edangel8 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 ειχα αναφερει σε προηγουμενα posts battery drain (μετα απο επανεκκινηση κινητου) με stock kernel. Μου ξαναεγινε σημερα με siyan 2.1.1 kernel (οποτε δεν παιζει ρολο ο kernel, κατι αλλο εχω κανει λαθος) απο 50% πηγε 20% και μετα απο καμια-δυο ωρες χωρις ιδιαιτερη χρηση του κινητου ξαναανεβηκε στο 35%. Αυτο το ανεβασμα το εχω παρατηρεις σε ολά τα battery drain που μουν εχουν τυχει. Battery calibration εχω κανει μετα απο πληρης φορτιση, δεν εχω κανει wipe battery stats. Παιζει ρολο? Προτεινετε να γινεται οταν η μπαταρια ειναι foul η δεν παιζει ρολο? ioathe ελπιζω να μη σε πειραζει που τροποποιησα το logo σου... :lol: εγω απο εποχη HTC HD2 κανω wipe battery stats οταν παει 2% η μπαταρια και παντα επιανε σε σχεση οταν την κανω απο 100%...αυτο που γνωριζω ειναι οτι οι περισσοτεροι το κανουν οταν ειναι αδεια η μπαταρια αν και το battery calibration σου ζηταει να το κανεις μολις φτασει 100%..εγω προσωπικα δεν το χρησιμοποιω και το κανω μεσω CWM..! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) εγω απο εποχη HTC HD2 κανω wipe battery stats οταν παει 2% η μπαταρια και παντα επιανε σε σχεση οταν την κανω απο 100%...αυτο που γνωριζω ειναι οτι οι περισσοτεροι το κανουν οταν ειναι αδεια η μπαταρια αν και το battery calibration σου ζηταει να το κανεις μολις φτασει 100%..εγω προσωπικα δεν το χρησιμοποιω και το κανω μεσω CWM..! exei battery calibration to CWM? Πως και μου ξεφυγε? για κατσε να το τσεκαρω... Θα τα κανω και τα 2... πως γινεται απο CWM? δεν το βρισκω... Edited November 29, 2011 by carve21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 exei battery calibration to CWM? Πως και μου ξεφυγε? για κατσε να το τσεκαρω... Θα τα κανω και τα 2... πως γινεται απο CWM? δεν το βρισκω... Όχι ρε παιδιά δεν νομίζω να έχει το cwm battery calibration Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Όχι ρε παιδιά δεν νομίζω να έχει το cwm battery calibration Sent from my GT-I9100 using Tapatalk παιδια η μπερδευτηκα η μπερδευτηκατε :p απο CWM το κανετε wipe battery stats...το ιδιο κανει ετσι κ αλλιως το battery calibration! βρισκεται στο advance αν θυμαμαι καλα Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 παιδια η μπερδευτηκα η μπερδευτηκατε :p απο CWM το κανετε wipe battery stats...το ιδιο κανει ετσι κ αλλιως το battery calibration! Sorry μαλλον εγω μπερδευτηκα... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 παιδια η μπερδευτηκα η μπερδευτηκατε :p απο CWM το κανετε wipe battery stats...το ιδιο κανει ετσι κ αλλιως το battery calibration! βρισκεται στο advance αν θυμαμαι καλα Εννοείς από recovery εγώ κατάλαβα από την εφαρμογή Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εννοείς από recovery εγώ κατάλαβα από την εφαρμογή Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ναι με συγχωρεις..με τοσα που σκεφτομαι τωρα το κεφαλι μου φωτια θα παρει!!παντως το ενδιαφερον μου κινησε η καινουρια 2.3.6 στοκ ρομ που περιεχει αυτεσ τις αλλαγες Android 2.3.6 Update Changelog: Lockscreen hang bug fixed Some Changes on the Camera Interface Increase of the HSPA conectivity speed Security & Performance improvments Faster booting-up αν την περασω πανω απο την omega χωρις wipe/data factory reset θα εχω problem?βαριεμαι να σεταρω και να ξαναπερναω απτην αρχη της εφαρμογες... Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 ναι με συγχωρεις..με τοσα που σκεφτομαι τωρα το κεφαλι μου φωτια θα παρει!!παντως το ενδιαφερον μου κινησε η καινουρια 2.3.6 στοκ ρομ που περιεχει αυτεσ τις αλλαγες Android 2.3.6 Update Changelog: Lockscreen hang bug fixed Some Changes on the Camera Interface Increase of the HSPA conectivity speed Security & Performance improvments Faster booting-up αν την περασω πανω απο την omega χωρις wipe/data factory reset θα εχω problem?βαριεμαι να σεταρω και να ξαναπερναω απτην αρχη της εφαρμογες... αν δεν κανω λαθος οταν περνας επισημη στα διαγραφει ολα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 αν δεν κανω λαθος οταν περνας επισημη στα διαγραφει ολα... χθες περασα επισημη KI8 πανω απο leomar και δεν διεγραψε τιποτα :ninja: μετα περασα την omega αφου εκανα ροοτ μιας και το εχασα λογω επισημης ρομ και τα εχασα ολα κανοντας μονο αλλαγη το sales code στην omega σε EUR..μου φανηκε περιεργο αλλα ειλικρινα δεν ειχε σβησει τιποτα! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 χθες περασα επισημη KI8 πανω απο leomar και δεν διεγραψε τιποτα :ninja: μετα περασα την omega αφου εκανα ροοτ μιας και το εχασα λογω επισημης ρομ και τα εχασα ολα κανοντας μονο αλλαγη το sales code στην omega σε EUR..μου φανηκε περιεργο αλλα ειλικρινα δεν ειχε σβησει τιποτα! αρα αν η 2.3.6 εχει διαφορετικο sc απο την ωμεγα λες να σβηστουνε ολα?? δεν θυμαμαι καθολου τι γινεται γιατι η τελευταια επισημη που ειχα περασει ηταν η ΚΕ7 τον ιουνιο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Master_G Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 πολυ καλος kernel o speedmod test 18 k12 παρα πολυ καλος σε smooth και μπαταρια!!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1182498 Παράθεση Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι μιζερη!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 αρα αν η 2.3.6 εχει διαφορετικο sc απο την ωμεγα λες να σβηστουνε ολα?? δεν θυμαμαι καθολου τι γινεται γιατι η τελευταια επισημη που ειχα περασει ηταν η ΚΕ7 τον ιουνιο :) αυτο θελει μια μελετη :p παντως το σιγουρο ειναι οτι αν η ρομ δεν ειναι full wipe τοτε θα μεινουν ολα οπως ειναι!αλλα αν πας να αλλαξεις SC τοτε ολα θα σβηστουν προφανως!μην φανταστεις..μια φορα το εκανα και εγω..καποιος "επαγγελματιας" ελπιζω να μας διαφωτισει :lol: Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εννοείς οτι μόλις τελειώσει η μπαταρία κάνεις πλήρες φόρτιση κ εν συνεχεία callibration? Η προτείνεις απ τα λεγόμενά σου να γίνεται το callibration με άδεια μπαταρία? Τελικά πολλοί λένε ότι καλύτερα το callibration να γίνεται με τελείως άδεια μπαταρία. Δηλαδή αφού αδειάσει τελείως να το βάλεις για φόρτιση και να το κάνεις με cwm. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Τελικά πολλοί λένε ότι καλύτερα το callibration να γίνεται με τελείως άδεια μπαταρία. Δηλαδή αφού αδειάσει τελείως να το βάλεις για φόρτιση και να το κάνεις με cwm. Ρε παιδιά, μη λέμε πάλι τα ίδια.. Αφου το battery calibration δεν προσφερει τίποτα στο κινητό μας :) Οριστε και τι γράφει ο dev του siyah κερνελ, γνωστός και ως "τούρκος" Q: do I need to recalibrate the battery? A: You don't need to calibrate battery for SGS2. Thanks to Entropy512 to pointing out that our device uses MAX17042 which is specifically designed not to require calibration Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Ωραίος!! Εγώ μέχρι σήμερα δεν το γνώριζα αυτό! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Παιδια χρησιμοποιω απο χθες τη ρομ και μπορω να πω πως ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Δεν εχω βρει καποιο bug ή κατι περιεργο. Congrats στον developer :) Παρεμπιπτοντως οσον αφορα αυτα που λετε για περασμα της stock. Θα σβηστουν τα παντα. Αν ΔΕΝ σβηστουν καλο ειναι να τα σβησετε εσεις με hard reset. Μια φορα μου ειχε τυχει στο παρελθον να μην γινει hard reset κατα το φλασαρισμα και φαινομενικα δεν υπηρχε προβλημα, αλλα δημιουργηθηκαν πολλες περιεργες συμπεριφορες (random reboots, να κολλαει το συμπαν κλπ) που μετα απο hard reset εστρωσαν. Γενικα ειμαι υπερ του clean flash και εχω διαπιστωσει πως οταν γινεται δεν υπαρχουν παρενεργειες :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 (edited) Βασικα κ η δικη μου αποψη ειναι full wipe οταν αλλαζεις εκδοση απο 2.3.5 πχ σε 2.3.6. Γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να υπαρχουν σημαντικες αλλαγες στη βασικη δομη που αν κ μπορει να μην φαινονται σιγουρα μελλοντικα στη χρηση του θα υπαρχουν μικροπροβληματα. Οσον αφορα το csc που αναφερατε πιο πανω κ το οτι διεγραψε τα παντα σαν full wipe. Ναι μια ρομ με αλλο csc η αν εσεις αλλαξετε csc το κινητο κανει hard reset αλλα.. μια εξυπνη λυση ειναι ενα backup απο cwm. Εν ολιγοις.. Δημιουργεις backup Αλλαζεις csc Κανεις restore το backup.. Τωρα εχεις κ το EUR csc που ηθελες αλλα κ το κινητο οπως ηταν πριν :-) Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Edit: Γιαννη επειδη αν κ εδω γινεται η συζητηση, η απαντηση μου ειναι λιγο offtopic αν θελεις μετεφερε το στο τροποποιηση :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited November 29, 2011 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Μήν το κάνεις απο τον dialer με το secret code.Παίζει να φάς κανα bootloop κ να πρέπει να ξαναπερνάς απο την αρχή την rom. Το έπαθα πρίν λίγες μέρες.Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις με τον τρόπο που σου αναφέρει πιό πάνω η virland. Εννοώ να το κάνεις μέσω cwm με τις 3 επιλογές... Τωρά αν θές να διαγράψεις την sd μαζί κ την την συσκευή αποθήκευσης usb (storage),πάς πρώτα Ρυθμίσεις - Αποθήκευση/Αποσύνδεση κάρτας SD - Διαμόρφωση κάρτας SD κ εν συνεχεία Διαμόρφωση συσκευής αποθήκευσης USB κάνεις κ τα full wipe μεσα απ το cwm κ έτσι θα έχεις μιά πλήρης καθαρή εγκατάσταση της rom....... Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) αχαχαχα...ελιωσα!ωραιος φιλε μου..σε ευχαριστουμε.. απλα η γνωμη μου ειναι πως το battery calibration το λεει και μονο του απτην εφαρμογη πως η δουλεια που κανει ειναι οτι κανει wipe battery stats..οποτε ειναι το ιδιο αν κανεις απο recovery wipe battery stats και καλιμπραρει την μπαταρια στην ουσια! επισης να αναφερω οτι η μπαταρια μου εστρωσε τελικα..με ανοιχτο το wifi 8 ωρες σε κατασταση υπνου το κινητο εχασε 1%...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!το ειχα φορτισει 100% και μετα απο 8 ωρες ειχα 99%...μιλησα 18 λεπτα στο τηλεφωνο και εστειλα καμια 20 μυνηματα (sms)και η μπαταρια μου ειναι στο 97% με 9,30 ωρες αναμονη ...ΕΥΓΕ! Edited November 30, 2011 by edangel8 Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 αχαχαχα...ελιωσα!ωραιος φιλε μου..σε ευχαριστουμε.. απλα η γνωμη μου ειναι πως το battery calibration το λεει και μονο του απτην εφαρμογη πως η δουλεια που κανει ειναι οτι κανει wipe battery stats..οποτε ειναι το ιδιο αν κανεις απο recovery wipe battery stats και καλιμπραρει την μπαταρια στην ουσια! επισης να αναφερω οτι η μπαταρια μου εστρωσε τελικα..με ανοιχτο το wifi 8 ωρες σε κατασταση υπνου το κινητο εχασε 1%...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!το ειχα φορτισει 100% και μετα απο 8 ωρες ειχα 99%...μιλησα 18 λεπτα στο τηλεφωνο και εστειλα καμια 20 μυνηματα (sms)και η μπαταρια μου ειναι στο 97% με 9,30 ωρες αναμονη ...ΕΥΓΕ! Να υποθεσω οτι εχεις την οmega 7....Αλλα με ποιον κερνελ???Και με battery calibration? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Φίλοι καλησπέρα. Δεν μπορούσα με τίποτα να μηδενίσω τον μετρητή φλασαρίσματος με το USB JIG μου,έχοντας την Omega από την 3.1 έως την 7.0 τώρα . Φλάσσαρα με ODIN από το XDA τον παλιό Bootloader και μηδένισε αμέσως. Η ερώτηση είναι αν πρέπει να φλασσάρω τον καινούργιο Bootloader τώρα ξανά (κι αν ναι που τον βρίσκω). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Να υποθεσω οτι εχεις την οmega 7....Αλλα με ποιον κερνελ???Και με battery calibration? δεν εβαλα αλλον κερνελ..εχω με αυτο που ερχεται η omega..και το εκανα wipe battery stats μεσω recovery οταν η μπαταρια πηγε 2% οταν το πρωτοφλασαρα το ρομακι.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 δεν εβαλα αλλον κερνελ..εχω με αυτο που ερχεται η omega..και το εκανα wipe battery stats μεσω recovery οταν η μπαταρια πηγε 2% οταν το πρωτοφλασαρα το ρομακι.. Εγω παντως με omega 7 και τον κερνελ που εχει πανω εχανα 8% με οοολα κλειστα!Ετσι εβαλα τον kernel του pan και τωρα χανω 1 με 3 % το βραδυ με ολα κλειστα αλλα πεφτει αρκετα γρηγορα με τις κλεισεις η μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Η νέα Omega v8 είναι έτοιμη και την δοκιμάζουμε, θα βασίζεται στο νέο firmware XWKK2 Android 2.3.6 (Date: 11/11/2011) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Η νέα Omega v8 είναι έτοιμη και την δοκιμάζουμε, θα βασίζεται στο νέο firmware XWKK2 Android 2.3.6 (Date: 11/11/2011) Γιαννη εισαι σουπερ!!!!Αναμενουμε με αγωνια!!!Για το Σαββατοκυριακο το βλεπεις να την δωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts