Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.

Μετά από κάτι μήνες με την Dark Knight 3(τέλεια), μου εμφάνισε battery drain, κι ενώ ετοιμαζόμουν να την ξανακάνω μια εγκατάσταση από την αρχή, αποφάσισα τελικά να δοκιμάσω την MIUI Speed(Android4.0.4). Δεν υπάρχει! Είναι τραγική!! Πάω να βάλω ένα από τα προεγκατεστημένα widgets κολλάει. Επαναφέρω το backup των επαφών μου κολλάει. Παίρνω τηλέφωνο, τελειώνει, κλείνει η γραμμή κολλάει. Πάω να μπω σε μια επαφή κολλάει... Την ξαναπέρασα από την αρχή, ξανά μανά wipes αλλα πάλι τα ίδια! Την έχει δοκιμάσει κανείς; Αν όχι... ΜΑΚΡΙΑ :lol:

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την είχα δοκιμάσει εγώ. Δεν μου κόλλαγε αλλά μόνο speed δεν ηταν. Πολύ αργή για custom.
Κώστας

Την είχα δοκιμάσει εγώ. Δεν μου κόλλαγε αλλά μόνο speed δεν ηταν. Πολύ αργή για custom.

Σοβαρά; Πετούσε η δικιά μου, αλλα αν δε μπορείς να πάρεις τηλέφωνο, να την βράσω τόση ταχύτητα,χαχα ;) Βγήκε νέα έκδοση, θα τη δοκιμάσω σε λίγο

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Εβαλα χθες μια custom ics και παρολο που ενεργοποιω το auto rotate αυτο δεν δουλευει.ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;
Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated

Ηταν αισθητά πιο αργή απο την CM9

BTW νέος semaphore (1.2.5) και διαβάζοντας το changelog έπεσε το μάτι μου στη λέξη "Linaro", ξαφνικά θόλωσε η όραση, αισθάνθηκα να ζαλίζομαι, άρχισαν κάποιες συσπάσεις, κάποιες μηχανικές κινήσεις, εβλεπα τα χέρια μου να κινούνται και αναρωτιόμουν ποιος δίνει την εντολή και όταν συνήλθα ο 1.2.5 ήταν ήδη στο κινητό μου. Τι ήταν αυτό? Ανέβηκα level στα φλασαρίσματα και πλέον γίνονται στον αυτόματο? :)

Change log

1.2.5 (19/06/2012)

- rebased to 3.0.17 (thanks to trailblazerz11 and eugene373 for their github)

- compiled with Linaro 4.7.1 toolchain (thanks to trailblazerz11 for his help)

- O3 optimization flag

- upstream sync (fixes for cdma in-call volume and mic gain included, thanks to pawitp, efpophis)

- WiFi PM_MAX when suspended

- fixed 800MHz underclocking

- changed boot splash screen

Thanx Στράτο!

PS. Μπαίνω recovery, καθαρίζω init.d, φλασάρω 1.2.5 και τρώω bootloop... Χάρη στο μαγκα τον Στράτο όμως, με το που καταλαβαίνει το κινητό ότι πάμε για λούπες μπαίνει forced σε recovery. Ξαναφλασάρω και όλα οκ. Τι να πω. Το επόμενο κινητό μου δεν θα το διαλέξω εγώ. Ο Στράτος θα το διαλέξει :) Εχω γίνει semaphore addicted!

Edited by mindfield
Κώστας

Μετα το φλασάρισμα 1.2.5 εχω πολλα προβληματα, restart μονο του το τηλ , χαμενες κλησεις και shutdown τελειος!!!!! Γυρισα σε 1.2.2 και ειναι ολα οκ παλι... ειμαι με Slim 3,5!

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Μετα το φλασάρισμα 1.2.5 εχω πολλα προβληματα, restart μονο του το τηλ , χαμενες κλησεις και shutdown τελειος!!!!! Γυρισα σε 1.2.2 και ειναι ολα οκ παλι... ειμαι με Slim 3,5!

είμαι με slim 3.5 και μετά το 1.2.5 του semaphore το τηλέφωνο ζεμάταγε με 3~5 λεπτά χρήσης και η μπαταρία απλά τελειώνει στο φτερό.

είμαι με slim 3.5 και μετά το 1.2.5 του semaphore το τηλέφωνο ζεμάταγε με 3~5 λεπτά χρήσης και η μπαταρία απλά τελειώνει στο φτερό.

Τίποτα από αυτά δεν συνάντησα με τον 1.2.5 σε cm9.

Μάκης

Υποψιάζομαι ότι παίζει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ του 1.2.5, o οποίος είναι πλέον έκδοση 3 x Linux kernel, με την slim. Αλλά θα μας πούνε και οι άλλοι χρήστες της slim αν αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.
Μάκης

Απο την μερα που εβαλα cm9 παρατηρω πολλες φορες να μην ανταποκρινεται σωστα το κοκκινο πληκτρο τερματισμου κλησης. Σημερα μαλιστα ετυχε να μην μπορω με τιποτα να τερματισω μια κληση, εφαγα πανω απο μισο λεπτο μεχρι να το κατορθωσω. Με χαλαει πολυ αυτο!!

ειλικρινά με slim 3.5 και semaphore 1.1.1s δεν είχα κανένα πρόβλημα (μα κανένα όμως) και μπαταρία περίπου 2 μέρες με 4~5 ώρες οθόνη ενεργή και κάνα 40~60λεπτο τηλεφωνήματα, λίγο browsing.

Γιαυτό το λόγο είχα κάτσει εκεί και δεν το πείραζα. Πραγματικά ευχαριστημένος από αυτό τον συνδυασμό και 8α το ξαναγυρίσω εκεί μόλις φτιάξω το S2 που πήρα σήμερα.

Δεν ξέρω αν είναι ασυμβατότητα ή όχι αλλά στα κάτι λιγότερο απο 2 χρόνια που είχα το τηλέφωνο αυτά τα 2 είχαν αλλάξει εντελώς τον τρόπο που συμπεριφερόταν προς το εντελώς καλύτερο. Ίσως να μην έκανα χρήση για να βλέπω ταινίες, αλλά φωτογραφίες, τραβαγα video, άκουγα ράδιο συνέχεια. Με ότι άλλη ρομ έχω δουλέψει (αν εξαιρέσω την καταπληκτική darky 9,3~9,5) stok ή μή, πραγματικά υπήρχαν αρκετά προβλήματα.

Απο την μερα που εβαλα cm9 παρατηρω πολλες φορες να μην ανταποκρινεται σωστα το κοκκινο πληκτρο τερματισμου κλησης. Σημερα μαλιστα ετυχε να μην μπορω με τιποτα να τερματισω μια κληση, εφαγα πανω απο μισο λεπτο μεχρι να το κατορθωσω. Με χαλαει πολυ αυτο!!

Πάρη, για την cm9 θα σου απαντήσω στο σχετικό thread γιατί εδώ βγαίνουμε off-topic.

Μάκης

παιδια μπηκα στην διαδικασια να την βαλω:cool:

Θελω ομως λιγη βοηθεια:

Οδηγος Εγκαταστασης της ROM

Εφτασα σε σημειο να μην καταλαβαινω τι φλασαρει:p

Ειμαι ηδη σε GB οποτε απο που ξεκιναω?

Αμα μου το εξηγουσε καοιος επιγραμματικκα θα ημουν ευγνωμων!!:):)

Και τελος πιο μοντεμ??

Συγγνωμη που σας κουυραζω:O

Edited by Alexakhss

παιδια μπηκα στην διαδικασια να την βαλω:cool:

Θελω ομως λιγη βοηθεια:

Οδηγος Εγκαταστασης της ROM

Εφτασα σε σημειο να μην καταλαβαινω τι φλασαρει:p

Ειμαι ηδη σε GB οποτε απο που ξεκιναω?

Αμα μου το εξηγουσε καοιος επιγραμματικκα θα ημουν ευγνωμων!!:):)

Και τελος πιο μοντεμ??

Συγγνωμη που σας κουυραζω:O

Εφόσον είσαι με gb πρέπει να βάλεις έναν kernel με cwm.Aν το έχεις κάνει και αυτό τότε απλά περνάς την ics rom στο κινητό σου και την φλασάρεις μέσω του cwm(instal zip from sd card).Τα jvu και jvt είναι πολύ καλά modems.

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Εφόσον είσαι με gb πρέπει να βάλεις έναν kernel με cwm.Aν το έχεις κάνει και αυτό τότε απλά περνάς την ics rom στο κινητό σου και την φλασάρεις μέσω του cwm(instal zip from sd card).Τα jvu και jvt είναι πολύ καλά modems.

Γι'αυτο σας ρωτησα γιατι το ειχα παρει τελειως διαφορετικα:-P

Ξαναπερναω καινουριο κερνελ?

τα μοντεμ τα περναω μεσω recovery ως zip packages ε?

Edited by Alexakhss

Γι'αυτο σας ρωτησα γιατι το ειχα παρει τελειως διαφορετικα:-P

τα μοντεμ τα περναω μεσω recovery ως zip packages ε?

Nαι μέσω cwm είναι το ίδιο(instal zip from sd card).

Κατά 99% η rom θα έχει το jvt ή το jvu μέσα, άρα δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο εσύ(εκτός αν θέλεις να το αλλάξεις).

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Μεχρι ποση ωρα μπορει να παρει τo πρωτο boot οταν αλλαζεις ρομ Εδω και ποση ωρα εχω περασει την ICS 333 και εχει μεινει να παιζει το αρχικο σποτακι... τι κανω?

EDIT: Το ελυσα:D

Edited by Alexakhss

Μεχρι ποση ωρα μπορει να παρει τo πρωτο boot οταν αλλαζεις ρομ Εδω και ποση ωρα εχω περασει την ICS 333 και εχει μεινει να παιζει το αρχικο σποτακι... τι κανω?

Δε μου έχει κάνει ποτέ πάνω από 4-5 λεπτά αν έχουν πάει όλα καλά φυσικά. Αν κάνει παραπάνω υποθέτω πάντα πως έχει πάει κάτι στραβά και το κλείνω :lol:

Στην CM9 παρουσιαζεται και σε αλλους προβλημα με το skype? δεν με ακουνε τις περισσοτερες φορες και γενικα σε σχεση με την επισημη jw5 που ειχα πριν και δουλευε αψογα, ειναι αθλιο. εχω ξενερωσει γτ χρησιμοποιουσα πολυ το skype :/

πως το έλυσες ρε φιλαράκι...; εμένα φορτώνει εδώ και κανα τεταρτο...

τελικά το λυσα... μπαταρία ξανα wipe και ολα comple :)

Edited by lorentzos323

Kαλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να βοηθήσει με ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε. Κατ' αρχήν να πω ότι δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα και τα μόνα πράγματα που είχα κάνει απ' όταν αγόρασα το τηλέφωνο, είναι να το αναβαθμίσω σε 2.3.3 και να βάλω 2-3 σπασμένες εφαρμογές με root.

Προσπάθησα σήμερα να αναβαθμίσω στην 4.0.4. Βλακωδώς, δεν πέρασε καν απ' το μυαλό να μπω να το ψάξω από 'δω και έκανα γρήγορη εύρεση. Τέλος πάντων. Έκανα ότι έλεγαν, αναβάθμισα πρώτα σε 2.3.6, μέσω Odin. Μετά, προσπάθησα να κατεβάσω το CWM αλλά έκανα βλακεία και δεν τικάρισα το repartition. Κατόπιν αυτού, μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα : Πατώντας το power, εμφανίζει τρία εικονίδια : Ένα κινητό, έναν υπολογιστή και στη μέση μια τρίγωνη πινακίδα, υπό την έννοια ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει το κινητό με τον υπολογιστή και δε μπορεί. Τί μπαταρία έβγαλα, τί hard reset προσπάθησα να κάνω (είτε με sound button up-κεντρικό κουμπί-power, είτε με sound button down-κλπ), δε γίνεται τίποτα. Το μόνο που μπορώ να πετύχω είναι να μπω στο download mode. Καμμία ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Kαλησπέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να βοηθήσει με ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε. Κατ' αρχήν να πω ότι δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα και τα μόνα πράγματα που είχα κάνει απ' όταν αγόρασα το τηλέφωνο, είναι να το αναβαθμίσω σε 2.3.3 και να βάλω 2-3 σπασμένες εφαρμογές με root.

Προσπάθησα σήμερα να αναβαθμίσω στην 4.0.4. Βλακωδώς, δεν πέρασε καν απ' το μυαλό να μπω να το ψάξω από 'δω και έκανα γρήγορη εύρεση. Τέλος πάντων. Έκανα ότι έλεγαν, αναβάθμισα πρώτα σε 2.3.6, μέσω Odin. Μετά, προσπάθησα να κατεβάσω το CWM αλλά έκανα βλακεία και δεν τικάρισα το repartition. Κατόπιν αυτού, μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα : Πατώντας το power, εμφανίζει τρία εικονίδια : Ένα κινητό, έναν υπολογιστή και στη μέση μια τρίγωνη πινακίδα, υπό την έννοια ότι προσπαθεί να επικοινωνήσει το κινητό με τον υπολογιστή και δε μπορεί. Τί μπαταρία έβγαλα, τί hard reset προσπάθησα να κάνω (είτε με sound button up-κεντρικό κουμπί-power, είτε με sound button down-κλπ), δε γίνεται τίποτα. Το μόνο που μπορώ να πετύχω είναι να μπω στο download mode. Καμμία ιδέα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

αφου μπαινει σε donwload mode περασε μια 2.3.6 απο την αρχη μεσω odin και μετα ακολουθησε κατα γραμμα τις οδηγιες αν θελεις να περασεις σε 4αρα.και κατι ακομα το cmw δε το περνας με repartition εκτος αν δε καταλαβα τι γραφεις.

Xiaomi 12 Pro

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich