Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λοιπον μια ερωτηση....

μπορω απο το zip εγκατασταστης απο τους φακελου data/app και system/app να διαγραψω οτι δεν θελω ετσι ωστε να φλασρω τη ρομ μονο με αυτα που χρειαζομαι?

δεν το εχω δοκιμασει ποτε και δεν ξερω τι παιζει...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Γιαννη η ρομ πεταει και ο κερνελ ειναι πολυ καλος....μπραβο για αλλη μια φορα.....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

λοιπον μια ερωτηση....

μπορω απο το zip εγκατασταστης απο τους φακελου data/app και system/app να διαγραψω οτι δεν θελω ετσι ωστε να φλασρω τη ρομ μονο με αυτα που χρειαζομαι?

Sent from my iphone 4

Εχω δοκιμασει κατι αντιστοιχο, σε theme ομως, και δουλεψε..

Συγκεκριμμενα στα theme του BananenAffe μου εκανε συνεχεια fc το swype του.. Απο τοτε κατεβαζω το theme του, σβηνω το Swype.apk και ολα ok..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον μια ερωτηση....

Sent from my iphone 4

Εγω αυτο κανω παντα απο εποχη του 1 ακομα σβηνω οτι θεωρω σαβουρα και μετα φλασαρω

τα credits για το maildroid στον @freddy γιατι δεν την ηξερα τη συγκεκριμενη εφαρμογη και αποδειχτηκε οτι ειναι η καλυτερη...

Sent from my iphone 4

Ρε παιδια 2 ερωτησεις..

Πως γινεται οτι mail διαβαζω στο maildroid να δειχνει διαβασμενο και στο pc μου?

Και ξερει κανεις που αποθηκευονται τα attachments που κανεις save??

Sent from my customized sgs2 powered by Omega!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια 2 ερωτησεις..

Πως γινεται οτι mail διαβαζω στο maildroid να δειχνει διαβασμενο και στο pc μου?

Και ξερει κανεις που αποθηκευονται τα attachments που κανεις save??

Λογικο μου φαινεται να ειναι ανγνωσμενα στο πισι σου αφου τα διαβασεις στο maildroid και αφου ειναι online αναγνωσμενα φαινονται

Ιcs theme ???? Που ειναι η 6 με το ics theme??? Οεο???? (τρελό υποκατάστατο το ics theme!! ούτε η μεθαδόνη να'τανε... :P)

Samsung Galaxy S2

Rom: Omega v23

Μολις μπηκε η 6 xt

Δειχνει βραχος προς το παρρον και ειμαι σιγουρος για τη συνεχεια

Αυτο το θεμα το παντως να μη το δινει ο τουρκος ...καμια ιδεα καποιος για το πως θα το τραβηξουμε;

Μολις μπηκε η 6 xt

Δειχνει βραχος προς το παρρον και ειμαι σιγουρος για τη συνεχεια

Αυτο το θεμα το παντως να μη το δινει ο τουρκος ...καμια ιδεα καποιος για το πως θα το τραβηξουμε;

Όντως.Το είδα που το ζήτησες.Κάποιος έγραψε ότι η αλλαγή του system ui ,framework res apk με αυτό του τούρκου θα δουλέψει.Δεν ξέρω αν το έκανε κανείς

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Όντως.Το είδα που το ζήτησες.Κάποιος έγραψε ότι η αλλαγή του system ui ,framework res apk με αυτό του τούρκου θα δουλέψει.Δεν ξέρω αν το έκανε κανείς

Εγω το γραψα αλλα δεν εχω πισι για να τα τραβηξω να το τεσταρω

Λογικο μου φαινεται να ειναι ανγνωσμενα στο πισι σου αφου τα διαβασεις στο maildroid και αφου ειναι online αναγνωσμενα φαινονται

Και ομως δε λειτουργει ετσι.. Ουτε οταν τα διαβαζω στο pc και μετα τα βλεπω στο maildroid ουτε στην αντιθετη περιπτωση...

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ρομ δουλευει αψογα με το kernel του pan,ποιο smooth και γρηγορη απο ποτε.Αψογη,το μονο μειων ειναι οτι εχω το 4s σε αχρηστια!πολυ λιγο μετα απο tuned s2..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγω το γραψα αλλα δεν εχω πισι για να τα τραβηξω να το τεσταρω

Εγώ τα έχω τραβήξει και δουλεύουν άψογα όποιος τα θέλει ας μου στείλει pm να του τα στείλω...

Rebecca

From my Galaxy to Talpatalk!!!

Xiaomi Mi5 White 32GB

Παιδια το homemyhome δεν το βλεπω στην ρομ...

Υπαρχει καπου???ας ποσταρει καποιος

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καταρχας συγχαρητηρια για αλλη μια φορα για τη ROM.μολις την κατεβασα και σε λιγο θα την περασω στο κινητακι.Εχω 2 ερωτησεις σχετικα με τα θεματα.στον τιτλο γραφει Themes for Omega Series v6.0 XWKJ2(XWKJ3 δεν θα επρεπε να λεει?η εννοει κανει και για την omega v5.0)

Δευτερον.το θεμα ICS της OMEGA ICS που θα ανεβει τη Δευτερα ειναι αυτο που υπαρχει στη λιστα με τα θεματα η το κλασσικο του BigBangHD???

Αυτα!!!

μπηκε η 6 , no σχόλια :lol: , τα χουμε πει ;) ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!!!!

Να ρωτησω επειδη θελω στην 6 να εχω τον launcer 4.5 αυτον που εχει τις πολλες προτιμήσεις ( Preferences ) , βεβαια τα εικονιδια εφαρμογων τα ειχα ταξινομηση στον παλιο launcer που χα στην 5 οποτε μαλλον με titanium δεν μπορω να τα επαναφερω σε αυτον αν κανω επαναφορα δεδομενων ???

Πως μπορω να σβησω τελειως τον παλιο launcer (αν και εχω βαλει προεπιλογη τον 4.5) , νωμηζω μεσα απο root explorer .

Μπηκα στο system/apk και ειδα νωμηζω 2 , τον TouchWiz30Launcer.apk και τον ΤW4Launcer.apk .

Εγώ τα έχω τραβήξει και δουλεύουν άψογα όποιος τα θέλει ας μου στείλει pm να του τα στείλω...

Rebecca

Και εγώ τα έβαλα μαζί με το phone και το contacts και δουλεύουν ρολόϊ! Μήπως ξέρει κανένας πια είναι η γραμματοσειρά του Τούρκου;

Changelog Omega v6.0 + Omega XT v6.0◄Black Blue►:

Based on firmware XWKJ3 Android 2.3.5 (Date: 25/10/2011)

Kernel: Siyah+ v1.0 - Credits στον Παναγιώτη - pan24

Modem: XXKI4

Νέα:

CMW recovery v5.0.2.7

Updated:

AdFree Android v.0.8.41

Tiny Flashlight LED v3.9.9.11

Hide It Pro v2.8

Barcode Scanner v3.72

hosts

Fixed:

Omega XT Black Blue five button icons

Omega XT Black Blue Calendar Widget

Removed:

homemyhome

Omega Files updates:

Handcent SMS 3.9.9.8

Opera Mobile Web Browser v.11.5.3 (Omegas Dropbox only)

Η Rom είναι No full wipe

Όπως βλέπεις έχει αφαιρεθεί. Αν το θες κατεβασε το από εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1299923

Νικήτας

Τελικά το home my home δεν δουλεύει...

Αν κάποιος βρει άκρη ας ποσταρει...

Kαλησπερα σας και καλο Σαββατοκυριακο να χουμε!

Χιλια συγχαρητηρια να πω για την καινουργια rom σε συνδιασμο με τον kernel στα δυο Ελληνοπουλα μας!ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια!Απορω ομως με κατι!!Πως γινεται με την 5αρα την omega να εβγαζα στο Quadrant 3300 και τωρα να βγαζω 5500????Ειναι χαοτικη η διαφορα απο την μια εκδοση στην αλλη αμεσως...!!!Και χωρις να το ανεβασω απο cpu!

Ελπιζω μονο να μην ειχε επιπτωση στην μπαταρια αυτη η επιδοση που ειδα...Αν η μπαταρια ειναι το ιδιο με τις προηγουμενες εκδοσεις τοτε μιλαμε για μια ΤΕΛΕΙΑ ROM!

Χιλια συγχαρητηρια να πω για την καινουργια rom σε συνδιασμο με τον kernel στα δυο Ελληνοπουλα μας!ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλεια!Απορω ομως με κατι!!Πως γινεται με την 5αρα την omega να εβγαζα στο Quadrant 3300 και τωρα να βγαζω 5500????Ειναι χαοτικη η διαφορα απο την μια εκδοση στην αλλη αμεσως...!!!Και χωρις να το ανεβασω απο cpu!

Ελπιζω μονο να μην ειχε επιπτωση στην μπαταρια αυτη η επιδοση που ειδα...Αν η μπαταρια ειναι το ιδιο με τις προηγουμενες εκδοσεις τοτε μιλαμε για μια ΤΕΛΕΙΑ ROM!

Νομίζω χωρίς μα είμαι βέβαιος η μπαταρία πρέπει μα είναι ακόμα καλύτερη...όσο μπορώ μα συγκρίνω στο 4ωρο που την δουλεύω...

Rebecca

Αυτά που ρώτησα είναι τα αρχεία; Αλλάζει και η taskbar;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Γιάννη αυτό το hide it pro τι είναι;;

Sent from Galaxy

Διάβασε λεπτομέρειες εδω

λοιπον μια ερωτηση....

Sent from my iphone 4

Με προσοχη μπόρεις να αφαιρέσεις τα αρχεια .apk που δεν θελεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Ανεβασα και το νεο Remove Bloatware που το flashαρεις με το CWM. Πολυ ευκολότερο και γρηγορο.

Ειναι στο Omege Files post.

Γιαννη η ρομ πεταει και ο κερνελ ειναι πολυ καλος....μπραβο για αλλη μια φορα.....

Χαίρομαι που σου αρεσει :):)

Ιcs theme ???? Που ειναι η 6 με το ics theme??? Οεο???? (τρελό υποκατάστατο το ics theme!! ούτε η μεθαδόνη να'τανε... :P)

Την δευτέρα θα την ανεβάσω, μεχρι τοτε μπορείς να δοκιμάσεις τις v6.0

Το αφαίρεσα, θα το βαλω και παλυ αν το φτιάξει ο δημιουργός του.

Δεν υπάρχει κανενας τροπος να το βαλεις εκ τον υστερον

(λες και εκανε το πρόγραμμα για να μην το χρησιμοποιεί κανένας :blink::blink: )

Ειναι θεμα κερνελ αλλα εγω προσωπικά δεν δινω ποτε βαση στο στο Quadrant και τα υπόλοιπα.

Ο κερνελ ειναι πολυ αξιόλογος γιαυτό μπήκε στην νέα Omega μετά από πολλές δόκιμες.

Με την μπαταριά τα πάει πολύ καλά, αλλά ο CF-root (stock kernel) στην μπαταριά είναι λίγο καλύτερος απο τις δοκιμές μου.

Καταρχας συγχαρητηρια για αλλη μια φορα για τη ROM.μολις την κατεβασα και σε λιγο θα την περασω στο κινητακι.Εχω 2 ερωτησεις σχετικα με τα θεματα.στον τιτλο γραφει Themes for Omega Series v6.0 XWKJ2(XWKJ3 δεν θα επρεπε να λεει?η εννοει κανει και για την omega v5.0)

Δευτερον.το θεμα ICS της OMEGA ICS που θα ανεβει τη Δευτερα ειναι αυτο που υπαρχει στη λιστα με τα θεματα η το κλασσικο του BigBangHD???

Αυτα!!!

Το διόρθωσα - τωρα λέει XWKJ3 - sorry για το λάθος :(

Όχι είναι νέο συμβατό θέμα άλλου developer.

Το Omega Files post ενημερώθηκε στην έκδοση XWKJ3

Με δυο νέα συμβατά themes (και φυσικα ολα τα παλια) με δέκα νέους dialers και με ολα τα mod που υπάρχουν για το SG2.

Κουράστηκα με τα Omega Files αλλά πιστεύω ότι αυτή την στιγμή όσον αφορά τα περιεχόμενα είναι πλήρες.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3