GnF Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Τελικα και η τελευταια εκδοση του viber (20 φεβ) μου εβγαλε προβλημα!!! Με cm9 build 15 , δεν με ακουει ο συνομιλητης μου!!!!! Και αυτος με.ιδια εκδοση viber και γκαλαξη ς 2 με ics 4.0.3 leaked..... αρα με cm9 build 15 δεν σε ακούνε. εσύ τον άκουγες? γιατί το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο στο viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_87 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Δυστηχώς φίλε δεν αλλάζει. Δηλαδη οτι εφαρμογη περναω θα μου την βγαζει στην επιφανεια εργασιας? Γιατι οταν παω να εγκαταστησω κατι μου λεει οτι δεν υπαρχει χωρος σε αυτη την οθονη κτλ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Υπάρχει ρύθμιση που απενεργοποιείς την δημιουργία συντομεύσεων κατά την εγκατάσταση καινούργιας εφαρμογής.Ψαξτο(δυστυχώς είμαι με Cyanogen 7 αυτή την στιγμή και δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένα) Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_87 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Υπάρχει ρύθμιση που απενεργοποιείς την δημιουργία συντομεύσεων κατά την εγκατάσταση καινούργιας εφαρμογής.Ψαξτο(δυστυχώς είμαι με Cyanogen 7 αυτή την στιγμή και δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένα) Δεν με ενοχλει αυτο, απλα δεν μπορω να μορφοποιησω την κεντρικη οθονη στο μενου και μου λεει οτι δεν χωρανε αλλα εικονιδια. Αλλα απ οτι μου εγραψε ο kmar πιο πανω δεν γινεται δυστυχως. Δεν πειραζει, εμεινα ευχαριστημενος με το παγωτακι οποτε θα περιμενω!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Υπάρχει ρύθμιση που απενεργοποιείς την δημιουργία συντομεύσεων κατά την εγκατάσταση καινούργιας εφαρμογής.Ψαξτο(δυστυχώς είμαι με Cyanogen 7 αυτή την στιγμή και δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένα) Δεν με ενοχλει αυτο, απλα δεν μπορω να μορφοποιησω την κεντρικη οθονη στο μενου και μου λεει οτι δεν χωρανε αλλα εικονιδια. Αλλα απ οτι μου εγραψε ο kmar πιο πανω δεν γινεται δυστυχως. Δεν πειραζει, εμεινα ευχαριστημενος με το παγωτακι οποτε θα περιμενω!!! :) Σε περίπτωση που δεν θες να σου βάζει αυτόματα συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας όταν κάνεις εγκατάσταση μία εφαρμογή από το market τότε άνοιξε το market, πήγαινε στις ρυθμίσεις και απενεργοποίησε την "Αυτόματη προσθήκη widget". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 αρα με cm9 build 15 δεν σε ακούνε. εσύ τον άκουγες? γιατί το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό. Δεν δουλεύει το μικρόφωνο στο viber. Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλα ημουνα διχως νετ απο χτες..... Ναι αυτο ειναι, δεν με λειτουργει το μικροφωνο μου....με αποτελεσμα να μην με ακουνε αλλα εγω να τους ακουω κανονικα.. Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 παιδια εχω βαλει CM9 kai semaphone kernel αλλα ενω κατεβαζω εφαρμογη overclocking δεν μου δινει δυνατοτητα να ξεπερασω το 1ghz?τι φταιει? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 παιδια εχω βαλει CM9 kai semaphone kernel αλλα ενω κατεβαζω εφαρμογη overclocking δεν μου δινει δυνατοτητα να ξεπερασω το 1ghz?τι φταιει? νομιζω χρειαζεσαι και την εφαρμογη του semaphore: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1277627 η αλλιως το ns tools απο το μαρκετ. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ευχαριστώ πολύ!το βρήκα!ποιό ειναι ένα μέσο σκορ στο quadrant που πιάνει το κινητό μας? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Ευχαριστώ πολύ!το βρήκα!ποιό ειναι ένα μέσο σκορ στο quadrant που πιάνει το κινητό μας? Μην ασχολείσαι με αυτά. Είναι μπούρδες και δεν μετράνε feeling :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamitis Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 παιδια καλησπερα,εχω την 2.3.6 jvz μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη ice cream rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Οι δύο πιο δημοφιλείς είναι η CyanogenMod 9 και η ICSSGS (του Onecosmic). Για την CM9 υπάρχει και οδηγός εγκατάστασης. Edited February 28, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamitis Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 μπορω να την περασω καποια απο αυτες πανω απο την 2.3.6 jvz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Διάβασες καθόλου τον οδηγό για την CM9 που σου έδωσα πιο πάνω; Με τον ίδιο τρόπο περίπου περνάς και την ICSSGS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_87 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Δυστηχώς φίλε δεν αλλάζει. Εχει βγει ελληνικο πληκτρολογιο για τα μηνυματα? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Εχει βγει ελληνικο πληκτρολογιο για τα μηνυματα? Ευχαριστω!! γραψε στο market greek keyboard θα σου βγαλει 15 πληκτρολογια με ελληνικα να κατεβασεις καποια απο αυτα ειναι πολυ ευχρηστα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 εχει δοκιμάσει κανείς την aokp build 27; είναι καλύτερη απο την cm9 build 16; Τώρα είμαι με build 16 cm9 και απ οτι διαβασα θα σταματήσει ο dev (pawit) να την υποστηρίζει για λίγο καιρο διοτι ειναι φοιτητης και έχει εξεταστικη........γι αυτο και θέλω να μεταβώ σε αλλη ρομ Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 εχει δοκιμάσει κανείς την aokp build 27; είναι καλύτερη απο την cm9 build 16; Τώρα είμαι με build 16 cm9 και απ οτι διαβασα θα σταματήσει ο dev (pawit) να την υποστηρίζει για λίγο καιρο διοτι ειναι φοιτητης και έχει εξεταστικη........γι αυτο και θέλω να μεταβώ σε αλλη ρομ εχει νομιζω πιο μεγαλη παραμετροποιηση αλλα δεν υπαρχουν τρελες διαφορες... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 εχει νομιζω πιο μεγαλη παραμετροποιηση αλλα δεν υπαρχουν τρελες διαφορες... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1485734 Για όσους ενδιαφέρονται η ics codenameandroid 4.0.3 ξεκίνησε να διαθέτει nightly!! Μάλλον θα φλασάρω μετά..... ;) Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Πολύ ελπιδοφόρα τα μηνύματα από τους devs του xda. Απ' ότι φαίνεται το κινητάκι μας έχει ακόμα ψωμιά μπροστά του. Αν λάβουμε υπ' όψη μας και το γεγονός ότι η Jelly Bean δεν θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις hardware από την ics τότε ... όρεξη να' χουμε. Η ομορφιά του open λογισμικού σε όλο της το μεγαλείο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Πολύ ελπιδοφόρα τα μηνύματα από τους devs του xda. Απ' ότι φαίνεται το κινητάκι μας έχει ακόμα ψωμιά μπροστά του. Αν λάβουμε υπ' όψη μας και το γεγονός ότι η Jelly Bean δεν θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις hardware από την ics τότε ... όρεξη να' χουμε. Η ομορφιά του open λογισμικού σε όλο της το μεγαλείο. κατσε να δουμε καμια ics της προκοπης και μετα παμε και σε jelly :p :lol: Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 κατσε να δουμε καμια ics της προκοπης και μετα παμε και σε jelly :p :lol: Βασικότατο και ακόμα περισσότερο το πόσοι dev θα ασχολούνται ακόμα όταν βγεί και πόσο θα ασχοληθούν μαζί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Βασικότατο και ακόμα περισσότερο το πόσοι dev θα ασχολούνται ακόμα όταν βγεί και πόσο θα ασχοληθούν μαζί του. ε ναι ενταξει αλλα αν παρουμε υπ'οψην οτι κινητα τυπου se x8 κτλ υποστηριζονται ακομα, λογικα θα υποστηριχτει και το δικο μας :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 κατσε να δουμε καμια ics της προκοπης και μετα παμε και σε jelly :p :lol: Βασικότατο και ακόμα περισσότερο το πόσοι dev θα ασχολούνται ακόμα όταν βγεί και πόσο θα ασχοληθούν μαζί του. Χαλαρώστε παιδιά :). Την Jelly την ανέφερα ως αστείο, δεν θεωρώ δεδομένη την υποστήριξή της. Απλά ήθελα με πλάγιο τρόπο να θίξω το γεγονός ότι το hardware του κινητού μας καλύπτει πολλές περισσότερες αναβαθμίσεις λογισμικού απ' ότι ήθελε η samsung να πιστέψουμε. Αυτό μόνο. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Εννοείτε ότι δεν πιστεύουμε τι λέει η samsung. Εδώ βάζουν ICS στο x8 μη τρελαθούμε τώρα!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts