Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδες μπορεί κάποιος να μου δώσει τον κωδικό για κανο φουλ φορματ το κην και μετα θελω να περασο και την ρομ:)

*2767*3855# φίλε μου και του φεύγουν τα συκώτια!

Sent from Galaxy

Αντώνης

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Sent from Galaxy

εγω παλι ρε παιδια θα τρελαθω τωρα πρωι πρωι!

ειμαι με criskelo πηρα back up το κινητο για να περασω την νεα ομεγκα και μετα την ολοκλήρωση του back up δεν ανοιγει το κινητο!

κολλάει στην αρχικη οθονη με το τριγωνακι!!!!:blink::blink:

τελος απο δω και περα μονο ομεγκα! τελικα ηταν η μονη ρομ που δεν ειχα τετοια κουλα προβληματα!

Καμια ιδεα για το πως θα το κατεβασω απο τη συσκευη το ζιπακι;καθως το λαπτοπινπυ πεθανε;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sent from Galaxy

ευχαριστώ φιλε μου η εξωτερικη καρτα διαγραφεται και αυτη η οχι(η να την βγάλω εντελώς!!)

Καμια ιδεα για το πως θα το κατεβασω απο τη συσκευη το ζιπακι;καθως το λαπτοπινπυ πεθανε;

Με dolfin κατεβασετο...Θα στο αποθηκευσει και μετα με rootexploler βαλτω στην sdcarte...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Με dolfin κατεβασετο...Θα στο αποθηκευσει και μετα με rootexploler βαλτω στην sdcarte...

Τον απλο;μου λεει save as htm...και οχι ζιπ

Τον απλο;μου λεει save as htm...και οχι ζιπ

ναι και μενα παντα αυτο με κανει!

εγω το σώζω σαν htm(το οποιοδήποτε αρχειο) και μετα αλλαζω την καταληξη:)

ναι και μενα παντα αυτο με κανει!

εγω το σώζω σαν htm(το οποιοδήποτε αρχειο) και μετα αλλαζω την καταληξη:)

Οκ ευχαριστω

ΕDIT

κοκκορος δε κατεβηκε τπτ

Κατι αλλο;

ευχαριστώ φιλε μου η εξωτερικη καρτα διαγραφεται και αυτη η οχι(η να την βγάλω εντελώς!!)

Τα αρχεία στην εξωτερική κάρτα μένουν όπως έχουν

Επίσης κατά την διάρκεια του format ΜΗΝ ακουμπήσεις κανένα κουμπί, άστο να κάνει όλη την δουλειά μόνο του μέχρις ότου κάνει και το reboot

Sent from Galaxy

Αντώνης

ενας τροπος ειναι αυτος κ ενας αλλος ειναι περασετε καποιον download manager....

πεφτω για υπνο για να φυγει το αλκοολ απο το αιμα και οταν ξυπνησω θα φλασαρω...

γραψτε εντυπωσεις οσοι την περασετε.

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Όλα καλά πέρασα και το blue monkey χωρίς πρόβλημα..το μόνο που γυρεύω ρε συ Γιάννη είναι να βγάλω το overglow από τον browser..το σιχαίνομαι...

Sent from Galaxy

Αντώνης

Οκ ευχαριστω

ΕDIT

κοκκορος δε κατεβηκε τπτ

Κατι αλλο;

δοκιμασε λιγο και με οπερα!!

και σε μενα κανει κατι τετοια αλλα συνηθως ο οπερα τα κατεβαζει!

ενας τροπος ειναι αυτος κ ενας αλλος ειναι περασετε καποιον download manager....

πεφτω για υπνο για να φυγει το αλκοολ απο το αιμα και οταν ξυπνησω θα φλασαρω...

γραψτε εντυπωσεις οσοι την περασετε.

Sent from my iphone 4

χεχεχεχε καλο ξενερωμα:lol::lol: εγω θα ξεκινησω μεσημερι τις μπυρες..:lol::lol:

βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. μόλις κατέβασα την ν. 5.0 και έκανα εγκατάσταση αφού πρώτα έκανα όλα τα τα wipe. η εγκατάσταση έγινε κανονικά. πατώντας όμως *#1234# μου εμφανίζεται

pda: I9100XWKJ1

PHONE: I9100XXKI4

CSC: I9100XEFJ1

αφού η ρομ ειναιη XWKJ2 γιατί μου εμφανίζει στο pda xwkj1.

μπορεί κάποιος που έκανε εγκατάσταση την ν. 5.0 να δοκιμαση και να μου πει

Νικήτας

βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. μόλις κατέβασα την ν. 5.0 και έκανα εγκατάσταση αφού πρώτα έκανα όλα τα τα wipe. η εγκατάσταση έγινε κανονικά. πατώντας όμως *#1234# μου εμφανίζεται

pda: I9100XWKJ1

PHONE: I9100XXKI4

CSC: I9100XEFJ1

αφού η ρομ ειναιη XWKJ2 γιατί μου εμφανίζει στο pda xwkj1.

μπορεί κάποιος που έκανε εγκατάσταση την ν. 5.0 να δοκιμαση και να μου πει

και σε μενα το ιδιο λεει!

μολις την περασα! στις πληροφοριες ομως λεει xwkj2!:worry:

και σε μενα το ιδιο λεει!

μολις την περασα! στις πληροφοριες ομως λεει xwkj2!:worry:

καλημερα παιδια με πολυ κρθο και παγωνια και εμενα το ιδιο αλλα sto system tuner info μου βγαζει KJ2

Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι μιζερη!!!

καλημερα παιδια με πολυ κρθο και παγωνια και εμενα το ιδιο αλλα sto system tuner info μου βγαζει KJ2

Εκδοση βασικου φασματος KI4

Αριθμος κατασκευης KJ2

Αυτο γραφει η xt σε μενα...

Α...απο οτι βλεπω μαλλον παμε ολοταχως για kj3...Ειδη ο λεο μαρ ανεβασε την 3.1 με kj3....

Αρε γιαναρε δεν προκειται να ισυχασεις...

Να πω επισης πως η κουζινα του λεο μαρ αλλα η 1.4 δουλευει κανονικα οπως και το swype...

Κατα τα αλλα τρομερη δουλεια απο τον γιαναρο...ο στοκ κερνελ φαινεται να τα πηγαινει παρα πολυ καλα...

Πεταξα κατ εμε ολη την σαβουρα και η ρομ ανταπωκρινεται εκπληκτικα...

Αντε να βγει και το σαντουιτς στα θεματα και να αραξουμε εδω για αρκετο καιρο...

Το "modem" εχετε δικιο....:!:

Ειναι τo XXΚΙ4....!!!!

Αναφερθηκε και ο Γιαννης σε αυτο....!!!!

Αλλα μονο το "modem"......:!:

Edited by gorgiosalon

Άλλο σε ρώτησα στο internet βλέπεις το φάκελο Omega Files??

Όχι δεν τον βλέπω

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδια πως λενε την εφαρμογη που δειχνει θερμοκρασια ραμ και τα λοιπα???αν θυμαμαι καλα αυτη που εχει ο παραφρον λεω...

Καλημέρα,

Τα θέματα για version 5 που βλέπω στο dropbox ισχύουν Γιάννη; Θέλω να περάσω το blue monkey..

Sent from Galaxy

καλημερα και απο μενα.. Ναι αντωνη δουλευουν..

Εχω περασει το blue και ειναι τελειο.. Εχω φτιαξει και 2-3 statusbar ακομα για το blue monkey.. ( μονο την εικονα αλλαξα δηλαδη :p noobακι ειμαι!)

Edit: αργησα να απαντησω..

Edited by Sol_Ballads

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκδοση βασικου φασματος KI4

Αριθμος κατασκευης KJ2

Αυτο γραφει η xt σε μενα...

Α...απο οτι βλεπω μαλλον παμε ολοταχως για kj3...Ειδη ο λεο μαρ ανεβασε την 3.1 με kj3....

Αρε γιαναρε δεν προκειται να ισυχασεις...

Να πω επισης πως η κουζινα του λεο μαρ αλλα η 1.4 δουλευει κανονικα οπως και το swype...

Κατα τα αλλα τρομερη δουλεια απο τον γιαναρο...ο στοκ κερνελ φαινεται να τα πηγαινει παρα πολυ καλα...

Πεταξα κατ εμε ολη την σαβουρα και η ρομ ανταπωκρινεται εκπληκτικα...

Αντε να βγει και το σαντουιτς στα θεματα και να αραξουμε εδω για αρκετο καιρο...

Τα ίδια γράφει και η official KJ2.

Δοκίμασα χθες την V3.0 Leomar. Για μια ακόμα φορα δεν ενθουσιάστηκα.

Σε ταχύτητα συγκρινόμενη με την official οι οποίες διάφορες, αν υπάρχουν δεν ειναι αντιληπτές. Στα benchmark έβγαλα λίγο παραπάνω με την official.

Οι ουσιαστικές διάφορες ειναι ότι χρησιμοποιει πράγματα απο νεότερα builts όπως το 2.3.7

Δεν ξέρω αν αυτο βοηθα σε τίποτα. Προσωπικά δεν παρατήρησα κάποιες βελτιώσεις σε ότι χρησιμοποιω.

Μου άρεσε η γραμματοσειρα μόνο :)

Λείπουν πράγματα όπως η δημιουργία βίντεο και μάλιστα δεν υπάρχει ούτε στην kitchen. Επίσης όταν προσπάθησα σήμερα το πρωί να το συνδέσω με το ΒΤ του car stereo για να ακούσω μουσικη απο το Galaxy όπως κάνω καθε μέρα στην διαδρομή προς το γραφείο μου, δεν συνδέονταν το κανάλι της μουσικής. Μόνο οι τηλεφωνικές κλήσεις συνδέθηκαν κανονικά.

Ένα άλλο που μάλλον οφείλεται στις γραμματοσειρες, ειναι ότι δεν εμφανίζεται σωστα ο αριθμός που δείχνει την θερμοκρασία στο widget του καιρού.

Δεν δοκίμασα ακόμα την Omega γιατι δουλεύω σήμερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αμα η rom ειναι σχεδον η ιδια με την V4 μαλλον θα περιμένω την KJ3 αν βγει , δεν ρισκρω να φλασαρω παλι γιατι εχω ταξινομησει τα εικονιδια των εφαρμωνγω και εχω 9 καρτελες ... μετα θελει φασαρια να τα ξαναφτιαξω.

Περιμενουμε απαντηση απο τον Γιαννη να μας πει γιατι οντος στο PDA επρεπε να γραφει KJ2 , ομοιως νωμηζω και στο CSC στο τελος ....J2.

To modem μαλλον ειναι αλλη περιπτωση , δεν πηστευω οτι σχετιζεται τοσο με την εκδοση της Rom , αν βγει αλλη πιο καινουργια εκδοση modem μπορουμε να το φλασαρουμε μονο του .

Πολύ σύντομα σας απαντάω ότι είναι η XWKJ2.

To csc είναι ίδιο με την KJ1, αν και η Omega έχει multi csc σχεδόν όλες τις χώρες που δεν το έχει η XWKJ1

Το modem που έχει η KJ1/2/3 είναι το KI4.

Ελπίζω να έλυσα την απορία.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Πολύ σύντομα σας απαντάω ότι είναι η XWKJ2.

To csc είναι ίδιο με την KJ1, αν και η Omega έχει multi csc σχεδόν όλες τις χώρες που δεν το έχει η XWKJ1

Το modem που έχει η KJ1/2/3 είναι το KI4.

Ελπίζω να έλυσα την απορία.

Γιάννη μου, εξαιρετική δουλειά, όπως πάντα και νομίζω ότι η kj2 στην οποία στηρίζεται η ω είναι από τις top που έχουν βγει μέχρι τώρα!

Sent from Galaxy

Αντώνης

Τα ίδια γράφει και η official KJ2.

Δοκίμασα χθες την V3.0 Leomar. Για μια ακόμα φορα δεν ενθουσιάστηκα.

Σε ταχύτητα συγκρινόμενη με την official οι οποίες διάφορες, αν υπάρχουν δεν ειναι αντιληπτές. Στα benchmark έβγαλα λίγο παραπάνω με την official.

Οι ουσιαστικές διάφορες ειναι ότι χρησιμοποιει πράγματα απο νεότερα builts όπως το 2.3.7

Δεν ξέρω αν αυτο βοηθα σε τίποτα. Προσωπικά δεν παρατήρησα κάποιες βελτιώσεις σε ότι χρησιμοποιω.

Μου άρεσε η γραμματοσειρα μόνο :)

Λείπουν πράγματα όπως η δημιουργία βίντεο και μάλιστα δεν υπάρχει ούτε στην kitchen. Επίσης όταν προσπάθησα σήμερα το πρωί να το συνδέσω με το ΒΤ του car stereo για να ακούσω μουσικη απο το Galaxy όπως κάνω καθε μέρα στην διαδρομή προς το γραφείο μου, δεν συνδέονταν το κανάλι της μουσικής. Μόνο οι τηλεφωνικές κλήσεις συνδέθηκαν κανονικά.

Ένα άλλο που μάλλον οφείλεται στις γραμματοσειρες, ειναι ότι δεν εμφανίζεται σωστα ο αριθμός που δείχνει την θερμοκρασία στο widget του καιρού.

Δεν δοκίμασα ακόμα την Omega γιατι δουλεύω σήμερα.

Κώστα κατέβασε το rom toolbox από μάρκετ και στα fonts διάλεξε το roboto..είναι μάλλον το font που σου αρέσει!

Sent from Galaxy

Αντώνης