Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ok ευχαριστώ.

Δυστυχώς μου το έκανε και με την Omega,το είχε κάνει μια φορά και με την Leomar, δλδ στα καλά καθούμενα και ένω το τηλ.είναι ας πουμε 70% φορτισμένο για παράδειγμα και δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό δείχνει νεκρό δεν ανοίγει παρά μόνο αν βγάλω μπαταρία και μετά είναι οκ με μία διαφορά ,το ποσοστό της μπαταρίας έχει κατέβει θεαματικά στο 9%!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολά αυτά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Είχα το NoLED και στις 2 rom,και λέω μήπως φταίει αυτό,για αυτό ρώτησα για το BLN.

Oποια καλή ιδέα για το ποιά είναι η αιτία ευπρόσδεκτη!:(:(

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά δοκίμασα την ΚΙ4 του Leomar χωρις custom cernel φυσικά. Όταν βάλεις όσα λείπουν απο τις εφαρμογές και widgets του TW, δεν έχει καμία διάφορα απο την V2.0 στην απλη της εκδοση.

Δεν γίνεται δηλαδή αισθητή η διάφορα της ΚΙ4 απο την ΚΙ3. Ούτε μπορω να πω αν λύνει προβληματα αφου δεν είχα και με την ΚΙ3.

Βεβαίως για να λένε όλοι τόσα καλα λόγια για την συγκεκριμένη version, σίγουρα κατι θα ξέρουν.

Απλά το λέω για να μην περιμένουμε τρελά πράγματα.

Για μένα πάντως τίποτα δεν ειναι πιο σημαντικό απο ένα σταθερό και απροβληματιστο firmware. Δεν αξίζει να ρισκαρουμε την σταθερότητα για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ταχύτερο άνοιγμα κάποιων εφαρμογών

Κώστα και εγώ τρέχω την KI4 και δεν είδα αυτή την διαφορά που διάβασα απο πολλούς,

συμφωνώ μαζί σου σε όλα.

Θα ακολουθήσουμε τις εξελίξεις όμως και θα αναβαθμιστούμε και εμείς στο τελευταίο filmware.

Έβαλα στο Omega Files post το TouchWiz30Launcher_Stock_for_Omega_close_to _stock

αν θέλεις βάλε το :)

Ok ευχαριστώ.

Δυστυχώς μου το έκανε και με την Omega,το είχε κάνει μια φορά και με την Leomar, δλδ στα καλά καθούμενα και ένω το τηλ.είναι ας πουμε 70% φορτισμένο για παράδειγμα και δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό δείχνει νεκρό δεν ανοίγει παρά μόνο αν βγάλω μπαταρία και μετά είναι οκ με μία διαφορά ,το ποσοστό της μπαταρίας έχει κατέβει θεαματικά στο 9%!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είχα το NoLED και στις 2 rom,και λέω μήπως φταίει αυτό,για αυτό ρώτησα για το BLN.

Το πρόβλημα αυτο δεν ειναι απο την ρομ, αλλα δεν νομίζω να ειναι και απο το NoLED.

Καποιο αλλο προγραμμα σου κανει την ζημια.

Αν το βρεις ενημέρωσε μας.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλησπερα φιλε μου

Το pit το χρησιμοποιουμε οταν φλασαρουμε στοκ ρομ με 3 αρχεια

[....]

Με αυτους τους τροπους ποτε δε μπρικαρα τη συσκευη

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φιλε *mantzaros* να εισαι καλα για την αναλυτικη σου παραθεση...!!!!!!

Αν χρειαστει στο μελλον , ισως προσθεσω και εγω λιγα πραγματακια...!!!

Να εισαι καλα και Σ'ευχαριστω...!!!

*EDIT* Γιανναρε με φαγανε τα -flasharismata- και δεν προλαβαινω να γραψω....:lol::p:lol:

Και στο μυαλο μου εχω να στα χωσωωωωω....!!!!:lol::p Αναμαμ παπανταμ....!!! Πλακα σε κανω...!!!

Σε μενα κανενα απολυτος προβλημα (v2.1) .....Και οι αλλαγες ουσιαστικες ,αναμενομενες και αξεπεραστες.....Αλλα με την {flashoτρελα} μου δεν εχω προλαβει να την χαρω....!!!!!

Σταθερη = βραχος...!!!

Αξιοπιστη = Παναγια...!!!

Απροβληματιστη = Σαν παρθενα...!!! χα..!!χα..!! :lol: (Δεν παρατηρησα κανενα προβλημα κατα την διαρκεια παραμονης της...!!!)

Οικονομικη (Μπαταρια) = Καμια σχεση με τον Παγκαλο....Που ακομα Τρωει...!!! :lol:

Δεν την εχω παντρευτει ακομα..!!! Ομως σε 2-3 μερες θα σας καλεσω στον γαμο....!!!!!! Εκει θα τα πουμε καλυτερα...!!!

Τι να σου κανω που Ελληνες και ξενοι μου πεσατε ολοι μαζι....!!!!:lol:

Να με ρωτας πρωτα....Γιατι με την αδερφη του (Leoτετοιου) εχουμε γραφτει στα ιδιο φροντιστηριο (Agglikοn) .Eχει και αυτη το ιδιο προβλημα με εμενα.....Αλλα λεω να την πιασω γκομενα...!!!! Να μου ξερναει τιποτας....!!!

Edited by gorgiosalon

Ok ευχαριστώ.

Προσοχή στο set cpu παιδιά.Στο xda έχω διαβάσει να δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα.

Indie τι εννοείς αναβάθμιση θέματος.

Θα αλλάξεις τº black blue theme;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Προσοχή στο set cpu παιδιά.Στο xda έχω διαβάσει να δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα.

Δεν θα το αλλάξω αλλά θα το αναβαθμίσω :)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Για αυτο ετοιμαζω βιβλιο....!!!! (setCPU) Ενα εργαλειο φαντασμα...!!! { 1ος τιτλος,,Η,, σε οσους δεν αρεσει,2ος } Παρτα αρρωστε..!!!:lol::p:lol:

Αλλα θα παρακαλεσω καποιον να μου πει,που θα μπορεσω να το αναρτησω....:!:

Edited by gorgiosalon

Για αυτο ετοιμαζω βιβλιο....!!!! (setCPU)

Αλλα θα παρακαλεσω καποιον να μου πει,που θα μπορεσω να το αναρτησω....:!:

Άνοιξε νέο νήμα καλύτερα

Γράψτο και στα καμερουνεζικα αγορίνα μου.

Κώστα και εγώ τρέχω την KI4 και δεν είδα αυτή την διαφορά που διάβασα απο πολλούς,

συμφωνώ μαζί σου σε όλα.

Θα ακολουθήσουμε τις εξελίξεις όμως και θα αναβαθμιστούμε και εμείς στο τελευταίο filmware.

Θα ήθελα να επιβεβαίωσω οτι η αίσθηση που είχα οτι η leomar 1.0 είναι πιο αργή απο την V2.0 επιβεβαιώθηκε με την επιστροφή μου στν Omega.

Εκτός αυτού παρατήρησα ενα lag στο κλείσιμο των εφαρμογών μεσω του home button.

Μέσο λάβουν 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσουν.

Γιάννη στην kitchen του Leomar βρήκα ενα mod με το οποίο η συσκευη διαβάζει αραβικα.

Πως μπορω να το περάσω στην ομεγα ; Τα χρειάζομαι γιατι λάμβανε απο τον πάροχο μηνύματα και δεν μπορω να τα διαβάσω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα ήθελα να επιβεβαίωσω οτι η αίσθηση που είχα οτι η leomar 1.0 είναι πιο αργή απο την V2.0 επιβεβαιώθηκε με την επιστροφή μου στν Omega.

Εκτός αυτού παρατήρησα ενα lag στο κλείσιμο των εφαρμογών μεσω του home button.

Μέσο λάβουν 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να κλείσουν.

Γιάννη στην kitchen του Leomar βρήκα ενα mod με το οποίο η συσκευη διαβάζει αραβικα.

Πως μπορω να το περάσω στην ομεγα ; Τα χρειάζομαι γιατι λάμβανε απο τον πάροχο μηνύματα και δεν μπορω να τα διαβάσω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κωστα το εχω ανεβάσει εδώ

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18149315&postcount=4

δες στα utilities το RTL Fix.

Ενημέρωσε με αν σου δουλεύει σωστά.

μετα απο πολλα bootloops πολλα κολληματα και ενα κατεβατο απο μπινελικια ξαναγυρναω στην ωμεγα....εδω και 5 μηνες περιπου που εχω το s2 εχω φλασαρει ουτε κ εγω θυμαμαι ποσες φορες...αυτο το πράγμα... πρωτη φορα το παθαίνω...ενα έφτιαχνα 10 χαλάγανε...

οποτε ξαναγυρναω εδω και περιμενω την v3 :)

γιαννη εχεις κανει και μαμω τις ρομ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Είχα "υποσχεθεί" εδώ και μέρες στο Γιάννη ότι θα βάλω την OMEGA. Πέρασε ένα παραπάνω Σαββατοκύριακο αλλά τα κατάφερα!! Έβαλα την 2.1 ΧΤ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές αλλά η ώρα έχει περάσει κι έτσι θα συνεχίσω παραμετροποίηση και δοκιμές αύριο. Θα επανέλθω με αναλυτική άποψη και τυχών απορίες που θα προκύψουν!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Κωστα το εχω ανεβάσει εδώ

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18149315&postcount=4

δες στα utilities το RTL Fix.

Ενημέρωσε με αν σου δουλεύει σωστά.

Δυστυχως μετα απο μια αποτυχιμενη προσπαθεια μεσω του mobile browser, δοκιμασα απο το λαπτοπ αλλα το filesonic δεν μ αφηνει να το κατεβασω.

Μου βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα:

Download Error Free users may only download 1 file at a time.

Μας εχει γινει εφιαλτης αθτος ο server οποτε χρειαζεται να κανουμε download.:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σ όλους,

Αναβάθμισα το Omega Files post με πολλές νέες προσθήκες.

Έβαλα και τα v2.1 Default Theme:

Omega close to stock Default Theme v2.1

Omega XT v2.1 Black Blue Default Theme

μετα απο πολλα bootloops πολλα κολληματα και ενα κατεβατο απο μπινελικια ξαναγυρναω στην ωμεγα....εδω και 5 μηνες περιπου που εχω το s2 εχω φλασαρει ουτε κ εγω θυμαμαι ποσες φορες...αυτο το πράγμα... πρωτη φορα το παθαίνω...ενα έφτιαχνα 10 χαλάγανε...

οποτε ξαναγυρναω εδω και περιμενω την v3 :)

γιαννη εχεις κανει και μαμω τις ρομ...

Κάτι τέτοια post με κάνουν και ξενυχτάω :lol::lol:

Έβαλα μπρος την v3.0 και θα το παλέψω να έχει αισθητή διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με την v2.x

Είχα "υποσχεθεί" εδώ και μέρες στο Γιάννη ότι θα βάλω την OMEGA. Πέρασε ένα παραπάνω Σαββατοκύριακο αλλά τα κατάφερα!! Έβαλα την 2.1 ΧΤ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές αλλά η ώρα έχει περάσει κι έτσι θα συνεχίσω παραμετροποίηση και δοκιμές αύριο. Θα επανέλθω με αναλυτική άποψη και τυχών απορίες που θα προκύψουν!

Χαίρομαι που σου αρέσει,

περιμένω νεότερα όταν είσαι έτοιμος :)

Δυστυχως μετα απο μια αποτυχιμενη προσπαθεια μεσω του mobile browser, δοκιμασα απο το λαπτοπ αλλα το filesonic δεν μ αφηνει να το κατεβασω.

Μου βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα:

Download Error Free users may only download 1 file at a time.

Μας εχει γινει εφιαλτης αθτος ο server οποτε χρειαζεται να κανουμε download.:D

Κώστα σου το ανέβασα εδω.

Όταν θα έχεις πρόβλημα με το down load στείλε μου pm και θα σου δίνω mirror.

Edited by ioathe

επιβεβαιωνω και εγω οτι η v2 ειναι οτι καλυτερο εχει υπαρξει για το s2.

σε συνδυασμο με speedfrey v3 και μοντεμ KE7 εχω δει το φως το αληθινο.οτι καλυτερο σε smothnes, ταχυτητα, σταθεροτητα.και απο μπαταρια,απλα δεν πιστευα στα ματια μου.μετα απο 8.30 ωρες υπνου εδειχνε ακομα 100 % με το τηλεφωνο ενεργοποοημενο.

εχω δοκιμασει ολες σχεδον τις βερσιον του leomar, με ολα τα κερνελ μοντεμ, το καλυτερο που ειχα πετυχει ηταν να χανει 2 % στο ιδιο χρονικο διαστημα.

το μονο ππου θα ηθελα να αλλαξω ειβαι το πληκτρολογιο που με την διαφανεια που κανει δεν το βρισκω τοσο βολικο στην πληκτρολογηση.

απλα respect στο developer οχι γιατι ειναι ελληνας αλλα γιατι ειναι απλα Ο κορυφαιος.οπως ηταν και για το hd2 αλλωστε.

μακαρι και η v3 νσ ειναι το ιδιο καλη.

(συντομα θα ερθει και το donation ως εμπρακτη αποδειξη εκτιμησης.)

sent from the king galaxy s2

Καλημέρα σ όλους,

Αναβάθμισα το Omega Files post με πολλές νέες προσθήκες.

Έβαλα και τα v2.1 Default Theme:

Omega close to stock Default Theme v2.1

Omega XT v2.1 Black Blue Default Theme

Κάτι τέτοια post με κάνουν και ξενυχτάω :lol::lol:

Έβαλα μπρος την v3.0 και θα το παλέψω να έχει αισθητή διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με την v2.x

Χαίρομαι που σου αρέσει,

περιμένω νεότερα όταν είσαι έτοιμος :)

Κώστα σου το ανέβασα εδω.

Όταν θα έχεις πρόβλημα με το down load στείλε μου pm και θα σου δίνω mirror.

μα τη παναγια σε λεω βγηκα απο τα ρουχα μου....δεν μπορουσα να τη στρώσω με τιποτα...ακομα και στην αλλαγή γραμματοσειράς κόλλησε...διαβαζα ταυτοχρονα και τα νεα της παοκαρας που θα παμε μιση ομαδα στο χαριλαου και ηρθε κ εδεσε...:)

παντως καλα κανει ο γιωργος και τους βριζει τους ιταλοαργεντινους...:lol: δικιο εχει...

για την δικη σου φιλε δεν εχω να πω τιποτα...απλα περιμενω τη v3 που θα ειναι πανω στην κι4 η οποια μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη απο την κι3...

θα σου πω μονο αν ειναι εφικτο αφου λογικα θα συνεχισεις με το blackblue να αλλαξεις το χρωμα των φακελων σε μαυρο...το ειδα στο blue monkey v2 και φαινοταν πολυ ωραιο...εσυ αποφασιζεις...

και παλι μπραβο φιλε...συνεχισε ετσι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Άντε να γυρνάμε όλοι σπίτι μας σιγά σιγά.

Εαν μπορει ας απαντησει καποιος παρακαλω: φοραω την 2.0 omega rom αλλα θελω να αλλαξω kernel, πως το κανω; Ευχαριστω πολυ και σορυ εαν εχει απαντηθει 100 φορες, δεν το βρηκα

Εαν μπορει ας απαντησει καποιος παρακαλω: φοραω την 2.0 omega rom αλλα θελω να αλλαξω kernel, πως το κανω; Ευχαριστω πολυ και σορυ εαν εχει απαντηθει 100 φορες, δεν το βρηκα

Κατεβαζεις τον κερνελ που θες σε zip μορφη στην sd και μετα με cwm τον περνας...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Κατεβαζεις τον κερνελ που θες σε zip μορφη στην sd και μετα με cwm τον περνας...

Ευχαριστω, επηρεαζει καθολου τη ρομ; δηλαδη θα σβηστει τιποτα; εχω κανει βεβαια backup με Titanium...

Ευχαριστω, επηρεαζει καθολου τη ρομ; δηλαδη θα σβηστει τιποτα; εχω κανει βεβαια backup με Titanium...

Οχι δεν σβηνεται τιποτα...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Οχι δεν σβηνεται τιποτα...

Ευχαριστω πολυ... Φανταζομαι install zip from sd θα επιλεξω ετσι; γιατι καπου ειχα δει update ήκατι τετοιο

καλημερα σας!!!!μετα απο ενα περασμα στην καινουργιες κι4 των λεο και κρισκελο γυρισα και εγω παλι πισω στην 2.1 ....φιλε γιαννη σαν τις δικες σου ρομ καμια......μπραβο για την καταπληκτικη δουλεια που εχεις κανει...

Ευχαριστω πολυ... Φανταζομαι install zip from sd θα επιλεξω ετσι; γιατι καπου ειχα δει update ήκατι τετοιο

install zip from sd, reboot και εισαι ετοιμος..

Sent from my unique SGSII

Γιάννη συνχαρητηρια και απο μένα για την καταπληκτική ROM.Είμαι νεός στο άθλημα του φλασαρίσματος.Ακολουθώ τη OMEGA από την αρχή και πάντοτε μου καθόντουσαν καλά χωρίς κανένα πρόβλημα.Θέλω όμως να επιβεβαιόσω το πρόβλημα με το call log και τις ξεχωριστες καταχωρισεις για το ίδιο νούμερο.Είμαι και εγώ από τη Ρόδο και θα ήθελα να γνωριστούμε αν είναι δυνατό.Ευχαριστώ..............................

Σκέφτομαι κι εγώ να κάνω αλλαγή του Kernel. Ποιον μου προτείνετε για την OMEGA 2.1 ?

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey