vasilis_hd2 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) εχω βαλει την Omega ΧΤ v2.1 ◄Black Blue► και κατεβασα τον Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 κατεβασα και τον SiyahKernel v2.0 και τα ιδια δεν μπορει να μπουταρει το κινητο , κολλαει. Μηπως απο καμια παλια rom εχει μηνει τιποτα και μου το κολλει, πως μπορω να κανω μια ΟΛΙΚΗ εκαθαριση και να ξαναβαλω την Rom. Με ποιον kernel εισαι τωρα? Αν εισαι με τον Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 μαλλον πρεπει να ριξεις ROM ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!! Σιγουρα κατι παλιο φταει οποτε κανε ενα wipe-factory reset και βαλε οτι θελεις... Για kernel παντως προτινω τον τελευταιο hardcore-speedmod ο οποιος πραγματικα ειναι πολυ καλος. Βy default στα 1200 και σκορ στο quadrant 4700!! Edited October 24, 2011 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Γιαννη υπαρχει πουθενα μεμονομενο το widget του TW με το ψηφιακο ρολοι σε διαφανο φοντο? αν ναι θα το ηθελα μαζι με αυτο του καιρου. ευχαριστω Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Με ποιον kernel εισαι τωρα? Αν εισαι με τον Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 μαλλον πρεπει να ριξεις ROM ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!! Σιγουρα κατι παλιο φταει οποτε κανε ενα wipe-factory reset και βαλε οτι θελεις... Για kernel παντως προτινω τον τελευταιο hardcore-speedmod ο οποιος πραγματικα ειναι πολυ καλος. Βy default στα 1200 και σκορ στο quadrant 4700!! ειμαι με τον kernel που χει η V2.1 ... εε ποιον εχει? μαλλον τον CF-Root. Πριν βαλω την rom απο recover εκανα το δυο Wipe που χεi στο αρχικο menu το Wipe data/factory reset και το Wipe cache partition , τωρα το αλλο Wipe Dalvik cache που ειναι ?? λες να θελει και αυτο μπας απο παλια εχει μηνει κατι και το κολαει. Οχι τιποτε αλλο αλλα δεν δουλευει και το recovery μετα το κολημα , ενω μπαινει οταν κανω install zip from sdcard μου λεει Ε:Can't mount /sdcard και οτι και να κανω συνεχεια αυτο μου λεει. Αναγκαστικα μετα το μονο που δουλευει ειναι το download mode και λειτουργια odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μερικές ερωτήσεις. Επειδή λέω να πάρω την συσκευή , κύρια λόγω της συγκεκριμένης rom , αλλά δεν έχω δουλέψει ξανά android: - Στα android υπάρχει κάτι ανάλογο του Teamviewer ώστε να μπορώ από το τηλέφωνο να βλέπω το pc (windows 7) ? - Μπορώ να έχω κανονικά msoffice gia view και editing ? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Μερικές ερωτήσεις. Επειδή λέω να πάρω την συσκευή , κύρια λόγω της συγκεκριμένης rom , αλλά δεν έχω δουλέψει ξανά android: - Στα android υπάρχει κάτι ανάλογο του Teamviewer ώστε να μπορώ από το τηλέφωνο να βλέπω το pc (windows 7) ? - Μπορώ να έχω κανονικά msoffice gia view και editing ? Ευχαριστώ! -Ναι υπάρχει για android το teamviewer.:D -Nαι μπορείς κανονικα να κάνεις editing και view:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 ειμαι με τον kernel που χει η V2.1 ... εε ποιον εχει? μαλλον τον CF-Root. Πριν βαλω την rom απο recover εκανα το δυο Wipe που χεi στο αρχικο menu το Wipe data/factory reset και το Wipe cache partition , τωρα το αλλο Wipe Dalvik cache που ειναι ?? λες να θελει και αυτο μπας απο παλια εχει μηνει κατι και το κολαει. Οχι τιποτε αλλο αλλα δεν δουλευει και το recovery μετα το κολημα , ενω μπαινει οταν κανω install zip from sdcard μου λεει Ε:Can't mount /sdcard και οτι και να κανω συνεχεια αυτο μου λεει. Αναγκαστικα μετα το μονο που δουλευει ειναι το download mode και λειτουργια odin. Το Wipe Dalvik cache είναι στο advanced, δοκίμασε μια και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) Το bln δεν δουλεύει στην 2.1; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Το bln δεν δουλεύει με τον kernel που έχει η 2,1. Πρέπει φίλε μου να περάσεις kernel που να υποστηρίζει το bln, p.x siyah 1.8-2.0. Μπορείς όμως να ρυθμίσεις και το noled που είναι μέσα στην rom, δεν χρειάζεσαι kernel άλλο γι αυτό και είναι εξίσου παρα πολύ καλό. Για όσους δεν διάβασαν ποιό πάνω ο Γιάννης σήμερα λείπει εκτός και έχει συνάντηση>>>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318558 Edited October 24, 2011 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Εμένα η 2.0 το μόνο που μου παρουσιάζει είναι ένα θέμα με το call register αλλά δεν ξέρω εαν φταίει το Go Contacts ή η ROM. Πάντως φανταστική δουλειά, συγχαρητήρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδιά γιατί δεν μου δουλεύουν οι χάρτες της google;Με το που ανοίγω την εφαρμογή κλείνει αμέσως...... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ξέρει κάποιος παιδιά να βοηθήσει; Omega 2.1 φοραω Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Γιαννη υπαρχει πουθενα μεμονομενο το widget του TW με το ψηφιακο ρολοι σε διαφανο φοντο? αν ναι θα το ηθελα μαζι με αυτο του καιρου. ευχαριστω Οριστε φιλε....αυτα με την καταληξη apk1 ειναι full transparent και τα αλλα δυο semi transparent....αν θες τα πρωτα απλα κανεις μετονομασια σε apk... http://db.tt/EsL0HXg9 Sent from my Beast Galaxy S2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ξέρει κάποιος παιδιά να βοηθήσει; Omega 2.1 φοραω Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν σου έδωσε ένα τροποποιημένο maps ο γιάννης να φλασαρεις ή κάνω λάθος; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) Οριστε φιλε....αυτα με την καταληξη apk1 ειναι full transparent και τα αλλα δυο semi transparent....αν θες τα πρωτα απλα κανεις μετονομασια σε apk... http://db.tt/EsL0HXg9 Sent from my Beast Galaxy S2 Σ ευχαριστώ παρα πολυ. Αν θες βάλε το όνομα σου στην υπογραφή σου :) Edited October 24, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) ειμαι με τον kernel που χει η V2.1 ... εε ποιον εχει? μαλλον τον CF-Root. Πριν βαλω την rom απο recover εκανα το δυο Wipe που χεi στο αρχικο menu το Wipe data/factory reset και το Wipe cache partition , τωρα το αλλο Wipe Dalvik cache που ειναι ?? λες να θελει και αυτο μπας απο παλια εχει μηνει κατι και το κολαει. Οχι τιποτε αλλο αλλα δεν δουλευει και το recovery μετα το κολημα , ενω μπαινει οταν κανω install zip from sdcard μου λεει Ε:Can't mount /sdcard και οτι και να κανω συνεχεια αυτο μου λεει. Αναγκαστικα μετα το μονο που δουλευει ειναι το download mode και λειτουργια odin. Oπως σου ειπε και o φοβερος ο *MakisMakis 2004* το (wipe dalvick) θα το βρεις στην επιλογη (advanced) απο (clockworkmod)....!!! Aν δεν στρωσει ...!! Σε αυτην την περιπτωση θα σου προτεινα να κανεις (cleanflashing σε by samsung / firmware) και μετα να ξανα (flashareis ΟMEGA) επιλογης σου.....!!!! Σου εγγυωμαι 100% οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα μετα...!!! Μπορει να κανεις και αυτα που γραφω,εδω στο (post #441). Δεν θα σε επηρεασει το (.pit) αρνητικα,σε τιποτα...!!!!!!!! Να θυμασαι ΠΑΝΤΑ τα S.O.S backup....:!: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317122&page=30 Υ.Γ / Το Ε:Can't mount /sdcard που σου γραφει.... Μαλλον στο γραφει γιατι το εχεις τοποθετησει στην (micro SD Card)....Kαι δεν εχεις την Version clockwormod 4.0.0.2....!!!!! Mπορεις να δοκιμασεις να το αποθηκευσεις στον αποθηκευτικο χωρο της συσκευης (11.5 gb περιπου) και να μου πεις αν θα στο ξανα γραψει αυτο,οταν θα πας να το (installareis)......???? Οταν θα σου δουλευει η συσκευη φυσικα...!!! Αλιως (clean flashing) οπως σου ειπα και παραπανω απο (download mode)...!!! Μερικές ερωτήσεις. Επειδή λέω να πάρω την συσκευή , κύρια λόγω της συγκεκριμένης rom , αλλά δεν έχω δουλέψει ξανά android: - Στα android υπάρχει κάτι ανάλογο του Teamviewer ώστε να μπορώ από το τηλέφωνο να βλέπω το pc (windows 7) ? - Μπορώ να έχω κανονικά msoffice gia view και editing ? Ευχαριστώ! Μπορεις κανονικα....!!! Αλλα υπαρχουν και πολυ καλυτερα προγραμματακια για αυτες τις ψιλοδουλιτσες απο αυτα που μας αναφερεις...!!! ( msoffice gia view και editing κανονικα...!!!) Nα εισαι σιγουρος πως με αυτην την Rom (OMEGA) στην συσκευη σου...!!!! Θα εισαι στο ΕΠΑΚΡΟ ικανοποιημενος,αν και η φιλοσοφια του (Android) ισως σε παιδεψει λιγο στην αρχη,μεχρι να την μαθεις καπως καλυτερα....!!!!!! Εμένα η 2.0 το μόνο που μου παρουσιάζει είναι ένα θέμα με το call register αλλά δεν ξέρω εαν φταίει το Go Contacts ή η ROM. Πάντως φανταστική δουλειά, συγχαρητήρια... Απο την -Rom- δεν πιστευω να ειναι....!!!! Τωρα για το Go Contacts που αναφερεις, η v2.1 OMEGA δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα σε μενα.....!!! Εξ αυτου πιθανολογω να σου πω...!!! Πως δεν πρεπει να φταιει και η v.2.0,μιας και δεν εχει γινει τετοια αλλαγη μεταξυ τους,που να δικαιολογει καποιο τετοιο προβλημα....!!!! Ξέρει κάποιος παιδιά να βοηθήσει; Omega 2.1 φοραω Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Για τους χαρτες Φιλε Λουκ....!!! Να πας εκει που σου εστειλα στο (p.m) μου....!!! Και θα βρεις τα καλυτερα....!!!! Εχει τα παντα....!!! (δεν ειδα αν δουλευουν οι χαρτες σε μενα,γιατι τους αλλαξα με μια αλλη version....!!! Για αυτο δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα....!!!) Ας μας ενημερωσει και καποιος αλλος για αυτο...!!!! Σ ευχαριστώ παρα πολυ. Αν θες βάλε το όνομα σου στην υπογραφή σου :) Κωστα αγορινα μου...!!! Το ονομα του ειναι ***parafron4***....!!!! :lol: Kαι παρ'ολα αυτα μες τα λεει παντα λογικα....!!!!:lol::lol: Το αλλο ειναι μαλλον η ιδιο με το δικο μου,η, ΠΑΟΚ ΟΛΕΟΟΟΟΟΟΟ 1-1.....!!!!! Αλλα ψοφια τα πραματα....!!!! Υ.Γ. Τυφλος / Αοματος = Σειμειωσατε (Χ)....!!! Εσυ πως τα ειδες ρε Μορτηη...!!! parafrona...??? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Και βαλτε ολοι οι γνωστες ενα χερακι,τωρα που θα λειπει ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ OMEGA Γιανναροςςςςςς....!!!! IOATHE Μερικες μερουλες για δουλειες .....!!!!!!! Γιατι ο ΙΤΑΛΟΣ θα παιζει χωρις αντιπαλο....!!! :lol::p:lol: Και ειναι αδικο αυτο....!!!!!! Edited October 24, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 δυστηχως φιλε gorgiosalon ακριβως αυτο κανω μετα το κολημα, εχω κατεβασει την XXKI3 (282MΒ) και το Pit αρχειο απο το http://www.samfirmware.com/ , αυτην βαζω κανονικα οπως λες μεσω odin , αλλωστε με το κολημα δεν εχω καμια αλλη επιλογη, δεν δουλευει το recovery . Υπαρχει καμια ρυθμιση να κανω ενα ΟΛΙΚΟ format στα ΠΑΝΤΑ στην συσκευη ??? κανα Link για τον hardcore-speedmod kernel ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) δυστηχως φιλε gorgiosalon ακριβως αυτο κανω μετα το κολημα, εχω κατεβασει την XXKI3 (282MΒ) και το Pit αρχειο απο το http://www.samfirmware.com/ , αυτην βαζω κανονικα οπως λες μεσω odin , αλλωστε με το κολημα δεν εχω καμια αλλη επιλογη, δεν δουλευει το recovery . Υπαρχει καμια ρυθμιση να κανω ενα ΟΛΙΚΟ format στα ΠΑΝΤΑ στην συσκευη ??? κανα Link για τον hardcore-speedmod kernel ? Ναιιι.....!!!!!! Υπαρχει το (Ηard Reset / factory format) απο τον dialer.....!!! Που δεν το προτεινουν πολλοι....!!!! Αλλα για HARD καταστασεις.....Εγω προσωπικα το χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος....!!!! S.O.S Να ξερεις θα τα διαγραψει ολαααα....!!!! Πατας στον dialer σου τον κωδικο....!!!! *2767*3855# Αλλα μην ανησυχεις....!!!! Με το (flasharisma) θα γινει (100% delete / format) στην μνημη της συσκευης...!!! Αν τωρα θελεις να κανεις (delete) και στου αποθηκευτικους χωρους....(???) Μετα το (flasharisma) του (firmware) και αφου δουλευει πλεον η συσκευη σου,τους κανεις εσυ μονος σου, με τον (manual) χειροκινητο τροπο....!!! Για (kernel hardcore-speedmod) ριξε ματια εδω....!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756 Υ.Γ) Ισως ειχες καποια ακομα επιλογη (πριν flashing / Ηard-Reset),με την αλλαγη του (bootloader),αλλα αυτο που κανεις τωρα εγγυαται την απολυτη λυση για τον καλυτερο δυνατο καθαρισμο....!!!!!!!!!! (Μπορει και να μην ισχυει,μιας και δεν ξερω ακριβως,τι κολλημα εφαγε η συσκευη). Οποτε μην μασας....!!! ολα θα πανε μια χαρα....!!! Θα περιμενω Νεα σου.....(???) Edited October 24, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 μηπως εχει κανεις το geniewidjet σε πληρη διαφανεια; χρησιμοποιω αυτο απο την κουζινα του λεομαρ αλλα δεν ειναι εντελως διαφανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) μηπως εχει κανεις το geniewidjet σε πληρη διαφανεια; χρησιμοποιω αυτο απο την κουζινα του λεομαρ αλλα δεν ειναι εντελως διαφανες Το geniewidget καλε μου φιλε *christou* σε πληρη (transparent) δεν μπορεσα να το βρω...:O Αλλα αυτα που μας παραθετει το φιλαρακι ο ***parafronas*** στη προηγουμενη σελιδα απο εδω,δουλευουν μια χαρα οπως ακριβως μας τα λεει...!!! http://db.tt/EsL0HXg9 Γυρνα μια σελιδουλα και δες ποια ειναι....!!!! Αν βρω το <genie> πιο μετα.... Θα στο παραθεσω με EDIT σε αυτο το (post)....!!! Edited October 24, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Δεν σου έδωσε ένα τροποποιημένο maps ο γιάννης να φλασαρεις ή κάνω λάθος; Όχι φίλε μου δεν μου έδωσε κάτι ,καμία τροποποίηση. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον gorgiosalon για την πολύτιμη βοήθεια του που πρόσφερε για να μάθω καλύτερα τα μυστικά του Samsung galaxy sii Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) Το bln δεν δουλεύει στην 2.1; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Φιλε Vitrioli...διαλεξε ενα αλλον (Kernel),που να υποστηριζει αυτην την δυνατοτητα....!!!!!! Σ'ευχαριστω πολυ φιλε Vitrioli για τα καλα σου λογια....!!!! Αλλα και εγω χρωσταω ολα αυτα που εχω μαθει γυρω απο αυτα τα θεματα.....!!!! (οτι εχω προλαβει και ακομα συνεχιζω οσο ο χρονος μου επιτρεπει) Σε ολα αυτα τα Aξιολογα μελη + ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ που με τις παραθεσεις τους,(γραφομενα τους),εχουν γεμισει με ποιοτικη τεχνολογική γνωση το Αγαπητο μας (Μyphone forum...!!!) Παιδιά και η μπαταρία με την Omega τα παει πολυ καλύτερα. Χθες πριν ρίξω το NAND droid backup της omega V2.0 εκανα 2 συνεχόμενα wipe battery εκτός των άλλων wipe που απαιτούνται. Σήμερα η μπαταρία μου ειναι ακόμα καλυτερη απο πριν. Το άφησα 3 ωρες χωρις να το πείραξω με όλα ανοικτα 3g, wifi, συγχρονισμους mail, widgets κλπ. Μόνο μπήκα να δω το Facebook μου Kai to twitter. Ε λοιπον σε 3 ωρες δεν έχασε τίποτα παρέμεινε στο 100%. Σίγουρα έχασε αλλα ήταν λιγότερο ίσως απο 1% αφου μετα τα screenshot που πήρα πήγε στο 99%. Anyway η αυτονομία που έχω ειναι τρομερή. Kωστη / **Te_salat** ερχομαι και εγω με την σειρα μου....!!!! Μετα τον γαμο μου με την (OMEGA v2.1) να επιβεβαιωσω τα λεγομενα σου,στο 100%...!!!!! Αυτονομια που τσακιζει τα Κοκκαλα...!!!!!! Και οχι μονο....!!!!!!!! Το εχω ξανα γραψει και παλιοτερα.... Τον Γιαννη δεν ειχα ποτε την τυχη να τον Γνωρισω προσωπικα....!!! Τον εχω γνωρισει μεσα απο το (forum) και μεσα απο τις δουλειες που μας παρουσιαζει / παραθετει ολο αυτον τον καιρο....!!!!!!!! Αλλα πραγματικα οι καθε του δουλεια,ειναι φτιαγμενη απο μερακι και απο πηγαιο επαγγελματισμο που κατα εμφυτο τροπο διαθετει....!!!!!!! Οι (ΟΜΕGA ROMs) του μεσα απο τις επισημανσεις μας προς αυτον...!!!! Γινονται ολοενα και καλυτερες....Τεινουν να αγγιξουν την τελειοτητα...!!!! Ας συνεχισει ο καθενας απο εμας να τον στηριζει,με οποιον τροπο μπορει...!!!!!!! Και σιγουρα στο μελον,θα γευτουμε μεσα απο τις προσπαθειες μας και απο την ποιοτικη του δουλεια ( ΣΕΦ john !!!)... ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙ.......!!!!!!!! Edited October 24, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Σ ευχαριστώ παρα πολυ. Αν θες βάλε το όνομα σου στην υπογραφή σου :) Γιωργος :) Το ονομα του ειναι ***parafron4***....!!!! :lol: Kαι παρ'ολα αυτα μες τα λεει παντα λογικα....!!!!:lol::lol: Το αλλο ειναι μαλλον η ιδιο με το δικο μου,η, ΠΑΟΚ ΟΛΕΟΟΟΟΟΟΟ 1-1.....!!!!! Αλλα ψοφια τα πραματα....!!!! Τυφλος / Αοματος = Σειμειωσατε (Χ)....!!! Εσυ πως τα ειδες ρε Μορτηη...!!! parafrona...??? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Και βαλτε ολοι οι γνωστες ενα χερακι,τωρα που θα λειπει ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ OMEGA Γιανναροςςςςςς....!!!! IOATHE Μερικες μερουλες για δουλειες .....!!!!!!! Γιατι ο ΙΤΑΛΟΣ θα παιζει χωρις αντιπαλο....!!! :lol::p: Και ειναι αδικο αυτο....!!!!!! αστα να πανε αδερφε...δικο μας παιχνιδι χασαμε...αλλα ενταξει παιζαμαι χωρις 5 βασικους και ερχομασταν και απο παιχνιδι στην ευρωπη...πλακα τους καναμε :rolleyes: sorry για το off Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Πολυ καλος κερνελ τον φοραω απο το πρωι ειναι ο 2.1beta13 του τουρκου... Εκατσε πολυ καλα στην ομεγα και εχει τρομερη μπαταρια αλλα και σμουθ.... Δοκιμαστε τον ανεπιφυλακτα... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Φοράω την omega 2.0 με τον 1.8 του Τούρκου. Για να βάλουμε την 2.1 πρέπει να κάνουμε full wipe ή μόνο wipe cache και dalvik Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Φοράω την omega 2.0 με τον 1.8 του Τούρκου. Για να βάλουμε την 2.1 πρέπει να κάνουμε full wipe ή μόνο wipe cache και dalvik Όχι μην κάνεις full wipe για κανένα λόγο!!! ακόμα και τα cache/dalvic προεραιτικά είναι, όχι απαραίτητα, για περισσότερη σιγουριά. Βασικά φλάσαρε το CWM zip από εδώ και θα τα κάνει όλα μόνο του. http://www.gokhanmoral.com/ Πάντως καλό είναι εφόσον κάποιος δεν είναι πολύ εξοικειωμένος με κάποια πράγματα να αποφεύγει γενικά beta εκδόσεις. Καλύτερα να προτιμάτε τις τελικές. Πάντως ούτε εγώ είχα κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη beta (ακόμα) και πράγματι ο κέρνελ στη συγκεκριμένη έκδοση νομίζω είναι αρκετά καλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 (edited) Πολυ καλος κερνελ τον φοραω απο το πρωι ειναι ο 2.1beta13 του τουρκου... Εκατσε πολυ καλα στην ομεγα και εχει τρομερη μπαταρια αλλα και σμουθ.... Δοκιμαστε τον ανεπιφυλακτα... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Καλη μου Αγορινα *galanakop*...!!! Αυτος ο :!: KERNEL 2.1 :!: αν και ειναι ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ......!!!!!!! Απο τωρα σας το γραφω......!!!!!! Δεν θα περασει καθολου απαρατηρητος,απο ΚΑΝΕΝΑΝ...!!!!!!!!! Εδω θα ειμαστε και θα το δειτε......!!!!!!!! Ταδε εφη....!!!! :lol: (μολις βγει στην παραγωγη...!!!) 1)*EDIT*/ Ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ φιλος ο ***ΚARLESG*** νομιζω θα συμφωνησει...??? Συμφωνω απολυτα για τις *beta* με το οχι βιασινες .....:!::!::!: (Γενικα με τις *beta*,εδω με τις {on board} και εχουμε πολλα προβληματα πολλες φορες....!!!!!!!) Πάντως καλό είναι εφόσον κάποιος δεν είναι πολύ εξοικειωμένος με κάποια πράγματα να αποφεύγει γενικά beta εκδόσεις. Καλύτερα να προτιμάτε τις τελικές. Πάντως ούτε εγώ είχα κάποιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη beta (ακόμα) και πράγματι ο κέρνελ στη συγκεκριμένη έκδοση νομίζω είναι αρκετά καλός. 2) *EDIT parafrona* / Γιωργαρα μου μπαλα ειναι.....!!!! Και μπροστα εχει και αυτη το "Η" δηλ.= Η ΜΠΑΛΑ = ΘΗΛΥΚΟ .... Τα αλλα δεν τα γραφω,γιατι η μια Κυρια που υπαρχει εδω μεσα,θα στεναχωρηθει... Και δεν το θελω,γιατι την εχω σε μεγαλη εκτιμηση αυτην την Κυρια...!!! Τα φιλια μου και τα σεβη μου,Γλυκια μου Κυρια (μονο στην Μπαλα αναφερομουν...!!!!):lol::bow: Edited October 24, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 ομιζω θα συμφωνησει...??? Θα δείξει... :) είμαι με on demand 100-1200 (η δικιά μου συσκευή μπορεί να λειτουργεί έτσι απροβλημάτιστα, κάποιου άλλου μπορεί όχι) και ο κέρνελ νομίζω είναι και πιο γρήγορος και με καλύτερη μπαταρία και από τον cf-root. Έχει ιστορία ακόμα το ζήτημα... και περιμένω να δω με ενδιαφέρον τι μετρήσεις και συμπέρασμα θα βγάλει ο Entropy για το AOS bug. *και ο Αμερικάνος ο Entropy έχει καταπληκτική γνώση του αντικειμένου :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts