qsis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Εγώ πάντως διαφωνώ με το ότι οι μικρές συσκευές δεν δικαιούνται επιπλέον υποστήριξη , φυσικά και δεν αλλάζει κάτι δραματικό με το gingerbread , αλλά γιατί να μην το έχεις στη τελική , αφού μπορείς? Τα δικά σου λεφτά γιατί να έχουν μικρότερη αξία από των υπολοίπων ? Στη δική μου περίπτωση είχα μια σχετικά αξιοπρεπή υποστήριξη από την lg (έχω 2.3.3) , παρά το χαμηλό κόστος της συσκευής μου. Μάλιστα θα μπορούσα να πω ότι έχω καλύτερη υποστήριξη από ακριβότερες συσκευές της ιδίας εταιρείας Παρόλα αυτά δεν είναι όλα τέλεια και δε θα σταματήσω ποτέ να θέλω υποστήριξη (γιατί ακόμα κι όταν πάρω άλλο κινητό , το συγκεκριμένο θα το κρατήσω ) Οσο για τα task killers , πολύ συχνά παίζει ρόλο και η ram . Συμφωνώ και όσα ειπώθηκαν περί επιπλέον κατανάλωσης, αλλά εγώ που έχω μόνιμα πάνω από 200 MB ελεύθερα δεν έχω θέμα και φυσικά δε χρησιμοποιώ , κάποιοι άλλοι που ξεμένουν για πλάκα όμως έχουν Στα ελάχιστα specs , θα έβαζα δηλαδή τη μνήμη κι όχι τον επεξεργαστή , αφού αυτή δημιουργεί θέμα σε πολλές φθηνές συσκευές , ο αργός επεξεργαστής είναι άμεση και αναμενόμενη συνέπεια μιας φθηνής συσκευής , δε σε περιορίζει όμως τόσο οσο το να έχεις λίγη ram (μιας και έχω δουλέψει αρκετά συσκευές ανάλογου κόστους με 256 και η διαφορά είναι έντονη ) Και επειδή έχω δει και συσκευές ακόμα και με 512 να έχουν θέμα , την επόμενη φόρα θα επένδυα οπωσδήποτε σε 1GB (πέρα από διπύρηνο κτλ ) Η πρώτη μου συσκευή android ήταν φθηνή γιατί ήθελα αλλά να δω το λειτουργικό και αν τελικά δε με βόλευε , δε θα ήθελα να έχω ξοδέψει τσάμπα μια μικρή περιούσια. Τώρα όμως που βεβαιωθηκα ότι μου αρέσει να δουλεύω μαζί του , δε μπορώ να παραβλέψω ότι οσο πιο δυνατό είναι το hardware , τόσο καλύτερη είναι και η εμπειρία χρήσης Και μπορεί μια φθηνή συσκευή να είναι αξιοπρεπής , αλλά η διαφορά είναι χαώδης Sent from my LG-P500 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Σαν χρηστης του android απο τον Γεναρη του 2009 (εκδοση 1.1) θα να πω κι εγω τη γνωμη μου... 1. Το fragmentation, με την κυριολεκτική του έννοια, υπήρχε μεχρι την έκδοση 2.1, οπου μεταξύ 1.5, 1.6 και 2.1 υπήρχαν σοβαρές ασυμβατότητες, απόρροια υποθέτω της ριζικής αναβάθμισης που γινόταν. Απο εκει και περα, το οποιο "fragmentation" υφίσταται καθαρά λόγω hardware οπως π.χ. την ανάλυση της οθόνης. 2. Για να ειμαι ειλικρινής εγω χρησιμοποιώ task killer γιατι το android εχει την "κακη" συνηθεια να ανοιγει εφαρμογές μονο του στο backround. Κι επειδή δεν μπορώ να ξερω αν και ποια θα καταναλώσει μπαταρία απο αυτες πέφτει ενα "σκούπισμα", εξαιρώντας βέβαια κάποιες, όπως o launcher. 3. Εννοείται οτι οι διπύρηνοι ειναι πλεονασμός και βγήκαν μονο και μονο για να μας παρουν τα λεφτα και για να παιζουμε 3d games. Βέβαια θεωρώ το 1 ghz σαν ενα οριο για να κανεις απροβλημάτιστα οτιδήποτε χωρίς lag. Ισως λογω του οτι οπου υπήρχε χαμηλότερη cpu υπήρχε και αδύνατη gpu (αν υπηρχε). Εξαίρεση ηταν το πρώτο milestone που αν και ειχε 600ρη επεξεργαστή πήγαινε μια χαρά λόγω gpu. 4. To root ισως να μην ειναι απαραίτητο για κάποιον που πήρε ενα κινητό να κάνει τη δουλειά του, αλλα για μενα ειναι αναπόσπαστο κομμάτι του android και της φιλοσοφίας του, σε αντιδιαστολή με το iOS. Γιατι μια μεγάλη διαφορά ειναι αυτη, οτι το κινητό σου με android ειναι μια ΑΥΤΟΝΟΜΗ συσκευη, και ΔΕΝ χρειαζεσαι pc για να κανεις backup, restore, συγχρονισμό, να περάσεις εφαρμογές, να διαχειριστείς τα αρχεία σου, ουτε καν για να αλλάξεις ρομ! 5. Οι ιοι ειναι μια ασθένεια που εχουν ολα τα δημοφιλή συστήματα και πάντα θα υπάρχουν. Προσοχή λοιπον...:) Ολοκληρώνοντας να πω και κάποια γενικά πράγματα. Το android δεν ειναι τέλειο, άλλα ειναι καλό. Το multitasking του ειναι πολυ καλο και αν δεν χρησιμοποιήσεις το κουμπί "back" και μετά το στερηθείς, δεν μπορείς να το εκτιμήσεις. Το σημαντικότερο μειονέκτημα του, αφού η διαχείριση της ραμ βελτιώθηκε πλέον με την 2.3, ειναι η διαχείριση πόρων όπου υστερεί έναντι και iOS και symbian και webOS (για WP7 δεν ξέρω). Αυτό πρέπει να ειναι το επόμενο βήμα της google, που ταυτόχρονα πρέπει να θέσει στους κατασκευαστές κάποιες προϋποθέσεις και κανόνες γιατί ακόμα και σήμερα κυκλοφορούν τηλέφωνα, ακριβά μάλιστα, που το μόνο που κάνουν είναι να ξεφτιλίζουν το λειτουργικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Καλημέρα saliez! Μ' αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις κάνει το άρθρο σου ανάλαφρο και εύκολο στην ανάγνωση! Συμφωνώ και επαυξάνω σχεδόν σε όλα όσα είπες. Διαφωνώ στο θέμα του root. Το root είναι η επέκταση του open-source χαρακτήρα του Android. Είναι σαν να μην έχεις administrator privilleges στον καινούριο σου υπολογιστή. Δεν διαφωνώ ότι το κινητό σου μπορεί πάνω κάτω να κάνει ήδη αυτά που χρειάζεται ο μέσος χρήστης και χωρίς root , αλλά αυτά που μπορεί να κάνει με root είναι πολύ περισσότερα και σημαντικά. Δεν θα αναφέρω overclocking CPU , lagfix mods , kernel alterations κλπ. αυτά είναι όντως προχωρημένα , αλλά το πιο απλό. Ένα πλήρες backup με το Titanium απαιτεί root! To iPhone με πίεση του κεντρικού-μοναδικού κουμπιού που διαθέτει και του επάνω power button βγάζει screenshot και αυτό χωρίς jailbreak. Εγώ μέχρι την πρόσφατη 2.3.4 της Sony Ericsson χρειαζόμουν το ShootMe (εφαρμογή) και δικαιώματα root για παρόμοια λειτουργία. Ή αλλιώς έπρεπε να κατεβάσω Android SDK και να συνδέω το κινητό με pc για την ίδια ακριβώς δουλειά. Εμένα γιατί βγάζει από μόνο του στην 2.3.3? Κρατώντας πατημένο το "Πίσω" και πατώντας το Home. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktrianta Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Έχω το p500 πραγματικά ένα τέλειο κινητό για την τιμή του χωρίς root και με μνήμη γεμάτη στο browsing μου χει κάνει συνολικά σε μισό χρόνο με συνεχή χρήση καθημερινά το Πολύ δυο lags και το ιpod στα 800 MHz και jailbreak έχει φάει πολλά περισσότερα σε δυο μήνες αυτά τα πρώτα κινητά (p500, blade κτλ ) είναι σθεναρά!! Αθανατα ήθελα να πω όχι σθεναρά σορρυ Edited September 25, 2011 by eLeKtriK EyE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Σωστος ο SALIEZ,συμφωνω και γω μαζι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Στα περισσοτερα σημεια συμφωνω μαζι σου.Ομως διαφωνω εντελως με την αποψη σου για τους task killers.εχοντας το vodafone joy με 128 ram αν δεν δουλεψω τον task killer το κινητο σερνεται γιατι μου τρωει ολη την ram.καλο θα ειναι λοιπον οταν γραφεις ενα αρθρο να σκεφτεσαι και τους χρηστες με χαμηλη ram.επισης η αδιαφορια της google οσον αφορα τις αναβαθμισεις πρεπει να διορθωθει το συντομοτερο δυνατον.δηλαδη για ποιο λογο το nokia 5800 μου αναβαθμιζοταν για 2 χρονια συνεχως και πολλα android να μενουν με παλιες εκδοσεις?ειναι ευθυνη της google να αναγκασει τις εταιριες να αναβαθμιζουν τα κινητα τους ωστε να κερδιζουν οι καταναλωτες που δινουν ενα καρο λεφτα για τα κινητα τους.τελος θα σου προτεινα να γραψεις και για τα υπολοιπα λογισμικα με οσο το δυνατον μεγαλυτερη αντικειμενικοτητα ωστε να σχηματισουμε μια σφαιρικη αποψη. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Λοιπόν, μετά απο 2 ολόκληρα χρόνια χρήσης του android (πριν απο το htc hero... και δεν θυμαμαι ποια συσκευη ήταν:wacko:) άπειρα rooting και εγκαταστάσεις πολλών custom roms (έχουν περάσει απο τα χέρια μου πάνω απο 20 διαφορετικά μοντέλα με Android, (htc, samsung, motorola, LG, ZTE, hawei) για δοκιμαστικούς λόγους, που το κάθε ένα το χρησημοποιούσα για περίπου 20 ημέρες, μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα πως το λειτουργικό αυτό ήρθε και θα ΜΕΙΝΕΙ! Το root είναι ίσως μη αναγκαίο αλλά χρήσιμο. Υ.Γ.1 αν και λατρεύω το Sense της HTC πάντα γουσταρα τα devices της Samsung. Υ.Γ.2 Best mobile device ever για εμένα: HTC Desire (Amoled Edition) που το χρησιμοποιώ σαν βασική συσκευή, και Motorola Xoom για ταβλετ Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Στα περισσοτερα σημεια συμφωνω μαζι σου.Ομως διαφωνω εντελως με την αποψη σου για τους task killers.εχοντας το vodafone joy με 128 ram αν δεν δουλεψω τον task killer το κινητο σερνεται γιατι μου τρωει ολη την ram.καλο θα ειναι λοιπον οταν γραφεις ενα αρθρο να σκεφτεσαι και τους χρηστες με χαμηλη ram.επισης η αδιαφορια της google οσον αφορα τις αναβαθμισεις πρεπει να διορθωθει το συντομοτερο δυνατον.δηλαδη για ποιο λογο το nokia 5800 μου αναβαθμιζοταν για 2 χρονια συνεχως και πολλα android να μενουν με παλιες εκδοσεις?ειναι ευθυνη της google να αναγκασει τις εταιριες να αναβαθμιζουν τα κινητα τους ωστε να κερδιζουν οι καταναλωτες που δινουν ενα καρο λεφτα για τα κινητα τους.τελος θα σου προτεινα να γραψεις και για τα υπολοιπα λογισμικα με οσο το δυνατον μεγαλυτερη αντικειμενικοτητα ωστε να σχηματισουμε μια σφαιρικη αποψη. Αυτή φίλε μου είναι λάθος που λες... για το θέμα της "αδιαφοριας" απο το μέρος της Google... η google αναβαθμύζει το λειτουργικό σχεδόν 1 φορά τον μήνα... η αδιαφορία πάει στην Vodafone που δεν παίρνει το updated OS της google και να το παραμετροπειήσει για τις συσκευες της... Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Στα περισσοτερα σημεια συμφωνω μαζι σου.Ομως διαφωνω εντελως με την αποψη σου για τους task killers.εχοντας το vodafone joy με 128 ram αν δεν δουλεψω τον task killer το κινητο σερνεται γιατι μου τρωει ολη την ram.καλο θα ειναι λοιπον οταν γραφεις ενα αρθρο να σκεφτεσαι και τους χρηστες με χαμηλη ram.επισης η αδιαφορια της google οσον αφορα τις αναβαθμισεις πρεπει να διορθωθει το συντομοτερο δυνατον.δηλαδη για ποιο λογο το nokia 5800 μου αναβαθμιζοταν για 2 χρονια συνεχως και πολλα android να μενουν με παλιες εκδοσεις?ειναι ευθυνη της google να αναγκασει τις εταιριες να αναβαθμιζουν τα κινητα τους ωστε να κερδιζουν οι καταναλωτες που δινουν ενα καρο λεφτα για τα κινητα τους.τελος θα σου προτεινα να γραψεις και για τα υπολοιπα λογισμικα με οσο το δυνατον μεγαλυτερη αντικειμενικοτητα ωστε να σχηματισουμε μια σφαιρικη αποψη. Φίλε μου το θέμα με τα task killer είναι το εξής. Όταν σκοτώσεις μία διεργασία μετά για να ξανα ανοίξει θα φάει πολλούς περισσότερους πόρους, από ότι αν ήταν φορτωμένη στην RAM. Αν έχεις μικρή RAM δεν φταίει το android, αλλά και το λειτουργικό από μόνο του μόλις η ελεύθερη μνήμη πέσει κάτω από ένα όριο αρχίζει μόνο του να κλείνει τις εφαρμογές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για αρκετή ώρα. Όσον αφορά τα updates που λες δεν φταίει σε καμία περίπτωση η google. Αν παρακολουθείς την πορεία του android Θα δεις ότι υπάρχουν εκδόσεις πολύ καινούριες, αλλά καμία εταιρία δεν κάνει τον κόπο να τις κάνει port στα παλαιά μοντέλα τους για λόγους marketing (για να πουλήσουν προφανώς τα καινούρια μοντέλα). Αν η συσκευή σου έχει android είναι θέμα λίγων ημερών μέχρι κάποιος προγραματιστής να βγάλει ανεπίσημα τις καινούριες εκδόσεις για την συσκευή. Όσον αφορά το αρχικό θέμα γενικώς νομίζω πως θα συμφωνήσω (αν και ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει το android αρκετά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) πες τα χρυσοστομε για τους task killers!!μονο κακο κανουν!!και παιδια δεν τρωνε οι εφαρμογες που τρεχουν απο πισω την μπαταρια σας στον μεγαλυτερο βαθμο..βαλτε ενα προγραμμα αν δεν εχει το κινητο σας που σας λεει τι καταναλωσε την μπαταρια..η οθονη/προβολη κυριως τρωει την μπαταρια.οποτε μην περνατε task killers.επισης αν σονυ και καλα θελετε να σταματατε τις εφαρμογες.υπαρχει και η επιλογη στις ρυθμισεις του κινητου σας.δεν χρειαζεται επιπελον προγραμμα. οσο για το ρουτ.... android+root=<3 Edited September 24, 2011 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktrianta Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Το android είναι σήμερα ότι πιο καλο μας έχουν δώσει απο άποψη λειτουργικών κινητών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 με τον κατακερματισμο διαφωνο ως προς τι ειναι ο κερματισμος ειναι η διαφορες εκδοσεις πχ.froyo,eclair,ice cream,gingerbread και σε αυτο φταινε κατα κυριο λογο οι κατασκευαστες θα βγαλουν μια συσκευη και αντι να την υποστηριξουν οσο παει την αναβαθμιζουν μετα βιας μια-δυο φορες και μετα σου λενε παρε αλλη το android ειναι linux που σημαινει οτι ειναι ελευθερο ΟΧΙ δωρεαν και κατασυνεπεια ειναι δυσκολο για ιους γιατι ολο και καποιος θα διωρθωση τον κοδικα και μην ξεχναμε οτι τα winmo ετοιμαζωνται για μεγαλο come buck from the dead το μελλον προβλεπετε συναρπαστικο για τα λειτουργικα οποιο και να προτιμαει ο καθενας Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Προκειμένου διάφορα sites να ανεβάσουν την επισκεψιμότητα τους, διαδίδουν πολλές φορές εσκεμμένα λανθασμένες πληροφορίες, πληροφορίες που αναδημοσιεύονται (για τον ίδιο λόγο). Έτσι δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα και βγαίνουν λάθος συμπεράσματα. στην οποία παγίδα έχετε πέσει και έχετε αναπαράγει και εδώ, πιστα και κατ επανάληψη... και μου έχει κάνει αρνητική εντύπωση, αλλα δεν το είπα για να μην στεναχωρήσω κανένα. :-) Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Φίλε μου το θέμα με τα task killer είναι το εξής. Όταν σκοτώσεις μία διεργασία μετά για να ξανα ανοίξει θα φάει πολλούς περισσότερους πόρους, από ότι αν ήταν φορτωμένη στην RAM. Αν έχεις μικρή RAM δεν φταίει το android, αλλά και το λειτουργικό από μόνο του μόλις η ελεύθερη μνήμη πέσει κάτω από ένα όριο αρχίζει μόνο του να κλείνει τις εφαρμογές που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για αρκετή ώρα. Όσον αφορά τα updates που λες δεν φταίει σε καμία περίπτωση η google. Αν παρακολουθείς την πορεία του android Θα δεις ότι υπάρχουν εκδόσεις πολύ καινούριες, αλλά καμία εταιρία δεν κάνει τον κόπο να τις κάνει port στα παλαιά μοντέλα τους για λόγους marketing (για να πουλήσουν προφανώς τα καινούρια μοντέλα). Αν η συσκευή σου έχει android είναι θέμα λίγων ημερών μέχρι κάποιος προγραματιστής να βγάλει ανεπίσημα τις καινούριες εκδόσεις για την συσκευή. Όσον αφορά το αρχικό θέμα γενικώς νομίζω πως θα συμφωνήσω (αν και ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει το android αρκετά) δηλαδη για να καταλαβω θα πρεπει να αφηνω το κινητο μου να σερνεται με ελαχιστη ram τρεχοντας δεκαδες εφαρμογες γιατι θα μου καιει λιγοτερη μπαταρια που στην πραξη δεν ισχυει απο οσο εχω δει.για αυτο τον λογο εχω σωθει με τους task killer οπως και πολυ κοσμος σαν εμενα που δεν εχουν μεγαλες ram.και εστω ας δεχτω οτι καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια, τι να το κανω οταν το κινητο σερνεται? οσον αφορα τις αναβαθμισεις δεν αναφερθηκα στην vodafone,cosmote.... αλλα στις εταιριες που κατασκευαζουν κινητα (samsung,sony,lg,...).αυτες τις εταιριες θα πρεπει να αναγκασει η google να βγαζουν αναβαθμισεις για τα κινητα τους ωστε να μην αγοραζουμε κινητα καθε 6 μηνες πραγμα που σιγουρα ωφελει τις εταιριες αλλα οχι την τσεπη μας. τελος αν η google και η καθε google δεχεται συγχαρητηρια απο τους καταναλωτες που τους αναγκαζει καθε 6 μηνες να αγοραζουν νεα κινητα τοτε καλα μας κανει και συνεχιζει την κουτοπονηρη στρατηγικη της (δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα).σιγουρα το android ειναι κορυφαιο λογισμικο αλλα χρειαζονται αρκετες βελτιωσεις ειδικα στο after sales. Edited September 24, 2011 by sarov Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) το προβλημα με τους task killers υπηρχε στην 2.1 και πισω. Πλεον με 2.1 ειναι κατι joy και κατι κινεζιες noname και αν. Η 2.2 εφερε πολλα πολλα στο android μεταξυ αυτων πολυ καλη διαχειρηση μνημης και a2sd. 2.1 -> task killers 2.2 -> μονο του Edited September 24, 2011 by orlox Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Κατα την γνωμη μου σε εφαρμογες αντροηντ=αηφον, δεν υπαρχει κατι που να μπορεις να το κανεις με αηφον και να μην μπορεις να το κανεις με αντροηντ... Ολα τα αλλα που λενε ειναι φλουδες... Απο κει και περα υπαρχει και το χ10 μινι, υπαρχει και το θυρια της ΗΤC. Διαλεγεις και παιρνεις... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 το θεμα με τα updates του Android εχει καταντησει μαστιγιο με καρωτο. θα το παρει, δεν θα το παρει. σαν να μαδαμε τη μαργαριτα τεχνασμα των εκαστοτε εταιριων σε συνδυασμο με τη Google για να νιωθεις "παρωχημενος" και να μπαινεις σε τρυπακι αλλαγης συσκευης κλπ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) δηλαδη για να καταλαβω θα πρεπει να αφηνω το κινητο μου να σερνεται με ελαχιστη ram τρεχοντας δεκαδες εφαρμογες γιατι θα μου καιει λιγοτερη μπαταρια που στην πραξη δεν ισχυει απο οσο εχω δει.για αυτο τον λογο εχω σωθει με τους task killer οπως και πολυ κοσμος σαν εμενα που δεν εχουν μεγαλες ram.και εστω ας δεχτω οτι καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια, τι να το κανω οταν το κινητο σερνεται? οσον αφορα τις αναβαθμισεις δεν αναφερθηκα στην vodafone,cosmote.... αλλα στις εταιριες που κατασκευαζουν κινητα (samsung,sony,lg,...).αυτες τις εταιριες θα πρεπει να αναγκασει η google να βγαζουν αναβαθμισεις για τα κινητα τους ωστε να μην αγοραζουμε κινητα καθε 6 μηνες πραγμα που σιγουρα ωφελει τις εταιριες αλλα οχι την τσεπη μας. τελος αν η google και η καθε google δεχεται συγχαρητηρια απο τους καταναλωτες που τους αναγκαζει καθε 6 μηνες να αγοραζουν νεα κινητα τοτε καλα μας κανει και συνεχιζει την κουτοπονηρη στρατηγικη της (δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα).σιγουρα το android ειναι κορυφαιο λογισμικο αλλα χρειαζονται αρκετες βελτιωσεις ειδικα στο after sales. 1)το android ειναι open source.οποιος θελει το κανει οτι θελει.η google δεν μπορει να αναγκασει κανεναν για τιποτα 2)για τον παραπανω λογο η υποστηριξη ειναι ευθυνη του κατασκευαστη,οχι της google.αν θες εγγυημενη αναβαθμιση υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες(ή μαλλον μηλιες) 3)το οτι η vodafone δε φροντισε να εφοδιασει το κινητο με επαρκη ram ειναι λαθος της vodafone 4)το after sales στο android χρειαζεται οντως βελτιωση.κριμα ομως που πρεπει να απευθυνθουμε στην καθε εταιρια που το βαζει στα κινητα της ξεχωριστα φιλικα;) το θεμα με τα updates του Android εχει καταντησει μαστιγιο με καρωτο. θα το παρει, δεν θα το παρει. σαν να μαδαμε τη μαργαριτα τεχνασμα των εκαστοτε εταιριων σε συνδυασμο με τη Google για να νιωθεις "παρωχημενος" και να μπαινεις σε τρυπακι αλλαγης συσκευης κλπ υπαρχει λυση:παρε ενα κινητο και μη παρακολουθησεις κανενα site/περιοδικο/οτιδηποτε αλλο μεχρι να το αλλαξεις.δε θα ξερεις ποια ειναι η πιο προσφατη εκδοση και ο πιο γρηγορος επεξεργαστης,οποτε θα αλλαξεις κινητο μονο οταν αισθανθεις πραγματικα αναγκη.φυσικα κατανοω πως αυτο ειναι ενα μη ρεαλιστικο ενδεχομενο για καποιον που καθεται και διαβαζει αυτο το post Edited September 24, 2011 by alexis36th Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 το προβλημα με τους task killers υπηρχε στην 2.1 και πισω. Πλεον με 2.1 ειναι κατι joy και κατι κινεζιες noname και αν. Η 2.2 εφερε πολλα πολλα στο android μεταξυ αυτων πολυ καλη διαχειρηση μνημης και a2sd. 2.1 -> task killers 2.2 -> μονο του ξεχασες και τα x10 και x10 mini που δεν ειναι κινεζιες και εχουν ονομα. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Στο θεμα tablet δεν σε βρισκω ιδιατερα ψαγμενο. Εξωφρενικη τιμη - βαρυτερο απο ολα τα αλλα.....για μενα το καλυτερο με βαση τιμη - αποδοση ειναι με 399 (πλεον) το tranfrormer.... Αν στι χαριζε η Cosmote (ΧΑΡΙΖΕ... οχι να στο δωσει με την επιδωτηση) θα το πεταγες; Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 ξεχασες και τα x10 και x10 mini που δεν ειναι κινεζιες και εχουν ονομα. Δεν ειναι θεμα εκδοσης του λογισμικου, αλλα θεμα ποσοτητας ram. Τα πιο παλια τηλεφωνα, με ραμ λιγοτερη απο 512 mb ειναι λογικο να αντιμετωπιζαν καποια στιγμη προβλημα. Ομως οι πιο συγχρονες συσκευες, με περισσοτερη ραμ, λειτουργουν καλυτερα. Για μενα, το κυριοτερο προβλημα του λογισμικου ειναι το lag. Μα στην εναλλαγη των οθονων, μα στην προεπισκοπιση των οθονων (με κανεναν launchler) ακομα και στον browser. Εκει πρεπει να δωθει προσοχη, γιατι χαλαει ολη την εμπειρια χρησης. Οσο για τις αναβαθμισεις, αυτο ειναι ευθυνη της εταιριας, οχι της google, αλλα τι ενδιαφερει τον καταναλωτη?? Το θεμα ειναι οτι το προβλημα ειναι υπαρκτο και οπως λεει ο the prodigy, οι χρηστες μαδανε μαργαριτες.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Αν στι χαριζε η Cosmote (ΧΑΡΙΖΕ... οχι να στο δωσει με την επιδωτηση) θα το πεταγες; αν το αμαξι μου πεταγε θα ηταν αεροπλανο αν η κοτε σου ελεγε σου χαριζω το xoom το tab 10.1 ή το ipad 2;:rolleyes: Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) υπαρχει λυση:παρε ενα κινητο και μη παρακολουθησεις κανενα site/περιοδικο/οτιδηποτε αλλο μεχρι να το αλλαξεις.δε θα ξερεις ποια ειναι η πιο προσφατη εκδοση και ο πιο γρηγορος επεξεργαστης,οποτε θα αλλαξεις κινητο μονο οταν αισθανθεις πραγματικα αναγκη.φυσικα κατανοω πως αυτο ειναι ενα μη ρεαλιστικο ενδεχομενο για καποιον που καθεται και διαβαζει αυτο το post Πρακτικά είναι σωστή άποψη αλλά όταν μια συσκευή συγκρίνεται με υπολογιστή,κοστίζει πολύ και σε λίγο καιρό έχει ξεχαστεί εντελώς από τον κατασκευαστή της μόνο εξέλιξη δε θυμίζει.Υποθέτω οι αγοραστές και εμείς εδώ στο forum εξαρχής θελουμε κάποια εξέλιξη... Στο κάτω κάτω το android δε δίνει τα ίδια πράγματα σε όλες τις εκδόσεις του και αν το κάνει όχι παντα με τον ίδιο τροπο(πολλές φορές ούτε καν στην ίδια έκδοση ανα κατασκευαστή) και αυτή είναι η ευθύνη των προμηθευτών... Πιστεύω ότι όπως η apple θέτει στάνταρ και ελέγχει το λογισμικό που παρέχει στους πελάτες της το ίδιο πρέπει να κάνει και η google με τους kernels και τις roms που προσφέρονται στους καταναλωτές,αν το έκανε τώρα δε θα υπήρχαν ούτε τα μισά προβλήματα που προκύπτουν και αναφέρονται.Μήπως τελικά η google δεν έχει πάρει και τοσο ζεστά το θέμα οργάνωσης του android...; Edited September 24, 2011 by inactiveaccount54432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Εχουμε πει οτι το android ειναι το μελλον αλλα εγω προσωπικα δεν θα δοκιμασα τωρα να παρω συσκευη android. Γιατι οπως και να χει πρεπει να παρω κινητο με μεγαλυτερο επεξεργαστη απο αυτον που εχει το Ν8 μου, αρα μεγαλυτερη καταναλωση στην μπαταρια. Αφου βρεθηκε ιος μια φορα μπορει να γινει κι δευτερη φορα ασχετα αν δεν υπαρχει προβλημα για αυτη την στιγμη. Και τελος ας βγει καποιο κινητο με xenon και πανω απο 12 mp ισως το σκεφτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Το μέλλον δεν είναι το android η το iOS.Το πόσο μικροί γίνονται οι πόροι των υπολογιστών και η σωστή φιλοσοφία διαχείρισης τους απο το όποιο λειτουργικό είναι το μέλλον το οποιο θα δείξει,εμείς όμως χαιρόμαστε το παρόν όσο μπορούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts