StratosGR Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Που βόσκει η επιλογή για το bounce; Δε το βρίσκω.. :-( Έχει επιλογή για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του overscroll effect αλλά όχι για το bounce. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Εχεις δικαιο δεν εχει, μονο επιλογη για να αφαιρει το overscroll effect εχει και δεν δουλευει παντου πχ.επαφες. Έχει βγάλει καινούρια έκδοση o jkay συμβατή με 13.3.8 για το bounce. Πληροφορίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278 Στην 606 σελίδα αναφέρεται ότι το ΚΚ5 (13.3.8) bounce, δουλεύει και με την KL1 (13.3.9) Δε το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venomousjes Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 (edited) καλησπερα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε..με ακομα πιο δυνατες rom λοιπον πως γινεται να βγαλουμε οπως στην 9 τα hubs της samsung??κατεβασα απο το dropbox το zip αλλα τπτ. το εχω περασει πανω απο 10 φορες οπως επισης το youtube της 10 πως το σβηνω ηδη ειχα το 2.3.6 και μου εβγαλε το ποιο παλιο 2.1.6 αν δεν κανω λαθος.... τωρα που το σκεφτομαι μηπως φταει αν και εχω κανει και αλλες zip αναβαθμισεις οτι εχω cwm 5.5.0.4 ?? και το wi-fi χανει συνεχως την ενδειξη και οχι το σημα αλλα σε κολλαει συνεχως στο ματι...ειμαι διπλα στο ρουτερ και μου δειχνει 1 γραμμη:lol::lol::lol::lol: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 1, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 εφτιαξα ενα Notification bar background με θεμα την Liverpool για την Omega v10 οτι εκανα ειναι πανω στο Notification bar background without lions Omega Black Blue οποτε δεν ξερω αν παιζει στις υπολοιπες εκδοσεις της v10 http://img715.imageshack.us/img715/116/lfc.png File name: Notification_bar_liverpool.zip File size: 1009.4 KB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 εφτιαξα ενα Notification bar background με θεμα την Liverpool για την Omega v10 οτι εκανα ειναι πανω στο Notification bar background without lions Omega Black Blue οποτε δεν ξερω αν παιζει στις υπολοιπες εκδοσεις της v10 Να προσθέσω ότι η εγκατάσταση του αρχείου του φίλου, γίνεται από recovery mode :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Καλη Χρονια σε ολους και ολες..... Γιαννη οπως παντα αψογος... Ολα δουλευουν τελεια στην 10...... Αντε και να δουμε τα ακομα καλυτερα. Και παλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Καλη χρονια, χρονια πολλα, Γιαννη , βαλε στην 10.1 το modem KP8, αποτι διαβαζω , παει πολυ καλα με την ωμεγα:D, σε οτι αφορα το gps και το ιντερνετ 3g, H+ Εδω για οσους ξερουν Γερμανικα http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-s2/152774-rom-xwkk5-09dec-omega-v9-x-stock-black-blue-ice-cream-sandwich-jkay-13-2-android-2-3-6-a-228.html http://www.multiupload.com/64J2P1MZL6 Edited January 1, 2012 by giannis42 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπέρα σε όλους - όλες καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και ευτυχία. Γιάννη πολύ καλή η ω10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.....μπορει καποιος να μου στειλει το performance mode zipακι για τον siyah2.6.2 η τον 2.6.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 καλη χρονια σε ολους τι κανει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους.....μπορει καποιος να μου στειλει το performance mode zipακι για τον siyah2.6.2 η τον 2.6.3; Υπάρχει ήδη στον φάκελο Omega Files\Kernels\Siyah v2.6 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Master_G Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπερα χρονια πολλα καλη χρονια και με τελειες ρομ για το galaxy μας απο τον Γιαννη,ενα μικρο προβλημα εγκατεστησα την V10 πριν απο λιγο ολα μια χαρα κλικαροντας ομως το deluxe settings μου εμφανιζει μηνυμα"... Upgrading of settings failed!Please unistall this apk and then reinstall it.Sorry..." πηγα για απεγκατασταση και ενω διεχνει οτι ειναι το 13.3.9 δεν εχει απεγκατασταση.....καμμια λυση????υπαρχει το προγραμματακι καπου για download?? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι μιζερη!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπερα χρονια πολλα καλη χρονια και με τελειες ρομ για το galaxy μας απο τον Γιαννη,ενα μικρο προβλημα εγκατεστησα την V10 πριν απο λιγο ολα μια χαρα κλικαροντας ομως το deluxe settings μου εμφανιζει μηνυμα"... Upgrading of settings failed!Please unistall this apk and then reinstall it.Sorry..." πηγα για απεγκατασταση και ενω διεχνει οτι ειναι το 13.3.9 δεν εχει απεγκατασταση.....καμμια λυση????υπαρχει το προγραμματακι καπου για download?? Ευχαριστω πολυ Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων του jkay Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Master_G Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων του jkay Ευχαριστω πολυ !!!! Παράθεση Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι μιζερη!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω μόλις πέρασα την v10 και δεν μου δουλεύει στο power button οι επιλογές που έχω τικαρισμενες. Συμβαίνει και σε άλλους κατόχους αυτό η μόνο σε μένα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω μόλις πέρασα την v10 και δεν μου δουλεύει στο power button οι επιλογές που έχω τικαρισμενες. Συμβαίνει και σε άλλους κατόχους αυτό η μόνο σε μένα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Σβήσε από το φάκελο data/app το jkaydeluxe Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Σβήσε από το φάκελο data/app το jkaydeluxe Με root explorer ;Μετά πως θα δουλέψει η εφαρμογή ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Με root explorer ;Μετά πως θα δουλέψει η εφαρμογή ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ναι. Τσέκαρε το πρώτα.Όπως είσαι θα πρέπει να έχεις 2 jkay.Ένα στο system kαι ένα στο app.Σβήσε του data. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Ναι. Τσέκαρε το πρώτα.Όπως είσαι θα πρέπει να έχεις 2 jkay.Ένα στο system kαι ένα στο app.Σβήσε του data. Στρατο καλα τα'πες εσυ,ο jkay εβγαλε την 13.4,μας μαμισε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Στρατο καλα τα'πες εσυ,ο jkay εβγαλε την 13.4,μας μαμισε :lol: Εμ τα είπα, δε τα είπα; Βλέπω με παρακολουθείς εσύ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Ναι. Τσέκαρε το πρώτα.Όπως είσαι θα πρέπει να έχεις 2 jkay.Ένα στο system kαι ένα στο app.Σβήσε του data. Δεν ξέρω γιατί αλλά στην διαδρομή που μου δίνεις δεν έχει καθόλου φακελο jk deluxe Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Εμ τα είπα, δε τα είπα; Βλέπω με παρακολουθείς εσύ :p Bγαλανε βρωμα για τον Criskelo οτι αντιγραφει :shock: Και μια ερωτηση πως ειναι η ονομασια του power savings widget στο system app και επισης τα widget για το calendar adgenta κτλ Ευχαριστω Edited January 1, 2012 by siberiantiger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Δεν ξέρω γιατί αλλά στην διαδρομή που μου δίνεις δεν έχει καθόλου φακελο jk deluxe Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Τα έγραψα λίγο μπάχαλο σόρυ.Θα βρεις το ίδιο apk 2 φορές.Μία στο φάκελο system/app και μία στο φάκελο data/app. Δες αν είναι έτσι και σβήσε το apk από το data/app Bγαλανε βρωμα για τον Criskelo οτι αντιγραφει :shock: Και μια ερωτηση πως ειναι η ονομασια του power savings widget στο system app και επισης τα widget για το calendar adgenta κτλ Ευχαριστω Στείλε μου με pm που είναι αυτό με τον criskelo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Τα έγραψα λίγο μπάχαλο σόρυ.Θα βρεις το ίδιο apk 2 φορές.Μία στο φάκελο system/app και μία στο φάκελο data/app. Δες αν είναι έτσι και σβήσε το apk από το data/app Στείλε μου με pm που είναι αυτό με τον criskelo Αμα πας τωρα στο xda θα το δεις στο δικο του thread 2-3 ποστ πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Τα έγραψα λίγο μπάχαλο σόρυ.Θα βρεις το ίδιο apk 2 φορές.Μία στο φάκελο system/app και μία στο φάκελο data/app. Δες αν είναι έτσι και σβήσε το apk από το data/app Στείλε μου με pm που είναι αυτό με τον criskelo Ένας φάκελλος υπάρχει μόνο στο system /app και δεν τον πείραξα καθόλου Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Ένας φάκελλος υπάρχει μόνο στο system /app και δεν τον πείραξα καθόλου Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων του jkay deluxe από τη διαχείριση εφαρμογών Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts