Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τίποτα..αν θες τικαρε και τα fancy settings και δες πως ανοίγει η αναζήτηση google..

Sent from Galaxy

Ρεεεε Αντωνη..... Το να το βαλουμε στο "slow" ειναι χιουμορ και δεν το επιασα...????

Η ειναι αληθεια....!!!! (?????)

Γιατι εμενα στο "fast" εγινε πιο γρηγορο....:lol::p

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρεεεε Αντωνη..... Το να το βαλουμε στο "slow" ειναι χιουμορ και δεν το επιασα...????

Η ειναι αληθεια....!!!! (?????)

Γιατι εμενα στο "fast" εγινε πιο γρηγορο....:lol::p

Όχι δεν είναι χιούμορ lol..βάζοντας το στο slow κερδίζεις σε smoothness..φυσικά και στο fast άμα θες και το κινητό γίνεται πύραυλος!

Άλλο smooth και άλλο fast..η εφαρμογή είναι για όλα τα γούστα

Sent from Galaxy

Αντώνης

Όχι δεν είναι χιούμορ lol..βάζοντας το στο slow κερδίζεις σε smoothness..φυσικά και στο fast άμα θες και το κινητό γίνεται πύραυλος!

Sent from Galaxy

Ο.Κ σε επιασα Τωραααα....!!!!

Μονο για το "smoothness" αναφεροσουν....!!! Αλλα πραγματικα στο "fast" η εναλλαγη το Κανει Πυραυλο...!!!

Ο.Κ σε επιασα Τωραααα....!!!!

Μονο για το "smoothness" αναφεροσουν....!!! Αλλα πραγματικα στο "fast" η εναλλαγη το Κανει Πυραυλο...!!!

Αυτήν την εφαρμογή την έχω από galaxy s..αντί να αλλάζεις kernels είτε ψάχνοντας ταχύτητα είτε smoothness βάζεις σε λειτουργία την εφαρμογή και τέλος!

Στο fast ειδικά δουλεύει λες και έχεις κάνει oc στα 1600 και βάλε lol

Sent from Galaxy

Αντώνης

Αυτήν την εφαρμογή την έχω από galaxy s..αντί να αλλάζεις kernels είτε ψάχνοντας ταχύτητα είτε smoothness βάζεις σε λειτουργία την εφαρμογή και τέλος!

Sent from Galaxy

Πολυ Καλα εκανες και την ανεφερες Γλυκια μου Αγορινα.....!!!

Γιατι οντως δινει απλες,λειτουργικες και γρηγορες δυνατοτητες στον καθε χρηστη....!!!!!

Και αν πεφτει γενικα,κατι καλο στα ματια και των υπολοιπων....!!!!

Πιστευω πως μια μικρη αναφορα και εδω μεσα.... θα ειναι αποδεκτη απο ολους....:worry:(???)

Και ο Γιαννης αλλα και ο Αγαπητος **freddaras** μας ειχαν αναφερει παλιοτερα και την "aplications folder" που και αυτην σαν εργαλειο ηταν πολυ χρησιμη....!!!!! (και αλλες πολλες..)

Ας δωσουμε 1-2 μικρες γραμμες αναφορας (γραφης) και απο εδω μεσα...!!! Αν συμφωνουν και οι Περισσοτεροι....(???)

Αντωνη μου....!!!! Να εισαι καλα Αγορινα μου και σε Ευχαριστω πολυ.....!!!! Για την αναφορα σου....:bow:

Edited by gorgiosalon

Sent from Galaxy

απίστευτη εφαρμογή πραγματικά.έπαθα πλακα.θα την προτείνω και σε άλλους.ειδικά σε παιδιά που έχουν τον πρώτο γαλαξία. :) εκει η διαφορά θα είναι ακόμη πιο ουαου .

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

@@ioathe

Βεβαίως Γιάννη.

Σήμερα θα τελειώσει η πρώτη σειρά η οποία προορίζεται για σκοτεινά backgrounds και ταιριάζει με το ICS theme του GO Launcher ex η με οποίο custom theme δέχεται αλλαγη εικονιδιων.

Θα ακολουθήσει μια transparent σειρά που θα ταιριάζει με όλα τα backgrounds.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλα το spare parts ειναι απ τα πιο σωστα.. το χα κ γω στο SGS1 και τωρα συνεχιζει ακαθεκτο στο SGS2..

παιδια ξερει κανεις πως να επαναφερω την εφαρμογη της μουσικης απο XT3.0? ειμαι με το ICS theme και η μουσικη που εχει ειναι της google και δεν λεει τιποτα.. ασε που μενει μονιμως ανοιχτη στο παρασκηνιο. Να την βγαλω μεσω titanium και να επαναφερω απο παλιοτερο titanium-backup την καλη της XT3.0, ή πρεπει να κανω κατι αλλο?

Εγώ σήμερα έμαθα το spare parts και τώρα έχω απορία. Άλλαξα το μέγεθος των γραμμάτων αλλά μετά από επανεκκίνηση να επαναφέρει στο κανονικό μέγεθος (εγώ τα θέλω μικρά). Πώς γίνεται να κρατά την επιλογή και μετά από restart?

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Καποιες φορες η μπαταρια δεν θελει να πεσει...

@gorgiosalon φιλε μου δεν εχω ψαξει κατι για ελληνικα καναλια γιατι δεν βλεπω ελληνικη tv....μονο μπαλα βλεπω :)

Sent from my Beast Galaxy S2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

http://img716.imageshack.us/img716/8439/allpages.png

Uploaded with ImageShack.us

Η πιο πολυ δουλεια εχει τελειωσει.

Εχω φτιαξει εικονιδια για αρκετες εφαρμογες αλλα δεν ειναι δυνατον να τις καλυψω ολες. Θα γινονται κατα παραγγελια :D απο τους ενδιαφερομενους αλλα οπως ειναι φυσικο μονο για οσες χρησιμοποιουν στις οθονες τους.

Υπαρχει αρκετος χωρος και για 5 εικονιδια.

Νομιζω οτι συμαζευτηκαν καπως γιατι οι developers των εφαρμογων αδιαφορουν με αποτελεσμα εκτος απο κακογουστα εικονιδια να εχουμε διαφορετικα μεγαθη.

Πιστευω οτι θα μπορεσω να τις ανεβασω αυριο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ σήμερα έμαθα το spare parts και τώρα έχω απορία. Άλλαξα το μέγεθος των γραμμάτων αλλά μετά από επανεκκίνηση να επαναφέρει στο κανονικό μέγεθος (εγώ τα θέλω μικρά). Πώς γίνεται να κρατά την επιλογή και μετά από restart?

Εγώ έβαλα τις ρυθμίσεις που λέει ο φίλος άλλα δεν είδα διάφορα,ούτε στην αναζήτηση google που λέει.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Εγώ έβαλα τις ρυθμίσεις που λέει ο φίλος άλλα δεν είδα διάφορα,ούτε στην αναζήτηση google που λέει.

Για να δεις διαφορά στην αναζήτηση έχεις τικαρει τα fancy που έχει η εφαρμογή και δεν αλλάζει τρόπο όταν σου ανοίγει;

Sent from Galaxy

Αντώνης

Βρεεεε....!!!!!! Αγαπες μου.......!!!!

Πειτε μου και μενα τον ΝΕΟ....!!!!!!!

Για να εχω αναφορα Παραδοσης των {SMS} & {MMS} μου... Απο το "Ηandcent Sms" που Πρεπει να παω και να κανω "τικ" σε κατι.....(και να βαραει το καμπανακι μολις παραδοθει το μηνυματακι μου...)

Για δεν το βρισκω και εχω κουραστει να το ψαχνω....!!!!!!!!!

@Parafrona μου δεν πειραζει.... Θα τα βρω τα καναλια μου....!!!

Θα μου πεις...

-Βρες πρωτα την αναφορα παραδοσης που ειναι μπροστα στα Ματια σου....:lol::p Και μετα πανε στα Καναλια.... Που θες να μου δεις και "Τσοντουλα" απο το τηλεφωνακι σου....:p:p

Ειπαμε.... Ολα τα θελω απο αυτην την συσκευη....!!!! :p:lol:

Καλησπέρα σ' όλους,

Συγχαρητήρια κατ'αρχάς σε όλους για τον χρόνο, την διάθεση αλλά και τις γνώσεις που μας προσφέρετε.

Φλάσαρα και εγώ σήμερα την 3.0 αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Notification bar. Σημειώνω ότι πριν

το install έγιναν όλα τα απαραίτητα wipes ( αν και no full wipe rom). Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει ?

Καλησπέρα σ' όλους,

Συγχαρητήρια κατ'αρχάς σε όλους για τον χρόνο, την διάθεση αλλά και τις γνώσεις που μας προσφέρετε.

Φλάσαρα και εγώ σήμερα την 3.0 αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Notification bar. Σημειώνω ότι πριν

το install έγιναν όλα τα απαραίτητα wipes ( αν και no full wipe rom). Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει ?

Την Καλησπερα μου στην Αγορινα Toν **dionisi77**....!!!!

Το εχω ξαναδει αυτο το μηνυματακι...... Αλλα μετα απο ενα "flasharisma" ακομα... Μου εστρωσε χωρις προβλημα..... Απο τοτε εχω κρατησει καβατζα και το .zip της "Notification bar" για καθε ενδεχομενο....!!!!

Στην αρχικη Σελιδα της "ΟΜΕGA ROM" μπορεις να το κατεβασεις (.zip) & (Notification bar) απο τα "Themes" και να το ξανα'flashareis' απο "Recovery CWM" και να μας πεις αμα εστρωσε....(μαλλον κανω λαθος..... Εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει να κατεβασεις ολο τον "ΟΜΕGA FILES",αν θα το κανεις απο το{P.C} σου αυτο, για να βρεις εκει μεσα στα "Τhemes" το "zipaki" της "Notification bar".

(Κανε και ενα "Reboot" Mηπως και στρωσει απο μονο του...!!!!)

@ KΩΣΤΑΡΑ {Te_Salat} ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ.....Πολυ καλη δουλεια.... Και πολυ ομορφα τα εικονιδια....!!!! ΕΥΓΕ.....!!!!!!!!!

Οτι πιανεις στα χερια σου,το κανεις πολυ ομορφο....!!!!!

Edited by gorgiosalon

Για να δεις διαφορά στην αναζήτηση έχεις τικαρει τα fancy που έχει η εφαρμογή και δεν αλλάζει τρόπο όταν σου ανοίγει;

Sent from Galaxy

Τα έχω κάνει Tony,μήπως δεν δουλεύει στην 3.1;

Καλησπέρα σ' όλους,

Κατι δεν εκατσε καλα,

δοκιμασε να ξανα φλασαρεις την ρομ χωρις wipe και αν εχεις και παλι προβλημα θα χρειαστει Wipe data/factory reset και μετα φλασσαρισμα Omega

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Τα έχω κάνει Tony,μήπως δεν δουλεύει στην 3.1;

Ναι έχεις δίκιο, το ξετικαρα και δεν είδα διαφορά..μάλλον το συγκεκριμένο animation υπάρχει ήδη στην ki4..αυτό που βλέπεις δηλαδή να ανεβαίνει το πληκτρολόγιο μαζί με το search επάνω, σε προηγούμενες ρομ δεν υπήρχε και βγαίνανε και τα δύο απότομα

Edit

Μετά τα πολλά παρακάλια επιτέλους βγήκε ο speedmod (16) με touchscreen fix..τον δοκιμάζω τώρα και η διαφορά είναι αισθητή!

Sent from Galaxy

Αντώνης

Πολύ ησυχία έπεσε,όλοι ειδήσεις βλέπουν;:lol: Μονο ο Γιανναρος βλεπω δουλευει με το dropbox για να τα εχουμε ολα ετοιμα εμεις:) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Edited by vitriolis

Κατι δεν εκατσε καλα,

δοκιμασε να ξανα φλασαρεις την ρομ χωρις wipe και αν εχεις και παλι προβλημα θα χρειαστει Wipe data/factory reset και μετα φλασσαρισμα Omega

Ευχαριστώ Γιάννη,

Τελικά το πρόβλημα το δημιουργούσε το restore από Titanium που έκανα μετά το installation της rom.

Ακόμα ψάχνω την εφαρμογή που το προκαλεί. Κατά τ' άλλα άψογη δουλειά, συγχαρητήρια !!!

Ναι έχεις δίκιο, το ξετικαρα και δεν είδα διαφορά..μάλλον το συγκεκριμένο animation υπάρχει ήδη στην ki4..αυτό που βλέπεις δηλαδή να ανεβαίνει το πληκτρολόγιο μαζί με το search επάνω, σε προηγούμενες ρομ δεν υπήρχε και βγαίνανε και τα δύο απότομα

Edit

Μετά τα πολλά παρακάλια επιτέλους βγήκε ο speedmod (16) με touchscreen fix..τον δοκιμάζω τώρα και η διαφορά είναι αισθητή!

Sent from Galaxy

Τον δοκιμαζω και εγω τωρα και οντως φαινεται πολυ καλος :-)

Edited by ioathe

Τον δοκιμαζω και εγω τωρα και οντως φαινεται πολυ καλος :-)

Για δώστε κανένα λινκ please.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Νέα έκδοση Omega v4.0 + Omega XT v4.0◄Black Blue►:

Changelog:

Based on firmware XWKJ1 Gingerbread 2.3.5 (Date: 11/10/2011)

Kernel: CF-Root-SGS2_XW_LUX_KJ1-v4.4

Modem: XXKI4

Νέα:

Δυο Launchers:

1. TouchWiz Launcher modded by petsasj - Pre installed

2. TW Launcher 4.5 by Fr4gg0r - Pre installed

Mods:

Modded YouTube v2.1.6 by Rolle with Download Extension

Το νεότερο YouTube v2.2.16 είναι διαθέσιμο στο Omega Files

Updated:

Android Market v3.3.11

Tiny Flashlight v3.9.9.10

MySword Bible v2.3.1

Barcode Scanner v3.7

ConvertPad v2.0.0

hosts

Omega Files updates:

Animations

GO Launcher EX 2.62 Final

Opera Mobile Web Browser v.11.5.2 (Omegas Dropbox only)

Η Rom είναι No full wipe

Πληροφορίες και Download στα πρώτα post.

Περιμένω τα σχόλια σας και τα Donate σας :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3