Spidey Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 QUEEN-Bohemian Rhapsody ολα απο αυτο το βιντεοκλιπ αρχισαν...ετσι απλα... :) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Heaven Is On Fire -KISS Lick It Up - KISS Psycho Circud -KISS I Love It Loud - KISS Shandy-KISS Fear Factory - Linch Pin Δεν Χρωσταω Σε Κανεναν - Παπακωνσταντινου Οναρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Aerosmith - Amazing ( με την Alicia Silverstone ) :up: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Metallica - I Disappear ΤΟ videoclip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Τα αγαπημένα μου... Madonna - What A Girl Wants εβγαλε ποτε η madonna τραγουδι η βιντεο με αυτον τον τιτλο και δεν το θυμαμαι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Vasika mporei na ennoei to what it feels like for a girl To agapimeno mou Tenacious D - Tribute Deite to!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 το δικο μου αγαπημενο ειναι το Psycho Circus των KISS . Αλλα και τα αλλα που σας εγραψα μου αρεσουν παρα πολυ. Αμα κοιταξετε και την υπογραφη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 resurection_boy οκ είσαι τρελαμένος με τους Kiss αλλά please μην αναφέρεις σε κάθε σου μήνυμα ότι αφορά το εν λόγω συγκρότημα,καταντά κουραστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 (edited) please delete Edited January 26, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Fatboy Slim - Push The Tempo :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 Εμένα μου αρέσει της Κοκκίνου το "θα περιμένω". Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2005 Video clips από : Enigma , Chicane & Sisters of Mercy. Ξέρω είναι λίγο άσχετα μεταξύ τους but what can I do? :D :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvrak Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 to my number one!!!:) episkefthte to http://www.danths.tk kai katebaste videos me thn elena paparzou kai to my no.1 exoume kai to video clip tou sas perimenw.... danths.tk Παράθεση χάρισε μου έναν κόσμο μοναχά για μας... αν μ' αγαπάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 to my number one!!!:) episkefthte to http://www.danths.tk kai katebaste videos me thn elena paparzou kai to my no.1 exoume kai to video clip tou sas perimenw.... danths.tk Αξιόλογα videoclips είπαμε... Έλεος, όχι και My Number One... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Μερικα δικα μου αγαπημενα: M.Jackson:Εarth Song, Billie Jean, Bad, who is it(kαι πολλα αλλα...) Αerosmith-Amazing Genesis-Land of Confusion(απο τα υπερ-αγαπημενα μου!!) Τοto-Africa Alice Cooper-Poison, Bed of nails Madonna-Like a prayer, la isla bonita, frozen Marilyn Manson-Tainted Love Cindy Lauper-She Bop Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Να προσθεσω στην λυστα μου και το Wind of Change των Scorpions το ιδα πρωτη φορα χτες και μου αρεσε παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 U2 - VERTIGO :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Να προσθεσω και κανα δυο που μου ηρθαν τωρα στο μυαλο... Peter Andre-Mysterious Girl (Το καλοκαιρινο V.CLIP!!!!!) Kαι το reach girl με G.Stefani και ΕVΕ....(Και μονο που ειναι και οι δυο τους-κυριως η GWEN) πρωταγωνηστριες.... :love: :whistle: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Andain - Beautiful Things Από το Tiesto In Concert (2003), με τη Mavie Marcos να δίνει ρέστα κυριολεκτικά :love: Photo 1, Photo 2, Photo 3 Video Sample Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Salt n Pepa feat En Vogue - Whatta man Mariah Carey - Honey, Sweetheart, Butterfly Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgia8 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 γειά σε όλους Εγώ είμαι καινούργια στην παρεά αλλά γουστάρω τρελά! Λοιπόν εκτός από τα κλασικά αριστουργηματικά videoclips των Τρυπών, των Queen και των U2, τον τελευταίο καιρό γουστάρω πολύ το videoclip ενός νέου ελληνικού ροκ γκρουπ. Το Τραγούδι λέγεται "Κάποια Κυριακή" και επιτέλους δεν δείχνει το συγκρότημα να παίζει κάπου, αλλά έχει σενάριο. Δεν θυμάμαι όμως το όνομα της μπάντας. Αν το ξέρει κανείς, ας το πει. Το clip παίζει συνέχεια στο Mad και ξεκινάει με ένα κιθαριστικό ριφάκι που θυμίζει Placebo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Diabasa ola sas ta posts kai den eida afto to videoclip pou einai kata makran apta kalitera kai ws videoclip kai ws story,anaferomai sto always twn bon jovi!Pragmatika katapliktiko kommati kai videoclip paidia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 γειά σε όλους Εγώ είμαι καινούργια στην παρεά αλλά γουστάρω τρελά! Λοιπόν εκτός από τα κλασικά αριστουργηματικά videoclips των Τρυπών, των Queen και των U2, τον τελευταίο καιρό γουστάρω πολύ το videoclip ενός νέου ελληνικού ροκ γκρουπ. Το Τραγούδι λέγεται "Κάποια Κυριακή" και επιτέλους δεν δείχνει το συγκρότημα να παίζει κάπου, αλλά έχει σενάριο. Δεν θυμάμαι όμως το όνομα της μπάντας. Αν το ξέρει κανείς, ας το πει. Το clip παίζει συνέχεια στο Mad και ξεκινάει με ένα κιθαριστικό ριφάκι που θυμίζει Placebo. 1550 πρέπει να λέγεται η μπάντα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anandi Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Ava Adore-Smashing Pumpkins palio alla wraio!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Ava Adore-Smashing Pumpkins palio alla wraio!! Δηλαδή τα παλιά δεν είναι καλά και αυτό αποτελεί εξαίρεση; Μου τη σπάνε χαρακτηρισμοί όπως "παλιό αλλά καλό" κτλ. λες και όταν ακούμε ένα κομμάτι μας νοιάζει αν κυκλοφόρησε χτες ή πριν 40 χρόνια :p ή λες και τα παλιά δεν είναι καλά... Ειδικά τα παλιά είναι καλά, σήμερα έχουμε γεμίσει με σαβούρα... ΥΓ: Το Ava Adore είναι καινούργιο κομμάτι, από πού κι ως πού παλιό; Των 90s είναι... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts