφαρμογη? Το κ@λο tw που μας φορτωσε η Sammy? Γιατι παει το μαθημα σημερα τσαμπα η μιση μερα διαβασμα που ειχα ριξει. Βάλε το alarm clock plus. Είναι δωρεάν και θεωρώ ότι είναι κορυφαίο. Το έχω από το καλοκαίρι και δεν με έχει προδώσει ΠΟΤΕ, το οποίο είναι το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένα ξυπνητήρι (όπως διαπίστωσες the hard way) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulinaki Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλησπερα παιδια ειχα omega 9 και σημερα αποφασησα να περασω την 10.3 που την ειχα κατεβασμενη απο καιρο.Την περασα ολα καλα αλλα δεν μου περαστηκε η εφαρμογη omega files kitchen.Μετα εβγαλα απο την rom το αpk του omega files kitchen μπας και το εβαζα ετσι και δεν μου το κανει εγκατασταση.Ξερει κανεις τι παιζει???(Galaxy s II εχω απλα μπηκα καταλαθος απο το Profil μιας φιλης μ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 και μετα θα εχω και το κιτρινο τριγωνο? Ναι. Μπορείς να το βγάλεις, αλλά είναι μόνο θέμα ψυχολογίας. Αν σου έχει κολλήσει οτι "δεν πρεπει να υπάρχει τρίγωνο", θα κάνεις τα πάντα για να το βγάλεις ή δεν θα κάνεις root. Αν σκεφτεσαι πιο ελεύθερα, το τρίγωνο θα σου αρέσει γιατί θα νιώθεις οτι έχεις κάποιες παραπάνω δυνατότητες! Αν είσαι ουδέτερος, δε θα σε απασχολεί καθόλου... Υπάρχει δεν υπάρχει, μία και το αυτό... Όλα είναι θέμα ψυχολογίας! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Μια από τα ίδια και σε εμένα με cf root. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτο με οποιαδήποτε ρομ κιαν ειχα. Ευτυχώς που έχω και δεύτερο ξυπνητήρι. Πάντως καλού κακού κατέβασα από μαρκετ το alarm droid και χρησιμοποιώ αυτό πια εδώ και 2 ημέρες Βάλε το alarm clock plus. Είναι δωρεάν και θεωρώ ότι είναι κορυφαίο. Το έχω από το καλοκαίρι και δεν με έχει προδώσει ΠΟΤΕ, το οποίο είναι το βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει ένα ξυπνητήρι (όπως διαπίστωσες the hard way) :) OK ευχαριστω παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλημέρα σ όλους, από χτες δοκιμάζω την πρώτη Omega ICS Android 4.03 - XXLPB, θα την βελτιώσω λίγο ακόμα και αύριο θα την ανεβάσω για beta testing. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με το beta testing ας ενημερώσει εδώ, θα την ανεβάσω για όλους, θα ήθελα όμως να ξέρω αν κάποιος ασχοληθεί ώστε να δούμε αν κάτι δεν δουλεύει. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γιάννη χίλια μπράβο!Αν και έχω αλλάξει κινητό εδώ και λίγες μέρες αξιζεις πολλά μπράβο για την τρομερή δουλειά που κανεις και τις τρομερές σου ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nodirem Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γιάννη η νέα Omega θα έχει TW ή pure ICS? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts