ioathe Δημ. November 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Ίσως η καλύτερη λύση να είναι η διαγραφή από το Google και τον Exchange, συγχρονισμός (οπότε σβήνονται όλες οι επαφές από το τηλέφωνο), επαναφορά στο Google και στον Exchange και ξανά συγχρονισμός. Σε μένα έτσι δούλεψαν όλα. Υπάρχει δυνατότητα να μεταφερθούν οι ρυθμίσεις του TWL 3 στον 4; Σε παρακαλώ μην κάνεις διπλά post, πάτα τροποποίηση και συμπλήρωσε ότι θέλεις. Ναι με το titanium backup, πάτα πάνω στο TWL και επανέφερε μόνο τo Data. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Και μια χαζη ερωτηση... Εαν βαλω την Omega XT v4.0◄Black Blue►, αλλαζω θεμα οποτε θελω ε???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Εγώ λέω να παραμείνω για λίγο ακόμα στην version 3..το έχω σεταρει τόσο όμορφα το κινητό και όλα δουλεύουν άψογα χωρίς κανένα ψεγάδι Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Καλημέρα και καλή εβδομάδα.πως τα βάζουμε τα εικονίδια?είμαι με omega 3.0 και go launcher. Αν λες για τα δικα μου εικονιδια, κατέβασε το αρχείο που τα περιεχει, ξεζιπαρισε το και βάλε τον φάκελο που περιεχει στην εξωτερικη SD card (αν δεν έχεις εξωτερικη βάλτα στην SD card). Κατόπιν πηγαίνεις πχ στην αρχική σου οθόνη και πατάς παρατεταμένη στο εικονίδιο μιας εφαρμογής που θέλεις να αλλάξεις. Σου βγάζει ένα μενου. Επιλέγεις αλλαγη/custom και σε μεταφέρει στη συλλογή φωτογραφιών. Ανοίγεις τον φάκελο με τα εικονιδια μου που βρίσκεται στην συλλογή σου πλέον και κλικαρεις το εικονίδιο που θες. ΠΡΟΣΟΧΗ στο μενου που θα σου βγάλει επιλέγεις No Crop και μετα save. Εφόσον το κανεις θα αλλάξει αμέσως. Θα κανεις το ίδιο για όλα τα εικονιδια που έχεις στις κυρίες οθόνες σου. Αν θέλεις μετα να επανελθεις μπορείς με τον ίδιο τροπο απλα αντι για custom επιλέγεις default. @@ioathe Γιάννη έβαλα την απλη V4.0 χθες τα ξημερώματα. Σεταρισα μόνο τον λογαριασμό μου και απο εφαρμογές έβαλα μόνο το system info pro widget για να βλέπω κάποια πράγματα όπως θερμοκρασία κλπ. Πήγα για ύπνο με την μπαταρία στο 99%. Μετα απο 6 ωρες την βρήκα στο 72%. Θεωρώ υπεύθυνο το No Led καθώς απο την ώρα που έλαβα το πρώτο mail και ενεργοποιήθηκε, στα στατιστικά της μπαταρίας η οθόνη φαίνεται ενεργή και η συσκευη σε αφύπνιση. http://img.tapatalk.com/2982698a-b1fd-d4bd.jpg Η αναζητηση στις επαφές δουλεύει κανονικά σε μένα σε αγγλικά και ελληνικα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 @@ioathe Γιάννη έβαλα την απλη V4.0 χθες τα ξημερώματα. Σεταρισα μόνο τον λογαριασμό μου και απο εφαρμογές έβαλα μόνο το system info pro widget για να βλέπω κάποια πράγματα όπως θερμοκρασία κλπ. Πήγα για ύπνο με την μπαταρία στο 99%. Μετα απο 6 ωρες την βρήκα στο 72%. Θεωρώ υπεύθυνο το No Led καθώς απο την ώρα που έλαβα το πρώτο mail και ενεργοποιήθηκε, στα στατιστικά της μπαταρίας η οθόνη φαίνεται ενεργή και η συσκευη σε αφύπνιση. http://img.tapatalk.com/2982698a-b1fd-d4bd.jpg Η αναζητηση στις επαφές δουλεύει κανονικά σε μένα σε αγγλικά και ελληνικα. Κώστα κάτι άλλο είναι, εγώ με noled ενεργοποιημένο και wifi την νύχτα έχω απώλεια περίπου 3% Μπορείς να δοκιμάσεις αν το RLT Fix δουλεύει στην νέα v4.0, ειναι στο Omega Files post, ευχαριστώ :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Κώστα κάτι άλλο είναι, εγώ με noled ενεργοποιημένο και wifi την νύχτα έχω απώλεια περίπου 3% Μπορείς να δοκιμάσεις αν το RLT Fix δουλεύει στην νέα v4.0, ειναι στο Omega Files post, ευχαριστώ :) Όχι ,έχει δίκιο ο Te salat γιατί του ήλθε το mail οπότε δούλευε συνεχώς η οθόνη του και το κινητό ήταν σε αφύπνιση. Αν δεν σου έλθει ειδοποίηση είναι λογική η κατανάλωση η δική σου. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Όχι ,έχει δίκιο ο Te salat γιατί του ήλθε το mail οπότε δούλευε συνεχώς η οθόνη του και το κινητό ήταν σε αφύπνιση. Αν δεν σου έλθει ειδοποίηση είναι λογική η κατανάλωση η δική σου. Μπορείς επίσης από τις ρυθμίσεις του να το κλείνεις για τις ώρες που κοιμάσαι.. Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) Κώστα κάτι άλλο είναι, εγώ με noled ενεργοποιημένο και wifi την νύχτα έχω απώλεια περίπου 3% Μπορείς να δοκιμάσεις αν το RLT Fix δουλεύει στην νέα v4.0, ειναι στο Omega Files post, ευχαριστώ :) Μόλις το απεγκατεστησα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση η χρήση οθόνης και αφύπνισης. Δεν ξέρω αν έπρεπε να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του NoLed. Ειναι μια εφαρμογη που δεν χρησιμοποιω ποτε. Ίσως να έφταιγε ότι δεν εκανα ούτε reboot μετα την εγκατάσταση. Με ταλαιπώρησε για να κατέβασω αφου η ταχύτητα ήταν 35k/s. Πήγε 5:30 μεχρι να κατέβει. Οπότε δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Το αρχειάκι RTL δεν υπάρχει στο omega files. Στείλε μου ένα link αν θες. Υ.Γ. Οι γραμματοσειρες ειναι μεγαλύτερες οι μου φαίνονται? Edited November 7, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Μόλις το απεγκατεστησα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση η χρήση οθόνης και αφύπνισης. Δεν ξέρω αν έπρεπε να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του NoLed. Ειναι μια εφαρμογη που δεν χρησιμοποιω ποτε. Ίσως να έφταιγε ότι δεν εκανα ούτε reboot μετα την εγκατάσταση. Με ταλαιπώρησε για να κατέβασω αφου η ταχύτητα ήταν 35k/s. Πήγε 5:30 μεχρι να κατέβει. Οπότε δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Το αρχειάκι RTL δεν υπάρχει στο omega files. Στείλε μου ένα link αν θες. Υ.Γ. Οι γραμματοσειρες ειναι μεγαλύτερες οι μου φαίνονται? Αντιγράφω από το 4ο post RTL Fix for Omega v4.0 - Download Σωστά, η γραμματοσειρά έχει λίγο μεγαλύτερα γράμματα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Και μια χαζη ερωτηση... Εαν βαλω την Omega XT v4.0◄Black Blue►, αλλαζω θεμα οποτε θελω ε???? Πρώτα παίρνεις backup πριν αλλάξεις θέμα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Τι ειναι το rtl fix και τι κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Τι ειναι το rtl fix και τι κανει; Δεν αφορά την ελληνική εκδοση της omega. Πρόκειται για ένα αρχειάκι που επιτρέπει την γραφή και ανάγνωση της Αραβικής γλώσσας. Η omega ειναι στο XDA και υπάρχουν πολλοί απο τις αραβικές χώρες που ενδιαφέρονται ώστε να έχουν την γλώσσα τους διαθέσιμη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Τι ειναι το rtl fix και τι κανει; Right To Left, για αραβία μεριά.Σε μας δεν χρειάζεται απ' ότι έχω καταλάβει Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Παιδιά μια βοήθεια αν κάποιος έχει την CheckRom 2.0 μπορεί να εγκαταστήσει την Ωμέγα σαν NoWipe rom. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Παιδιά μια βοήθεια αν κάποιος έχει την CheckRom 2.0 μπορεί να εγκαταστήσει την Ωμέγα σαν NoWipe rom. Ευχαριστώ Όχι δεν γίνεται, η CheckRom 2.0 έχει παλιότερο firmware (KKXI4) και θα γίνει αχταρμάς. Αλλα και το ίδιο να είχε δεν προτείνεται, όποιος έρχεται από άλλη ρομ ή ακόμα και από την stock θέλει Wipe πριν το φλασσαρισμα της Omega. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cho Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Παιδιά μια βοήθεια αν κάποιος έχει την CheckRom 2.0 μπορεί να εγκαταστήσει την Ωμέγα σαν NoWipe rom. Ευχαριστώ Ναι. Εγώ αυτό έκανα για να την δοκιμάσω. Αν και αφού αποφάσισα ότι θα μείνω στην omega, την πέρασα full wipe. Αν ακολουθήσεις τον οδηγό, δεν χρειάζεσαι πάνω από 20 λεπτά για να έχεις το κινητό σου όπως ήταν. Η μάλλον πολύ καλύτερο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Και μια χαζη ερωτηση... Εαν βαλω την Omega XT v4.0◄Black Blue►, αλλαζω θεμα οποτε θελω ε???? Ναι αλλά προς το παρόν έχω ανεβάσει μόνο ένα γιατί δεν προλάβαινα. Υπομονή και στο Omega Files θα μπούνε και άλλα. Εγώ λέω να παραμείνω για λίγο ακόμα στην version 3..το έχω σεταρει τόσο όμορφα το κινητό και όλα δουλεύουν άψογα χωρίς κανένα ψεγάδι Sent from Galaxy Πέρασε την χωρίς Wipe και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα πουθενά, (nadroid backup κάλο είναι να υπάρχει) Καλημερα Γιαννη υπαρχει περιπτωση να φτιαξεις την v4 με Ice Cream Sandwich theme ? Ναι αλλά πρώτα θέλω να προσθέσω συμβατά θέματα για τις v4.0 και μετά θα αρχίσω την v4 με το Ice Cream Sandwich theme. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cho Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Ρε παιδιά. Αφού πέρασα την 4, η ταξινόμηση στις λίστες μου άλλαξε. Μου εμφανίζει πρώτα τα ελληνικά και μετά τα αγγλικά. Είναι φυσιολογικό? και αν ναι υπάρχει τρόπος να το αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Γεια σας παιδια εχω την omega 3 και σημερα παρατηρησα οτι δεν μου δουλευει η αναζητηση επαφων.Πως το διορθωνουμε αυτο?Επισης αν θελω να βαλω την 4 απλα την περναω απο πανω ή πρεπει να κανω κανενα wipe??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Ρε παιδιά. Αφού πέρασα την 4, η ταξινόμηση στις λίστες μου άλλαξε. Μου εμφανίζει πρώτα τα ελληνικά και μετά τα αγγλικά. Είναι φυσιολογικό? και αν ναι υπάρχει τρόπος να το αλλάξω? Οχι το firmware ειναι ευρωπαϊκό (Λουξεμβουργο) και ειναι ετσι η λειτουργεια του. @όλους Τα sms ακόμα δεν υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες πάρα το XW build. Γεια σας παιδια εχω την omega 3 και σημερα παρατηρησα οτι δεν μου δουλευει η αναζητηση επαφων.Πως το διορθωνουμε αυτο?Επισης αν θελω να βαλω την 4 απλα την περναω απο πανω ή πρεπει να κανω κανενα wipe??? Διάβασε μια σελίδα πιο πίσω. Δεν χρειάζεται κανένα Wipe - πάρε πρώτα τα απαραίτητα backup. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Γιαννη, τι θα κανουμε εμεις που εχουμε οριο 2gb στο dropbox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) Παιδια ξέρει κανεις τι κάνουμε σ αυτη την περίπτωση; http://img.tapatalk.com/2982698a-e83b-5c84.jpg Δεν είναι θέμα omega ετσι, μην νομίζει κανεις κάτι τέτοιο. Πήγα να φλασάρω την official απο το Mac με Odin και μου τα έκανε μανταρα. EDIT Κατάφερα να το βάλω σε download mode αλλα δεν γίνεται τίποτα απο τα windows 7 που τρέχω μέσα απο το Mac. Πρέπει να βρω λάπτοπ με windows. Τελικά το επανεφερα. Οκ Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 7, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 @όλους Τα sms ακόμα δεν υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες πάρα το XW build. Διάβασε μια σελίδα πιο πίσω. Δεν χρειάζεται κανένα Wipe - πάρε πρώτα τα απαραίτητα backup. Ωπ τι εννοεις;Εχω cosmote+μολις δοκιμασα να στειλω μηνυμα με εισαγωγη λειτουργιας σε αλφαβητο gsm κι εστειλα κανονικα μηνυμα με 160 χαρακτηρες στο παλιο μου ericsson!!! Υ.γ. Χθες βραδυ που εκανα εγκατασταση την v 4.0 πανω απο την 3.0 χωρις wipes δυστυχως μου εβγαζε το μηνυμα η διεργασια com.android.phone τερματιστηκε απροσδοκητα, 'η καπως ετσι.. Εκανα wipes+μεχρι στιγμης ολα τελεια! Sent from another GalaxyII Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) Γιαννη, τι θα κανουμε εμεις που εχουμε οριο 2gb στο dropbox? Προς το παρόν δεν έχεις πρόβλημα το Omega Files είναι 1,7gb Το Omega Dropbox όμως είναι για την συσκευή σας, εκεί δεν έχει όριο, κατεβάζεις ότι θέλεις και το βρίσκεις στο sdcard/dropbox Στο φακελο sdcard/dropbox μπορούμε να σβήσουμε ότι θέλουμε, μέσα από την εφαρμογή ότι σβήσουμε σβήνει σε όλους. Edited November 7, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts