Jump to content

Apple: Παιχνιδομηχανή με την ευχή του Tim Cook;


doomangel
 Κοινοποίηση

Θα είχε επιτυχία η δημιουργία μιας παιχνιδομηχανής από την Apple;  

177 members have voted

  1. 1. Θα είχε επιτυχία η δημιουργία μιας παιχνιδομηχανής από την Apple;

    • Ναι
    • Όχι
    • Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ


Recommended Posts

καλημερα,παιδια ναι θα πετυχενε.οι λογοι πρωφανεις,(οχι οικονομικη επτχια)70δις ταμειακα διαθεσημα. Κατι που δεν ειχαν ουτε η sega ουτε η atari.και για να σας δωσο μια γευση με βαση τα κινητα,η nintendo ειναι h apl των παιχνιδωμηχανων,απο αποψη λογισμικου.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 72
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στις παιχνιδομηχανές, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά...

 

Πρέπει να σκεφθείτε λίγο «στρατηγικά». Έστω ότι είστε ο Tim Cook, και έστω οτι θέλετε να μπείτε στην αγορά των παιχνιδομηχανών. Απαντήστε στα ακόλουθα ερωτήματα:

 

1. ΠΟΙΟΙ είναι οι ανταγωνιστές σας;

2. ΓΙΑΤΙ είναι επιτυχημένοι ή γιατί έχουν αποτύχει

3. ΤΙ καθορίζει μια παιχνιδομηχανή επιτυχημένη;

4. ΤΙ οδηγεί τις πωλήσεις στον χώρο των παιχνιδομηχανών

5. ΓΙΑΤΙ εσείς θα τα πηγαίνατε καλύτερα;

 

Εγώ, προσωπικά, θα σταθώ στο 3 ερώτημα. Στις παιχνιδομηχανές δεν αρκεί ΜΟΝΟ να εκμεταλλευθείς όσο το δυνατόν καλύτερα το hardware που έχεις, και να έχεις κατά συνέπεια καλύτερες επιδόσεις από ότι κάποιος με ισχυρότερο από εσένα hardware. Εδώ, είναι «αγώνας hardware». Αγώνας για την καλύτερη ισχύ. Μα και, ταυτόχρονα, εκμετάλλευσης αυτού. Και τα πάντα είναι συνδεδεμένα.

 

Μια παιχνιδομηχανή με iOS, ΧΩΡΙΣ κάποιο framework να μπορεί να τρέξει όχι apps αλλά βαρβάτα και απαιτητικά παιχνίδια..... θα είχε μεν επιτυχία, αλλά πως θα μπορείς να απολαύσεις την τελειότητα των γραφικών του Battlefield 3; Πως θα μπορέσεις να νιώθεις τις σφαίρες να «σφυρίζουν» αριστερά και δεξιά σου; Δεν αντιλέγω: τα γραφικά της Unreal Engine, ή το FIFA 2011 και το Real Racing, είναι όλα τους ίσως απίστευτα και ότι πιο ρεαλιστικό έχει δει τόσο ο χώρος του mobile gaming όσο και η ίδια iOS πλατφόρμα. ΟΜΩΣ: είναι σε νηπιακά στάδια και με πολλά limitations.

 

Και ερωτώ: αν τα πάντα είναι θέμα ισχύος, τότε, τι θα ήταν εκείνο που θα έκανε την Apple να ξεχωρίσει απο τους άλλους σε μία παιχνιδομηχανή; (η απάντηση το design δεν είναι αποδεκτή μιας και μιλάμε απο τεχνικής άποψης).

Link to comment
Share on other sites

Για όσους δεν ξέρουν η Apple προσπάθησε ήδη μια φορά να βγάλει κονσόλα και έφαγε τα μούτρα της (βλέπε Apple Pippin).

 

Γιατί οι κονσόλες δεν είναι κινητά τηλέφωνα ούτε PC. Θέλουν exclusive content.

 

Η apple εδώ και 3 γεμάτα χρόνια βγάζει για τα ipod, ipad, iphone διάφορα παιχνίδια που όμως δεν είναι δικά της αλλά κυκλοφορίες της πλάκας ή έξυπνα mini games από 3rd parties.

 

Ποιος από εσάς ξέρει κάποιο παιχνίδι της Apple; (προσοχή οχι παιχνίδι που βγαίνει σε apple πλατφόρμα, μιλάμε για παιχνίδι δικό της, από δικό της studio).

 

H Microsoft έχει το Halo, το Forza Motorsport, το Age of the Empires και πόοοσα άλλα.

 

H SONY έχει God of War, Gran Turismo, WipeOut και πόσα άλλα.

 

Για την Nintendo δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Έχει όσα έχουν όλοι οι άλλοι μαζί εις την δευτέρα.

 

Με τι θα πάει να τους ανταγωνιστεί η Apple; :lol:

 

Αν μπορούσε να κάνει μια τέτοια κίνηση θα την έκανε στα imac εδώ και καιρό...

Αλλά δεν μετράνε τα λεφτά στα παιχνίδια. Μετράει η ΠΕΙΡΑ. Και η Apple είναι αστείο μέγεθος εκεί...

 

εχεις δικιο σε αυτο που λες...θελει δουλεια...αλλα πιστευω αργησε να κανει κατι...γιατι ειδη ολοι προτιμανε playstation,ds και xbox...δυσκολα θα δωσουν λεφτα για να παρουν κατι που δεν ξερουν...αν και καποιοι σιγουρα θα παρουν για δοκιμη...και επειδη η συσκευη θα ειναι apple...και πιστευω πως αμα κανει κατι τετοιο η εταιρεια παλι θα βαλουμε το χερι μας στην τσεπη

Φιλικά Γιώργος

 

GIO......!!!!! ❼:respect:

Link to comment
Share on other sites

Η Apple μας έχει αποδείξει ότι δεν διστάζει να δοκιμαστεί σε αρκετούς τομείς της αγοράς (pc,tablet,smartphone,mp3 player) και γιατί όχι να ασχοληθεί και να μας παρουσιάσει την δική της πρόταση στις παιχνιδομηχανές. Σίγουρα οφείλει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, γιατί έχει ισχυρούς αντίπαλους σε αυτό τον χώρο με ήδη καταξιωμένους τίτλους παιχνιδιών. Εκείνο όμως που πιστεύω, είναι πως η εταιρία μονάχα εάν έχει να μας δείξει κάτι εντελώς καινοτόμο και πρωτότυπο, μονάχα τότε θα ασχοληθεί πιο σοβαρά με το συγκεκριμένο ζήτημα. Έτσι σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή μας. ;)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

για επιτραπεζια κονσολα, νομιζω η αγορα δεν "χωραει" τεταρτο παικτη.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

Η Apple δεν έχει κανένα λόγο και κανένα κίνητρο για να μπει στην αγορά των παιχνιδομηχανών και μια τέτοια πιθανή είσοδος θα ήταν τελείως αψυχολόγητη και η επιτυχία της θα ήταν πολύ δύσκολο, ένα ρίσκο που δεν έχει λόγο να πάρει η Apple αυτή τη στιγμή.

 

Η αγορά της κινητής τηλεφωνίας που όντως μπήκε εμβόλιμα η Apple είναι πολύ διαφορετική από αυτή των video games για πάρα πολλούς λόγους και πάνω απ'όλα είχε ένα κενό που δεν είχαν καλύψει οι υπάρχουσες εταιρείες. Το iPad από την άλλη μπορεί να ήταν μια διαφορετική κατηγορία, ωστόσο ανήκει στο γενικότερη κατηγορία "computer" στην οποία η Apple μόνο ξένη δεν είναι, αφού φτιάχνει υπολογιστές από το 1976.

 

Σχετικά με τα video games:

 

- Πρώτα απ'όλα, οι υπάρχουσες παιχνιδομηχανές καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των απαιτήσεων των παικτών. Υπάρχουν τα PlayStation 3 και Xbox 360 για τους hardcore gamers και το Wii για τους casual gamers. Ακόμα όμως και στις hardcore κατηγορίες υπάρχει το PlayStation Move και το Microsoft Kinect που φέρνουν την αγορά του casual gaming και σε αυτούς που έχουν επιλέξει μια "hardcore" κονσόλα.

 

- Δεύτερον, η Apple είναι μια εταιρεία που (ασχέτως τι θέλει να παραδεχτεί η ίδια και τα fanboys της) είναι σχετικά "κλειστή". Θέλει να φτιάχνει μόνη της το λειτουργικό της - και καλά κάνει :) -, θέλει να έχει πλήρη έλεγχο στα προϊόντα της και θέλει οι διαδικασίες να γίνονται όπως εκείνη επιθυμεί. Αυτό δε γίνεται να λειτουργήσει στον κόσμο των video games. ΚΑΜΙΑ κονσόλα στην ιστορία δεν πέτυχε αν δεν είχε την υποστήριξη καλών developers και τίτλους που να κάνουν κάποιον να θέλει να την αγοράσει (όπως είναι τα Mario για τις κονσόλες της Nintendo, τα Halo, Gears of War και Forza για το Xbox 360 και τα God of War και Gran Turismo για το PS3). Στην παρούσα φάση, τα λεφτά βγαίνουν από "συνέχειες" και όχι νέες ιδέες - το διακοσιοστό Call of Duty, το χιλιοστό FIFA, το εκατομμυριοστό Pro Evolution Socccer κτλ. Δεν υπάρχει λοιπόν "κενό" σε μια αγορά για ουσιαστικό ανταγωνισμό, από τη στιγμή που οι παίκτες είναι προφανές πως δε θέλουν κάτι καινούργιο.

 

- Τρίτον, η μόνη περίπτωση να καινοτομούσε ουσιαστικά η Apple θα ήταν να μπορέσει να φτιάξει μια κονσόλα με παιχνίδια virtual reality. Όλες οι υπόλοιπες υπάρχουσες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται ήδη και οι κονσόλες της αγοράς έχουν πλέον φτάσει στο στάδιο της ωρίμανσης οπότε οι τίτλοι είναι και πιο προσεγμένοι και με καλύτερα χαρακτηριστικά. Ακόμα λοιπόν και αν χρησιμούσε παρωχημένες τεχνολογίες που δεν έχουν κάτι καινούργιο να δώσουν στους χρήστες για να τους πείσουν να αγοράσουν την κονσόλα της Apple - που δεν υπάρχει κανένας λογικός επιχειρηματικός λόγος να το κάνει - θα χρειαζόντουσαν τουλάχιστον 2-3 χρόνια για να φτάσει το επίπεδο των παιχνιδιών των Sony, Microsoft και Nintendo. Ή με άλλα λόγια... δε νομίζω να θέλει να πάθει ότι έπαθε η Microsoft με το πρώτο Xbox.

 

- Τέλος, ακόμα και η αγορά των φορητών παιχνιδομηχανών θεωρώ πως θα τους αφήνει παγερά αδιάφορους στο να κυκλοφορήσουν κανονική gaming κονσόλα για δύο απλούς λόγους: μεγάλος ανταγωνισμός από τη Nintendo και έμμεσος ανταγωνισμός στα δικά της iPhone και iPad τα οποία μπορεί να μην είναι τυπικά παιχνιδομηχανές, ωστόσο έχουν ένα σκασμό casual gaming τίτλους στο iTunes.

 

Το μοναδικό κοινό που δεν είχε την κονσόλα που να απευθύνεται σε εκείνο ήταν οι γυναίκες και οι casual gamers. To Wii κάλυψε το κενό που υπήρχε εκεί και οι υπόλοιποι μπορούν ήδη να καλυφθούν από τα casual games τύπου Angry Birds στο iPhone/iPad/Mac τους.

 

Και κάτι ακόμα: τα videogames είναι ένας από τους λίγους χώρους που οι καταναλωτές δε θα αγοράσουν κάτι επειδή είναι "μόδα". Δεν έχουν σημασία τα λεφτά για διαφήμιση. Θα μπορούσε να δώσει το τεράστιο ποσό που έχει διαθέσιμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ για διαφήμιση της παιχνιδομηχανής της και - μετά από ένα εξαριετικό ντεμπούτο - οι πωλήσεις θα έπεφταν λόγω έλλειψης δυνατών ονομάτων.

 

Δεν ξέρω βέβαια γιατί το συζητάμε το όλο θέμα. Άλλωστε η Apple σπάνια (έως ποτέ) επιστρέφει σε κατηγορίες που απέτυχε στο παρελθόν.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Το μοναδικό κοινό που δεν είχε την κονσόλα που να απευθύνεται σε εκείνο ήταν οι γυναίκες και οι casual gamers

συμφωνω σε ολο σου το κειμενο εκτος απο αυτο... σε πληροφορω οτι οι γυναικες σε παγκοσμια κλιμακα ειναι περι το 45% των gamers, ενω εχω φιλες πιο...πορωμενες και απο μενα!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Λάθος μου. Θα έπρεπε να είχα γράψει για τις γυναίκες που δεν είχαν καμία επαφή με το gaming γιατί δεν υπήρχαν παιχνίδια που να ανταποκρίνονται στα δικά τους ενδιαφέροντα. Φυσικά και υπήρχαν/υπάρχουν γυναίκες gamers.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

@DesertSMisSRaiN

 

Υπερpostάρα !!! Εμένα με υπερκάλυψες !!!!

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Η Sony είναι στον κόσμο της κονσόλας (με ζημιές σε αυτό το κομμάτι) μόνο και μόνο για να κρατάει ζωντανό το Blue-Ray.

Η Google ετοιμάζει σύστημα αυτόματης οδήγησης αυτοκινήτων μόνο και μόνο για να δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να χρησιμοποιεί το ιντερνετ όση ώρα "οδηγεί" προς τον προορισμό του.

 

To αν θα μπει η Apple στις κονσόλες δεν το ξέρει κανείς. Όπως δεν ξέρει κανείς ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόφαση δεν θα είναι μονόπλευρη αλλά θα συνδέεται με όλο το υπόλοιπο φάσμα της. Μπορεί δηλαδή να μας φαίνεται τώρα άσχετο μία κονσόλα για την Apple, αλλά άμα μπορέσει και φέρει κάτι το καινούριο και το συνδέσει με τα υπόλοιπα προϊόντα της, τότε μία τέτοια κίνηση δεν θα είναι καθόλου αποτυχημένη. Άμα βγάλει απλά μια κονσόλα σαν stand-alone, τότε σχεδόν σίγουρα θα την φάει ο ανταγωνισμός.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!
Link to comment
Share on other sites

Η Sony είναι στον κόσμο της κονσόλας (με ζημιές σε αυτό το κομμάτι) μόνο και μόνο για να κρατάει ζωντανό το Blue-Ray.

 

ζημιες ? http://i56.tinypic.com/2s1p5hw.png

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτά είναι τα έσοδα... όχι τα κέρδη...

Το PS3 έχει τιμή πώλησης πολύ πιο κάτω από την τιμή κόστους. Από την πώληση της κονσόλας έχει σίγουρα ζημιές. Από τις πωλήσεις των παιχνιδιών μπορεί και να το εξισορρωπεί και να βγάζει κάποιο κέρδος στο τέλος. Δεν ξέρω και μπορεί να υπερέβαλλα στο ποστ μου. Το ζήτημα είναι ότι το PS3 είναι πιο πολύ ένας δούρειος ίππος παρά ένα προϊόν που έχει ως σκοπό να φέρει κέρδη στην εταιρεία. Ξέρεις, όλοι λένε ότι το PS3 έχει ενσωματωμένο Blue-Ray ενώ η κακιά MS μόνο DVD, αλλά κανείς δεν λέει ότι άμα εσύ αγοράσεις ένα δισκάκι Blue-Ray (ακόμα και ΑΔΕΙΟ), η προμήθεια θα πάει στην Sony και η MS θα πάρει ένα τεράστιο μηδενικό. Με αυτή την λογική δηλαδή της δημιουργίας ενός προϊόντος, η Apple μπορεί να φτιάξει μία επιτυχημένη κονσόλα. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό δείχνει ότι κινείται με μία ενοποιημένη λειτουργία των συσκευών της. Το να βγάλεις άλλη μία η οποία θα ενισχύσει το ΣΥΝΟΛΟ, είναι σωστή κίνηση.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!
Link to comment
Share on other sites

Αυτά είναι τα έσοδα... όχι τα κέρδη...

 

ειναι κερδη... η μικρομαλακη βλεπεις, ειναι κατω απο το 0 ;) επισης, δες αυτο

 

οσο για το κοστος, εδω και καιρο η σονυ αρχισε να βγαζει κερδος απο τις κονσολες... το αντιθετο ισχυε στην αρχη

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Βασικα δεν νομιζω να γινει ποτε κατι τετοιο αλλά θα ηθελα να το δω για εναν απλο λογο: για το γελιο που θα εριχνα οταν ονομαζαν το multiplayer "iPlay with my friends" και το μονό... "iPlay with myself"
Link to comment
Share on other sites

Αυτά είναι τα έσοδα... όχι τα κέρδη...

Το PS3 έχει τιμή πώλησης πολύ πιο κάτω από την τιμή κόστους. Από την πώληση της κονσόλας έχει σίγουρα ζημιές.

 

Αυτό ίσχυε με τα phat PS3, όχι πια με τα Slim ...

 

Και βασικά, δες αυτό το παράδειγμα ... Η Sony τα παίζει όλα για όλα, δεν θα μπορούσε ποτέ η Apple να γίνει ανταγωνιστική σε αυτό το παράδειγμα .... Ούτε από τιμή, ούτε και να προοσφέρει αυτά τα παιχνίδια, γιατί δεν έχει τώρα gaming συσκευή ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά έχουμε ξεφύγει! Appl console!!! Θα έχει hardware 5ετίας, ένα μήλο να φωτίζει το βράδυ και θα κοστίζει 1000ε για να παίζεις angry birds σε οθόνη Apple φυσικά.

Πέραν της πλάκας όμως, για να μπεις σε αυτό το χώρο πρέπει να έχεις κάποια αξιόλογα studios να βγάζουν τίτλους ΜΟΝΟ για σένα, να βγάζεις τίτλους 3-4 φορές το χρόνο, τεχνολογικά να είναι ανταγωνιστικοί (kinect - move) και φυσικά να έχεις και ένα δίκτυο με εκατομμύρια gamers (live - psn) γιατί το online gaming είναι απλά ότι καλύτερο. Πρέπει να ματώσεις οικονομικά για πολλά χρόνια (βλέπε Xbox 1 και ps3) για να στήσεις user base και φυσικά να κάνεις υποχωρήσεις στα policy σου προς τους developers (αδιανόητο για την συγκεκριμένη εταιρία). Τέλος, θα πρέπει η κονσόλα σου να κάνει πολλά πράγματα, πραγματικά καλά και να μη κοστίζει 600+ (ξανά αδιανόητο για την Apple).

 

Ακόμη και αν δεχθούμε ότι τα fanboys της θα αγόραζαν ότι τους πουλούσε, θα ήταν δύσκολο να κλέψει από αυτούς που πραγματικά ασχολούνται με το άθλημα, τους gamers. Και για όσους ξέρουν από κονσόλες, θυμηθείτε μόνο πόσο ήταν να κοστίζει το ps3 στην αρχική του έκδοση πριν του πετσοκόψουν hardware (περί τα 1000 αν θυμάμαι καλά) και πόσο μεγάλο κοινό έχασε κατά τη μετάβαση αυτή στο xbox360 που κόστιζε τα μισά και φαινομενικά έκανε τα ίδια πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά έχουμε ξεφύγει! Appl console!!! Θα έχει hardware 5ετίας, ένα μήλο να φωτίζει το βράδυ και θα κοστίζει 1000ε για να παίζεις angry birds σε οθόνη Apple φυσικά.

Πέραν της πλάκας όμως, για να μπεις σε αυτό το χώρο πρέπει να έχεις κάποια αξιόλογα studios να βγάζουν τίτλους ΜΟΝΟ για σένα, να βγάζεις τίτλους 3-4 φορές το χρόνο, τεχνολογικά να είναι ανταγωνιστικοί (kinect - move) και φυσικά να έχεις και ένα δίκτυο με εκατομμύρια gamers (live - psn) γιατί το online gaming είναι απλά ότι καλύτερο. Πρέπει να ματώσεις οικονομικά για πολλά χρόνια (βλέπε Xbox 1 και ps3) για να στήσεις user base και φυσικά να κάνεις υποχωρήσεις στα policy σου προς τους developers (αδιανόητο για την συγκεκριμένη εταιρία). Τέλος, θα πρέπει η κονσόλα σου να κάνει πολλά πράγματα, πραγματικά καλά και να μη κοστίζει 600+ (ξανά αδιανόητο για την Apple).

 

 

Να κάνει πολλά πράγματα και καλά δε νομίζω ότι θα είχε πρόβλημα η Apple ;). Στα υπόλοιπα συμφωνώ.

 

Ακόμη και αν δεχθούμε ότι τα fanboys της θα αγόραζαν ότι τους πουλούσε, θα ήταν δύσκολο να κλέψει από αυτούς που πραγματικά ασχολούνται με το άθλημα, τους gamers. Και για όσους ξέρουν από κονσόλες, θυμηθείτε μόνο πόσο ήταν να κοστίζει το ps3 στην αρχική του έκδοση πριν του πετσοκόψουν hardware (περί τα 1000 αν θυμάμαι καλά) και πόσο μεγάλο κοινό έχασε κατά τη μετάβαση αυτή στο xbox360 που κόστιζε τα μισά και φαινομενικά έκανε τα ίδια πράγματα.

 

Και εδώ συμφωνώ, με μία ένσταση:

Το PS3 δεν κόστιζε 1000 ευρώ ποτέ και επίσης φαινομενικά ΔΕΝ έκανε τα ίδια πράγματα, αλλά ουσιαστικά έκανε τα ίδια πράγματα.

 

Φαινομενικά, ήταν μια τελείως διαφορετική κονσόλα από το Xbox 360 γιατί εισήγαγε τα Blu-ray στην αγορά, που επιτρέπουν πολύ μεγαλύτερο χώρο στο δισκάκι του παιχνιδιού δίνοντας την ευκαιρία και στους gamers για καλύτερα γραφικά και πολύ μεγαλύτερα extras αλλά και στους σινεφίλ να απολαμβάνουν τις ταινίες τους σε πολύ καλύτερη ποιότητα (αν είχαν και υψηλής ανάλυσης τηλεόραση) και με πολύ περισσότερο bonus υλικό.

 

Ουσιαστικά, τουλάχιστον στην αρχή αλλά ακόμα και σήμερα στις περισσότερες περιπτώσεις, τα παιχνίδια παραμένουν "μικρά" καθώς πρέπει να κυκλοφορήσουν και για Xbox 360 χωρίς η μία από τις δύο κονσόλες να υπερέχει σε θέμα μεγέθους παιχνιδιού και επίσης πλέον το παιχνίδι παίζεται και στο θέμα multiplayer όπου η Microsoft σαφώς και υπερέχει. Μόνο οι τίτλοι της Sony - φυσικά - και όσα παιχνίδια φτιάχνονται αποκλειστικά για PS3 από 3rd party developers έχουν συνήθως τεράστιες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο στο δισκάκι. Οσο για τις ταινίες Blu-Ray, από τη στιγμή που επικράτησε του HD-DVD, η "φαινομενική" υπεροχή έγινε και ουσιαστική.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Link to comment
Share on other sites

Θα ταίριαζε με το design της bang olufsen τηλεόρασης:lol:

 

XAXAXA!~

 

Δεν πάει πουθενά η Apple στο gaming!

btw η gameloft έχει πολύ καλά παιχνιδάκια για iPhone... αλλά μέχρι εκεί!

Giorgos K. | 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Απο θεμα hardware η apple απλα δεν χρειαζετε να ακολουθει τους υπολοιπους και να θελει τρελους επεξεργαστες και gpu για να παρουσιασει καλα γραφικα.

Δεν ξερω αν οφειλετε στο λειτουργικο της στην διαχειριση μνημης αλλα συγκριτικα mac vs pc με ιδια χαρακτηριστηκα το mac πεταει σε παιχνιδια,παραδειγμα call of duty , assassins etc, που για να παιξουν σε pc θελαμε το λιγοτερο 9800gt 4gb ram.

Οποτε φανταζομε με μια ειδικη παραγγελια gpu και εναν i5 cpu και με 4gb ram θα μπορουσε να παιξει αρκετα δυνατα και με χαμηλο κοστος.

Τελος οσο αναφορα το support απο κατασκευαστριες εταιριες παιχνιδιων νομιζω οτι θα υποστηριζαν αμεσως καθωτι η apple ειναι πολυ προσεχτικη οσο αναφορα την πειρατεια θα εσπαγε δυσκολα ισως και ποτε με συνεπεια οι καταναλωτες να αγοραζαν και οχι να αντεγραφαν τα παιχνιδια κατι που θα ανεβαζε τα κερδη των εταιριων.

(Δεν ειμαι apple fun boy , χειριζομε καθημερινα pc και mac και το λεω ευθεως ,αν και εχω iphone 4 , οτι η apple τα εκανε θαλασα με την 5.01 και πλεον αρχισε να κινδυνευει αμα συνεχισει ετσι.)Αυτη η παρενθεση για να μην σχολιαστει οτι ειμαι μονο στην apple παροπιδες.

Τελος τα apple δεν ειναι ακριβα αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα δεν αφορα αυτο το τοπικ.

Link to comment
Share on other sites

Τελος οσο αναφορα το support απο κατασκευαστριες εταιριες παιχνιδιων νομιζω οτι θα υποστηριζαν αμεσως καθωτι η apple ειναι πολυ προσεχτικη οσο αναφορα την πειρατεια θα εσπαγε δυσκολα ισως και ποτε με συνεπεια οι καταναλωτες να αγοραζαν και οχι να αντεγραφαν τα παιχνιδια κατι που θα ανεβαζε τα κερδη των εταιριων.

 

Αυτά να τα πεις στο installous ή όπως και αν λέγεται ... Hackάρεται τόσο εύκολα που σίγουρα έχει να κάνει κάτι η Apple με αυτό ...

Για ρίξε μία ματιά στην ιστορία hacking του PS3 να δεις τι περνάνε οι χρήστες από μία εταιρία που απλά δεν θέλει hack στην κονσόλα της, μία κονσόλα που ήταν πολύ δύσκολη για hacks ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Αυτά να τα πεις στο installous ή όπως και αν λέγεται ... Hackάρεται τόσο εύκολα που σίγουρα έχει να κάνει κάτι η Apple με αυτό ...

Για ρίξε μία ματιά στην ιστορία hacking του PS3 να δεις τι περνάνε οι χρήστες από μία εταιρία που απλά δεν θέλει hack στην κονσόλα της, μία κονσόλα που ήταν πολύ δύσκολη για hacks ...

Ειναι ευνοητο οτι ολα τα hack ξεκινανε απο της ιδιες της εταιριες με σκοπο να αυξησουν πωλησεις και να καλυψουν και καποιους καταναλωτες που απλα θελουν να εχουν αυτοι τον ελενχο των συσκευών τους,jailbrake,root android ,wm hack rom etc.

Απλα σε θεμα os που τρεχουν τα mac και σε προγραμματα που υπαρχουν για mac ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα για παραδειγμα το cod4 και as2 και c&q σε mac οκ το βρισκεις σπασμενο αλλα μετα απο την ταλαιπωρια και το πως θα τρεχει στο τελος θα το παρεις γνησιο γιατι απλα δεν βρισκεις ευκολα τα update που χρειαζοντε για bug fix.

Οσο αναφορα την sony οκ μην πιστεύουμε οτι μετα απο 2 μηνες κυκλοφορια του ps2 βρεθηκε το super μυαλο και προγραματιστης οπου μπορεσε και τροποποιησε της εντολες του bios της περασε σε δικο του μικροελενκτη και της ξαναεστελνε τροποποιημενες ωστε η κονσολα να νομιζει οτι το δισκασι ειναι γνησιο.Και μετα απο ενα χρονο βρεθηκε και τροπος να φλασαρεις και το ιδιο το bios και δεν χρειαζοταν τπτ απο μετατροπη.

Αφου εκανε ονομα το ps2 με πολυ καλους τιτλους και πηρε το κοινο που ηθελε το ps3 το δυσκολεψε κατα πολυ.

οσο για microsoft απλα ανοιχτο βιβλιο :)

Link to comment
Share on other sites

Ειναι ευνοητο οτι ολα τα hack ξεκινανε απο της ιδιες της εταιριες με σκοπο να αυξησουν πωλησεις και να καλυψουν και καποιους καταναλωτες που απλα θελουν να εχουν αυτοι τον ελενχο των συσκευών τους,jailbrake,root android ,wm hack rom etc.

 

Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο .. Να προσδιορίσω μόνο πως εδώ μιλάμε για παιχνιδομηχανές, τουλάχιστον εγώ, στα κινητά δεν λαμβάνεται τόσο υπόψιν ... Το hack με softmod άνθησε καταρχάς με το internet, εποχή PS2 όλοι τρέχαμε και πληρώναμε κατοστάρικα για hardmod και chipάκια και ναι το hardmod pawnάρει το softmod και είναι μακράν καλύτερο ... Εγώ προσωπικά όμως έχω γράψει αμέτρητες ειδήσεις με τα ρεζιλίκια της Sony και πως καταπολεμούσε το hack με το να ζητάει από το Utube IPs χρηστών που παρακολούθησαν συγκεκριμένα videos και μηνύσεις ... Για να συγκρίνεις και μόνος σου, δες τι έπαθε το γατάκι ο Geohot, που από wannabe famous κατέληξε infamous) όταν τα έβλεπε εύκολα στα Jailbreak της Apple και του iOS και αποφάσισε "να βοηθήσει την hacking σκηνή του PS3 προσπαθώντας να βγάλει custom firmware" ... Μετά από κάποιους μήνες κατέληξε να χάσει μερικούς σκληρούς δίσκους, μερικές κονσόλες και περιοριστικά μέτρα ..

 

Δεν λέω, η Sony φέρθηκε πολύ αισχρά, βλέπω MS & Ninty και δεν βγάζουν άχνα και αναρωτιέμαι γιατί τέτοιες μπαρφούφες εκεί στην Sony, αλλά τελικά κέρδισε τις αποκλειστικότητες στην περσινή Ε3 ... Για το PSP δεν θα μιλήσω γιατί εντάξει, είναι στην αγορά 8 χρόνια και στην hacking σκηνή έχουμε λύσει και τον παραμικρό κόμπο με το σταθερότερο exploit που βγήκε ποτέ ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν θα εχει επιτυχια ουτε αν θελω να δω μια παιχνιδομηχανη με το μηλο για logo. Το μονο που ξερω ειναι οτι αν κυκλοφορησει κατι τετοιο οι μυνησεις θα πεφτουν βροχη!!!

Nokia 3410 --> Nokia 7260 --> Sony Ericsson W610i --> LG KU990 Viewty --> Sony Ericsson XPERIA X8 --> Huawei Ideos X5 Pro --> Motorola MotoG 2nd Gen. --> Huawei P10 Lite --> Samsung Galaxy S10 128 --> Samsung Galaxy S23 128

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...