OratIos Δημοσιεύτηκε April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2004 Ti exete na moy proteinete apo dsl royter k dsl modem ???I dsl einai se tilef kentro ths siemens!Apo times poso paizoyn peripoy??? Yparxei Dsl roytrt k modem mazi??Symferei?? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Πολύ καλός router http://www.allieddata.com/asp/products_product.asp?menu=products&productid=41&Spec=1 τον οποίο χρησμοποιώ κάνει 103€.Αυτή είναι η έκδοση 811 για ISDN υπάρχει και το 810 για PSTN.Έχει Firewall,Intusion Detection,NAT όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας και φοβερή ταχύτητα.Επίσης έχει και πιστοποιητικό συμβατότητας με DSLAM Siemens XpressLink. Right Click και Save as Aν έχει μείνει κάνα κομμάτι στο Πλαίσιο θα είσαι τυχερός. Να αποφύγεις τον router Crypto τον οποίο επέστρεψα την άλλη μέρα που τον πήρα,όπως επίσης και τα USB modems. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Pare auto pou sou protini o ote tis SIEMENS file. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Xρηματοοικονομικά συμφέρει modem+router σε ένα κουτί. Τεχνικά, και για λόγους επεκτασιμότητας και επαναχρησιμοποίησης κυρίως, συμφέρει να είναι ξέχωρες οι συσκευές. Για user, θα συνιστούσα να κινηθείς με το χρηματοοικονομικό κριτήριο στο νου και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Φιλικα. Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος muhaha (24 Απρ. 2004 , 08:03) Τεχνικά, και για λόγους επεκτασιμότητας και επαναχρησιμοποίησης κυρίως, συμφέρει να είναι ξέχωρες οι συσκευές. Αν δεν είσατε σχετικοί με το θέμα μην απαντάτε καλύτερα.Ο router στο dsl είναι ταυτόχρονα και modem.Απλά ο router μοιράζει την μια σύνδεση σε πολλά PC και το μόντεμ σε ένα PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. April 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Ti lete giayto edo timoyla 109 xoris fpa,kai prosopika exo akoysei poly kala logia!!! http://www.level1.com/products3.php?sklop=8&id=560148 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyr0s (24 Απρ. 2004 , 20:18) Αν δεν είσατε σχετικοί με το θέμα μην απαντάτε καλύτερα.Ο router στο dsl είναι ταυτόχρονα και modem.Απλά ο router μοιράζει την μια σύνδεση σε πολλά PC και το μόντεμ σε ένα PC. Παρακαλώ τη διαγραφή του κειμένου σε bold και όσο αφορά την τεχνική σου άποψη ας μη σχολιάσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. April 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Telika den gnorizei kaneis tpt gia ton LevelOne????Exete na moy proteinete kapoion kalo royter???? Eyxaristo..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Κοιτα, μην περιμένεις και θαύματα από ένα προϊόν προορισμένο για οικιακή χρήση με ένα budget γύρω στα 100e. Σε γενικές γραμμές όλα σε ένα καζάνι βράζουν. Να μην πω ότι πολλά είναι OEM από τον ίδιο κατασκευαστή (ΑΜΙΤ) με άλλα κουτιά. Υπάρχουν level one, us robotics, smc, dlink, κλπ Υπάρχουν ακόμα και cisco αν πληρώσεις παραπάνω. Εμένα προσωπικά ούτε και αυτά τα μικρά cisco δε με πείθουν. Άρα, θα κινηθείς αναγκαστικά στη σφαίρα της μετριότητας. Πάρε ένα για το οποίο θα έχεις κάποια πεποίθηση πως ο κατασκευαστής του θα βγάζει και ένα firmware το δίμηνο ώστε να λύνει και κανα bug. Διαφορετικά θα βολοδέρνεις μέρες. Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος muhaha (25 Απρ. 2004 , 22:21) Εμένα προσωπικά ούτε και αυτά τα μικρά cisco δε με πείθουν. :lol: Φίλε ο άνθρωπος θέλει ένα απλό router. Φυσικά μπορεί να κάνει σύνδεση με 1000 τρόπους. Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει και ένα ολόκληρο PC σαν router με FreeBSD ή Windows 2000 και να στήσει και τα Enterprise Firewall του κλπ αλλα δε νομίζω οτι αυτό ψάχνει ένας home user. Ούτε νομίζω να έχει όρεξη να δώσει 3000€ σε εξοπλισμό για μια συνδεσούλα 384/128 ή ακόμα και αν πέσουν οι τιμές 512 ή 1Μbit. Μπορείτε να τροποποιήσετε τα μηνύματά σας μόνο εφόσον δεν έχουν μεσολαβήσει περισσότερα από 5760 λεπτά μετά την δημοσίευσή τους. Στην προκειμένη περίπτωση το χρονικό όριο έχει εξαντληθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αν είδες το ύφος του post μου, δεν απαξιώνω τα μικρά μηχανάκια. Ίσα ίσα που παρακινώ το φίλο μας να πάει εκεί, σε μία λύση του στυλ 100euro (και πολλά βάζω, έχει και με 60). Αλλίμονο, δηλαδή. Είναι όμως, πως να το κάνουμε, δουλειές του ποδαριού. Δε λέω για να στήσει και κανα pix μπροστά, ή καναν enterprise proxy :D , όμως είναι λίγο απογοήτευση όταν πας να τρέξεις το αγαπημένο σου P2P στην άρτι αφιχθείσα DSL για να διαπιστώσεις ότι κάθε λίγο και λιγάκι από το πλήθος των συνδέσεων κολλάει ο router και θέλει restart :) Ευχαριστώ που είχες την πρόθεση να αλλάξεις το post σου. Φιλικά. Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. May 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος muhaha (30 Απρ. 2004 , 10:57) όταν πας να τρέξεις το αγαπημένο σου P2P στην άρτι αφιχθείσα DSL για να διαπιστώσεις ότι κάθε λίγο και λιγάκι από το πλήθος των συνδέσεων κολλάει ο router και θέλει restart :) Κάτσε γιατί αυτό δεν μου άρεσε... :alien: Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω dsl 384 σύντομα και επειδή δε θέλω να τρέχω μετά, μπορείς να μου το εξηγήσεις? Λες δηλαδή ότι αν θέλω να κατεβάσω με klite μια ταινία και έχω π.χ. 10 συνδέσεις με χρήστες θα μου κολλάει ο router και θα πρέπει να τον κάνω restart??? :( Μα τότε γιατί να βάλω dsl? Εγώ θέλω να το βάλω να κατεβάζει 2-3 πράγματα, να φεύγω, να γυρνάω μετά από 1 ώρα και να τα βλέπω... Θα μπορούσες να εξηγήσεις καλύτερα αυτό που είπες για να μάθουμε κι εμείς οι άπειροι? Ευχαριστώ Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. May 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2004 Exo kazarei to U.S. Robotics 9105 poy vlepete se timi MONO 59 Lires!!!!To opoio to eisagei mia etairia sthn Athina(Kentro).Diavasa oti doyleyei me Dslam Ths Siemens kai ena arthro oti to royteraki einai APLA TELEIO!!!!!!!!To exei kaneis apo esas ???An Gnorizete kati parapano i kapoio sxolio.......... :o :o U.S. Robotics 9105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. May 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2004 Και το Alcatel που δίνει και ο ΟΤΕ λέει πολύ για τα λεφτά του. Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 σκέφτομαι να αγοράσω U.S. Robotics 9105 αλλά ούτε εγώ ξέρω αν δουλεύει με DSLAM siemens. κανείς άλλος ιδεα? OratIos πού άκουσες οτι είναι συμβατό με siemens? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. May 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karateo (15 Μάι. 2004 , 12:04) σκέφτομαι να αγοράσω U.S. Robotics 9105 αλλά ούτε εγώ ξέρω αν δουλεύει με DSLAM siemens. κανείς άλλος ιδεα? OratIos πού άκουσες οτι είναι συμβατό με siemens? Telika to sygekrimeno royteraki einai MONO gia ADSL Over Pstn.To antoistixo Annex B den exei erthei akoma Ellada!!To oti doyleyei Se Dslam Siemens ,exei olokliro arthro sto www.adslgr.com Telika apoti fainetai tha katali3o k ego sthn klassiki lysi ton Zyxel!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 εγώ πρόκειτε να το πάρω απο αγγλία! :) μήπως έχεις κάνει ένα λάθος στο post σου απο πάνω? και αν μπορείς δώσε μου ακριβώς το link στο adslgr σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. May 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karateo (15 Μάι. 2004 , 15:47) εγώ πρόκειτε να το πάρω απο αγγλία! :) μήπως έχεις κάνει ένα λάθος στο post σου απο πάνω? και αν μπορείς δώσε μου ακριβώς το link στο adslgr σε ευχαριστώ! Oxi ti lathos exo kanei??Kanto ligo pio sygekrimeno...... To akrives link einai: US Robotics .....Alla nomizo thelei Login. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OratIos (15 Μάι. 2004 , 12:36) Telika to sygekrimeno royteraki einai MONO gia ISDN Over Pstn .To antoistixo Annex B den exei erthei akoma Ellada!!To oti doyleyei Se Dslam Siemens ,exei olokliro arthro sto www.adslgr.com Telika apoti fainetai tha katali3o k ego sthn klassiki lysi ton Zyxel!!! στο έκανα BOLD ;) ευχαριστώ για την βοήθεια! θα το βάλω σε κανένα μήνα περίπου και θα πώ απόψεις :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OratIos Δημ. May 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karateo (16 Μάι. 2004 , 01:36) στο έκανα BOLD ;) ευχαριστώ για την βοήθεια! θα το βάλω σε κανένα μήνα περίπου και θα πώ απόψεις :cool: Nai to sygekrimeno USR poy poleitai ayth thn stigmi sthn ellada einai over PSTN,yparxei k over ISDN alla akoma den exei erthei edo!!Poleite se alles xores ths eyropis.Pantos to Forum ayto tha se voithisei poly gia to sygekrimeno royteraki..... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 το λάθος σου που δεν είναι και τραγικό!!! είναι στο είναι μόνο για ADSL over PSTN και οχι ISDN over PSTN ;) όταν με το καλό αποκτήσω τη γραμμή και τη σύνδεση 8α έρθω ξανά για βοήθεια επειδή θέλω να κάνω δίκτυο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 PS: άν θές να σου φέρω και εσένα το modem επειδή θα έρθω αθήνα για μερικές μέρες και θα πηγαινω-έρχομαι μοσχάτο δάφνη στείλε PM ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts