gorgiosalon Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 (edited) β) Ειναι ενας χωρος δεδομενων (ειτε σαν φακελος που σου ερχεται μαζι με την εγκατασταση της ΟΜΕGA ROM,ειτε σαν -online / dropbox-) που σου δινει την δυνατοτητα να παραμετροποιησης την συσκευη σου με (-online downloads οσον αφορα το dropbox-)...!!! Με λιγα λογια εμπεριεχει δεδομενα οπως,εφαρμογες,scrip,mods,themes,kernels,Keypad,Boot Animations,programs,Utilities,Guides και αλλα πολλλααα, που αν τα -flashareis / εκγαταστησεις ,μπορεις να αποκτησεις πιο χρηστηκες λειτουργικες δυνατοτητες οπως εφε,κουστουμαρισμα,ευκολιες χρησης,μονταρισιες,και..και..και...!!!! αλλα πολλα και απαραιτητα για εσενα...!!! Αλλα τα λογια μου ειναι φτωχα για να στο περιγραψω... y) Mπορεις αρκει να εχεις 2GB ελευθερο χωρο,σε αυτον της συσκευης σου...Τα 11.5 GB δηλαδη.. δ) Ας σου απαντησει ο δημιουργος ΙΟΑΤΗΕ.... Αλλα μορτη αστα αυτα,γιατι εχεις αργησει παρα πολυ με το -flasharisma-,κανε αυτο και με τα αλλα βλεπουμε.... Οταν το κανεις και δεις την διαφορα,τα σαντουιτς ,τα μπιφτεκια και τα παγωτα δεν θα σε ενδιαφερουν τοσο πολυ....Τρωγοντας θα σου ανοιξει και η ορεξη...:lol: παιδιά 2 ερωτήσεις..1)πως περναω διαφορετικο kernel?προσπαθησα μεσω cwm manager 2.0 αλλα μου βγάζει error:no zimage created..κατι τετοιο....τι κανω λάθος? ευχαριστω πολυ!! 2)τον cf root 4.1 kernel που μπορω να τον βρω? *Παράθεση από Dimitriss 19* Και γω πάω να περάσω τον cf root kernel(είμαι με Shiya) και δεν με αφήνει, μου λέει installation aborted στην πρώτη σελίδα θα τον βρεις στο omega files ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Eιναι σαμποταζ του Τουρκου κατα των Ελληνων <flashoκερναλενατζιδων>....:lol: Ξανα -flashare- και θα στρωσει... Κανε και κανα -wipe- πριν,cache + dalvick,,,,,,ΟΧΙ DATA....Αφου τα ξερεις βρε αγορινα μου....!!!! 1) zimage = ειναι απαραιτητο αρχειο / με εντολες για το -flasharisma-.....(H κατι τετοιο να υποθεσω,αλλα τι με νοιαζει τουτο... Ξανα προσπαθεισε να -flashares- απο -recovery clockworkmod- και αν εχεις προβλημα τοτε Ξανα -flashare- oλη την -rom-.....Και το CFroot kernel γιατι καπου εκει ψιλιαζομαι οτι εχει γινει η μοντααα....!!! 2) Εδω ειναι η Λιστα του Σιντλερ...!!! Οπαααα αυτο ειναι ταινια....:lol: Του -CHAINFIRE-εννοουσα,με τους Kernels...!!!!! [ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 ] Ορμαααα και εσυ....!!!! Αλλα κοιτα να διαλεξεις τον σωστο,αν το πας απο την αρχη το τρενο....!! Μας τα γραφει εδω [ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 ] ο αλλος,ο ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ...!!!! Ο ***saliez*** Το shoot me τι πρόγραμμα είναι Ioathe που το έχεις στην κουζίνα σου; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk To -shootme- ειναι μια εφαρμογη που κανει οτι και το Screen Capture .... Aλλα το -Screen Capture- καμια φορα σε παιδευει να βγαλεις την φωτογραφια οθονης που θελεις... Ενω με το -shootme- το κουνας και πινεις και το φραπεδακι σου...:lol: Αλλα αυτο ειναι για τους απαιτητικους...... Καλως ηρθα και εγω στην Omega παρεα! Το default theme της omega δεν υποστηριζει jkay v11? Γεια χαρα και σε σενα ρε Παιχτη...!!! Ναι υποστηριζει...!!!! Και μπορεις να βρεις και αλλα πολλα στο omega files / dropbox....ORMAAAAAΤΕΕΕΕ...!!!!!!!! Καλησπερα και απο εμενα... ετοιμαζομαι να πειραξω και εγω τον γαλαξια μου και διαβασα τις πρωτες 26 σελιδες του topic και πραγματικα με πεισατε οτι ειναι η καλυτερη custom rom :P . απο βδομαδα λοιπον θα την τιμησω και εγω για να αποκτησω και εγω γνωμη... καποιες ερωτησεις μονο.... α) οι δορυφοροι στο gps κλειδωνουν γρηγορα? β) τι ακριβως ειναι η "κουζινα" που αναφερετε?? (αρχαριος.. :O ) δ) μπορω να κανω back up χωρις καρτα sd? (εχω πολλα gb κενα στη μνημη του τηλεφωνου) γ) ακουγοταν οτι μολις βγει η εκδοση android ice cream sandwich, τοτε θα ειναι που οι 2 cores θα δειξουν την πραγματικη τους αξια... προφανως αυτη η ρομ ειναι βασισμενη στο 2.3.5 και θα ακολουθησει και τις επομενες εκδοσεις android? αυτα τα λιγα! Kαλως ηρθες και εσυ φιλε Κρriss....!!! α) Ναι κλειδωνουν και μεσα στον -omega files- θα βρεις και την εφαρμογη -faster fix- που βοηθαει σε αυτο,επισης μπορεις στο -dialer- σου,να πληκτρολογισεις τον (secret code *#3214789650# βοηθαει και αυτο..) αλλα μην περιμενεις με ολα αυτα,να ειναι ενας δορυφορος κλειδομενος συνεχεια απο πανω σου....:p (χιουμορ κανω Μορτη που μου αρεσει...!!!) Και αν θελεις και εφαρμογη και με αλλα -secrets codes- και νιαου,γαβ,ψι,ψι,ψι δωρεαν απο το -Android market- εδω [ https://market.android.com/details?id=com.nfye.insanity.toolbox&feature=search_result ] ονομα αυτης -nitrality-.... Aλλα μην το παρακανεις με τα νιαου,γαβ...:lol::p Edited October 16, 2011 by ioathe Διπλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Δοκιμασες με αλλον player? Πχ mobo payer.. Sent from my iphone 4 ναι , μεχρι 4gb ειναι ΟΚ , πανω απο 4GB mkv ταινια δεν λειτουργει η μπαρα , νωμηζω ειναι προβλημα σε ολα τα S II και με τον DTS ηχο , δεν τον παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 τα δοκιμασα και ρεσταρτ και να κανωτ π'ροσθηκη...με λεο δεν ειχα 'ποτε 'προβλημα...τσιτωνω γιατι καλυτερη μ'παταρια δεν εχω 'πουθενα...και δεν θελω 'παλι λεο..θα ξαναφλασαρω και βλε'πουμε πριν φλασάρεις κάνε επανεκκίνηση το ρούτερ, το p.c. σου και το κινητό σου, θα στρώσει πολλοί είχαμε το ίδιο πρόβλημα κάποιες φορές σε όλες τις ρομ Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ευχαριστω πολυ για το "γ" εχουμε απαντηση αμα μπορεσω να το κανω κ σημερα αλλιως πρεπει να αγορασω απο δευτερα Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ρουτερ... τελικα αυτό ήταν και μαζί με τα ρεσταρτ έφτιαξε για την ώρα...ευχαριστώ παρά πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον... υ.γ. νομίζω αξίζει να περάσουμε τον φιλο μας Ioathe μια μπίρα....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 τελικα αυτό ήταν και μαζί με τα ρεσταρτ έφτιαξε για την ώρα...ευχαριστώ παρά πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον... υ.γ. νομίζω αξίζει να (K)εράσουμε τον φιλο μας Ioathe μια μπίρα....:D Τι μπυρα βρεεε Αγορινα μου καλη.....!!! Eγω του χρωσταω ολοκληρο τραπεζι....!!!! ( Αλλα θα ερθει και αυτο μολις παρω τα στραβα μου απο το [ P.C ] ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Η original omega b2.0 διαθέτει moded κάμερα όπως οι XT? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 σχεδον μιαμιση μερα μετα με omega!!!!!!!!!!!! ολα ολα μα ολα μα ολα μα ολα(εκτος του viber που θα το λυσω γιατι ολα δειχνουν οτι δεν ειναι θεμα της ρομ) δουλευουν απιστευτα καλα! ουτε ενα restart για πλακα! το κινητο βραχος με απειρες εφαρμογες ανοιχτες!!!! βραχος ομως! θερμοκρασία 32 με 33 στο μαξιμουμ!!!!!μπαταρια αψογη! και με τον κερνελ του τουρκου κανενα μα κανενα προβλημα και εδω! μου δουλευουν επισης αψογα εφαρμογες που πριν ειχα προβλήματα! δεν εχω λογια παιδια πραγματικα!!!!:):):) τελος το θεμα το λατρευω .....:) ειναι αψογο!!!! ενα μονο πραγμα με στεναχωρεί με την ομεγκα..ειναι ολα τοσο τέλεια που...θα βαρεθω στο τελος...:p:lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 3) Θα προτεινω επισης αυτον που εχει -setarei- ο αξεπεραστος :respect:IOATHE:respect: στην δικη μου εκδοση OMEGA ROM δηλ. v2.0,ΠΟΥ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΕΣ....ΕΝΩ TON EΧΩ ΛΙΩΣΕΙ.....ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ......!!!!!!! Αλλα δεν με καλυπτουν οι παροχες του σχεδιασμου του ,Voltages / frequency και κατι αλλα νιαου,νιαου,ψι,ψι,ψι....:lol: Aλλα με αυτον θα πορευθω μεχρι νεοτερου......!!!!!!!! Eυχομαι να μην κουρασα.... (Και θα περιμενω στο αντιστοιχο -thread- το οποιο αποτελεσμα των δικων σας δοκιμων ....Με πολυ ενδιαφερον) **********************************(CF-Root v4.1)************************************** *EDIT / Στους πειραματισμους μου,εχω δωσει μεγαλη εμφαση στην -smoothotita- , -fastotita- και σε ενα θεμα που καιει παρα πολυ την θερμοκρασια....(ειδικα κατα το Nvidia + Gameloft ) Gaming......Που αρνειται πεισματικα η συσκευη μου να ξεπερασει....(????) Πραγματικά οι πρώτες μου εντυπώσεις με εχουν αφήσει άναυδο!! Τα κοκκινα σημεια ηταν αυτα που έκαιγαν παρα πολυ αλλα πιο πολύ με έκαιγε το θέμα της θερμοκρασίας!! Σε λιγα 3d games που δοκιμασα και χρήση που έκανα πιο παλιά με αλλες ρομ και ανέβαζαν θερμοκρασια ,εδω δεν ένιωσε το παραμικρο ο γαλαξιας. Απιστευτα smooth,τρομερα γρηγορη,χωρις θεματα θερμοκρασιας και ομορφα ντυμενη αυτη η rom. Θα επανέλθω στο θέμα μετα απο ενα εντατικότερο και σε βαθος 2-3 ημερων χρήση με παραπάνω εντυπώσεις! RESPECT IOATHE RESPECT Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Τι μπυρα βρεεε Αγορινα μου καλη.....!!! Eγω του χρωσταω ολοκληρο τραπεζι....!!!! ( Αλλα θα ερθει και αυτο μολις παρω τα στραβα μου απο το [ P.C ] ) αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό δεν θα ξεκολισουμε πότε....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Πραγματικά οι πρώτες μου εντυπώσεις με εχουν αφήσει άναυδο!! Τα κοκκινα σημεια ηταν αυτα που έκαιγαν παρα πολυ αλλα πιο πολύ με έκαιγε το θέμα της θερμοκρασίας!! Σε λιγα 3d games που δοκιμασα και χρήση που έκανα πιο παλιά με αλλες ρομ και ανέβαζαν θερμοκρασια ,εδω δεν ένιωσε το παραμικρο ο γαλαξιας. Απιστευτα smooth,τρομερα γρηγορη,χωρις θεματα θερμοκρασιας και ομορφα ντυμενη αυτη η rom. Θα επανέλθω στο θέμα μετα απο ενα εντατικότερο και σε βαθος 2-3 ημερων χρήση με παραπάνω εντυπώσεις! RESPECT IOATHE RESPECT Aυτη την στιγμη το κινητο μου εχει θερμοκρασία 23 βαθμους!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink:(αν θελετε ανεβαζω και photo!!!!) τετοιο πραγμα δεν εχω δει απο την μερα που το αγορασα....:blink::blink: και εχω απο κατω messenger facebook ανοιχτο και im+..... τι να πω απλα respect.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Aυτη την στιγμη το κινητο μου εχει θερμοκρασία 23 βαθμους!!!!!!!!!!!:blink::blink::blink:(αν θελετε ανεβαζω και photo!!!!) τετοιο πραγμα δεν εχω δει απο την μερα που το αγορασα....:blink::blink: και εχω απο κατω messenger facebook ανοιχτο και im+..... τι να πω απλα respect.... σε πιστεύουμε την ίδια ρομ φοράμε να σε ξεκουράσω http://img97.imageshack.us/img97/3360/81962203.jpg Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 σε πιστεύουμε την ίδια ρομ φοράμε να σε ξεκουράσω http://img97.imageshack.us/img97/3360/81962203.jpg ευχαριστω φιλε μου...:lol::lol::lol::lol: τι να πω πραγματικα δεν εχω λογια! ευχομαι ο IOATHE να συνεχίσει και για τα επομενα φιρμ....και να τα λεμε απο εδω για πολυ καιρο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 ευχαριστω φιλε μου...:lol::lol::lol::lol: τι να πω πραγματικα δεν εχω λογια! ευχομαι ο IOATHE να συνεχίσει και για τα επομενα φιρμ....και να τα λεμε απο εδω για πολυ καιρο...:) Να είναι καλά ο λεβέντης Γιάννης , και όσοι βοηθάνε την omega με τις παρατηρήσεις τους . Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Ορματεεεεεεε......!!!!!!!! Φωναξτε...........!!!!!! Πειτε..........!!!!!!!! Σε threads,forums,Samsung,Argentines,Italies,Μοgolies kai Oulabator,σε Leomaria kai Criskeliaaaa νησια Maui,figi,kai malvides..XDA-ΝΒΑ-LAPD , E.Μ.Α.Κ , Ε.Κ.Α.Β , Ε.Κ.Α.Μ και ολα τα συναφη.... OURS **IOATHE** THE GREEK & **OMEGA ROM** ARE HEAR....:lol::p:lol::p And Nothing could stop HIM....!!!!!!! Υ.Γ. Μου αρεσει ρε παιδες που μεσα απο το -my phone forum- μπορουμε εκτος απο λυσεις για τις συσκευουλες και τις ορεξεις μας.....Μεσα σε αυτο το μαυρο Ελληνικο / οικονομικο τοπιο... Εμεις να περναμε ευχαριστα και να κανουμε και χιουμορ,ξεχνωντας για λιγακι και βγαζοντας απο το μυαλο μας,ολες αυτες τις σκοτουρες που μας ταλανιζουν καθημερινα....!!!! τον καθενα απο εμας.... Να ειστε καλα ρε Μορτες ολοι σας.....!!!!!!!!! και κοιταξτε να το στηριξουμε τον παλικαρο,τον Γιανναρο / ioathe και στους (XDA) με κανενα -post- οσοι απο εσας το εχετε το Aγγλικο....!!! εδω περα [ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1290468 ] Εκει τον λενε [::indie::] Γιατι ετσι και παω εγω εκει,με τα Αγγλικα που κατεχω...... Μονο αυτος ο Ιταλος και ο Αργεντινος θα με καταλαβαινουν.....:lol: Τhe Ship is ready to go,,,Vale prama,,Vale OMEGA.....θα τους γραφω....και δεν θα με καταλαβαινει κανεις...... Και το παλικαρι εχει κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι κριμα να μην την διαφημισουμε οπως της αξιζει... Θα μου πεις και τι ζορι τραβας εσυ...??? Με εχει κατσει στο στομαχι αυτος ο Ιταλος....2 μηνες τον ειχα πανω στην συσκευη μου και αυτον και τον αλλον τον CriskeloΜaradona με τα (V18),(V22),(V THS PANAGIAS TA MATIA)....και αλλους πολλους ξενοφερτους... Και νομιζα οτι ειχα πιασει τον Παππα απο (τα αρ..) να μην το πω... Και ηρθε αυτο το παλικαρι ο ΙΟΑΤΗΕ / Γιανναρος και μιλαω Ελληνικα γ@μ@ τον Μπελα μου και λεμε και κανα αστειο...!!! γραφουμε και 5 αραδες στην Γλωσσα μας και το τηλεφωνακι μ@μει και δερνει..... Και ασε τους ArgentinoTourkoItaloLouxemvourgious να Developer.Moddero.Kerna.Liazonteeeee....!!!!! :lol::p Βλεπεις ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ.... Edited October 16, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) σε πιστεύουμε την ίδια ρομ φοράμε να σε ξεκουράσω http://img97.imageshack.us/img97/3360/81962203.jpg Με τι πρόγραμμα μετράς φιλε μου; Άρε Γιώργο μεγάλε χωστα γουστάρω......:-) Sent gr,om my GT-I9100 using Tapatalk Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και κάτι άλλο Γιάννη ,θα προτιμούσα μία φώτο στα θέματα να μην κατεβάζουμε άσκοπα φιλικά ΛΟΥΚΑΣ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited October 16, 2011 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Ορματεεεεεεε......!!!!!!!! Φωναξτε...........!!!!!! Πειτε..........!!!!!!!! Σε threads,forums,Samsung,Argentines,Italies,Μοgolies kai Oulabator,σε Leomaria kai Criskeliaaaa νησια Maui,figi,kai malvides..XDA-ΝΒΑ-LAPD , E.Μ.Α.Κ , Ε.Κ.Α.Β , Ε.Κ.Α.Μ και ολα τα συναφη.... OURS **IOATHE** THE GREEK & **OMEGA ROM** ARE HEAR....:lol::p:lol::p And Nothing could stop HIM....!!!!!!! Υ.Γ. Μου αρεσει ρε παιδες που μεσα απο το -my phone forum- μπορουμε εκτος απο λυσεις για τις συσκευουλες και τις ορεξεις μας.....Μεσα σε αυτο το μαυρο Ελληνικο / οικονομικο τοπιο... Εμεις να περναμε ευχαριστα και να κανουμε και χιουμορ,ξεχνωντας για λιγακι και βγαζοντας απο το μυαλο μας,ολες αυτες τις σκοτουρες που μας ταλανιζουν καθημερινα....!!!! τον καθενα απο εμας.... Να ειστε καλα ρε Μορτες ολοι σας.....!!!!!!!!! και κοιταξτε να το στηριξουμε τον παλικαρο,τον Γιανναρο / ioathe και στους (XDA) με κανενα -post- οσοι απο εσας το εχετε το Aγγλικο....!!! εδω περα [ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1290468 ] Εκει τον λενε [::indie::] Γιατι ετσι και παω εγω εκει,με τα Αγγλικα που κατεχω...... Μονο αυτος ο Ιταλος και ο Αργεντινος θα με καταλαβαινουν.....:lol: Τhe Ship is ready to go,,,Vale prama,,Vale OMEGA.....θα τους γραφω....και δεν θα με καταλαβαινει κανεις...... Και το παλικαρι εχει κανει πολυ καλη δουλεια και ειναι κριμα να μην την διαφημισουμε οπως της αξιζει... Θα μου πεις και τι ζορι τραβας εσυ...??? Με εχει κατσει στο στομαχι αυτος ο Ιταλος....2 μηνες τον ειχα πανω στην συσκευη μου και αυτον και τον αλλον τον CriskeloΜaradona με τα (V18),(V22),(V THS PANAGIAS TA MATIA)....και αλλους πολλους ξενοφερτους... Και νομιζα οτι ειχα πιασει τον Παππα απο (τα αρ..) να μην το πω... Και ηρθε αυτο το παλικαρι ο ΙΟΑΤΗΕ / Γιανναρος και μιλαω Ελληνικα γ@μ@ τον Μπελα μου και λεμε και κανα αστειο...!!! γραφουμε και 5 αραδες στην Γλωσσα μας και το τηλεφωνακι μ@μει και δερνει..... Και ασε τους ArgentinoTourkoItaloLouxemvourgious να Developer.Moddero.Kerna.Liazonteeeee....!!!!! :lol::p Βλεπεις ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ.... +1000 πολυ σωστος Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) θα ηθελα απο τον φιλο Ioathe σε καποια επομενη εκδοση να κοιταξει μην δωσει λυση στο προβλημα οτι σε μεγαλα mkv αρχεια (ειτε 720p ειτε 1080p) και εννοω 5 η 6 η 8 GB δεν λειτουργει η μπαρα κυλισης του χρονου , δεν μπορεις να πας το video σε αλλη χρονικη στιγμη, και πραγματικα ειναι κριμας να παιζει τοσο καλα και ανετα τετοια αρχεια και να μην μπορεις να τα προχωρησεις χρονικα. Αν φτιαχνοταν και να παιζει και DTS θα ταν ΚΟΡΥΦΗ. ναι , μεχρι 4gb ειναι ΟΚ , πανω απο 4GB mkv ταινια δεν λειτουργει η μπαρα , νωμηζω ειναι προβλημα σε ολα τα S II και με τον DTS ηχο , δεν τον παιζει. Δεν ειναι φορμαρισμένη η sdcard σε ntfs για να μπορεί να παίζει μεγάλα αρχεία, η μονη λύση είναι otg καλώδιο usb stick και το ntfs mound script που έχω ενσωματώσει στην νέα Omega. ευχαριστω πολυ για το "γ" εχουμε απαντηση αμα μπορεσω να το κανω κ σημερα αλλιως πρεπει να αγορασω απο δευτερα Θα προσπαθήσω η Omega να είναι πάντα ενημερωμένη με το τελευταίο filmware. Τι θα αγοράσεις?? Η original omega b2.0 διαθέτει moded κάμερα όπως οι XT? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κώστα ναι, έχουν την ίδια. Σύντομα θα ανεβάσω στο Omega Files και δεύτερη moded camera που θα υποστήριξη hardware buttons Πραγματικά οι πρώτες μου εντυπώσεις με εχουν αφήσει άναυδο!! Τα κοκκινα σημεια ηταν αυτα που έκαιγαν παρα πολυ αλλα πιο πολύ με έκαιγε το θέμα της θερμοκρασίας!! Σε λιγα 3d games που δοκιμασα και χρήση που έκανα πιο παλιά με αλλες ρομ και ανέβαζαν θερμοκρασια ,εδω δεν ένιωσε το παραμικρο ο γαλαξιας. Απιστευτα smooth,τρομερα γρηγορη,χωρις θεματα θερμοκρασιας και ομορφα ντυμενη αυτη η rom. Θα επανέλθω στο θέμα μετα απο ενα εντατικότερο και σε βαθος 2-3 ημερων χρήση με παραπάνω εντυπώσεις! RESPECT IOATHE RESPECT Χαίρομαι που σου άρεσε και σε ευχαριστώ για τo feedback :) Aυτη την στιγμη το κινητο μου εχει θερμοκρασία 23 βαθμους!!!!!!!!!!! :blink::blink:(αν θελετε ανεβαζω και photo!!!!) τετοιο πραγμα δεν εχω δει απο την μερα που το αγορασα.. και εχω απο κατω messenger facebook ανοιχτο και im+..... τι να πω απλα respect.... σε πιστεύουμε την ίδια ρομ φοράμε να σε ξεκουράσω http://img97.imageshack.us/img97/3360/81962203.jpg Παίδες ευχαριστώ για την ενημέρωση, αυτό δεν το είχα μετρηση. Και κάτι άλλο Γιάννη ,θα προτιμούσα μία φώτο στα θέματα να μην κατεβάζουμε άσκοπα φιλικά ΛΟΥΚΑΣ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Λούκα στο Omega Files post δίπλα στο Theme πάτησε στο developer link και σου βγάζει τις φωτογραφίες Έχω βρει την υγειά μου με το no led. Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει το no led, μήπως έχω βάλει λάθος, μπορείς να μου στείλεις το link για το no led που έχεις? τελικα αυτό ήταν και μαζί με τα ρεσταρτ έφτιαξε για την ώρα...ευχαριστώ παρά πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον... υ.γ. νομίζω αξίζει να περάσουμε τον φιλο μας Ioathe μια μπίρα....:D Τι μπυρα βρεεε Αγορινα μου καλη.....!!! Eγω του χρωσταω ολοκληρο τραπεζι....!!!! ( Αλλα θα ερθει και αυτο μολις παρω τα στραβα μου απο το [ P.C ] ) Σας ευχαριστώ πολύ :) Τα donate σας ανεβάζουν την ψυχολογία και για όλους τους developers είναι απαραίτητα, και ευχαριστώ όσους εκτιμανε τις ατελείωτες ώρες δουλειάς και το ξενύχτι που είναι αναπόφευκτα για την ανάπτυξή της Omega. @argam Αργύρη σ' ευχαριστώ πολύ για το Donatee :) @gorgiosalon Γιώργο σ ευχαριστώ για τα post σου και την βοήθεια, ιδιαίτερα για τα χρήσιμα links που μου έδωσες :) Edited October 16, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει το no led, μήπως έχω βάλει λάθος, μπορείς να μου στείλεις το link για το no led που έχεις? Από το μάρκετ.Θέλει επανεκκίνηση.Την έκανες; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους!!για τη Rom του Γιάννη τι να πω?απλά τέλεια...το θεματάκι που έχω με την αλλαγή kernel δεν κατάφερα να το ξεπεράσω..επειδή πιστεύω ότι οφείλεται σε απομεινάρια προηγούμενων rom - Leo-σκέφτομαι να κάνω καθαρή από την αρχή εγκατάσταση.Τα βήματα χοντρικά είναι τα εξής:? 1)πέρασμα με odin της επίσημης ΚΙ3 2)Root με Cf root και μετα πέρασμα της rom?ξέχασα κάτι? thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Θα προσπαθήσω η Omega να είναι πάντα ενημερωμένη με το τελευταίο filmware. Τι θα αγοράσεις?? φιλε Γιαννη αναφερομουν στην τριτη ερωτηση που ειχα κανει πιο πριν αν δηλαδη μπορει να περαστει η omega χωρις sdcard και χωρις να χαθουν τα δεδομενα.. γιατι δεν εχω παρει sd ακομα... εχω παντως στο κινητο 7 gb ελευθερο χωρο... Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους!!για τη Rom του Γιάννη τι να πω?απλά τέλεια...το θεματάκι που έχω με την αλλαγή kernel δεν κατάφερα να το ξεπεράσω..επειδή πιστεύω ότι οφείλεται σε απομεινάρια προηγούμενων rom - Leo-σκέφτομαι να κάνω καθαρή από την αρχή εγκατάσταση.Τα βήματα χοντρικά είναι τα εξής:? 1)πέρασμα με odin της επίσημης ΚΙ3 2)Root με Cf root και μετα πέρασμα της rom?ξέχασα κάτι? thanx Tην Καλημερα μου και σε εσενα Spiropatrine...!!! Πουρνο...πουρνο που ειναι....:lol: Εισαι παλια καραβανα εσυ....!!! :p Οχι μορτηηη δεν ξεχασες τιποτα....Μια χαρα τα λες....!!!! Αν θελεις κανε κανα -ΒackUp- με το -Τitanium-,αν επιθυμεις να κρατησεις κατι απο την παλια κατασταση.... Θα μπορεις επιλεκτικα μετα,να -restorareis- μονο αυτο που θελεις.... Και οχι ολο το πακετακι,που δεν σου περπαταει....(Αν εισαι Κ13 φυσικα....Το εχω κανει αρκετες φορες και δεν μου παρουσισαστηκε προβλημα.....Αλλα σιγουρα το -Clean flashing- ειναι οτι καλυτερο...!!!) Αρεεεε Πατρινεεε...!!!! Αυτα παθαινα και εγω με τις κομπινες του ΙΤΑΛΟΥΥΥΥ...!!! και αλλα πολλλαααα.... (Τα εχω φαει τα παιδια απο <τας ARGENTINO-ITALIES>...Κανω και χιουμορ τσακαλια....!!!!! Εχουν κανει και αυτοι ωραιες δουλειες.... Αλλα ντεν μιλουν Ellinikosssss.....και ειλικρινα μου παρουσιαζοντουσαν πολλα κολληματα....Ενας Ελληνας επαγγελματιας με μερακι μου ελειπε και να που τον βρηκα....!!!) Αν θελεις εντελως -clean flashing- περπατα το οπως τα περιγραφεις....!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ *EDIT / Tην Καλημερα μου και σε εσενα φιλε KRISSSSSSSSSS........ Nαι....! ναι....!!!! Εσενα απο πανω μου λεω KRISSSSSSS...........:lol::p (χιουμορακι πρωινο κανω....!!!!!!) Ναι αγορινα μου....!!!! Προχωρα κανονικα,δεν θα εχεις προβλημα με τα 7GB.....!!! Μια χαρα θα περαστει και δεν θα χαθει τιποτα...!!!! (Να το κανεις ομως πριν το -back up- με το Τitanium και μολις -flashareis- να το ξανα εγκαταστησεις (Titanium) και να κανεις επαναφορα....Θα ειναι ολα αποθηκευμενα στον φακελο -Titanium backup-.....Aυτον δεν πρεπει να πειραξεις καθολου,για αυτο καντον και ενα -copy + paste- στο (P.C) σου....Μετα απο το -backup- που θα παρεις....) *EDIT / Φανταζομαι πως εισαι ηδη σε (Κ13 firmware για αυτο σου δινω και αυτην την απαντηση...Ετσι μπορεις να τα κανεις αυτα που σου γραφω...) Και αν θελεις μια καρτουλα μικρη που μου ξεμεινε 4GB.....και εισαι και Σαλονικιος....(???) Να μου στειλεις ενα (p.m) να σου την στειλω την καρτουλα με ενα φιλαρακι μου -courier- να στην κανω δωρο...!!! :lol: Οχι ομως σημερα Κυριακατικα,γιατι θα κοιμαται αυτος ακομα.... Ασε που θα ειναι και μεθυσμενος απο χθες.....:lol::p DON'T DRINK AND DRIVE....!!!!! (να το και κοινωνικο μηνυμα που προεκυψε .....To αλλο με τα προφυλακτικα δεν το γραφω...!!! Eιναι <shocking>.......:lol:) Edited October 16, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παιδια μολις εγκαθιστω την omega rom θα σας πω εντυπωσεις πιο μετα . Κατεβασα την εκδοση με τον κερνελ του siyah αν θελω να τον αλλαξω με τον speedfrey 3 πως θα το κανω ? Εχω κατεβασει τον κερνελ σε ζιπ μορφη . θα τον βαλω στην sd καρτα και θα μπω σε clock work recovery και θα πατησω install zip from sd card ή θα το flashαρω μεσω odin στο pda ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Είσαι μέγιστος!!Και ο τρόπος που τα λες αποθέωση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earchon Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Χαιρετώ την τρελοπαρέα της Omega!!!! Κι εγώ με την σειρά μου αποφάσισα, μετά απο αυτά που άκουσα φυσικα (πως να αντέξω???), να έρθω στην παρέα σας... αν με θέλετε φυσικά!!! Αυτό που θέλω να μάθω είναι πιο firmware μου προτίνετε να περάσω πριν βάλω την μεγιστοτιτανοτεράστια rom OMEGA, την ΚΙ8 ή την ΚΙ3??Τώρα είμαι ΚΗ3... Παράθεση Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts