sarpan Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 (edited) Τα τραγουδια που μπορουμε να κατεβαζουμε πλεον με την επιλογη download του youtube app ξερει καποιος που αποθηκευονται? γιατι κατεβασα κατι αλλα δεν υπαρχει πουθενα. EDIT: Γιαννη χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις!!!! Edited November 8, 2011 by sarpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 (edited) Τα τραγουδια που μπορουμε να κατεβαζουμε πλεον με την επιλογη download του youtube app ξερει καποιος που αποθηκευονται? γιατι κατεβασα κατι αλλα δεν υπαρχει πουθενα. EDIT: Γιαννη χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις!!!! Σ ευχαριστω για τις ευχες :) Θα τα βρεις στον φάκελο sdcard/download Edited November 8, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Σ ευχαριστω για τις ευχες :) Θα τα βρεις στον φάκελο sard/download ηταν το πρωτο που εψαξα αλλα δεν ειναι εκει.και φανταστηκα πως πανε αλλου.Επεισης να πω πως ειδα κανονικα την πορεια του download και ολοκληρωθηκε κανονικα στο 100%.Μαλιστα τωρα μολις δοκιμασα να κατεβασω κατι αλλο αλλα δεν κανει τιποτα.δειχνει για ενα δευτερολεπτο πανω δεξια το εικονιδιο ληψης αρχειου αλλα μετα φευγει και δεν κανει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γιάννη χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις και να μας χαρίζεις υπέροχες rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Έρχεται αύριο η Omega v4.0 με το ICE CREAM SANDWICH Μπραβο ρε Γιαννη εισαι θεουλης :p χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 ηταν το πρωτο που εψαξα αλλα δεν ειναι εκει.και φανταστηκα πως πανε αλλου.Επεισης να πω πως ειδα κανονικα την πορεια του download και ολοκληρωθηκε κανονικα στο 100%.Μαλιστα τωρα μολις δοκιμασα να κατεβασω κατι αλλο αλλα δεν κανει τιποτα.δειχνει για ενα δευτερολεπτο πανω δεξια το εικονιδιο ληψης αρχειου αλλα μετα φευγει και δεν κανει τιποτα. Νομίζω για να κάνει αποθήκευση δεν πρέπει να εκτελείται σάρωση πολυμέσων. Γιάννη χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις και να μας χαρίζεις υπέροχες rom. Ευχαριστώ πολύ Κυριακο, το Σάββατο θα εχουμε μαλλον την νεα ρομ, την δοκιμάζουμε τώρα και φαίνεται αξιόλογο το νεο KJ2 Μπραβο ρε Γιαννη εισαι θεουλης :p χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις Ευχαριστώ για τις ευχές :) Ο Θεός όμως είναι ένας και μας αγαπάει όλους. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Νομίζω για να κάνει αποθήκευση δεν πρέπει να εκτελείται σάρωση πολυμέσων. Δεν εκανε σαρωση πολυμεσων.Θα βοηθησει μια επανεγκατασταση της εφαρμογης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Δεν εκανε σαρωση πολυμεσων.Θα βοηθησει μια επανεγκατασταση της εφαρμογης? Είναι εφαρμογή συστήματος δεν μπορείς να την αφαιρέσεις. Με την v4.0 ICS που τελείωσα πριν λίγο δουλεύει κανονικά. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γιάννη χρόνια σου πολλά περιμένουμε την νέα rom με γλυκιά αγωνία Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Είναι εφαρμογή συστήματος δεν μπορείς να την αφαιρέσεις. Με την v4.0 ICS που τελείωσα πριν λίγο δουλεύει κανονικά. Χρόνια πολλά με υγεία και από εμένα..Δεν μας την δίνεις ρε Γιάννη σήμερα; Δεν έχω τι να κάνω lol Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γιαννη χρονια σου πολλα ρε μαν...να ζησεις να σε χαιρετε η οικογενεια σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Χρονια πολλα Γιαννη......οτι επιθυμεις φιλε μου.....παιδες να σας ρωτησω ποιον κερνελ να βαλω για μεγιστη ταχυτητα....δεν με ενδιαφερει και πολυ η αυτονομια.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδιά θυμάται κάποιος ποιο app είναι στην OMEGA που αλλάζει σχεδόν όλα τα fonts? Υπάρχει προ εγκατεστημένη τέτοια εφαρμογή στην OMEGA? Γιάννη πολύχρονος!!! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Υπάρχει προ εγκατεστημένη τέτοια εφαρμογή στην OMEGA? Γιάννη πολύχρονος!!! Υπάρχει στα settings του galaxy επιλογή για flip fonts... κάνα σετ απ αυτά που θα βρουμε!!! Γιάννη, πολύχρονος με υγεία και ότι αγαπάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Σε περίπτωση που εγκαταστήσω το homemyhome θα έχω κανένα bug στην v3 Γιάννη; (Χρόνια σου πολλά παρεπιπτόντως και ότι επιθυμείς!) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γιάννη μου χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς με υγειά και ευτυχία.Τελικά σήμερα κατάφερα να κατεβάσω την rom μετά από πολλές προσπάθειες,τέλεια είναι.Άλλα νομίζω δεν έχει τόσο καλό wi-fi όσο η προηγούμενη.Τέλος σου εύχομαι πολλά download και πολλά donate αν και σου χρωστάω και εγώ,ακόμα να ξεμπερδέψω με το pay pal.Συγχαρητήρια για μία ακόμα φορά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Χρονια σου πολλα και καλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaig Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ναι αυτα τα 3 wipe ειναι. Μετα τα wipe και το φλασσαρισμα της Omega δούλεψε την λιγο πριν βαλεις προγράμματα να δεις πως παει. Στην αρχη αρχη φαινεται οκ,αλλα μετα κανει νουμερα. Πχ τωρα οτι κανω clear memory apo ton task manager, μετα με βγαζει στις επαφες και οσες φορες και να πατησω το return key δε βγαινει. Αλλες φορες με βγαζει κατευθειαν στα μυνηματα και δε βγαινω. Και δεν εχω πολλες εφαρμογες, 4 φορες εχω περασει την omega. Κατι αλλο, υπαρχει τροπος τις εφΑρμογες που κατεβαζω να αποθηκευω και τον installer? Kατεβαζω συνεχεια τα ιδια πραγματα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 στο ICS theme πως φευγουν εκεινα τα 3 εικονιδια κατω κατω , (νωμηζω ειναι του Nexus) , δεν χρειαζονται στο S II. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Καλημέρα σ όλους, ευχαριστώ παρα παρα πολυ για τις ευχές σας! Σε περίπτωση που εγκαταστήσω το homemyhome θα έχω κανένα bug στην v3 Γιάννη; (Χρόνια σου πολλά παρεπιπτόντως και ότι επιθυμείς!) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν θα έχεις κανένα bug αλλά εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει (εκτός κουζίνας). Υπάρχει προ εγκατεστημένη τέτοια εφαρμογή στην OMEGA? Γιάννη πολύχρονος!!! Δεν υπάρχει. Γιάννη μου χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς με υγειά και ευτυχία.Τελικά σήμερα κατάφερα να κατεβάσω την rom μετά από πολλές προσπάθειες,τέλεια είναι.Άλλα νομίζω δεν έχει τόσο καλό wi-fi όσο η προηγούμενη.Τέλος σου εύχομαι πολλά download και πολλά donate αν και σου χρωστάω και εγώ,ακόμα να ξεμπερδέψω με το pay pal.Συγχαρητήρια για μία ακόμα φορά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Σ ευχαριστω παρα πολυ :) Το modem ειναι το ιδιο και στις δυο, λογικα δεν θα πρεπει να εχεις καμια διαφορά. Στην αρχη αρχη φαινεται οκ,αλλα μετα κανει νουμερα. Πχ τωρα οτι κανω clear memory apo ton task manager, μετα με βγαζει στις επαφες και οσες φορες και να πατησω το return key δε βγαινει. Αλλες φορες με βγαζει κατευθειαν στα μυνηματα και δε βγαινω. Και δεν εχω πολλες εφαρμογες, 4 φορες εχω περασει την omega. Κατι αλλο, υπαρχει τροπος τις εφΑρμογες που κατεβαζω να αποθηκευω και τον installer? Kατεβαζω συνεχεια τα ιδια πραγματα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Με το πρόγραμμα root explorer να τις κάνεις αντιγραφή από τoν φακελο data/apps Μετά σε restore κάνεις τα apk αρχεία paste μεσα στον ιδιο φάκελο. στο ICS theme πως φευγουν εκεινα τα 3 εικονιδια κατω κατω , (νωμηζω ειναι του Nexus) , δεν χρειαζονται στο S II. Δεν νονιζω να φευγουν, εκτος και βρει τρόπο ο Big που εχει κανει το theme Edited November 9, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Master_G Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Φιλε Γιαννη καλημερα ενα μικρο donate για την υπεροχη δουλεια σου αρ.πραξης 47700 ΑΤΕ Sent from my GT-P7500 using Tapatalk Παράθεση Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι μιζερη!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Φιλε Γιαννη καλημερα ενα μικρο donate για την υπεροχη δουλεια σου αρ.πραξης 47700 ΑΤΕ Sent from my GT-P7500 using Tapatalk Καλήμερα, σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Master_G Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Γιαννη εμεις σε ευχαριστουμε για την προσπαθεια που κανεις για ενα καλυτερο και πιο σταθερο samsung galaxy sII:-):-) Sent from my GT-P7500 using Tapatalk Παράθεση Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι μιζερη!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Και εγω εχω προβλημα με το GPS με Omega V4. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Σήμερα έβαλα το igo για να πάω κάπου και με οδήγησε χωρίς προβλήματα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts