Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ειναι αλλος darkKnight, ειναι ο αλλος που εχει βγαλει ο Τουρκος και τον εχει ονομασει v2.1.1 (anti-lag update). Μπορεις να τον βρεις εδω http://www.gokhanmoral.com/

Εγω ειχα darkknight, εκανα τα wipes και τον εβαλα απο πανω και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης..

Εννοειται οτι εκανα overclocking στα 1600, δεν θα το δουλεψω ποτε εκει, απλα απο απορια το εκανα για να δω που μπορει να φτασει...

Πρέπει να κάνουμε όλα τα wipes? δηλαδη και format user data?

Αν ναι αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναφέρουμε τα δεδομένα μας μέσω titanium.

Λογικά μόνο κασέ και Dalvin νομίζω ότι χρειαζεται.

Sorry αλλα δεν έχω ασχοληθεί με kernels.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν ναι αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναφέρουμε τα δεδομένα μας μέσω titanium.

κάνουμε μόνο wip cache and advanced/dalvik cache

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Ναι μόνο dalvik και cache, αν και κατά την διαδικασία του flash οι περισσότεροι kernels το έχουν ενσωματώσει..ο τελευταίος του τούρκου 2.1.1 πχ το έχει..προϋπόθεση βέβαια είναι να φλασαρεις μέσω cwm recovery έχοντας κατεβάσει το αντίστοιχο cwm του kernel ..αν το κάνεις με το zip που δίνει μέσω.odin τότε κάνε manually dalvik και cache μέσω recovery

Sent from Galaxy

Αντώνης

λιγο offtopic....το rom toolbox μπορει να ανιτικαταστησει το setcpu για uc/oc και αλλαγη governor?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μόλις τον πέρασα. Απο προεπιλογη εινάι στο lulzactive. Το αφήνουμε εκει η επιλέγουμε κάτι άλλο?
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μόλις τον πέρασα. Απο προεπιλογη εινάι στο lulzactive. Το αφήνουμε εκει η επιλέγουμε κάτι άλλο?

εγω το αφησα ετσι...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Δεν ειναι αλλος darkKnight, ειναι ο αλλος που εχει βγαλει ο Τουρκος και τον εχει ονομασει v2.1.1 (anti-lag update). Μπορεις να τον βρεις εδω http://www.gokhanmoral.com/

Εγω ειχα darkknight, εκανα τα wipes και τον εβαλα απο πανω και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης..

Εννοειται οτι εκανα overclocking στα 1600, δεν θα το δουλεψω ποτε εκει, απλα απο απορια το εκανα για να δω που μπορει να φτασει...

Τον πρώτο κατεβάζουμε; Έχει 10 siyah 2.1

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

διαβαζω οτι o syiah 2.1.1 εχει μεγαλυτερη καταναλωση απο τον darknight...

ισχυει αυτο?

Sent from my iphone 4

Edited by parafron4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

λιγο offtopic....το rom toolbox μπορει να ανιτικαταστησει το setcpu για uc/oc και αλλαγη governor?

Το rom toolbox μπορεί να αλλάξει governor και να κάνει ov..όχι uv..

Κώστα,

Ο κλασικός governor είναι ο ondemand...είναι αυτός που παίζει by default στο κινητό μας όταν όλα είναι στοκ (stock kernel, cfroot kernel κλπ)..για μένα καλύτερα είναι να ξεκινάς με αυτον που όλα είναι νορμάλ και μετά να παίξεις με τους άλλους governors για να καταλάβεις καλύτερα τις διαφορές ως προς την μπαταρία, smoothness κλπ..ο lulzactive που έρχεται by default από τον kernel έχει βγει από τον tegrak σε δικούς του kernel (lulz kernel) και ο τούρκος τον χρησιμοποιεί κατόπιν βέβαια της σύμφωνης γνώμης του tegrak..είναι ένα μείγμα από τον interactive , και από τον ondemand..αν θυμάμαι καλά..βασικά πολλοί governors είναι μείγμα κάποιων στάνταρ governors με σκοπό το περισσότερο δυνατό smoothness με την λιγότερη δυνατή κατανάλωση μπαταρίας..μόνο με δοκιμές μπορείς να δεις τις διαφορές τους και αν προσθέσουμε και τα διάφορα που μπορείς να αλλάξεις στον kernel του τούρκου όπως governors, schedulers, oc/uv προσφέρετε για χίλιους συνδυασμούς...άλλωστε για αυτό στον προτείνω κώστα, επειδή γνωρίζω ότι σου αρέσουν οι δοκιμές,...lol

Sent from Galaxy

Αντώνης

Μετά από ενδελεχή χρήση του νέου κέρνελ Darknight νομίζω ότι ο συγκεκριμένος πηρύνας είναι μια μεγάλη απάτη.Σχεδιασμένος να βγάζει μεγάλα σκορ στα τεστ δείχνει μια σχετική επιτάχυνση σε μενού κ.τ.λ- θυμίζει την επιτάχυνση του spare parts όταν βάλεις την επιλογή fast- αλλά όταν χρειαστεί ισχύς λαγκάρει εμφανώς.Κάντε το quadrant και θα δείτε ότι στα γραφικά χάνει frames και όχι μόνο εκεί.

Μάλιστα μονο και μόνο γι αυτό έβαλα και τη v2 του Leomar να δω αν έχει σημασία.Και εκεί τα ίδια.

Μπορεί και να μην έκατσε καλά σε εμένα -δηλ. στο κινητό μου- αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και η εμπειρία μου κι αυτή λέω.

Πίσω στην αγαπημένη Omega και τα συνήθη.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μετά από ενδελεχή χρήση του νέου κέρνελ Darknight νομίζω ότι ο συγκεκριμένος πηρύνας είναι μια μεγάλη απάτη.Σχεδιασμένος να βγάζει μεγάλα σκορ στα τεστ δείχνει μια σχετική επιτάχυνση σε μενού κ.τ.λ- θυμίζει την επιτάχυνση του spare parts όταν βάλεις την επιλογή fast- αλλά όταν χρειαστεί ισχύς λαγκάρει εμφανώς.Κάντε το quadrant και θα δείτε ότι στα γραφικά χάνει frames και όχι μόνο εκεί.

Μάλιστα μονο και μόνο γι αυτό έβαλα και τη v2 του Leomar να δω αν έχει σημασία.Και εκεί τα ίδια.

Μπορεί και να μην έκατσε καλά σε εμένα -δηλ. στο κινητό μου- αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και η εμπειρία μου κι αυτή λέω.

Ναι όντως κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει γιατί αλλιώς δεν εξηγούνται τα νούμερα που βγάζει στα benchmarks...τώρα δοκιμάζω τον κλασσικό 2.1.1 του τούρκου ο οποίος μου φαίνεται σε γενικές γραμμές ποιο γρήγορος (όχι όμως στα benchmarks) και ποιο smooth πράγμα που μου δείχνει ποιο λογικό

Edit 1

Άκυρο...δυστυχώς μόλις τώρα μου έβγαλε quadrant score κοντά στα 6000! με oc..στα 1400..μάλλον έχει και αυτός την ίδια βαση με τον dk κρίμα..

Edit 2

Επίσης να πω και εγώ τα συγχαρητήρια μου για την δουλειά του Γιάννη εδώ..αν και δεν έχω περάσει ακόμα την ρομ τα σχόλια που βλέπω από όλους σας είναι πολύ θετικά και σίγουρα κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα την περάσω και εγώ..είδα ένα σχόλιο του Γιάννη για sense αίσθηση την άλλη βδομάδα οπότε θα περιμένω για αυτήν...

Sent from Galaxy

Αντώνης

Το rom toolbox μπορεί να αλλάξει governor και να κάνει ov..όχι uv..

Κώστα,

Ο κλασικός governor είναι ο ondemand...είναι αυτός που παίζει by default στο κινητό μας όταν όλα είναι στοκ (stock kernel, cfroot kernel κλπ)..για μένα καλύτερα είναι να ξεκινάς με αυτον που όλα είναι νορμάλ και μετά να παίξεις με τους άλλους governors για να καταλάβεις καλύτερα τις διαφορές ως προς την μπαταρία, smoothness κλπ..ο lulzactive που έρχεται by default από τον kernel έχει βγει από τον tegrak σε δικούς του kernel (lulz kernel) και ο τούρκος τον χρησιμοποιεί κατόπιν βέβαια της σύμφωνης γνώμης του tegrak..είναι ένα μείγμα από τον interactive , και από τον ondemand..αν θυμάμαι καλά..βασικά πολλοί governors είναι μείγμα κάποιων στάνταρ governors με σκοπό το περισσότερο δυνατό smoothness με την λιγότερη δυνατή κατανάλωση μπαταρίας..μόνο με δοκιμές μπορείς να δεις τις διαφορές τους και αν προσθέσουμε και τα διάφορα που μπορείς να αλλάξεις στον kernel του τούρκου όπως governors, schedulers, oc/uv προσφέρετε για χίλιους συνδυασμούς...άλλωστε για αυτό στον προτείνω κώστα, επειδή γνωρίζω ότι σου αρέσουν οι δοκιμές,...lol

Sent from Galaxy

:bow::bow::bow::bow: (Δεν γραφω τιποτα.... Απλα το "ξανα / postaro" για να το διαβασουν και αυτοι που δεν το εκαναν...!!!)

Μετά από ενδελεχή χρήση του νέου κέρνελ Darknight νομίζω ότι ο συγκεκριμένος

[....]

Εσενα Νικολιο που εχω καιρο να σε διαβασω,θα ηθελα Σεβομενος την Εμπειρια σου να σε ρωτησω....

Εκτος απο τον συγκεκριμενο "kernel", που πολυ ορθα και μετα απο τις δικες μου δοκιμες,μας επιστας την προσοχη...(:!:)

Ολα αυτα τα "quadrant" & *benchmarks* κ.τ.λ και γενικα τα μπιχλιμπιδια μετρησεων,τα θεωρεις ολα αξιοπιστα για την λειτουργια τους / αποτελεσματα τους...???? Υπαρχει καποιος αλλος τροπος Μετρησεων που θα ηταν 100% αξιοπιστος και μπορουμε να τον πραξουμε....????

Εχω την Εντυπωση οτι υπαρχουν πιο αξιοπιστη μεθοδοι....(????) :worry:

Τι λες...??

*EDIT* Eεεεεεε...!!!!!! ΝΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...!!!!! Τωρα με αποστομωσες με την απαντηση σου...!!!! Ο χρηστης και η Εμπειρια / Αισθηση του ΔΑΧΤΥΛΟΥ ΤΟΥ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.....!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ,ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ....!!!!!!(Με το χερι νιωθεις και την θερμοκρασια...!! Αμα δεν κανεις τιποτα αλλο πιο πριν...:p:lol:) (Και στα μπιχλιμπιδια θα ριχνουμε και μια Ματια αφου τα εχουμε και αυτα...!!! Αλλα εμπειρια πανω απο ολα....!!!) SPEEDMOD εχεις δικο Αγορινα....!!!!!!

Edited by gorgiosalon

Εσενα Νικολιο που εχω καιρο να σε διαβασω,θα ηθελα Σεβομενος την Εμπειρια σου να σε ρωτησω....

Εκτος απο τον συγκεκριμενο "kernel", που πολυ ορθα και μετα απο τις δικες μου δοκιμες,μας επιστας την προσοχη...(:!:)

Ολα αυτα τα "quadrant" & *benchmarks* κ.τ.λ και γενικα τα μπιχλιμπιδια μετρησεων,τα θεωρεις ολα αξιοπιστα για την λειτουργια τους...???? Υπαρχει καποιος αλλος τροπος Μετρησεων που θα ηταν 100% αξιοπιστος και μπορουμε να τον πραξουμε....????

Εχω την Εντυπωση οτι υπαρχουν πιο αξιοπιστη μεθοδοι....(????) :worry:

Τι λες...??

Νομίζω φίλε μου ότι το καλύτερο και σημαντικότερο τεστ είναι η αίσθηση του χρήστη και τίποτα παραπάνω.Ακόμα και τεστ που υποτίθεται τεστάρουν σωστά τους διπύρηνους, όπως το antutu βγάζουν στον dark night τρελά νούμερα ενώ στην πράξη η αίσθηση είναι απογοητευτική.

Άααα.Επειδή δοκίμασα και άλλους νομίζω ότι πολύ καλή λύση είναι ο νέος speedmod.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

SENSE αισθηση?? τρελανε μας!!! :D

Τα μπέρδεψα μάλλον...αναφέρεται στις τροποποιήσεις και λέει κάποιος για ελληνική ρομ με sense parts..δεν ξέρω αν εννοεί αυτή ή κάποια άλλη..sorry my mistake..

Sent from Galaxy

Αντώνης

πολυ καλες εντυπώσεις εχω και απο το abyssplus,πολυ smooth ταχύτατο,δεν παρατήρησα lag.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Problem...

Hello παίδες.... είμαι και εγώ fan της Omega αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Δε συνδέονται οι συσκευές bluetooth στο τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση από Omega 2.0 sthn 3.0

Δεν ξέρω αν φταίει ότι την πέρασα από πάνω χωρίς wipe.

Πάντως έχω μείνει από ακουστικό αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να κάνω.

Καμιά ιδέα κανείς;;;

LeEco Le Max 2 Χ822 4/32

TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G.

RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official

ειχα καιρο να ασχοληθω με kernel κ τωρα εχω χασει λιγο τη μπαλα...περασα τον 2.1.1 πανω απο τον darknighnt και κανω δοκιμες...

ποιο governor προτεινετε?

εχω την εντυπωση πως με lulz συμπεριφερεται καλυτερα σε σχεση με του αλλους...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Θα επiμεινω λιγο με το θεμα αλλαγης "kernel" για αυτους που δεν εχουν χρονο,να διαβασουν τις προηγουμενες Σελιδες....{Kυριως τα καινουρια Μελη σαν και εμενα...}

Μορτες ωραιες και αποδεκτες οι δοκιμες με τους διαφορους "kernels"....!!!! :!:

Αλλα "ΟΛΑ ΤΑ OMEGATONIA ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ"....Οτι πριν απο οποιαδηποτε αλλαγη "kernels for testing" με την φοβερη "OMEGA ROM" της επιλογης τους....!!!!!

Πρεπει να υπαρχει ενα καλο "NANDROID BACKUP" και βουρ για τις δοκιμες..... !!!!!

Αν καποιοι σκεφτουν....

-Μα γιατι...Τι πειραζει να ξανα/flasharo τον "Κernel" που ειχα πριν στην "OMEGA" μου.... Και ολα καλα....!!!

Θα τους πω.... Πως καλυτερο θα ηταν το "Restore by Nandroid" για οσους ξεχνουν τι αλλαγες που εχουν κανει,με τις διαφορες εφαρμογες που τους δινουν την δυνατοτητα αυτην...!!!!

Και ΕΙΔΙΚΑ αν παρατηρησουν μετα απο επιστροφη τους,{με flash in stock} τον "by OMEGA kernel"..... Διαφορα κουλα...!!!

Υπαρχει ακομα και περιπτωση για οποιους παιζουν με τα "Voltage" μετα απο αλλαγη των τιμων τους...!!!

Αυτες να μην επιστρεφουν στις "by stock" τιμες....!!!!!! (ακομα και με "delete data") (OXI TA CPU ΜΗz)

Ειναι σπανιο το φαινομενο....!!! Αλλα το εχω παρατηρησει με καποιους "Kernels" προκαλωντας μου Μεγαλη Εντυπωση......!!! (και το "testarisa" x 2 ΦΟΡΕΣ) Για αυτο "cool" :cool: Παντα ομως με το Nandroid,oλα ηταν λογω εικονας (md5) μια χαρα....!!!!

Στο ξανα/flasharisma γινοντουσαν τα κουλαααα....!!!!!

Edited by gorgiosalon

Έχω την εντύπωση ότι o Darknight 2.1 και 2.1.1 ενω τα πανε πολυ καλα σε αναμονή, στην χρήση έχουν αυξημένη κατανάλωση.

By the way παρέλαβα το jig απο Κίνα. Λέω την επόμενη εβδομάδα να το δοκιμάσω.

Problem...

Hello παίδες.... είμαι και εγώ fan της Omega αλλά έχω ένα πρόβλημα.

Δε συνδέονται οι συσκευές bluetooth στο τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση από Omega 2.0 sthn 3.0

Δεν ξέρω αν φταίει ότι την πέρασα από πάνω χωρίς wipe.

Πάντως έχω μείνει από ακουστικό αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να κάνω.

Καμιά ιδέα κανείς;;;

Αγορινα **jimmy** την Καλησπερα μου....!!!! Καλως ηρθες.....!!! Στην συντροφια μας...!!!!!

Μιας και δεν εχει αντιμετωπισει κανενας τετοιο προβλημα...!!! Αλλα ουτε και εγω...!!!

Και εχω συνδεσει πανω της τα Αντερα μου....!!! :!:

Προσπαθεις να τα συνδεσεις με τον Σωστο τροπο συνδεσης τους....:worry:(???):!: Η μηπως επειδη εχεις να το κανεις καιρο,Το ψιλοξεχασες και μου κανεις κανα μικρολαθακι εκει περα....(???) Μηπως λεω....(???) Μηπως...(???)

Για τσεκαρισετο Αγορινα μου και ξανα πες μας....!!!

Γιατι αμα ηταν πριν O.K .... Aρα και τωρα θα πρεπει να ειναι.... Σε αυτο το κομματι δεν εχει γινει καμια απολυτος αλλαγη στην "Rom", αν και δεν ειμαι ο δημιουργος για να στο Απαντησω.....!!!! Αλλα ειμαι βεβαιος...!!!!

EDIT* To "wipe" μην σε ανησυχει.... ΠροσπαΘησε ξανα χειροκινητα να κανεις την επανασυνδεση αρκετες φορες.... Αφου διαγραψεις /καταργησεις,οτι εχει κρατησει αποθηκευμενο παλιοτερα,η μνημη της συσκευεις στο bluetooth...!!!

Και ξανα πες μας Αγορινα μου Καλη...!!!

By the way παρέλαβα το jig απο Κίνα. Λέω την επόμενη εβδομάδα να το δοκιμάσω.

Και εσυ απο ΚΙΝΑ βρηκες βρε Αγορι μου..???

Δεν μπορουσες να προτιμησεις ΕΥΡΩΠΗ....???

ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ που μας Αγαπαν και μας Γουσταρουν τοσο εκει περα....???

Τι να σου πω ρε Κωστα.... Μα ολα απο εμενα τα περιμενεις....????

Κωστα ειδα την παρουσιαση σου,απο το sgs2 .... Και εχω να σου δηλωσω... Οτι αν κανεις ετσι το τηλεφωνο μου {Σημαζεμενο και Μορτηκο}... Εγω αν και δεν τα βρισκω στο δρομο... Θα σου δωσω 100Ευρω...!!!! Ρε Μορτηηηη μου....??? Πως το εχεις σινιαρει Τοσο Καλα....:shock:???? Λες και μπηκα σε Παλατι Εμοιαζε....!!!

Ενα πραγμα μονο θα πειραζα αν ειχα την συσκεη σου στα Χερια μου....!!! Το *stranger in the night* το γουσταρω...!!! Αλλα τοσο περιποιημενο τηλεφωνο θα το ηθελα με μια *Rockia* ,H, κατι πιο *Heavy* KILL EM ALL.....!!!! Ας πουμε...:lol:

Μ@ς μ@μησες με τοσο περιποιημενο τηλεφωνο....!!! Θα σκεφτω σοβαρα να σταματησω να γραφω και να "setaro" ετσι ομορφα και το δικο μου...!!! Αλλα τοτε Κωστα Αγαπη μου....!!! Το δικο σου θα ειναι ενα απλο ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ....!!!!!! :p:lol:

ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΞΑΝΑ ΤΟ "Video" σου, απο το "Utube "γιατι πιστευω οτι Αξιζει να το δουν ολα τα Μελη μας....!!! Καθως θεωρω την ολη Παρουσιαση εξαιρετικη....!!! Αλλα και το "Setarisma" σου...!!! Λες και ημουν στο Σινεμα....!!! Μπραβο Αγορινα μου....!!!

100 Γιουροςςς θα περιμενω (p.m) χα..!! χα..!!

Και εδω παραθετω την Συνοδευτικη μου,Μουσικη προτιμηση.... Και οποιος Αντεξει / Επιζησει...!!!!!

Σου εβαλα λιγο χιουμορακι...!!! Αλλα με Αρεσε Πραγματικα...!!! Η Κυρια manal ποια ειναι....??? Για να δεις οτι ολα τα επιασε το ΜΑΤΙ ΜΟΥ...!!! Απο την Παρουσιαση....!!! Ακομα οτι η Γιαγια στην φωτογραφια με την Γλυκια εγγονουλα της, ειναι στα "Goodys".....!!!! χα..!! χα..!! χα..!! Δεν μιλαω παραπανω,γιατι ειδα τι εχουν και οι φακελοι μεσα... Στο "fast Browsing" και θα σε εκθεσω.....!!! :lol:

Edited by gorgiosalon

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου George.

Τελικά με επανεκκίνηση έστρωσε αλλά αυτή τη στιγμή το κάνω full wipe και ξανά εγκατάσταση γιατί έχω και άλλο πρόβλημα.

Με κάθε επανεκκίνηση που έκανα μου ανακάτευε τα εικονίδια στο μενού...

Οπότε μηδενίζω και ξανά από την αρχή.

LeEco Le Max 2 Χ822 4/32

TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G.

RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου George.

Τελικά με επανεκκίνηση έστρωσε αλλά αυτή τη στιγμή το κάνω full wipe και ξανά εγκατάσταση γιατί έχω και άλλο πρόβλημα.

Με κάθε επανεκκίνηση που έκανα μου ανακάτευε τα εικονίδια στο μενού...

Οπότε μηδενίζω και ξανά από την αρχή.

jimmako Αγορινα μου...!!!

Κανε ενα *clear data* στον "Launcher" σου,π.χ "ΤW Launcher"....!!! Kαι θα εισαι {Ο.Κ}... Δεν θα το ξανακανει....!!! Μπερδευεται και τα βλεπει οπως πριν το "flasharisma" για αυτο στα αλλαζει καθε φορα...!!!!

@ QalexisQ και για σ'ενα ειναι αυτο....!!! Γιατι μου το ρωτησες με (p.m)

*EDIT* QalexisQ {απο κατω..} Nα εισαι καλα Αγορινα μου....!!! Μy pleasure....!!! Τοσο καιρο εδω,εχω μαθει και <Αgglika> πια...!!!!

Edited by gorgiosalon

Ευχαριστω Γιωργο μολις το εκανα και θα σε ενημερωσω. Ευχαριστω και για το λινκ στο πμ ολα μια χαρα..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

SAMSUNG GALAXY S II

Εχω δυο ερωτησουλες. Για να περασω ενα θεμα πρεπει πρωτα να βαλω το στοκ και μετα να φλασαρω η μπορω κατευεθειαν? και δευτερον υπαρχει καποια εφαρμογη που να κρατανε τα θεματα που εχεις φλασαρει ετσι ωστε να μπορεις να τα αλλαζεις γρηγορα οποτε θελεις?