Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://img.tapatalk.com/5b84fcf6-9b37-b2da.jpg

Υπαρχει κατι που δεν μπορει να κανει τελικα η συγκεκριμενη συσκευη??

Ειδα ολο το δευτερο ημ.χωρις κολληματα και θερμοκρασια 29 βαθμους...

Sent from my Beast Galaxy S2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πέρασα και την 3.1..Τέλεια και αυτή..Γιάννη πως μπορώ να έχω πάλι τους original ήχους κλειδώματος της οθόνης; Μου άρεσαν πιο πολύ

Sent from Galaxy

Αντώνης

Δεν μας λες και από που το είδες;

εδω https://market.android.com/details?id=com.gzone.android.livestream&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nem9uZS5hbmRyb2lkLmxpdmVzdHJlYW0iXQ..

κ εδω https://market.android.com/details?id=demo.com.sporttv&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiZGVtby5jb20uc3BvcnR0diJd

εχει links για ποδοσφαιρο μπασκετ και οτι αλλο θες και παιζουν κανονικα με τον browser...

καποια link μπορει να χρειαζονται και το veetle https://market.android.com/details?id=com.veetle.android.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52ZWV0bGUuYW5kcm9pZC5saXRlIl0.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αυτα τα λενε απο τα πρωτα-πρωτα topic-post:lol:Eυχαριστω πολυ Edited by vitriolis

εβλεπα και πιο παλια ματς απο το s2 αλλα εψαχνα ποση ωρα λινκ απο τον browser...δεν ηξερα οτι εχει εφαρμογες που εχουν μαζεμενα ολα τα λινκς για ολα τα αθληματα... :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Παιδιά πως σας φαίνονται τα εικονίδια που φτιάχνω;

Προς το παρών προορίζονται για όσους χρησιμοποιούν Go Launcher EX, αλλά σκοπεύω αν βρω τον τρόπο να τα εντάξω στο TW, να τα κάνω theme.

Ακόμα δεν έχουν λάβει την τελική μορφή. Θα υπάρξουν διάφορες εκδοχές πάντα σε πλαίσιο και χρησιμοποιώντας τα γνήσια ώστε να μην αλλάζει η φυσιογνωμία της συσκευής.

http://img.tapatalk.com/2982698a-b445-520d.jpg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προς το παρών προορίζονται για όσους χρησιμοποιούν Go Launcher EX, αλλά σκοπεύω αν βρω τον τρόπο να τα εντάξω στο TW, να τα κάνω theme.

Ακόμα δεν έχουν λάβει την τελική μορφή. Θα υπάρξουν διάφορες εκδοχές πάντα σε πλαίσιο και χρησιμοποιώντας τα γνήσια ώστε να μην αλλάζει η φυσιογνωμία της συσκευής.

http://img.tapatalk.com/2982698a-b445-520d.jpg

Πολύ ωραία...αν τα κάνεις και για tw launcher θα είναι ακόμα καλύτερα!

Rebecca

From my Galaxy to Talpatalk!!!

Xiaomi Mi5 White 32GB

πολυ ωραια και δεν θα με χαλουσε να τα εχω στο blackblue της ωμεγα :)

και αν δεν κανω λαθος καπως ετσι ειναι και τα εικονιδια στο blue monkey theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

πολυ ωραια και δεν θα με χαλουσε να τα εχω στο blackblue της ωμεγα :)

και αν δεν κανω λαθος καπως ετσι ειναι και τα εικονιδια στο blue monkey theme

Ναι όντως έχουν την ίδια φιλοσοφία και έχει κανει πολυ ωραια δουλεια απ ότι είδα στο τομέα της παραμετροποιησης. Όλη η υπόθεση ειναι να μπορει μέσω του θέματος να γίνει αλλαγή εικονιδιου όπως γίνεται πχ στους extra Launchers.

Εφόσον υπάρχει μπορει να ειναι διαθέσιμο και για άλλους (η αλλαγή εικονιδιων). Έτσι κι αλλιώς ειναι γνωστό ότι ο ένας χρησιμοποιει κομμάτια απο την δουλεια του αλλου.

Προσωπικά και με τον Go Launcher με ικανοποιεί να μπορω να έχω στην συσκευη μου τα δικα μου εικονιδια.

Δεν μ αρέσει να το κάνω αγνώριστο και γι αυτο δεν έχω περασει κανένα θέμα ως τωρα στον Γαλαξια μου.

Παλιότερα επι εποχής HTC Diamond και Touch HD είχα κάποια θέματα στο XDA, φρόντιζα να ειναι απλα να δένουν με το original sense και τα έδινα σε parts ώστε να μπορει καθένας να χρησιμοποιήσει αυτο που θέλει χωρις να υποχρεώνεται να αλλάξει πχ dialer κλπ επειδη απλα του άρεσαν τα εικονιδια.

Τότε ήταν πιο απλα τα πράγματα βέβαια υπήρχαν ελλείψεις, όλα ήταν ασπρόμαυρο στο Touch Flo και θέλαμε να δώσουμε λίγο χρώμα.

Σήμερα οι συσκευές ειναι κομπλέ και έχουν το δικο τους στυλ. Χρειάζονται μόνο μικρές αισθητικές βελτιώσεις. Το να αλλοιωνεις εντελώς την σχεδοαστικη φιλοσοφία του με εντελώς άσχετα θέματα η ακόμα χειρότερα να βάζεις σε Samsung HTC sense, μου θυμίζει τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του '80 που τους έβαζαν φανάρια και μάσκες απο αλλα μοντέλα :D

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σ όλους :)

η νέα Omega v4.0 είναι έτοιμη και σήμερα ξεκινάμε beta testing, είναι βασισμένη στο νεο firmware XWKJ1.

Έχω να τελειώσω ακόμα τις 2 ΧΤ και μέσα στην βδομάδα θα την ανεβάσω για όλους.

@Dimis_pj

Δημήτρη σ ευχαριστώ πάρα πολύ για το Donate :)

Γιαννη ειδα στην 3.1 ICS μια τρισδιαστατη αλλαγη στις καρτελες εφαρμογων (οπως αλαζεις κανουν μια κυκλικη 3D εναλαγη) . Επειδη εχω την 3.0 black blue και δεν την αλλαζω γιατι μαρεσει πιο πολυ μπορουμε να την βαλουμε στην 3.0 , υπαρχει σαν zip ??

Διάβασε σε αυτό το post, στο τέλος έχει video με τα διαθέσιμα animations,

διάλεξε αυτό που θέλεις και μπορείς να το κατεβάσεις και από τα Omega Files.

Θέλουν αρκετή ώρα να γίνουν εγκατάσταση, να έχετε υπομονή :)

Σας ευχαριστώ αλλά και εγώ δίνω τις απαντήσεις αυτές σε ένα Γερμανικό forum.

Κυριακο εχεις αναλαβει τους Γερμανους και εχω πολλα download απο εκει!!

Μπορεις να τους πεις να ανανεωσουν το πρωτο post με την v3.1?

Το app zorter δεν δουλεύει στην 3.1;

Δεν το έχω δοκιμάσει με τον TW 4.5, ρωτήστε το εδω στον δημιουργό του. Ο TW 4.5 μπήκε και σαν δεύτερη επιλογή στην νέα v4.0

Παιδια εχω δυο θεματα με την 3.1.

1) και με τους δυο launchers(ics, tw) δεν μπορω να αλλαξω τον τροπο που εμφανιζονται οι εφαρμογες.δηλαδη μου τις εμφανιζει μονο του αλφαβητικα, ενω εμενα με βολευει να εχει πρωτες πρωτες αυτες της samsung και μετα αυτες που περναω εγω

2)με τον ics launcher οταν παω στη διαχειριση εφαρμογων για να κλεισω τις τρεχουσες για καποιο λογο μου τερματιζει και τον launcher με αποτελεσμα οταν παταω το κουμπι πισω να με βγαζει στον dialer μονο

αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα.ευχαριστω πολυ

1. Δεν το εχω ψαξει, αν ξερει καποιος αλλος ας μας ενημερώσει ή ρώτησε για τον TW 4.5 εδω στον δημιουργό του.

2. Δεν τον δούλεψα πολύ τον ics launcher με το που έκανα την νέα v3.1 γύρισα στην αγαπημένη μου Black Blue.

αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει.

Υπαρχει κατι που δεν μπορει να κανει τελικα η συγκεκριμενη συσκευη??

Ειδα ολο το δευτερο ημ.χωρις κολληματα και θερμοκρασια 29 βαθμους...

Sent from my Beast Galaxy S2

Φοβερή συσκευή, σίγουρα μπορεί να κάνει και άλλα που δεν τα έχουμε βρει ακόμα.

πχ. πρόσφατα έμαθα ότι με το ταυτόχρονο πάτημα τον home button + power button παίρνει screenshot και τα αποθηκεύει στο sdcard/ScreenCapture

Πέρασα και την 3.1..Τέλεια και αυτή..Γιάννη πως μπορώ να έχω πάλι τους original ήχους κλειδώματος της οθόνης; Μου άρεσαν πιο πολύ

Sent from Galaxy

Τους έχει ανεβάσει ο Big εδώ,

στο τέλος του post - Sound Restore

Ωραία φαίνονται Κώστα, αν τελειώσεις και θέλεις τα βάζουμε στο Omega Files

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Μπράβο ioathe.Βλέπω ότι ανεβάζεις και τα animations.

Το fly in που έχει και η black blue κατά τη γνώμη μου κορυφαίο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλημερα Γιαννη..να σε ρωτησω κατι...οταν θα βγαλεις την 4αρα θα πρεπει να περασουμε την kj1 & cf root και μετα την v4 η να την περασω με ολα τα wipe πανω απο την xt v3 που εχω τωρα...ποιο ειναι καλυτερο;

Καλημερα Γιαννη..να σε ρωτησω κατι...οταν θα βγαλεις την 4αρα θα πρεπει να περασουμε την kj1 & cf root και μετα την v4 η να την περασω με ολα τα wipe πανω απο την xt v3 που εχω τωρα...ποιο ειναι καλυτερο;

Όχι, απλά φλασσαρεις την νέα v4.0 χωρίς κανένα wipe, απλά πράγματα :)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Έτοιμη κιόλας η version 4.0 !! Πότε προλαβαίνεις ρε Γιάννη; Αναμένουμε! :D

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

@tonysac

Αντώνη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate.

Έτοιμη κιόλας η version 4.0 !! Πότε προλαβαίνεις ρε Γιάννη; Αναμένουμε! :D

Δεν είναι ακόμα έτοιμη, την δοκιμάζουμε,

για να προλάβω έχω κόψει από τον βραδινό ύπνο, ξυπναω γύρω στις 5:00 :lol:

@tonysac

Αντώνη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate.

Δεν είναι ακόμα έτοιμη, την δοκιμάζουμε,

για να προλάβω έχω κόψει από τον βραδινό ύπνο, ξυπναω γύρω στις 5:00 :lol:

Εγώ σε ευχαριστώ Γιάννη για την όμορφη ρομ..αυτός ο big μου φαίνεται έβγαλε νέο version (3) για το ice cream theme για όποιον ενδιαφέρεται..

Επίσης αν θέλετε ποιο πολύ smoothness, βάλτε από την εφαρμογή spare parts, τα windows και transition animations στο slow..άλλο τηλέφωνο..

Sent from Galaxy

Αντώνης

Την Καλημερα μου σε ολα τα OMEGATONIA.....!!!!!

Γιωργαρα μου Αδερφε μου ***PARAFRONARA MOY***......

Καμια εφαρμογη για να εχω ολα μαζι τα "GREEK CHANELS',,,,,,Παιζει τιποτα....????

Ξερεις κανεις να μας πει... Πως μπορουμε να δουμε Ελληνικα καναλια ευκολα και με καλο "streaming"....

Και αν μας βαλει εκει μεσα και κανα "zoo chanel" απο αυτα τα Μορτηκα... Δεν θα εχουμε και προβλημα....!!!!

Αμα ζητησω και καμια "Τσοντουλα"" θα το παρακανω....!!!! :lol::p:lol: (χιουμορ κανω...!!!)

Οποιος ξερει για τα Ελληνικα καναλια,ας μας παραθεσει κατι....!!!!!

@ IOATHE...!!! Γιανναρεεεεε...!!!! Κοψε,Κοψεεεεε τα ΠΑΝΤΑΑΑΑ....!!!! Γιατι εμεις κοψαμε το ΤΣΙΓΑΡΟ για Παρτη σου....!!! Και σε λιγο βλεπω να μας κοβουν και ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

LEOMAR & CRISKELO...... = p@p@ria Mentolessssss....!!!!!!!!

............ Aστους εκει που ειναι..... Τι τους θυμηθηκα παλι.....:p

Και να πατε να το πειτε σε ολους...!!! Οσοι απεμειναν και δεν εχουν προλαβει να διαβασουν ακομα...!!!! Γιατι ετσι και Παω εγω θα μου Αρχισουν Παλι τα....

-Μα η Checkrom Κανει αυτο....

-Ο Κυριος Leomar ειναι Woooooowwww...

-O Criskelo κανει συνεχεια Update....

-Kαι στις Μαλβιδες και στους Καναριους νησους, ειναι ακομα Καλοκαιρι....

Και κατι αλλες μ@κ@κιες Ακομα...... Και δεν εχω πια τον χρονο και την διαθεση,να ειμαι Ευγενικος και Καλος με ολους,οπως ημουν στην Αρχη....!!!!

Θα μου φευγουν ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ,,αμα κανεις τους Επιμενει......!!!! Και πρεπει να ειμαι ψυχραιμος ..... Γιατι στην Αρχη και εγω τις ιδιες Μ@Λ@ΚΙΕΣ ελεγα.......!!!!!!!

Τοτε ομως δεν ηξερα,ουτε τον Γιανννννηηηη ουτε την OMEGAAAAAAA....!!!!!

ΟΡΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.............!!!!!!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........!!!!!!!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...........!!!!!!!!!!!

Γιατι θα τον ψησω να την Κανει "PAID" και θα λυσουμε το Προβλημα της Χωρας..... Αμα τον "sponsoraroun" οπως του ΑΞΙΖΕΙ...!!!

Edited by gorgiosalon

Καλημέρα σε ολους.Πρόβλημα με την κάμερα εχω μόνο εγώ γιατί δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά νομίζω!Φαίνεται μια ροζ σκιά σε οποία κάμερα και αν δοκίμασα (camera mod)Είμαι με omega xt 3.0 και cf kernel! Πότε να περιμένουμε την 4.0 γιατί είδα ότι ανέβηκαν ήδη στο dropbox καλούδια!

Καλημέρα σε ολους.Πρόβλημα με την κάμερα εχω μόνο εγώ γιατί δεν βλέπω να αναφέρεται πουθενά νομίζω!Φαίνεται μια ροζ σκιά σε οποία κάμερα και αν δοκίμασα (camera mod)Είμαι με omega xt 3.0 και cf kernel! Πότε να περιμένουμε την 4.0 γιατί είδα ότι ανέβηκαν ήδη στο dropbox καλούδια!

Γλυκια μου Αγορινααααα....!!!! Την Καλημερα μου και σε εσενα ρε Μορτη **dogo 1970**...!!!!

Ριξε λιγο Ασπρο απο πανω και θα σπασει....????

Μην Μασας....!!!! Και εγω τα ιδια εβλεπα,οταν ξεκινησα να διαβαζω στο "Myphone - forum" τα αντιστοιχα -threads-....(Με το που Αγορασα το τηλεφωνο...!!!)

Kαι μολις εβαλα :!: OMEGA :!: ..... Επανηλθαν τα Ματια μου...!!!! Και η Συσκευη μου,Οταν βλεπει Παπαδες γυρω μας.....!!!! Αρχιζει και δονιζει μεσα στην Τσεπη μου....!!!! ("Papades Ring" λεγεται η Εφαρμογη...!!!!) :lol::p

Αγορινα πρωινο χιουμορακι κανω...!!!! Μην Μασας θα στρωσει.... Δεν ειναι τιποτα....!!!!

Edited by gorgiosalon

ενδιαφέρεται..

Επίσης αν θέλετε ποιο πολύ smoothness, βάλτε από την εφαρμογή spare parts, τα windows και transition animations στο slow..άλλο τηλέφωνο..

Sent from Galaxy

Oυαουυ φίλε..thanks για την πληροφορία!!!! Όντως έχει διαφορα.τελικά κάθε μέρα μαθαίνεις και κάτι στο my phone :)

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Oυαουυ φίλε..thanks για την πληροφορία!!!! Όντως έχει διαφορα.τελικά κάθε μέρα μαθαίνεις και κάτι στο my phone :)

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Τίποτα..αν θες τικαρε και τα fancy settings και δες πως ανοίγει η αναζήτηση google..

Sent from Galaxy

Αντώνης