Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείτε ότι δεν πιστεύουμε τι λέει η samsung. Εδώ βάζουν ICS στο x8 μη τρελαθούμε τώρα!!! :p

εδω ρε παιδια το τρεχει το HTC Dream, εστω και με καποια προβληματα (μην ειμαστε και πλεονεκτες :p) τι να λεμε τωρα...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαλαρώστε παιδιά :). Την Jelly την ανέφερα ως αστείο, δεν θεωρώ δεδομένη την υποστήριξή της. Απλά ήθελα με πλάγιο τρόπο να θίξω το γεγονός ότι το hardware του κινητού μας καλύπτει πολλές περισσότερες αναβαθμίσεις λογισμικού απ' ότι ήθελε η samsung να πιστέψουμε. Αυτό μόνο.

Εννοείτε ότι δεν πιστεύουμε τι λέει η samsung. Εδώ βάζουν ICS στο x8 μη τρελαθούμε τώρα!!! :p

Μα εννοείται ότι δεν έχει σχέση τόσο το hardware. Το μόνο πρόβλημα του galaxy s είναι και θα είναι η μνήμη. Τίποτα περισσότερο.

Από εκεί και πέρα ο κάθε κατασκευαστής προσπαθεί να πουλήσει. Αν υποστήριζαν τις συσκευές για πάντα τότε πως διάολο θα πουλάγανε. Απλά λοιπόν από την δική μου οπτική γωνία κάνουν αυτό που το marketing τους λέει να κάνουν.

Το τι κάνει η κοινότητα είναι άλλο θέμα και τον μόνο που ευνοεί είναι τον τελικό χρήστη. Το αν θα είναι σωστό το τελικό προϊόν της κοινότητας βέβαια είναι ένα θέμα.

Παίδες ρίξτε μια ματιά στο TSF Shell. Πραγματικά έχω μείνει άναυδος ασχέτως με το πόσα πράγματα του λείπουν ή δεν δουλεύουν ακόμα σωστά. Αν είναι δυνατόν............... Πανάκριβο βέβαια. Ειδικά για το πόσα πράγματα που οι ίδιοι διαφημίζουν δεν δουλεύουν ακόμα.
Edited by GnF

Μα εννοείται ότι δεν έχει σχέση τόσο το hardware. Το μόνο πρόβλημα του galaxy s είναι και θα είναι η μνήμη. Τίποτα περισσότερο.

Από εκεί και πέρα ο κάθε κατασκευαστής προσπαθεί να πουλήσει. Αν υποστήριζαν τις συσκευές για πάντα τότε πως διάολο θα πουλάγανε. Απλά λοιπόν από την δική μου οπτική γωνία κάνουν αυτό που το marketing τους λέει να κάνουν.

Το τι κάνει η κοινότητα είναι άλλο θέμα και τον μόνο που ευνοεί είναι τον τελικό χρήστη. Το αν θα είναι σωστό το τελικό προϊόν της κοινότητας βέβαια είναι ένα θέμα.

ουτε η μνημη ειναι θεμα, ουτε τιποτα...

θα παρουν την ics ξαναλεω κινητα με χαρακτηριστικα πολυ υποδεεστερα του gs σε ολους τους τομεις

επομενως ειναι μονο θεμα τακτικης του τμηματος πωλησεων

ουτε η μνημη ειναι θεμα, ουτε τιποτα...

θα παρουν την ics ξαναλεω κινητα με χαρακτηριστικα πολυ υποδεεστερα του gs σε ολους τους τομεις

επομενως ειναι μονο θεμα τακτικης του τμηματος πωλησεων

μα δεν λέω ότι η μνήμη είναι θέμα του να μην πάρει καθόλου ics ή και τις ποιο νέες εκδόσεις, αλλά είναι ένα σοβαρό - στην τελική εμειρία χρήσης. Και θα έλεγα το μόνο - που βρίσκω στο galaxy s.

μα δεν λέω ότι η μνήμη είναι θέμα του να μην πάρει καθόλου ics ή και τις ποιο νέες εκδόσεις, αλλά είναι ένα σοβαρό - στην τελική εμειρία χρήσης. Και θα έλεγα το μόνο - που βρίσκω στο galaxy s.

για την εμπειρια χρησης ναι συμφωνω απολυτα

και το θεμα αυτο υπαρχει ηδη απο τις gingerbread

για την εμπειρια χρησης ναι συμφωνω απολυτα

και το θεμα αυτο υπαρχει ηδη απο τις gingerbread

Ναι γμτ. Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει ένας kernel big mem (χάνεις το video rec σε 720p βέβαια), απλά μόνο δίνοντας σου 30~40 Mb παραπάνω.

Μακάρι να βρισκόταν ένας τρόπος να διαθέσεις αποθηκευτικό χώρο και να τον μετατρέψεις σε ένα είδος ram που να μπορεί να σου διαθέσει το λειτουργικό για να έχεις περισσότερη μνήμη. Το θέμα βέβαια ακόμα και αν υπήρχε ο τρόπος θα ήταν η ταχύτητα του. Οργιάζουσα φαντασία ξέρω ξέρω.

Ναι γμτ. Δεν φαντάζεσαι πόσο μεγάλη διαφορά μπορεί να κάνει ένας kernel big mem (χάνεις το video rec σε 720p βέβαια), απλά μόνο δίνοντας σου 30~40 Mb παραπάνω.

Μακάρι να βρισκόταν ένας τρόπος να διαθέσεις αποθηκευτικό χώρο και να τον μετατρέψεις σε ένα είδος ram που να μπορεί να σου διαθέσει το λειτουργικό για να έχεις περισσότερη μνήμη. Το θέμα βέβαια ακόμα και αν υπήρχε ο τρόπος θα ήταν η ταχύτητα του. Οργιάζουσα φαντασία ξέρω ξέρω.

δεν ειναι οργιαζουσα φαντασια

στα windows γινεται με το page file, μπορει καποια στιγμη να δουμε και στο android κατι τετοιο αλλα δεν ξερω στο linux τι ακριβως παιζει με αυτο

Κάτσε βρε.

Για 30μβ παραπάνω, έμεινα χωρίς κάμερα - βίντεο (καθόλου βίντεο. Όχι μόνο εγγραφή)

Τι 30-40μβ μας λες χωρις 720π? ;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1485734

Για όσους ενδιαφέρονται η ics codenameandroid 4.0.3 ξεκίνησε να διαθέτει nightly!!

Μάλλον θα φλασάρω μετά..... ;)

Λοιπον εντυπωσεις απο μεταβαση cm9 build 16 σε 4.0.3 codename nightly ( build 15), την κρατησα στο κινητο ουτε 3 ωρες!!!! Καμια σχεση με την cm9, πολυ πιο αργη και με τρελο λαγκ σε σχεση με την cm9.

Περιμενω λοιπον να ξεκινησουν την διαθεση των nightly cm9 ...

* Επεστρεψα σε cm9 build 16

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Λοιπον εντυπωσεις απο μεταβαση cm9 build 16 σε 4.0.3 codename nightly ( build 15), την κρατησα στο κινητο ουτε 3 ωρες!!!! Καμια σχεση με την cm9, πολυ πιο αργη και με τρελο λαγκ σε σχεση με την cm9.

Περιμενω λοιπον να ξεκινησουν την διαθεση των nightly cm9 ...

* Επεστρεψα σε cm9 build 16

τι εννοεις πιο laggy? Που ακριβως εννοεις? δοκιμασες nova launcher?

^ είσαι σίγουρος ότι τα έκανες όλα όπως πρέπει και άλλαξες έστω τον launcher?

Δεν τη έβαλα ποτέ, άλλα δεν νομίζω να είναι και τοοοσο βλάκες όσοι την φοράνε..

@GnF, suspect21

στο swap αναφέρεστε;

http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Swap_and_Compcache

προσωπικά το είχα ενεργοποιήσει στο htc μου

@GnF, suspect21

στο swap αναφέρεστε;

για πες ειδες καποια διαφορα? :)

δε το είχα πολύ καιρό, κανα 2-3 μέρες.

έβαλα ρομ με το βαρυ(?) sense 3.5 και επρεπε(?) να το ενεργοποιησω. ακολούθησα της οδηγίες του developer.

αν υποθέσουμε ότι είναι όντως βαρύ το 3.5 σενς, τοτε ΝΑΙ, είδα διαφορά.

δε το είχα πολύ καιρό, κανα 2-3 μέρες.

έβαλα ρομ με το βαρυ(?) sense 3.5 και επρεπε(?) να το ενεργοποιησω. ακολούθησα της οδηγίες του developer.

αν υποθέσουμε ότι είναι όντως βαρύ το 3.5 σενς, τοτε ΝΑΙ, είδα διαφορά.

το κοιταω με πολυ ενδιαφερον το θεματακι

θα ποσταρω αργοτερα με εντυπωσεις :)

τι εννοεις πιο laggy? Που ακριβως εννοεις? δοκιμασες nova launcher?

Ναι φίλε μου, δοκίμασα και nova laucher, και semaphore 0.9.1..αλλα τίποτα, μιλάμε για πολυ λαγκ...και αργούσε παρα πολυ να ανταποκριθεί η οθόνη στις εντολές μου. Επειδή φοράω αρκετό καιρό cm9, απο την Build 12 συγκεκριμενα, μπορω να πω με σιγουριά ότι δεν έχουν καμια σχέση η ρομ στην λειτουργία τους....

*Έκανα καθαρότατη εγκατάσταση, με όλα τα wipe πριν και μετα την εγκατάσταση...τι να πω, δεν νομίζω να πέφτω τόσο εξω.... :)

Edited by ste3001

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

@GnF, suspect21

στο swap αναφέρεστε;

Υπάρχει τρόπος να δουλέψει αυτό χωρίς να κάνεις πραγματικά swap partition στην external sd? Να δουλεύει δηλαδή σε κάποιο αρχείο επάνω?

χμμμ μου φαίνεται είμαστε σε εντελώς λάθος μέρος για αυτή την συζήτηση.....

Edited by GnF

@GnF, suspect21

στο swap αναφέρεστε;

λοιπον δημιουργησα ενα τμημα swap και δεν ειδα και πολλα πραγματα αν εν τελει υπηρχε οντως καποια διαφορα... :(

τουλαχιστον δεν κανει αυτο που θελουμε, να δινει μια εστω και μικρη ανασα στη ram

αλλλα ειμαι περιεργος, στο Linux απαιτειται να δημιουργησεις ενα μικρο partition swap πριν το εγκαταστησεις, στο android δεν γινεται κατι τετοιο απο την μανα του?

υπαρχει οντως δυνατοτητα swap στο galaxy? το ειχα κανει μονο σε ενα htc desire z καποτε.. οντως υπηρξε βελτιωση

παντως αν θελετε δοκιμαστε την slimics. την εβαλα εδω και 3 μερες και το κινητο πεταει. ειναι 4.0.3 και ειναι πολυ smooth και απροβληματιστη σε οτι εχω δοιμασει ως τωρα

παντως αν θελετε δοκιμαστε την slimics. την εβαλα εδω και 3 μερες και το κινητο πεταει. ειναι 4.0.3 και ειναι πολυ smooth και απροβληματιστη σε οτι εχω δοιμασει ως τωρα

πολυ καλη!!

τι εχετε να πειτε για την 4.04 Dark Knight ROM??

λεει να την βαλω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510940

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Εγω εδω και καιρο εχω την akop beta 2.1 bulid 23 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τωρα απ οτι ειδα βγηκε και η Milestone 4. Οποτε θα επελθει flasharisma :P

πολυ καλη!!

τι εχετε να πειτε για την 4.04 Dark Knight ROM??

λεει να την βαλω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510940

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Μιας κι έκανα ένα φλασάρισμα για να διώξω ένα πρόβλημα, αποφάσισα να δοκιμάσω διάφορες ICS roms. Αυτή τη στιγμή έχω την Dark Knight 3 (4.0.4). Είναι γενικά γρήγορη και δεν έχει τύχει να κολλήσει κάποια εφαρμογή, εκτός του ίδιου του launcher οπότε δεν ήμουν σε θέση να κάνω καμιά ενέργεια στο κινητό παρά μόνο reboot. Έστρωσε κι ευτυχώς έχει συμβεί μια φορά μόνο προς το παρόν. :)

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Αν και λίγο off topic, το galaxy s2 πήρε σήμερα επίσημη ICS!!!!!!!!! :cry:

Να ναι καλα οι custom rom για το κινητακι μας, διαφορετικά δεν θα πέρναμε γεύση απο παγωτάκι....

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Αν και λίγο off topic, το galaxy s2 πήρε σήμερα επίσημη ICS!!!!!!!!! :cry:

Να ναι καλα οι custom rom για το κινητακι μας, διαφορετικά δεν θα πέρναμε γεύση απο παγωτάκι....

εγω περιμενω την επισημη 2.3 value pack που τελικά η samsung ειπε θα βγαλει τελος Μαρτιου.

TCe

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich